Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 • Από την διαχείριση / Admin news

  • πρίν από 9 λεπτά , Nels είπε:

   Τα 9 λίγα μου φαίνονται για την ηλικία σου και για την ισχύ της elonva. Πάντως εγώ με το συγκεκριμένο πρωτοκολλο υπέφερα από πρήξιμο σε όλο μου το σώμα και κυρίως στα πόδια. Ουσιαστικά παιρνεις σε μια μέρα 2100 μονάδες που αντιστοιχούν πχ σε 7μερες ×300 μονάδες (που είναι μεγάλη δοση) gonal οπότε ο οργανισμός παθαίνει ένα σοκ. Ίσως θα πρέπει να ζητησεις ένα πιο ήπιο πρωτοκολλο για πρώτη διέγερση και την ηλικία σου με το οποίο θα παρακολουθεί ο γιατρός τις μεταβολές στα ωοθυλακια ώστε να προσαρμόζει αντίστοιχα και τις δόσεις. Από φυσικούς σε elonva μου φαίνεται χαοτικό βήμα.  Σε 5 μεγαλογιατρούς πήγα μετά από την τότε πρώτη μου προσπάθεια για να επιλέξω πως θα συνεχίσω και όλοι ήταν κατά της elonva.

   @Angot συμφωνώ απόλυτα με τη @Nels.. Δεν είναι δυνατόν από εκεί που σ είχε μόνο με κλομιφαινη και δεν σου έδινε έστω συμπληρωματικά μισή δόση ορμονών, να σε πηγαίνει σε 2100 μονάδες σε μία μέρα! Πρέπει να σε πάει με συγκεκριμένη δόση που αναλόγως των υπερήχων μπορεί και να προσαρμόσει. Πολύ ξεπέτα ρε κορίτσια μου φαίνεται αυτή η ένεση.. Δεν καταλαβαίνω ποιο το όφελος. 

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΡΟΤΣΙ PRENATAL SO FAMILY 3 ΣΕ 1


Recommended Posts

ΚΑΡΟΤΣΙ PRENATAL SO FAMILY 3 ΣΕ 1 χρώματος μπλέ-καφέ. Περιλαμβάνει το πορτ μπεμπέ (καiνουργιο), το κάθισμα αυτοκινήτου (ελαφρώς μεταχειρισμένο) , το καρότσι (σε καλή κατάσταση) και διάφορα αξεσουάρ.

Για τον περίπατο τους πρώτους μήνες υπάρχουν διάφορα συστήματα μεταφοράς με πολύ διαφορετικές λειτουργίες και χαρακτηριστικά, για να είναι σε θέση να προσαρμόζονται στην ανάπτυξη του παιδιού. Πρόκειται για σκελετούς ή καρότσια πάνω στα οποία στερεώνεις τα διάφορα στοιχεία: porte-bebe, κάθισμα αυτοκινήτου, κάθισμα καροτσιού περιπάτου. Η πρακτικότητα, η πολύπλευρη χρήση και η πληρότητα αυτών των συστημάτων σου δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσεις ένα προϊόν που ≪ αναπτύσσεται ≫ μαζί με το παιδί. Στις περισσότερες περιπτώσεις μια απλή κίνηση και ένα γρήγορο κλικ σου επιτρέπουν να αλλάξεις το στοιχείο, να το μεταφέρεις από το σκελετό στο αυτοκίνητο και αντίστροφα. Κάθε σύστημα προβλέπει μια γκάμα χρήσιμων αξεσουάρ, όπως το κάλυμμα για τα πόδια, το κάλυμμα για τη βροχή και τσάντα. Οι επενδύσεις αφαιρούνται και πλένονται για να εγγυώνται τη μέγιστη υγιεινή. Τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας είναι μελετημένα για να διευκολύνουν το άνοιγμα και το κλείσιμο, να καταλαμβάνουν μικρό χώρο όταν είναι κλειστά και να τα οδηγεί κανείς με το ένα χέρι. Το μεγαλύτερο μέρος των απαραίτητων λειτουργιών εκτελείται με απλό και γρήγορο τρόπο, με μοχλούς εύχρηστους και τοποθετημένους εξωτερικά στα portebebe και στα καθίσματα έτσι ώστε να μην ενοχλείται το παιδί. Τους πρώτους μήνες της ζωής του παιδιού το portebebe τοποθετείται στο σκελετό για να γίνει ένα άνετο καρότσι porte-bebe. T ο κάθισμα αυτοκινήτου, άκρως απαραίτητο για τα πρώτα ταξίδια, μπορεί να τοποθετηθεί στο σκελετό ή στο καρότσι περιπάτου. Όταν το παιδί είναι πιο μεγάλο, χρησιμοποιείται το καρότσι περιπάτου με τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Διαφημίσεις

Καλημέρα!με ενδιαφέρει το καρότσι (κ τα 3 τεμάχια). Μήπως υπάρχει όμως δυνατότητα αποστολής-μεταφοράς στην Αθήνα κ από από κει θα το παραλάβει συγγενής μας για να έρθει στον Πύργο Ηλείας που κατοικούμε;

Link to comment
Share on other sites

ΦΥΣΙΚΑ! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ Κ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, Η ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΑΣ... ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ?

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΡΟΤΣΙ PRENATAL SO FAMILY 3 ΣΕ 1 χρώματος μπλέ-καφέ. Περιλαμβάνει το πορτ μπεμπέ (καiνουργιο), το κάθισμα αυτοκινήτου (καiνουργιο) , το καρότσι (σε πολύ καλή κατάσταση) και διάφορα αξεσουάρ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


 • 2 εβδομάδες μετά...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
 • Δημιουργία νέου...