Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

fairy-mary

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    1.152
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.019 εμφανίσεις προφίλ

fairy-mary's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. fairy-mary

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Καλησπερα κορίτσια πως είστε; μπαινω πλέον πολύ σπάνια με 2 μωρά δε προλαβαίνω να κάνω τίποτα! ελπιζω να είστε όλες καλά, διάβασα κάτι για βαπτίσεις , να σας ζήσουν τα ζουζούνια ! εμεις έχουμε κλείσει 29/8 και ελπιζω να γίνει γιατί δε τα βλέπω τα πράγματα καλά με τον ιο. κατα τα αλλά είμαστε καλά τρώμε πολύ καλά και τα φρούτα και το μεσημεριανό και είμαστε 8700 και 72 πόντους! με τη μεγάλη είχα θέματα γιατί την έστειλα παιδικό και μου ταλαιπωρήθηκε 1 μήνα σχεδόν με λαρυγγιτιδα, μείωσε και το φαγητό, είναι και μικροκαμωμένη… τωρα πίνουμε αντιβίωση και ελπιζω να τελειώσουμε και με αυτο Σκεφτομαι το Σεπτέμβρη που θα επιστρέψω στο γραφείο και θα πάνε και οι 2 σχολείο, ένα δράμα θα είναι η κατάσταση. αυτα από εμένα, σας φιλώ!
  2. fairy-mary

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Καλησπερα κορίτσια μου! βλΕπω έχετε ξεκινήσει οι περισσότερες με τος τροφές! τι καλά! εμεις λογικά αρχές Μαΐου θα ξεκινήσουμε με ρυζάλευρο και μετά με φρούτα, τουλάχιστον στη μεγάλη έτσι κάναμε. την Τρίτη έχουμε ραντεβού με την παιδίατρο για το εμβόλιο μας και θα πάρω αναλυτικές οδηγίες για το φαγητό. ελπιζω πάντως να είναι τόσο καλόβολη όπως η μεγάλη και να μη με ζορίσει. κατα τα αλλά αυτό που σκέφτομαι έντονα είναι πως το Σεπτέμβρη που θα γυρίσω στη δουλειά θα πρέπει να πάνε και οι 2 στον παιδικό σταθμό και με ζορίζει που θα είναι τόσο μικρή η μπεμπουλα αλλά δεν έχω άλλη επιλογή. αυτα κορίτσια μου! σας φιλώ!
  3. fairy-mary

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Καλησπερα κορίτσια! δε προλαβαίνω να μπω τον τελευταίο καιρό γιατί με ένα βρέφος και ένα δίχρονο δε με φτάνει το 24ωρο! εγω έκοψα το θηλασμό περίπου 1 μήνα πριν και εντάξει ενώ ένιωθα τύψεις στην αρχή και έκλαιγα τώρα είμαι καλά και έχω επιτέλους χρόνο να ασχοληθώ και με το μεγάλο μου παιδακι η μπουμπου είναι 4 μισή μηνών και πριν καμία 20αρια μέρες ήταν 65 πόντους και 6 μισή κιλά πάμε καλά δηλαδη κατα τα αλλά κοιμάται σερί 12 με 8 χοντρικά , γελάει κουνιέται και είναι γενικά ένα χαρούμενο μωρό! ελπιζω να είστε όλες καλά!!! σας φιλω
  4. fairy-mary

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Καλησπερα κορίτσια ειχα καιρό να μπω διάβασα κάποια πράγματα στα γρηγορα εγω αφού πέρασα κάποιες πολύ δύσκολες μέρες με φουλ αϋπνία και γκρίνια αποφάσισα να δώσω μια μέρα μόνο ξένο γάλα να δω αν θα είναι διαφορετικά όποτε έβγαλα το δικό μου με θήλαστρο και έδωσα το ξένο και ήταν πιο ήρεμη τώρα θα δοκιμάσω να δώσω μια μέρα το αντλημένο το δικό μου να δω πως θα πάει και αυτό και μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω με το θηλασμο Δε γίνεται να είμαι ξύπνια 2 με 7 το πρωί και να έχω και το νήπιο..έχω καταρρεύσει ψυχικά και σωματικα ξεκινησα και συνεδρίες με μια ψυχολόγο θα δούμε πως θα πάει και αυτό. πρεπει να βρω μια ισορροπία γιατί είμαι σε μια φάση που δεν ευχαριστιέμαι τίποτα και είναι κρίμα. αυτα από εμενα φιλια σε όλες!
  5. fairy-mary

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Καλησπερα κοριτσια Σας διαβάζω που και που στα πεταχτά αλλά δε προλαβαίνω να γράψω γενικά οι μέρες μου κυλούν δύσκολα με τα 2 μικρα Βλέπω λίγο πολύ ότι όλες τραβάμε ζόρια με το θηλασμο εγω πλέον δίνω γύρω στα 200 μλ τη μέρα ξένο γάλα και τα υπόλοιπα θηλασμός είμαστε 2 μηνών και κάτι μέρες... οσες δίνεται μόνο συμπλήρωμα ποσα γεύματα τη μέρα κάνουν τα μωράκια σας και ποσα ml? Η αλήθεια είναι ότι αύξησα το συμπλήρωμα γιατί δε την πάλευα από την αϋπνία και δε προλάβαινα μα ασχοληθώ με τη μεγάλη η οποία έχει αρχίσει και ζηλεύει λίγο περισσότερο νομίζω. νιωθω όμως τύψεις που δε κατάφερα αποκλειστικό θηλασμό και γενικά δεν είμαι καλά ψυχολογικά όποτε έκλεισα τη Δευτέρα ένα ραντεβού σε ψυχολόγο μήπως με βοηθήσει. κατα τα αλλά το μωρό κάπως έχει βελτιωθεί στον ύπνο και γενικά ελπιζω να στρώσει σύντομα.
  6. fairy-mary

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Καλησπέρα κορίτσια πως είστε; εχω καιρό να γράψω αλλά ζω έναν εφιάλτη. το μωρό είναι πολύ ανήσυχο δε κοιμάται με τίποτα τυχαίνει να είναι ξύπνιο απο τις 2 τη νύχτα μέχρι 7 το πρωί. ξεκινησα να δίνω περισσότερο συμπλήρωμα μήπως πεινούσε τώρα έχουμε πάει στα 150-180 τη μέρα, όταν δίνω εμένα με πιάνουν οι τύψεις κάθομαι μετά και κλαίω και γενικά η ψυχολογία μου στα πατώματα. εχω και τη μεγάλη που κάποιες μέρες πραγματικά δε προλαβαίνω να της δώσω σημασία καθόλου και μετά με πιάνουν οι τύψεις και γι αυτό. παντως το μωρό δεν ηρεμεί κάποιες φορές ούτε με το γάλα, η γιατρός που ήρθε μου είπε πως δεν έχει κολικούς δε ξέρω τι άλλο να κάνω είμαι σε απόγνωση και δε θέλω να κόψω και το θηλασμό όχι ότι θεωρείται και αποκλειστικός θηλασμός πλέον αυτό...
  7. fairy-mary

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Κορίτσι μου ποσό χαίρομαι για σένα! σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά ! σου αξίζουν τα καλύτερα ! σε φιλώ γλυκα Κορίτσια καλή χρόνια και από εμένα αν και λίγο καθυστερημένα με υγεία και ευτυχία για όλο τον κόσμο! εμεις σαραντησαμε πριν λίγες μέρες γενικά τη θηλάζω και της δίνω περίπου 90-100 ml συμπλήρωμα τη μέρα κυρίως το βράδυ αν και ακόμα και με αυτό δε κοιμάται πολύ μπορώ να πω Από βάρος πάμε τέλεια φτάσαμε 4500 από 3 κιλά που βγήκαμε από το μαιευτήριο. γενικα με κουράζει πολύ ο θηλασμός έχω και τη μεγάλη που είναι μέσα στην τρέλα όμως θέλω να το προσπαθήσω έστω να φτάσω το τρίμηνο εσεις που έχετε μεγαλύτερα λίγο μωράκια έχουν στρώσει καθόλου; η όλη μέρα στο βυζι είναι; σας φιλώ γλυκά όλες!
  8. fairy-mary

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Στην πρώτη μου κόρη έκανα μεικτή διατροφή και υπήρχαν φορές που έκανε μέχρι και 3 μέρες να κάνει κακά. γαλα έδινα το Humana 1.
  9. fairy-mary

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Προσπάθησα αλλά δε τη θελει
  10. fairy-mary

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Ναι 90 τη μέρα καμία φορά ίσως δώσω 120 στα πολύ σκούρα. απλα με προβληματίζει που όσο είναι ξύπνια είναι συνέχεια στο στήθος φοβάμαι μήπως κάνω κάποιο λάθος η μήπως δε τρώει σωστά ξέρω και εγώ.. τελοσπαντων θα δείξει. ελπιζω σιγά σιγά να βελτιωθεί.
  11. fairy-mary

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Καλημέρα κοριτσια ελπιζω να είστε όλες καλά! διαβαζω στα πεταχτά αυτά που γράφετε καθώς δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο. εγω περνάω πολύ δύσκολα το μωρό είναι ζόρικο, προσπαθώ με το θηλασμό, δίνω όμως και 90 ml συμπλήρωμα τη μέρα περίπου. το θέμα είναι πως όταν δε κοιμάται το μωρό είναι συνέχεια πάνω μου και θηλάζει αυτό γίνεται περίπου για 2 ώρες, δηλαδή ξυπνάει και μέχρι να ξανακοιμηθεί είναι πάνω στο στήθος. Αυτό με έχει τσακισει Αναρωτιέμαι αν είναι φυσιολογικό μετά από ένα μήνα δε θα έπρεπε να κάθεται λιγότερο; ισως είναι και δικιά μου ανασφάλεια και τη βάζω περισσότερο απ όσο πρεπει παντως βάρος παιρνει, 800 γραμμάρια περίπου στο μήνα. παντως είναι στιγμές που δεν αντέχω και θέλω να τα παρατήσω γιατί έχω και τη μεγάλη που με ζητάει συνέχεια...δε ξέρω δε το αντέχω αυτό να μη της δίνω σημασία. τέλος πάντων ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση γιατί θα σαλταρω
  12. fairy-mary

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Καλησπερα κοριτσια πως ειστε; Εγω δυσκολα.. Γενικα ειναι πολυ γκρινιαρα και απαιτητικη η μικρη και δε καταλαβαινω τις περισσοτερες φορες αν ειναι επειδη πειναει η αν συμβαινει κατι αλλο. Εσεις που θηλαζετε ποση ωρα θηλαζουν τα μικρα σας; Μετα κοιμουνται αμεσως; Δε ξερω αγχωνομαι μηπως κανω κατι λαθος, εν τω μεταξυ εχω και τη μεγαλη που με ζηταει συνεχεια και εχω εξαντληθει.
  13. fairy-mary

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Σε ευχαριστω για την απαντηση κοριτσι μου. Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες. ΤΟ αγχος δε βοηθα και εγω αποφασισα να το βλεπω μερα με τη μερα οπως και εσυ και οπου βγαλει. Η αληθεια ειναι οτι θελω πολυ ΝΑ πετυχει αλλα σημασια εχει οτι κανω πραγματικα οτι καλυτερο μπορω.
  14. fairy-mary

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Οχι δε τα εδωσα ολα μαζι... Δινω 30 περιπου οταν βλεπω οτι ειναι ανησυχη πολυ και αφου εχει θηλασει.
  15. fairy-mary

    Μανούλες Νοεμβρίου 2020

    Απλα με πιανει αγχος οτι δε χορταινει γιατι ειναι συνεχεια ανησυχη. Συνηθως της δινω 60 με 90 ml τη μερα κυριως τις στιγμες που ανα 5 λεπτα θελει να ειναι στο στηθος. Θα προσπαθησω να μη της δινω οσο γινεται αλλα πελαγωνω κ εγω καποιες φορες η αληθεια ειναι.
×
×
  • Δημιουργία νέου...