Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 31 λεπτά , marmaki είπε:

      Με πρόλαβες!!

      Επειδή εμείς ήμαστε κάποιες χρονιές κάτω και κάποιες πάνω απτα 40.000 το έψαξα και βρήκα κι εγώ αυτά και οι υπολογισμοί μου λένε οτι το ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα των 40.000 για οικογένεια που κάνει τωρα το πρώτο του παιδί πρέπει να βγαίνει γύρω στα 75.000 ευρώ.

      Γι αυτό μου έκανε εντύπωση που είπε η @LeneL παραπάνω ότι είχε οικογενειακό εισόδημα λίγο πάνω απτα 40.000 ευρώ και δεν πήρε το επίδομα. Είχες κάνει αίτηση και στην απέρριψαν @LeneL;

       

      Το παιδί που γεννιέται ίσως να μην υπολογίζετε ως ισοδύναμο. Δηλαδή το πρώτο ισοδύναμο να είναι αν έχεις ήδη παιδι Κ πας για δεύτερο γι'αυτό να την απέρριψαν 

EXOMEGA D.E.F.I.: Το 1ο Αποστειρωμένο Καλλυντικό για ατοπική δερματίτιδα


admin

Recommended Posts

EXOMEGA D.E.F.I.: Το 1ο Αποστειρωμένο Καλλυντικό στην υπηρεσία της φροντίδας του δέρματος με Ατοπική Δερματίτιδα

Aderma_exomega.jpg

15 χρόνια έρευνας χρειάστηκαν για να μπορέσουν τα Δερματολογικά Εργαστήρια A-DERMA του ομίλου Pierre Fabre να σας εξασφαλίσουν προϊόντα αποστειρωμένα, χωρίς συντηρητικά, που περιέχουν μόνο τα απαραίτητα για το δέρμα σας συστατικά, φέροντας εγγυήσεις για μοναδική ασφάλεια.

“ Αποστειρωμένο Καλλυντικό”, μια Καινοτομία των Δερματολογικών Εργαστηρίων PierreFabre

Τι είναι το αποστειρωμένο καλλυντικό;

Είναι η πρώτη και μοναδική λύση σήμερα που εξασφαλίζει δερμοκαλλυντικά προϊόντα με τον ελάχιστο αριθμό συστατικών, που περιέχουν μόνο τα απαραίτητα συστατικά για το εύθραυστο και ευαίσθητο δέρμα, αποκλείοντας κάθε συντηρητικό ή ουσία που λειτουργεί ως συντηρητικό. Το αποστειρωμένο καλλυντικό είναι η εγγύηση μιας σύνθεσης εξαιρετικά ασφαλούς και αποτελεσματικής καθ όλη τη διάρκεια χρήσης του δερμοκαλλυντικού προϊόντος.

Προστατεύοντας το προϊόν φροντίδας σας, προστατεύουμε το δέρμα σας.

Για να εξασφαλίσουν σε όλα τα εύθραυστα και ευαίσθητα δέρματα την πολύ υψηλή ασφάλεια που αναζητούν, τα Εργαστήρια Pierre Fabre προσεγγίζουν εκ νέου τον όρο του Δερμοκαλλυντικό αναπτύσσοντας το Αποστειρωμένο Καλλυντικό. Πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτιά που μας επιτρέπει να απαλείψουμε πλήρως τα συντηρητικά καθώς και τις ουσίες που λειτουργούν ως συντηρητικά, κρατώντας μόνο τα απαραίτητα για το δέρμα σας συστατικά. Αυτή η νέα γενιά προϊόντων φροντίδας αποτελεί εγγύηση της πλέον υψηλής ασφάλειας και αποτελεσματικότητας που αναζητούν τα πιο απαιτητικά δέρματα όπως το ατοπικό δέρμα. Το Αποστειρωμένο Καλλυντικό είναι επομένως μια καινοτομία στη Δερμοκοσμητολογία που σας διασφαλίζει ένα προϊόν:

  • Που παραμένει αποστειρωμένο και προστατευμένο καθʼ όλη τη διάρκεια της χρήσης του
  • Που η σύνθεσή του είναι χωρίς paraben, χωρίς συντηρητικά και χωρίς καμία ουσία που λειτουργεί ως συντηρητικό
  • Που περιέχει επομένως μόνο τα απαραίτητα για το δέρμα σας συστατικά

Γιατί ένα Αποστειρωμένο Καλλυντικό για την Ατοπική Δερματίτιδα;

Ο καθηγητής Jean Francois Nicolas, Διευθυντής της αλλεργιολογικής και ανοσολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Lyon εξηγεί:

«Τα συντηρητικά είναι μόρια που δυνητικά μπορεί να είναι ερεθιστικά ή αλλεργιογόνα για ένα τόσο εύθραυστο δέρμα όπως είναι το ατοπικό. Γιʼ αυτό είναι σημαντικό να μπορέσουμε να εξαλείψουμε τη χρήση αυτών των μορίων κατά τη θεραπεία της ατοπικής δερματίτιδας.

Επιπλέον μια αποστειρωμένη σύνθεση που δεν ενέχει τον κίνδυνο να επιμολυνθεί μετά το άνοιγμα του προϊόντος, είναι απαραίτητη, γιατί το δέρμα των ατοπικών ασθενών χαρακτηρίζεται από αυξημένη αποίκιση χρυσίζοντα σταφυλόκοκκου και για το λόγο αυτό είναι ιδιαίτερα επιρρεπές στις επιμολύνσεις».

Ο δερματολόγος των Εργαστηρίων A-DERMA Didier Coustou, αναφερόμενος στο ατοπικό δέρμα μας λέει:

«Η ατοπική δερματίτιδα είναι χρόνια φλεγμονώδης δερματοπάθεια που αφορά κυρίως τα παιδιά και αυξάνεται συνεχώς.

Αρκεί να σας αναφέρω ότι ο αριθμός των παιδιών με ατοπική δερματίτιδα έχει τριπλασιαστεί μέσα σε 30 χρόνια. Το ατοπικό δέρμα χαρακτηρίζεται από ξηρότητα που επιδεινώνεται κατά τις περιόδους κρίση και από φλεγμονώδεις βλάβες στη φάση έξαρσης (κρίσεις) που εντοπίζονται σε χαρακτηριστικά σημεία (αγκώνες, γόνατα…).

Ο κνησμός είναι ένα βασανιστικό σύμπτωμα που επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα ζωής των ίδιων των παιδιών αλλά και των γύρω τους. Δύο είναι οι θεραπευτικές συνιστώσες. Τα κορτικοειδή που συστήνονται στις περιόδους κρίσης και εφαρμόζονται πάνω στις πλάκες του εκζέματος και τα μαλακτικά.

Τα μαλακτικά πρέπει να εφαρμόζονται καθημερινά σε όλο το σώμα και έχουν ως στόχο την αντιμετώπιση της ξηρότητας και τη μείωση της συχνότητα των εξάρσεων.

Η EXOMEGA D.E.F.I είναι το πρώτο μαλακτικό για το ατοπικό δέρμα που είναι ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ και χωρίς συντηρητικά. Και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς τα συντηρητικά είναι μόρια δυνητικά ερεθιστικά και ευαισθητοποιά ειδικά για ένα τόσο εύθραυστο δέρμα όπως το ατοπικό, στο οποίο εφαρμόζουμε καθημερινά και μάλιστα σημαντικές ποσότητες μαλακτικού».

EXOMEGA D.E.F.I

Από το 2012 τα Δερματολογικά Εργαστήρια A-DERMA προτείνουν σε αποκλειστικότητα τις μαλακτικές φροντίδες EXOMEGA D.E.F.I

Πρόκειται για τα πρώτα αποστειρωμένα μαλακτικά, αποκλειστικά για το ατοπικό και πολύ ξηρό δέρμα με 0% συντηρητικά, 0% paraben και 0% άρωμα. Η σύνθεση της EXOMEGAD.E.F.I καθίσταται εφικτή χάρη στην τεχνολογία ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ, η οποία συνίσταται από 3 στοιχεία-κλειδιά :

  • Αποστείρωση σε όλη τη διάρκεια της παραγωγής
  • Σύστημα κλεισίματος που σφραγίζει το σωληνάριο ερμητικά, κατοχυρωμένο με ευρεσιτεχνία
  • Αυστηρή επιλογή που περιορίζεται μόνο στα απαραίτητα συστατικά.

Ανακαλύψτε εδώ την καινοτομία EXOMEGA

Η τεχνολογία ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ συνδυάζεται τέλεια με τα μοναδικά και κατοχυρωμένα δραστικά συστατικά της σειράς EXOMEGA:

  • Νεαροί Βλαστοί Βρώμης Rhealba → Ηρεμούν τις αντιδράσεις ερεθισμού του δέρματος
  • Φιλαξερίνη (συνδυασμός βασικών λιπαρών οξέων Ωμέγα 6 και ενός πρωτότυπου δραστικού συστατικού, επαγωγέα της φιλαγγρίνης) → Ευνοεί την αναδόμηση του δερματικού φραγμού
  • Βιταμίνη B3 → Ευνοεί την αναδόμηση του δερματικού φραγμού

Γνωρίστε τη ολοκληρωμένη σειρά EXOMEGA της A-DERMA:

http://www.aderma.gr/exomega

aposteiromeno kallintiko, krema, atopiko derma, atopiki dermatitida

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...