Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 37 λεπτά , Vxatz είπε:

      @Kiddoμεσα στο μυαλό μου είσαι. Προς το παρόν περιμένω τις απαντήσεις από τον έλεγχο του εμβρύου και σε δεύτερο χρόνο θα μιλήσω και με άλλον γιατρό. Μου έχουν πει πολυ καλα λόγια για τον κ. Τσιλιβακο (στην Αθήνα) δεν είναι γυναικολόγος, είναι ερευνητής σε καθεξιν αποβολές και τον έχουν παινέψει. Τον έχεις ακουστά; Στο διαδίκτυο που έψαξα έχει καλό βιογραφικό. 
      Η γνωστή αιματολόγος είναι της Θεσσαλονίκης γιατί είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν έχω την πολυτέλεια δυστυχως να κατεβαίνω Αθήνα. 

      Ναι οκ ξέρω την αιματολόγο.. θα έπαιρνα και άλλη γνώμη σίγουρα! Αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με γιατρούς στη βόρεια Ελλάδα..

      Στο συγκεκριμένο "ερευνητή" δεν είχα την "τύχη" να πάω και ούτε θα πήγαινα προσωπικά!! Παρόλα αυτά τον ξέρω από φίλες μου εδώ μέσα.. Κάνε την έρευνα σου πολύ καλά πριν απευθυνθείς στον όποιο γιατρό.. ακόμα και στα φόρουμ μπορείς να ψάξεις με το όνομα του εκάστοτε γιατρού για τυχόν αναφορές στα ονόματα τους.. όλο και κάτι θα βρεις..!

      • Μου αρέσει 1

Πίνακας ανακοινώσεων Σέρρες


admin

Recommended Posts


Διαφημίσεις

Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ-ΧΕΙΜΩΝΑ

ΟΜΑΔΑΣ ΣΕΡΡΩΝ

Εάν είστε γυναίκα που ενδιαφέρεται για το θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στις μηνιαίες φιλικές Συναντήσεις μας που φιλοξενούνται σε σπίτια μελών του Συνδέσμου.

Εκεί μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικές με το θηλασμό και με τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μητέρες.

Μπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα.

Θερμή παράκληση, για την καλή υγεία όλων μας, μην έρχεστε στις Συναντήσεις αν εσείς ή το παιδάκι σας νιώθετε αδιαθεσία ή είστε άρρωστοι.

Σας περιμένουμε στο νέο κύκλο Συναντήσεων που θα πραγματοποιηθεί

στις παρακάτω ημερομηνίες:

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00-20.00*

18 Σεπτεμβρίου Γιατί να θηλάσω το μωρό μου;

16 Οκτωβρίου Οι πρώτες μέρες με το μωρό

13 Νοεμβρίου Μύθοι και πραγματικότητα για τον Θηλασμό

11 Δεκεμβρίου Οι πρώτες στερεές τροφές και ο απογαλακτισμός

*Κάθε ανησυχία ή ερώτηση είναι καλοδεχούμενη ανεξαρτήτως του καθορισμένου θέματος της συνάντησης

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος -

LLL Greece είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση που προσφέρει πληροφορίες, ενθάρρυνση και υποστήριξη στις μητέρες που θέλουν να θηλάσουν τα παιδιά τους.

Η Αποστολή μας είναι να προωθήσουμε την καλύτερη κατανόηση του θηλασμού ως ενός βασικού στοιχείου για την υγιή ανάπτυξη του μωρού και να βοηθήσουμε τις μητέρες σε όλο τον κόσμο να θηλάσουν μέσα από πληροφόρηση, ενθάρρυνση και υποστήριξη.

Τόπος Συνάντησης: το σπίτι της Ελένης Χατζηβασιλείου τηλ 6932213521, Αβύδου 10, Σέρρες

http://goo.gl/maps/F67eO

Αν θέλετε να φέρετε κάποιο κέρασμα, παρακαλούμε προτιμήστε κάτι υγιεινό

όπως φρούτα ή χυμούς για τις εγκύους και τα παιδάκια

Για βοήθεια σε θέματα θηλασμού και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σύμβουλο Θηλασμού της Ομάδας:

Μιχαηλίδου Ελισάβετ-Ειρήνη τηλ. 23210 32640, elisabeth_th(ατ)yahoo.com

Οι Σύμβουλοι Θηλασμού είναι πρώτα απʼ όλα μητέρες με πείρα πάνω στο θηλασμό, που έχουν εκπαιδευτεί ειδικά μέσα στον Οργανισμό για να μπορούν να βοηθούν άλλες μητέρες να μάθουν την τέχνη του θηλασμού. Προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και εκτός από τις μηνιαίες Συναντήσεις δέχονται και τηλεφωνήματα από μητέρες και τις επισκέπτονται όταν αυτό είναι αναγκαίο και δυνατό.

Τηλεφωνική γραμμή της LLLGreece: 210 6003249

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της LaLecheLeagueGreece

http://www.lllgreece.org/

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...