Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • @Kiddoμεσα στο μυαλό μου είσαι. Προς το παρόν περιμένω τις απαντήσεις από τον έλεγχο του εμβρύου και σε δεύτερο χρόνο θα μιλήσω και με άλλον γιατρό. Μου έχουν πει πολυ καλα λόγια για τον κ. Τσιλιβακο (στην Αθήνα) δεν είναι γυναικολόγος, είναι ερευνητής σε καθεξιν αποβολές και τον έχουν παινέψει. Τον έχεις ακουστά; Στο διαδίκτυο που έψαξα έχει καλό βιογραφικό. 
      Η γνωστή αιματολόγος είναι της Θεσσαλονίκης γιατί είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν έχω την πολυτέλεια δυστυχως να κατεβαίνω Αθήνα. 

Ενοικίαση σπιτιού άνω Κυψέλη 230?


Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Νοίκιαζα ένα υπέροχο σπιτάκι στην άνω Κυψέλη,αλλά λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας του πατέρα μου,πρέπει να το ξενοικιάσω. Είναι πολύ όμορφο,φωτεινό,σε ήσυχο σημείο και πολυκατοικία,με λίγα διαμερίσματα (άλλα 4) και μαλκονάκι στο υπνοδωμάτιο που βλέπει σε κηπάκο πίσω.

Δυστυχώς δεν θα έφευγα αλλά αναγκάζομαι...

τιμή 230?

τηλ.6978001111

http://www.xe.gr/property/enoikiasei...|45284954.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

  • 3 εβδομάδες μετά...

Εννοείται και θεωρείται αυτό άριστη κατάσταση.Δεν το επιβάλλω σε κανέναν,ελεύθερη επιλογή του καθενός είναι και εννοείται πως δεν θα έφευγα γιατί είναι όντως πολύ όμορφο σπίτι και αναγκάζομαι για λόγους υγείας. Τα κακόβουλα σχόλια,δεν τα καταλαβαίνω...Εάν δεν σου αρέσει,δεν σου αρέσει και είναι σεβαστό αλλά προς τι αυτή η ειρωνία?

Επίσης προς απάντηση σου,το μπάνιο ΔΕΝ είναι παλιό. Η Κουζίνα είναι αλλά τα υπόλοιπα όχι.Τέλος,δεν είναι και πολλά τα σπίτια σε άριστη κατάσταση που έχουν και ολοκαίνουργια κουφώματα...και αν είχαν δεν θα ήταν στα 230?...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

εμφανώς το ατού αυτού του διαμερίσματος είναι ότι είναι σε όροφο και με χαμηλή τιμή (σχετικό αυτό βέβαια, γιατί έχει κεντρική θέρμανση, τα παλαιά κουφώματα έχουν απώλεια θερμότητας κλπ κλπ).

Δεν τίθεται θέμα ειρωνείας αλλά κάπως έτσι και η μητέρα μου δεν έχει τακτοποιησει κάποιο ακίνητο της.....δεν το βλέπει πως είναι αλλά πως θέλουν να το δουν οι άλλοι, εκείνη όμως όταν πήγε να ψάξει για άλλο ακίνητο.....ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ. LOL

εμένα μια φίλη μου για να καταλάβεις νοικιάζει στο μοσχάτο, 200 ευρώ σε όροφο, μεν σε παλαιά πολυκατοικία, αλλά με καινούργιο μπάνιο, καινούργια κουζίνα, θωρακισμένη πόρτα, ηλιακό και ποτέ δεν έχει μείνει ξενοίκιαστο. το έταιρο που έχει αλλά δεν έχει καταφέρει να το ανακαινίση δεν το νοιακιάζει πάνω από 150 ευρώ. ενδεικτικά

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Το πρόβλημα σου δεν έχω καταλάβει ακόμη....πάω να σου φάω κάποιον ενοικιαστή;σε ξέρω προσωπικά; ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω....και αν είδες στο πρώτο μου μήνυμα, το σπίτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Δεν είμαι η ιδιοκτήτρια αλλά πρέπει να το ξε-νοικιάσω για λόγους ΥΓΕΙΑΣ!για να καταλαβαινόμαστε και να μην συγχέουμε νοήματα. Ούτε το υπερεκτιμώ ούτε το υποτιμώ,ούτε λέω σε κάτι ψέματα. Ο καθείς μπορεί να έχει άποψη αλλά πολιτισμένη και λογική.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...