Θα γίνουμε γονείς το 2019!
80 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 1 follower
- 20 απαντήσεις
- 83,9k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια. Πρώτη εγκυμοσύνη και ήταν τελικά εξωμήτρια. Πολύ δύσκολο. Έγινε λαπαροσκόπηση για τερματισμός της κύησης μιας και είχα αιμοραγία και βρισκόμουν σε κίνδυνο. Έτυχε σε κάποια από εσάς να είχε εξωμήτριο στην ωοθήκη; Καταφερατε με πρώτη κύηση εξωμήτρια να έχετε στη συνέχεια μια φυσιολογική εκγυμοσύνη. Πόσο καιρό μετά αρχίσατε και πάλι προσπάθειες;
Last reply by Sx2024, -
Διαφημίσεις
-
- 8 followers
- 15,9k απαντήσεις
- 968,8k εμφανίσεις
Κορίτσια μου γεια σας!! Είπα δειλά δειλά να ανοίξω αυτό το θέμα, μιας που σήμερα έκανα την τρίτη μου χοριακή και όπως μάλλον όλα δείχνουν εγκυμονώ το δεύτερο παιδάκι μου. Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα μιας και δεν έχω πάει ακόμη για υπέρηχο, είμαι όμως πολύ ενθουσιασμένη και αισιόδοξη και είπα να μαζευτούμε σιγά σιγά! Μάλλον το πάω για μανούλα Οκτωβρίου. Για να δούμε λοιπόν τη θα δούμε!! Φιλιά πολλά για τώρα!
Last reply by winspert, -
- 7 followers
- 17,8k απαντήσεις
- 978,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα όμορφες που θα γίνεται μανουλες για 1η, 2η, 3η, 4η....... φορα Χαχαχα Χαχαχα με την διαφορα πως όλες θα μαστε το 2019 την φορα αυτή!!!! Εύχομαι να μαζευτουμε πολλές πολλες, χαμός στα Μπεμπακια να γίνει το 2019 και το νέο θεματακι να φέρει γούρι σε ολο το φορουμ.
Last reply by Mommy10875, -
- 2 followers
- 3,2k απαντήσεις
- 293,6k εμφανίσεις
Κορίτσια μου γειά σας. Είπα δειλά δειλα κι εγώ να ανοίξω αυτό το θέμα να δούμε πόσες θα μαζευτούμε. Εύχομαι σε όλες καλή εγκυμοσύνη να έχουμε!!! Περιμένω συμμετοχές
Last reply by duchess.sunshine, -
- 2 απαντήσεις
- 35k εμφανίσεις
Καλησπερα στην παρεα ειμαι εγκυος 9+0 σημερα υστερα απο εξωσωματικη με κρυοσυντηρημενα κ θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν κοπελες που εχουν κανει εξωσωματικη αν θυμουνται ποια εβδομαδα ειχαν κοψει τα cyclacur κ τα utrogestan. Ευχαριστώ
Last reply by geozak, -
- 6 απαντήσεις
- 36,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες ! έχω έναν γιο 2 1/5 χρόνων και ενώ λέει κάποια πράγματακια δεν έχει λυθεί αυτό που λέμε η γλώσσα του! Ο παιδίατρος μου λέει να μην ανησυχώ γιατί είναι πανέξυπνος κι ότι κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό και έχει τον δικό του χρόνο. Εγώ βέβαια ανυπομονώ δεν το κρύβω. Υπάρχουν μανουλες που άργησαν να μιλήσουν τα παιδιά τους; Πείτε μου την δική σας εμπειρία. Ευχαριστώ.
Last reply by valentina23, -
Μαιευτήριο Έλενα 1 2
από MBelicov- 1 follower
- 22 απαντήσεις
- 89,7k εμφανίσεις
Καλημέρα σας, Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με το μαιευτηριο. Σκεφτόμουν να γεννήσω εκεί και θα ήθελα τα φώτα σας ειδικά από γυναίκες που να έχουν μια εμπειρία σχετικά με το μαιευτηριο. Είναι καλά εκεί; σε προσέχουν; έχει ακουστεί κάτι αρνητικό; Καθώς θα ήθελα να μοιραστείτε και τις εμπειρίες σας μαζί μου. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και την βοήθεια σας!
Last reply by roula231, -
- 2 followers
- 1,8k απαντήσεις
- 228,5k εμφανίσεις
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά στην ομάδα που έμαθε μες το Πάσχα τα ευτυχή νέα. Να μαζευόμαστε σιγά σιγά.
Last reply by ΧρυσαΜ, -
- 10 απαντήσεις
- 53,2k εμφανίσεις
Έχω ένα αγοράκι 2 χρόνων και 2 μηνών. Όπως φανερώνει και ο τίτλος το πρόβλημα μας είναι ο ύπνος! 26 μήνες τώρα δεν έχω κοιμηθεί ποτέ μια ολόκληρη νύχτα. Δύο φορές μόνο έτυχε να κοιμηθει 6 συνεχόμενες ώρες και αυτό ήταν.Ξυπναει στην καλύτερη περίπτωση 2 με 3 φορές να θηλάσει το βράδυ. Πολλές φορές θα δυσκολευτεί να τον ξαναπάρει ο ύπνος με αποτέλεσμα να θέλει να πιπιλαει συνέχεια και εγώ χάνω εντελως τον ύπνο μου από τον εκνευρισμό μου. Έχω κουράστει απίστευτα,το μυαλό μου είναι ένα θολό τοπίο. Έχω κουράστει και με το θηλασμό πολύ, προσπαθώ να αποθηλασω,έχω κόψει κάποιους θηλασμους αλλά δεν καταφέρνω και πολλά. Από τις εμπειρίες σας, βελτιώνεται ο ύπνος με τον α…
Last reply by MumOf2, -
- 13 απαντήσεις
- 81,1k εμφανίσεις
κοριτσια μου καλησπερα! Λοιπον βρισκομαι στη 17η εβδομαδα και αποφασισα να αλλαξω γυναικολογο. ο δικος μου ειναι στο Ρεα και στο Ιασω και εγω θελω καποιον στο Ελενα ή το Αλεξανδρας. Εχετε ονοματα να μου συστησετε? εχω αγχωθει παρα πολυ με αυτο το θεμα.
Last reply by elena_kal, -
- 25 απαντήσεις
- 76,4k εμφανίσεις
Καλημέρα στο φορουμ. Θα κάνω σαλπιγγογραφία σε λίγες μέρες. Εχω τρελαθεί από το φόβο μου. Κλασικά και γω, διαβάζω σε Ελληνικά και ξένα φόρουμ για εμπειρίες γυναικών και δεν ξέρω τι να πιστέψω. Άλλες σχεδόν λιποθυμούν άλλες γυναίκες δεν καταλαβαίνουν τίποτα σχεδόν. Σε τι οφείλεται αυτή η διαφορά τελικά; Φυσικά και έχω μικρή αντοχή στον πόνο. Λένε είναι σαν τεστ παπ. Στο τεστ παπ όμως δεν εισάγουν καθετήρα μέσα στη μήτρα! Δεν ξέρω αλλα φοβάμαι τόσο πολύ. Ο ακτινολόγος είπε θα διαρκέσει 2 λεπτά. 2 λεπτά από τη στιγμή που θα εισαχθεί ο καθετήρας και το σκιαγραφικό υποθέτω.
Last reply by GΕ-SΥ, -
διαβητης κυησης 1 2 3 4
από Κασσανδραπαπ- 2 followers
- 59 απαντήσεις
- 42,6k εμφανίσεις
κοριτσια καλημερα εκανα τη β επιπεδου και μου βρηκαν αυξημενο αμνιακο υγρο, έκανα καμπύλη γλυκοζης και έχω πρόβλημα, εδω και 5 ημερες εχω μπει σε πρόγραμμα διατροφής και μετριέμαι θα πάω στον ενδοκρινολογο σε 10 ημέρες, ηθελα να ρωτησω αν πέσει το σαχαρο θα φανεί άμεσα ή πρέπει να περασουν κάποιες μέρες???επίσης αυτό με το αυξημένο αμνιακό υγρό είναι κάτι ανησυχητικό???
Last reply by Mighty86, -
- 39 απαντήσεις
- 65,2k εμφανίσεις
Καλησπερα σας! Μιας και δεν ειχαμε αλλη επιλογη αποφασισαμε να ξεκινησουμε τον μικρο σταθμο..λογω της ολης καταστασης με τον ιο δεν ηθελα αλλα δεν γινεται κι αλλιως..πραγματικα δεν εχω επιλογη...λοιπον σημερα πηγε πρωτη μερ..εκατσε 2 ωρες και το πρωτο μισαωρο εκλαιγε...ε μετα εκατσε...(εκλαψα λιγο αλλα εκατσα που λεμε) ..θα ηθελα κι αλλες μαμαδες να μοιραστουν τις εμπειριες τους απο σταθμους..αν ωφελησε τα παιδακια η οχι αν μαθανε κατι παραπανω και γενικα να μου πειτε τις εμπειριες σας!
Last reply by Γλυκερια123, -
- 0 απαντήσεις
- 55,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα ανοίγω αυτό το θέμα γιατί θα ήθελα να μάθω γνώμες εμπειρίες για το Βρεφονηπιακό σταθμό Διαμαντάκια στο Κερατσίνι θα με βοηθούσαν πολύ οι εμπειρίες σας
Last reply by minxri, -
- 2 απαντήσεις
- 58,9k εμφανίσεις
Καλησπερα! Εχω ενα κοριτσακι 9 μηνων που επαθε ουρολοιμωξη με 39 πυρετο. Ο γιατρος μου ειπε οτι θα πρεπει να ψαξουμε την αιτια και με παρεπεμψε σε παιδονεφρολογο καθως και να της κανω υπερηχο νεφρων.. Μου ειπε οτι μας ανησυχει ο πυρετος που εκανε, ο οποιος μπορει να εχει προσβαλει τα νεφρα. Ειχε καμια μανουλα αναλογη εμπειρια;
Last reply by Rainbowbaby, -
Αποθηλασμός 1 2
από Kpp83- 22 απαντήσεις
- 64,2k εμφανίσεις
Κόρες αποθηλασε καμμία;;; Έχω ενάμιση μήνα περίπου που κόψαμε το θηλασμό και ώρες ώρες ακόμα νιώθω το γάλα. Ποτέ σταματάει τελείως;
Last reply by *ζουζουνα*!!!, -
SΟS Δε έχω γαλα
από Lalom- 9 απαντήσεις
- 63,3k εμφανίσεις
Κορίτσια sos. Γεννησα τη πεμπτη με καισαρικη ύστερα απο πρόκληση για φυσιολογικο στις 40 εβδομάδες αλλα κατεληξε σε καισαρικη. Αυριο βγαινουμε απο μαιευτηριο και εχω αγχωθει. Το μωρακι μου το φεραν την Πέμπτη κατα τις 6 με 7 για να τ βαλω στο στηθος και αμεσως με τη βοηθεια μιας μαιας βρήκαμε σταση κ ο μικρός τρόπο να κανει θηλαστικες κινήσεις. Χαρηκα παρα πολυ. Το βραδυ το πήρανε στ βρεφοθαλαμο κ ειπαμε να δώσουμε κ λίγο ξενο μιας κ ακόμα εγώ δεν έχω γαλα. Την επομενη μερα παλι το ιδιο τη Παρασκευή κάποιες ωρες σε μενα τ εβαζα στηθος εκανε πως ετρωγε κουράζοταν και αποκοιμιοταν στ στηθος μετα από λίγο τ έπαιρνα και το εβαζα στ κουνακι του. Το βραδυ παλι βρεφοθαλαμο. Και …
Last reply by Kpp83, -
- 6 απαντήσεις
- 64,2k εμφανίσεις
καλησπερα σε ολες τις μανουλες και χρονια πολλααα. Οσες φορες κατέφυγα στο φορουμ με βοηθησατε ολες παρα πολυ και να παλι εδωωωω. Εχω ενα νινι 14 μηνων γεννηθηκε 3,500 και υψος 53εκ πλεον ειμαστε 10κιλα και 75εκ.Θηλασαμε αποκλειστικά και συνεχιζουμε να θηλαζουμε μιας και δεν πηρε ποτε το μπιμπερο.Οταν συζητησα για αποθηλασμο με την παιδιατρο μου μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να κόψει το γαλα μετα οποτε το φοβήθηκα και συνεχιζω το θηλασμο με μεγάλη ευχαρίστηση. Το θεμα μου ειναι οτι μετα τον χρονο σταματησε να τρωει οσο ετρωγε τρωει σαν σπουργιτι ,δεν δοκιμαζει καθολου ευκολα καινούριες τροφες και δεν θελει πλεον και την φρουτοκρεμα.Θα μου πεις μπορει να μην θελει αλεσμεν…
Last reply by Δεσποινα20022019, -
- 1 follower
- 3,5k απαντήσεις
- 322,3k εμφανίσεις
Καλησπερα σε ολες τις μανουλες και απο εδω! οπως ολες οι χρονιες εχουν τον καθε μηνα τους ετσι ας εχουμε και στο 2019 τον καθε μηνα ξεχωρα, ωστε να μιλανε αμεσα οι μανουλες ιδιας ηλικιας (εγκυμοσυνης) για κοινα θεματα του εκαστοτε μηνα που διανυουν. (σε εμας ο Μσαρτιος, μπορει και φλεβαρης το πιο πιθανο για οσες ειναι αρχες μαρτιου!) εννοειται το μπεμπακια 2019 δεν το ξεχναμε! στην υπογραφη μ δεν φαινεται ακομα διοτι αντιμετωπιζω καποια προβληματακια τα οποια ελπιζω να λυσω.. διανυω την 15η εβδομαδα!και ανυπομονω να το αισθανθω να κουνιεται! θα χαρω να τα λεμε και απο εδω!
Last reply by fairy-mary, -
- 8 απαντήσεις
- 67,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια ειμαι 22 χρονών ,έγκυος στον 6ο μήνα στο 1ο μου παιδάκι, πάω σε ιδιώτη γιατρό και γενναω τέλη Σεπτέμβρη. Επειδή δε μου βγαίνουν τα οικονομικά , σκέφτομαι να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο που να είναι καλό σε θέμα διαμονής κι φαγητού;
Last reply by Renez, -
- 1 follower
- 4,5k απαντήσεις
- 348,1k εμφανίσεις
Καλησπερα κοριτσια! Λογικα τωρα θα πρεπει να βρισκεστε στις 7-8-9 εβδομαδες! Εγω προσωπικα ειμαι στην 7η και ακομα δε μπορω να το παρω χαμπαρι. Με το καλο να μας ερθουν τα μπεμπακια μας
Last reply by Γλυκερια123, -
Καλησπέρα σε όλους! Διαβάζω το φόρουμ εδώ και καιρό αλλά τώρα έκανα εγγραφή! Θέλω τα φώτα σας! Είμαι 14η εβδομάδα και μέχρι και στιγμής αντιμετωπίζω τρομερό πρόβλημα ισχιαλγίας! Ο νευρολόγος μου είπε πως μόνο με κορτιζόνη θα μπορέσω να περπατήσω καθώς είμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι με πόνους! Η λήψη θ γίνει με χάπια για 5 μέρες και 16 mg! Υπάρχει κάποια μανούλα που χρειάστηκε να πάρει κορτιζόνη? Ανησυχώ πολύ καθως είναι πρώτη εγκυμοσύνη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Last reply by alex12345, -
- 0 απαντήσεις
- 61,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, θα ήθελα σας παρακαλώ, οποία κοπέλα έχει κάνει αμνιοπαρακέντηση στο Έλενα, να παραθέσει την εμπειρία της.
Last reply by irisafea, -
- 0 απαντήσεις
- 61k εμφανίσεις
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά!! θα ήθελα πληροφορίες για γυναικολόγο -μαιευτήρα στο νοσοκομείο Έλενα.
Last reply by irisafea, -
- 8 απαντήσεις
- 61,7k εμφανίσεις
Κοριτσια μου γεια σας.ειχα δυο παλλινδρομες κυησεις μεσα στο 2019 περίπου στις 9 εμδομαδες.στην πρωτη ειχα ενα μεγαλο ενδομήτριο πολυποδα θεωρήθηκε και τυχαιο και το αφήσαμε εκει.στην δεύτερη εστειλα το εμβρυο για καριοτυπο οπου αποδείχτηκε οτι ειχε χρωμοσωμικη ανωμαλία το εμβρυο τρισωμια 22.καναμε καριοτυπο ζεύγους φυσιολογικός.εκανα εξετάσεις για θρομβοφιλια οπου απο οτι μ ειπε ο γιατρός βγηκα θετικη.με ρωτησε για το οικογενειακό μου ιστορικό και όντως εχουμε ιστορικό με καρδιολογικά θεματα και μ ειπε οτι εχω πολλες πιθανότητες να νοσησω και εγω απο καρδιακά και διαβήτη στο μελλον βάση των αποτελεσμάτων. Οποια κοπελα γνωρίζει απο αυτα την παρακαλω να μ πει την γνωμη της…
Last reply by Fofi29, -
- 1 follower
- 150 απαντήσεις
- 110,8k εμφανίσεις
Ανοιγω αυτο το θεμα για στήριξη σε γονεις κ για εμπειρίες αλλων γονεων απο την ΜΕΝΝ! Γεννησα 25w κ 4d διδυμα κοριτσακια 700γρ κ 740γρ δυστυχως καταφερε να ζησει μονο η μικρη μας! Εχουμε τη μαχητρια μας 123 μερες στην μενν κ συνεχιζουμε δυναμικα!εχει περασει πολλα αλλα σε καθε δυσκολια μας εδειχνε ποση δυναμη εχει κ ποση θεληση για ζωη τα ξεπερασε ολα αλλα ευκολα αλλα δυσκολα τωρα μετα απο τέσσερις μηνες μας εχει μεινει μονο το οξυγονο να ρυθμισουμε κ εχουμε φτασει 2340 γρ. Αυτο που θελω να πω ειναι να εχετε πιστη στα παιδακια σας ειναι δυνατα κ εχουν θεληση για ζωη να παιρνετε δυναμη απο αυτα κ αυτα απο σας! Περασαμε δυσκολα αλλα συνεχιζουμε ακαθεκτοι γιατι οτα…
Last reply by νικηαντωνια81, -
- 17 απαντήσεις
- 73,2k εμφανίσεις
Κορίτσια μου καλημέρα και να μας ζήσουν τα μωράκια μας! Έχω γεννήσει από τις 20 Αυγουστου και εδώ και 3 μηνες δεν έχω χάσει τα δύο κιλά που μου έμειναν από την εγκυμοσυνη. Πήρα μόνο 8 κιλά κατά την διάρκεια αλλά μου έχουν μείνει δύο και δεν μπορώ με τίποτα να κάνω διαιτα!!! Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα πείνας αλλά ψυχολογικό γιατί έχω κλειστεί με το μωρό στο σπίτι περα από μια βόλτα που βγαίνουμε με το καρότσι όσο είναι ακόμα καλός ο κσιρος. Μου έχει στοιχίσει και το γεγονός ότι δεν δουλεύω αυτό το διαστημα. Έχετε κι εσείς θέμα με τα κιλά σας η' τα χάσατε; Οποία θέλει να ξεκινήσει δίαιτα ας μου στείλει μήνυμα να την ξεκινήσουμε μαζί να συμπαρασταθούμε η μία στην άλλη! Δεν ν…
Last reply by mama16, -
- 1 follower
- 766 απαντήσεις
- 130,9k εμφανίσεις
Δειλά δειλά ανοίγω το θεματακι αυτό!! Ας μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!
Last reply by Kallioph__, -
- 1 follower
- 22 απαντήσεις
- 69,7k εμφανίσεις
Κοριτσια μου γεια σας.ειχα δυο παλλινδρομες κυησεις μεσα στο 2019 περίπου στις 9 εμδομαδες.στην πρωτη ειχα ενα μεγαλο ενδομήτριο πολυποδα θεωρήθηκε και τυχαιο και το αφήσαμε εκει.στην δεύτερη εστειλα το εμβρυο για καριοτυπο οπου αποδείχτηκε οτι ειχε χρωμοσωμικη ανωμαλία το εμβρυο τρισωμια 22.καναμε καριοτυπο ζεύγους φυσιολογικός. Χθες επισκέφτηκα το γιατρο μ για να με δει μετα την επέμβαση και μ ειπε οτι εχω πολλες πιθανότητες να ξανα αποβαλω διοτι δεδομένου της ηλικίας και των δυο προηγούμενων αποτυχιών μου το ποσοστό για μια νεα αποτυχια ειναι 30%.μου μιλησε για εξωσωματική με προεμφυτευτηκο.εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου....σας παρακαλώ οποια κοπελα γνωρίζει η οποια…
Last reply by Foteini 25, -
- 4 απαντήσεις
- 63,3k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα!!Νέα στην παρέα!!Σας παρακαλώ καποιον καλό παιδίατρο Θεσσαλονίκη.Μενω Τούμπα.Σας Ευχαριστω πολύ!!
Last reply by Μαρία ειρηνη*,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 5.135 απαντήσεις
- 745.438 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 33.106 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 110.677 εμφανίσεις