Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Τώρα το έχω πάρει και απόφαση το έχω συνηδητοποιηση όλα καλά δεν πειράζει προχωράμε από κάτω αν πάλι έπεσα σε ελαττωματικά τεστ που δεν νομίζω (θα έβγαζα καφέ αν είχε γίνει κάτι ) έτσι ήταν κ της άλλες φορές ….εεε το πολύ πολύ θα χαρώ αύριο 😂

Καλέ δεν βγάζουμε πάντα καφέ, δεν συμβαίνει πάντα το ίδιο, ηρέμησε, εγώ αυτό που σ εύχομαι αύριο να πάρεις θετικό αποτέλεσμα για να σταματήσεις να είσαι αρνητική στην ζωή σου 

Ψαχνω γυναικειο τζιν ν.46 ΑΝΑΓΚΗ

Recommended Posts

Καλησπερα ψαχνω τζιν νουμερο 46 ειτε μπλε ειτε μαυρο.οποιας μαρκας και αν εχετε.αποα αθηνα γιατι ζηταω συναντηση.λογω οικονομικης στενοτητας θα ηθελα να μου το χαρισουν.ευχαριστω

Διαφημίσεις

:D:D:D:D:D
Καλησπερα ψαχνω τζιν νουμερο 46 ειτε μπλε ειτε μαυρο.οποιασδηποτε μαρκας ποιοτητας και αν εχετε.απο αθηνα γιατι ζηταω συναντηση.λογω οικονομικης στενοτητας θα ηθελα να μου το πουλησουν 5ευρω .ευχαριστω
:D:D:D:D

• 3 months later...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...