Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, τα φώτα σας παρακαλώ. Έκανε ωοληψια η δοτρια και πήραν 11 ωαρια, ώριμα ήταν 9. Στο εργαστήριο δούλεψαν τελικά με τα εφτά και γονιμοποιηθηκαν 4. Από αυτά έχω δύο τελικά βλαστοκυστες. Είναι νορμάλ; Ή εμένα μου φαίνονται λίγα;

Κορίτσι μου καλησπέρα είχα ρωτησει μια κοπέλα εδώ μέσα δεν θυμάμαι τ όνομα όμως γιατί έχει καιρό και μου είχε πει ότι αναγράφεται πάνω στα χαρτιά που υπογράφεις πόσες βλαστοκυστες μπορεί να σε προσφέρει αυτήν η διαδικασία,πχ στην κοπέλα αν δεν κάνω λάθος έγραφε 4 με 6 .δεν είναι κακό να μιλήσεις με τον γιατρό σου γιατί και τα λεφτά που έδωσες να φανταστώ δεν είναι λίγα για αυτήν την διαδικασία 

Καλο φορεματακι για 3 μηνων περιπου για βαπτιση.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αν δεν ξερετε να ανεβασετε εδω φοτο που θα ηθελα να δω, στειλτε μου στο [email protected]

καλησπέρα έχω καλοκαιρινό Mothercare λευκό φορεματάκι με χρωματιστή γραμμούλα στην μέση. άνετα φοριέται και αυτή την εποχή με εσώρουχο μακρυμάνικο ή ζακετάκι και καλσονάκι, εάν σε ενδιαφέρει μπορώ να κοιτάξω να δω εάν μπορώ να στα κάνω σετ, εσώρουχο, καλσόν και φόρεμα...

Εχω αυτο το φορεματακι,ειναι βαπτιστικο,δεν γραφει νουμερο αλλα ειναι για μεγαλυτερο παιδακι απο 3μηνων(πιστευω οτι ειναι 12μηνων)

Εχεικ ζακετακι τυπου μπολερο.

Αφορετο εντελως, αγορασμενο απο καταστημα βαπτιστικων,

Μπορει να φορεθει κ για καλο εκτος βαπτισης.

Η τιμη ειναι εντελως συμβολικη καθως περιμενουμε το δευτερο αγορακι μας κ αφου δεν γιναμε νονοι τελικα(αγοραστηκε αλλα δεν χρησιμοποιηθηκε ποτε) κ μια που ειμαι αγορομανα...ας το χαρει καποιο κοριτσακι!το δινω 25ευρω

IMG_1873_zps85ca248c.jpg

IMG_1874_zps2ed4def2.jpg

IMG_1875_zpsc74b1655.jpgIMG_1876_zps5770bfed.jpg

P3VMm7.png

καλήμερα, εγώ βρήκα φορεματάκι για βάπτιση που μπορεί να φορεθεί και για κάθε μέρα,τυχαία συνάντησα ένα μαγαζί με βαπτιστικά Σκαρλάτος baby world στην Θεσσαλονίκη,

αυτο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έχει πολύ καλά πράγματα που νόμιζα ότι θα ήταν και ακριβά άλλα αντίθετα ήταν πολύ οικονομικά,έχει και site www.skarlatosvaptisi.gr ελπιζω να βοήθησα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...