Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Να ρωτήσω κ εγώ κορίτσια πόσο είναι το κόστος των εξετάσεων θρομβοφιλιας? Μόνο αυτές δεν έχω κάνει κ είπαμε με το γιατρό εφόσον έχουμε υγιης βλαστοκυστη στον προεμφυτευτικο, πριν την εμβρυομεταφορα να γίνει κ αυτός ο έλεγχος... Βέβαια στις τελευταίες εμβρυομεταφορες έκανα προληπτικά κ αντιπηκτικες. 

Τελευταίες θέσεις για το σεμινάριο social media marketing & επικοινωνίας Social Buzz


admin

Recommended Posts

KnowCrunchLogo.png

Social Buzz Seminar

Τελευταίες θέσεις για το σεμινάριο social media marketing & επικοινωνίας

Ένα από τα bestselling σεμινάρια για onlinemarketing, communication & socialmedia, διοργανώνεται την 1η Ιουλίου στην Αθήνα. Το σεμινάριο θα γίνει στο ξενοδοχείο LifeGallery την Δευτέρα 1η Ιουλίου, ομιλητές είναι γνωστά υψηλόβαθμα στελέχη της digital αγοράς και οι τελευταίες θέσεις κλείνουν..

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 250?. Οι φοιτητές και οι άνεργοι έχουν ειδική τιμή 75? και οι ομαδικές κρατήσεις εταιριών είναι 150?. Κλείστε θέση εδώ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται να μάθουν πως οι νέες τεχνικές online marketing & communication και τα νέα online/social μέσα μπορούν να α) βελτιώσουν μία εικόνα & ταυτότητα, β) φτάσουν σε νέα κοινά, γ) βελτιώσουν την εξυπηρέτηση προς τους πελάτες/καταναλωτές του και δ) αυξήσουν τις πωλήσεις, όλα με μετρήσιμα KPIs και ROI. Περισσότερα εδώ.

Η καινοτομία του σεμιναρίου είναι ότι οι συμμετέχοντες μετά την επιτυχή παρακολούθησή τους, ως άρτια και καταρτισμένα στελέχη πιά, συστήνονται σε 50 περίπου digital agencies του χώρου και άρα συνδέονται άμεσα καταρτισμένα στελέχη με την αγορά εργασίας κάτι που αποτελεί καινοτομία και πολύ μεγάλη ανάγκη.

Τα οφέλη όσων συμμετάσχουν θα είναι να μάθουν πώς να εντάξουν τις νέες online δυνατότητες/μέσα στο business plan ή στο marketing plan/mix, πώς να στήσουν μια online στρατηγική και πλάνο, ποιες είναι οι καλύτερες online πρακτικές, πώς να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα όσων ενεργειών ήδη κάνουν, πώς να μειώσουν το κόστος των ενεργειών τους με χρήση online μέσων/ενεργειών και πολλά άλλα. Περισσότερα για τα οφέλη εδώ.

Η αgenda του σεμιναρίου περιλαμβάνει θέματα όπως όλες οι δυνατότητες online marketing, πώς στήνουμε στρατηγική στα social media, online statistics, facebook, linkedin, foursquare, pinterest, twitter, youtube, πως κάνουμε community building, μορφές online διαφήμισης και άλλα. Αναλυτική agenda εδώ.

Η KNOWCRUNCH που έχει αναλάβει την διοργάνωση (www.knowcrunch.com) είναι ένας οργανισμός ειδικευμένος σε υψηλού επιπέδου επιχειρηματικά σεμινάρια που εμπνέονται και βασίζονται στις τελευταίες εξελίξεις του χώρου ξεκινώντας από την καρδιά των εξελίξεων την Αμερική. Tα σεμινάριά της αφορούν το online marketing αλλά και άλλους τομείς όπως η επιχειρηματικότητα & startups. Τα σεμινάρια της χωρίζονται σε basic για αρχάριους & advanced για πιο έμπειρα στελέχη.

ΝΕΟ:

Στείλτε e-mail στο kliroseis(ατ)parentscafe.gr με θέμα "Διαγωνισμός Social Buzz Seminar" και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε έκπτωση στο εισιτήριο -40 % (απο 250, 150 ευρώ )

Όποιος ενδιαφέρεται να κερδίσει αυτή την σημαντική έκπτωση μπορεί να στείλει (σημερα μέχρι τις 18:00 το απόγευμα) email στο kliroseis(at)parentscafe.gr (θέμα email: Social Buzz Seminar) με τα στοιχεία επικοινωνίας του. Θα ακολουθήσει κλήρωση με όλους τους συμμετέχοντες για να αναδειχθεί ο τυχερός νικητής.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...