Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Evangeliaa

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    502
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

Evangeliaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Evangeliaa

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Εγω σε βρισκω τρελη! Σκεφτεσαι για τριτο τοσο σύντομα? Εγω κοντευω να τρελαθω με τα δύο...ο μεγαλος (19 μηνων εν τω μεταξυ-μεγαλος) οποτε θηλαζω το μωρο σκαρφαλωνει στην πλατη μου και μας κουναει...γυριζει σαν τη σβουρα ολη μερα και αν κρινω απο το πονηρο ματι της μπεμπας αυτη θα γινει χειροτερη. Παντως σου ευχομαι να αποκτησεις συντομα κι αλλο παιδακι αν το θελεις. Αλλα ξερεις...βασικη προυποθεση το κουλι... Εσυ δεν εχεις την εμπειρια δυο μωρα ταυτοχρονα...οποτε σε θεωρώ λιγοτερο τρελη!
  2. Evangeliaa

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Δεν το εχουμε βρει ακομα με τον υπνο. Η μπεμπα κοιμαται το βραδυ χωρις να ξυπνησει αλλα ολη την υπολοιπη μερα ειναι ξυπνια. Θελει βυζι, χαλρωνει λιγο στην αγκαλια μου και οταν τη βαζω στην κουνια ξυπναει κι αρχιζει τη γκρινια. Εχω και τον μικρο που ζηλευει και αρχιζει τις σκανταλιες καθε φορα που εχω τη μικρη αγκαλια...ναι ειμαι ευτυχισμενη αλλα ταυτοχρονα και πολυ κουρασμενη...κι εχω και τον αντρα μου να θελει και τριτο μολις χρονισει λεει αυτο να βαλουμε μπρος. Θα παρω τα βουνα, σας το λεω...αληθεια υπαρχει τριπλο καρότσι? Χαχα! Γελαω για να μη βαλω τα κλαμματα. Και αυτη τη στιγμη που σας γραφω εχω τη μπεμπα αγκαλια που ενω κοιμαται, σηκωνει ξαφνικα την κεφαλα της και με κοιταει μες στο σκοταδι μες στα ματια... Ζορι τα πεζοδρομια, στα μισα μαγαζια δεν χωραμε να μπουμε απο την πορτα, στις καφετεριες δεν χωραμε γενικα...τωρα θα μου πεις, τι τις θες τις καφετεριες ρε κοπελια? Κι εγω 37. Νομιζω ειμαστε οι μεγαλυτερες της παρεας. Τι μηνα εισαι? Εγω Οκτωβρη. Κι εγω καθολου δεν το πειραζα στο πρωτο...και ειναι 19 μηνων και τωρα αρχιζει να ανοιγει μονο του. Ο παιδιατρος ειναι της γνωμης οτι για να συμβαινει αυτο η φυση εχει προνοησει για κατι.... Αχ μπραβο βρε κοριτσαρα!!!! Με το καλο να την κρατησεις αγκαλιτσα τη ζουζουνα σου!!!
  3. Evangeliaa

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Περαστικα στα μωρουλια τα συναχωμενα! Ταλαιπωρουνται κι αυτα κι εμεις...εμενα ευτυχως η πεθερά ειναι μακριά.... @Farmakotriftena πηρα κι εγω διπλο καροτσι. Πώς τα πας?
  4. Evangeliaa

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Γεια σας κοριτσια! Εχω πολυ καιρο να μπω....κοντευουν 2 μηνες, ομως τα εχω βρει πολυ δυσκολα με τα δυο μωρα κι εχω σταματησει να ασχολουμαι με το κινητο μου. Να σας θυμισω οτι ο "μεγαλος" μου ειναι 19 μηνων τωρα και η μπεμπα 2. Ειμαστε πολυ καλα...αλλα τα χερια μου ειναι παντα απασχολημενα με δουλειες αλλα ευτυχως και η αγκαλια μου παντα γεματη! Οση κουραση εχω, τοση ειναι και η ευτυχια μου. Προλαβα και διαβασα μονο την τελευταια σελιδα. Εγω και σχεδόν ολος μου ο περίγυρος (αδερφες και φιλες) ειναι εκπαιδευτικοι καθως και ο συζυγος που κανει προπονηση σε παιδια, δεν ειμαι καθολου μιζερη. Τα παιδια και τα βγαζω, και δέχομαι τους παντες σπιτι μου, και παιρνουν αγκαλια το μωρο...δεν εχει παθει τίποτα. Αλλα φυσικα ειναι απολυτα σεβαστο η καθεμια να κανει οτι νιωθει.... Θα προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα. Πειτε μου νεα σας!
  5. Evangeliaa

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Ε καλα δεν εννοω και κατακλιση, αλλα σε σχεση με πριν δεν μπορεις να πεις οτι κινουμαστε κιολας...εγω τουλαχιστον που τα εκανα ολα κανονικα πριν γεννησω, δουλειες σπιτιου, εξωτερικες, να φροντισω το παιδί...ε τωρα νιωθω ακινητη.
  6. Evangeliaa

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Πλακα κανεις! Σε αφησε με τα κακα? Και μονο που δεν αδειασες κι επρεπε να πας πολυ συντομα...απαπα φανταζομαι πονος κ τσουξιμο... @ΒαλεντιναΧρηστος την ακινησια τις μερες στην κλινικη πού την πας?
  7. Evangeliaa

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Κοριτσια...να ρωτησω εσας που γεννησατε φυσιολογικα...μετα απο ποσες μερες πηγατε τουαλετα για κακακια?
  8. Evangeliaa

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Τι ωραια τελευταια βραδια...εμεις ειχαμε τα πεθερικά μες στα ποδια μας... @Nikoleta... να σου ζησει το μωρακι σου! Να ναι γερο και δυνατο και να το παρεις ξανα γρηγορα αγκαλίτσα! Οσο για τα ραμματα ολες πια τις σκιζει λιγο ο γιατρος για να μη γινει μονο του, τα ραμματα δν θα τα νιωθειε σε λιγες μερες...εμενα δεν προλαβε να με σκισει αυτη τη φορα, δεν σκιστηκα ουτε μονη μου, οποτε ειμαι κομπλε. Αλλα θυμαμαι στον προηγουμενο πηγαινα σαν παπια για 3-4 μερες...
  9. Evangeliaa

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    @Nikoleta... καλο τοκετο σου ευχομαι και με εναν πονο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα! Η σκεψη μας ειναι κοντα σου... @Dwro μου σε καταλαβαινω ποσο σε αγχωνει αυτο...ειναι πολυ μικτουλι και δεν μπορει να το διαχειριστει. φυσ.ορο δινουν για τις μυξουλες ολοι οι παιδίατροι...για να ανοιγει λιγο η μυτουλα και να ανασαινουν. θα κανουν τον κυκλο τους και θα περασουν.... @Clue μου...πύραυλος το μωρο...εκτοξευθηκε!!! Κι εμεις το ειχαμε σαν ιεροτελεστια, απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη, μετα τον γιατρο πηγαιναμε και τρωγαμε σε ενα συγκεκριμενο εστιατόριο... @marioula1234 @tsilona @Giwtouli1990εχουμε γινει viral και στην κλινικη και στην τοπικη κοινωνια...ολοι ξέρουν οτι γεννησα χωρις γιατρο..χωρις καν μαιες...λογικα θα μας κανουν καποια εκπτωση...και μονο την ψυχικη οδυνη να βαλεις... Να σου ζησει κι εσενα το μωρακι σου! Υγεια και τυχη σας ευχομαι! Τελικα προλαβε να ειναι αυτο το πρωτο μωρακι του μηνα..χαχα... Εισαι κι εσυ μια στις χιλιες περιπτώσεις γεννησεων!
  10. Evangeliaa

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Μα δεν ημουν σε τοκετο...με ειχαν για οδυνες...εδω η πολιτικη λεει οτι τον καλουν οταν γινει η διαστολη 5. Εμενα με ειχαν για 2...λογικα μεσα σε μια ωρα...απο τις 7.20 που με τσεκαρε μια μαια μεχρι τις 8.30 που γεννησα εκανα ξαφνικη διαστολη...τον οξυ τοκετο που λενε...
  11. Evangeliaa

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Με πολλα λογια γεννησα μονη μου...χαχα...ανοιξα την πορτα και φωναξα τις μαιες ενω το μωρο βρισκοταν αναμεσα στα ποδια μου...τωρα εχει καταπιει ολες τις βλεννες ενω κανονικα το γυριζουν αναποδα και το χτυπανε...ετσι δεν ειναι? Και του ξεβουλωνουν το στομα..εμενα το ειχαν ριξει πανω μου και δεν ηξεραν τι να κανουν για ενα 5λεπτο. Εννοειται αποστηρωσεις, γαντια και λοιπα τα ξεχναμε... Ο γιατρος το μονο που εκανε ηταν να τραβηξει τον πλακουντα. Και τον περιμενα γι αυτο αλλη μιση ωρα μεχρι να ρθει. Με το καλο κοπελα μου! Ελπιζω να κρατηθει γιατι ολο εκπληξεις ειναι τα μωρα μας...
  12. Evangeliaa

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Την Πεμπτη μου την ειχε βγαλει 2.980...επεσε μπαμ και σε αυτη και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη. Προς το παρον κοιμαται πολυ και προσπαθει να αποβαλλει τις βλεννες Ευχαριστω πολυ, αλλα δεν μπορουσα να κανω και πολλα...Αυτο με τον γιατρο μου το χουν πει πολλοι...ναι, θα το αναφερουμε εννοειται κι ελπιζω να πραξουν αυτο που πρεπει αλλιως δεν θα με ξαναδουν ουτε ζωγραφιστη...
  13. Evangeliaa

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Ειδε το φως του κοσμου στις 8.28. Απο τις 8.00 ειχα πολυ εντονους πονους και κραυιομουν να μη σπρωξω...τελικα βγηκε μονη της η κουραδιτσα μου....πώς δεν την εκανα μες στη λεκανη δε λετε?
  14. Evangeliaa

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις ευχες και καθεμια ξεχωριστα! Η μπεμπουλα βγηκε μια χαρα...2.950...ας τα πάρουμε ομως τα πραγματα απο την αρχη.... Ερχομαι στην κλινικη με συσπασεις 5λεπτου κατα τις 4.30 το πρωι, λιγο εως καθολου πονο και σπασμενα νερα...με βλεπει μια μαια απο κατω, διαστολη 2 λεει...εχεις ακομα και σκληρο τραχηλο, θα σε στελναμε σπιτι αλλα εχεις σπασμενα νερα, οποτε μεινε εδω...με βαζουν στο μονοκλινο να κανω οδυνες και διαστολη...οι πονοι σταδιακα αυξανονταν αλλα οκ τους αντεχα...στις 7 ακομα διαστολη 2...εεεεεχεις ακομα μου λενε...αλλαγη βαρδιας για τις μαιες, οι πονοι γινονται ολο και πιο εντονοι, κατα τις 8 με ξαναβλεπει η αλλη μαια...ακομα διαστολη 2, τι σκατα λεω...δεν αντεχω οι πονοι ειχαν γινοι ανυποφοροι....απο εκεινη τη στιγμη και μετα ο πονος ειχε γινει ενας...ενιαιος...δν υπηρχα παυση....μου κοβοταν η ανασα, δεν μπορουσα να κανω αναπνοες...τους λεω καλεσατε το γιατρο? Δεν νιωθω καλα...θα λιποθυμησω.. μεσα σε ολα μου ερχοταν και ταση για...κακα...πηγα τουαλετα 2 -3 φορες αλλα δεν εσπρωχνα γιατι φοβομουν...βιωνα πολυ εντονους πονους και οι μαιες το μονο που μου ελεγαν ηταν να κανω υπομονη γιατι εεεεεεεεχω ακομα...λοιπον την επομενη φορα που σηκωθηκα για τουαλετα (μονη στο δωματιο)...ενιωσα οτι δεν προλαβαινω να φτασω ως εκει...οτι μου "φευγουν" ...τελικα στο τσακ προλαβαμε το μωρο...ανοιγω την πορτα του δωματιου, βαζω μια τσιριδα και φωναζω " το μωρο!!!"...ισα ισα προλαβαν κ με εβαλαν στο κρεβατι και γλιστρησε μες στα ποδια μου....δεν εκανα ουτε μια εξωθηση....το γεννησα μονη μου στο δωματιο του πονου! Σοκ! Οι μαιες δεν ηξεραν τι να κανουν...σταυροκοπιοτανε! Σοκ! Ο γιατρος ηρθε μιση ωρα μετα για να τακτοποιησει τα υπολοιπα...Οξύς τοκετος ειπε! Ο γιατρος μπορει να ελειπε κατα τη διαρκεια του τοκετου, ηταν ομως η Παναγιτσα πλάι μας!!! Η Παναγιτσα να φυλαει ολα τα μωρακια του κοσμου!
  15. Evangeliaa

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Κοριτσια ηρθε η ωρα μας!!!!!!!!!! Ειμαι στην κλινικη με συσπασεις, πονους και σπασμενα νερα...
×
×
  • Δημιουργία νέου...