Θα γίνουμε γονείς το 2020!
84 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 1 follower
- 4,6k απαντήσεις
- 441,1k εμφανίσεις
Πριν λίγες μέρες έμαθα τα ευχάριστα νέα...Μακαρι να πάνε όλα καλά. Ελπίζω να έχουμε πολλές μανουλες και μωράκια Σεπτεμβρίου.
Last reply by Fofi!, -
Διαφημίσεις
-
- 5 followers
- 71 απαντήσεις
- 207,8k εμφανίσεις
Καλημερα κοριτσια σημερα ειμαι 31η μερα και ακομα τπτ προς το παρων... νομιζα πως θα ερθει 29η ... εκανα μεγαλο κυκλο αποτι φαινεται... το περιεργο ειναι οτι δεν εχω συμπωματα μονο λιγα υγρα και το στηθος που το νιωθω βαρη..!!! Πονακια δεν εχω .. ενω τις προηγουμενες μερες ειχα... εαν ημουνα εγκυος θα εδειχνε αφου εκανα το τεστ την 29η μερα που νομιζα οτι περιμενα και βγηκε αρνητικο ! τι λετε για ολο αυτο? Συνηθως ερχεται 29η η 30η μερα !!! Εχει τυχει να κανετε τεστ να βγαινει αρνητικο και τελικα να ησασταν εγκυος?
Last reply by Tsampi, -
- 32 απαντήσεις
- 81,1k εμφανίσεις
ΜΑΝΟΥΛΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021.. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ: ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΜΑΙΕΣ-ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ?? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ Η ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΛΟΓΩ ΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΑΡΔΥΑ?? ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ ΔΙΝΟΥΝ?? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΜΗΝΑ Η ΕΣΤΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ?? Προσφατες εμπειριες απο ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2020???
Last reply by Hara1502, -
- 1 follower
- 579 απαντήσεις
- 211,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια,μπήκα στο 2ο μήνα της εγκυμοσύνης μου κ σε δύο ημέρες έχω το πρώτο ραντεβού με ένα γυναικολόγο του Έλενα τον οποίο επέλεξα βάση κριτικών από το ίντερνετ .. διάλεξα το Έλενα επειδή έχω δει πως έχει ωραίες πτέρυγες κ δωμάτια κ έχω ακούσει για καλό προσωπικό..έχετε κάποια γνώμη για κάποιον άλλο γιατρό εκεί? Γενικά εμπειρίες από το Έλενα? Φακελάκια? Δωμάτια? Επισκληριδιο?
Last reply by Kallo, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 34,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια, έμαθα ότι είμαι έγκυος στο πρώτο μου μωράκι και λόγω οικονομικής στενοτητας σκέφτομαι να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο, θέλω να μάθω αξίζει? Τι δωμάτια έχει, αν δώσεις τίποτα μπορούν να σε πάνε σε θέσεις που έχω διαβάσει, λόγω ενός θέματος θα το πάω με καισαρική γίνεται επισκληριδιος ή ραχιαια? Συγγνώμη για το κατεβατό αλλά σαν αγχώνομαι με όλα αυτά που γίνονται και θέλω να έχω μια ιδέα!σας ευχαριστώ όπως και να έχει!
Last reply by Χριστινουλα, -
- 4 απαντήσεις
- 44,3k εμφανίσεις
Καλημέρα σας Παρακαλώ ήθελα να ρωτήσω οποία γυναίκα ξέρει για το νοσοκομείο Έλενα. Χτες έμαθα ότι είμαι έγκυος. Σκέφτομαι να γεννησω εκει. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο γιατρό? Ισχύει ότι δεν αφήνουν τον άντρα σου να ειναι μέσα κ ότι όλη τη διάρκεια που πονάς είσαι εντελώς μόνη σου?επισης ισχύει ότι το μωρό δεν στο παίρνουν καθόλου για ν ξεκουραστείς? Μου έχουν πει διαφορά κ έχω αγχωθεί πολύ. Σας ευχαριστώ
Last reply by Pinez, -
- 2 followers
- 5,6k απαντήσεις
- 540,9k εμφανίσεις
Γειά σας κοριτσαρες!!!! Εχθές έκανα τεστακι και ήταν θετικό! Αν όλα πάνε καλά και με τη βοήθεια της Παναγίας θα φέρω στον κόσμο το 3ο μου παιδάκι αρχές Ιανουαρίου! Ελπίζω να μαζευτούμε πολλές και να έχουμε όλες υπέροχες και τελειομηνες εγκυμοσύνες και γερά μωράκια!
Last reply by Agapakiii, -
- 10 απαντήσεις
- 58,3k εμφανίσεις
Χρειάζομαι γνώμες, εμπειρίες και συμβουλές για τις κλινικές της Θεσσαλονίκης ώστε να μπορέσω να καταλήξω! Ο γιατρός μου μου είπε να κάνω την έρευνα μου και να αποφασίσω γιατί πηγαίνει παντού! Για πείτε.....!!
Last reply by Xrisaaaaaa, -
Γεννα στο Ελενα 1 2
από Athena Agg- 1 follower
- 20 απαντήσεις
- 70,1k εμφανίσεις
Καλησπερα σας, Θα ηθελα να γεννησω στο Ελενα,ειμαι 13 βδομαδων κ τωρα ηρθα Αθηνα οποτε ψαχνω για γιατρο! Απο τα φόρουμ εχω δει μόνο καλα λογια για Λάσκαρη κ Κολιοπουλο αλλα φυσικα ο Κολιοπουλος δεν μπορει να με αναλαβει λόγω φόρτου εργασιας κ με παρεπεμψε εαν θελω να δω τον Φούντα. Εχει ξεγεννησει ή παρακολουθεί καμοια ενας απο τους δυο να μου πείτε την γνωμη σας σας παρακαλω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Last reply by Fairy-Fairness, -
Μανούλες Νοεμβρίου 2020 1 2 3 4 864
από Despoina K- 13k απαντήσεις
- 775,9k εμφανίσεις
Για όλες τις μανούλες του Νοεμβρίου ποιες είναι μαζί μου;;
Last reply by Σελίνα, -
- 3 followers
- 1,9k απαντήσεις
- 262,2k εμφανίσεις
Να μαι και εγώ στην πάρεουλα σας
Last reply by Καντι, -
- 2 followers
- 657 απαντήσεις
- 138,2k εμφανίσεις
Αναμενοντας τον πρωτο μου υπερηχο με μεγαλη αγωνια, ειπα να δω αν υπαρχουν και αλλες κοπελες σε αναμονη?? Και να ξεκινησουμε σιγα σιγα μαζι το ταξιδι μας μεχρι τον Αυγουστο!
Last reply by Tzortzinaki, -
- 1 follower
- 7,6k απαντήσεις
- 654,2k εμφανίσεις
ΤΕΡ 14 Ιουνίου οπότε ΠΗΤ 20/3/2020 αν και τρίτο νινι είμαι κατενθουσιασμένη...καμιά άλλη στην παρέα?
Last reply by Polly1, -
- 1 follower
- 20k απαντήσεις
- 1,1m εμφανίσεις
Καλησπέρααα κοριτσια!! Ποιες είναι λοιπόν οι πιο μικρομαναδες εδώ?? Ποιες πιάσαμε το Γενάρη με τη καινούρια χρονιά τα νινακια μας??
Last reply by Christinα, -
- 9 απαντήσεις
- 61,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα. Ψάχνω κάθισμα αυτοκινήτου γιατι αυτό που έχουμε είναι οριακά στο ύψος. Έχω το Bebe comfort 0-13 αλλά στο ύψος το έχει φτάσει σχεδόν. Έχω δει για να πάρω το Joie every stages 0-36. Είναι στα 250 ευρώ . Είδα και κάποια της kikkaboo και Chicco αλλά δεν ξέρω πόσο καλά είναι και πόσο αντέχουν. Πείτε κάποια καθίσματα που έχετε και άντεξαν καιρό και αν έχετε το Joie every stage πείτε αν αξίζει τα λεφτά του . Αλλιώς σκέφτομαι να πάρω κάποιο πιο οικονομικό σε 0-25 κιλά και αργότερα παίρνουμε άλλο γιατί κάθε τόσο αλλάζουν οι προδιαγραφές.
Last reply by Helen1981, -
- 1 follower
- 5,2k απαντήσεις
- 486k εμφανίσεις
Με πολύ μεγάλη χαρά ανοίγω αυτό το θέμα να μαζευτούμε εδώ κορίτσια εμείς που με το καλό περιμένουμε τα μωράκια μας τον Ιούλιο! Σήμερα η πρώτη χορική ο πιο όμορφος αριθμό που έχω δει στη ζωή μου!! Αύριο έχω πρώτο υπέρηχο και ανυπομονώ! Με τη βοήθεια της Παναγίας να πάνε όλα καλά και να πάρουμε αγκαλίτσα τα καλοκαιρινά μωράκια μας! ❤️
Last reply by kerasia93, -
- 0 απαντήσεις
- 57,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας κορίτσια, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από την εξωσωματική γονιμοποίηση και την προσπάθεια με τον σύζυγο μου να αποκτήσουμε μωράκι. Έπειτα από κάποιους μήνες για φυσιολογική σύλληψη διαπιστώσαμε ότι το επιθυμητό, να φέρουμε στον κόσμο ένα μωράκι και να γίνουμε γονείς δεν ερχόταν. Έτσι πήραμε την απόφαση να απευθυνθούμε σε κάποιον/α ειδικό να μας βοηθήσει. Ήρθαμε σε επαφή με την εξειδικευμένη γιατρό στο τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης, την κ. Κύρου Δήμητρα στην Θεσσαλονίκη, η οποία μας καθοδήγησε σωστά εντοπίζοντας τις αιτίες που δεν ερχόταν μία εγκυμοσύνη. Έτσι, μπαίνοντας στην διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης λόγω κάποιων θε…
Last reply by ourania, -
- 2 απαντήσεις
- 58,6k εμφανίσεις
αγαπουλες... δεν ειμαι περιεργη... απλα κατι τετοιες στιγμες ο καθενας θελει το χρονο του... τον χωρο του.. τον συνοδο του... με τα οικονομικά προβληματα και τον κοβιντ ολες οι "πολυτελειες" πανε περιπατο!! για πειτε εμπειριες!!! δεν ειναι δυσκολο να μεινεις με αλλο ατομο?? η μια μπορει να ειναι πολυλογου η αλλη να μην θελει πολλα πολλα.. το ενα μωρο να κλαιει το αλλο ησυχο... η μια να μην σκαει για την καθαριοτητα η αλλη κατακουζινος... ανοιχτες απο κατω... κοβιντ.. κοινη τουαλετα.. αίματα... απροσεξια.. μηπως υπερβάλλω??
Last reply by butterfly1986, -
Κορίτσια καλησπέρα! Ξέρει κάποια να μου πει σχετικά με τις άδειες και τα επιδόματα? Σε λίγες μέρες θα πάω στο ΙΚΑ για την άδεια κυοφορίας? Πόσα δικαιούμαστε εμείς που περνούμε βασικό μισθό 56 μέρες πρίν και 63 μετά?
Last reply by mama16, -
- 2 απαντήσεις
- 61,6k εμφανίσεις
Κορίτσια, μόνο εγώ γεννάω Οκτώβρη?? Δε βρήκα τόπικ και είπα να φτιάξω!
Last reply by Elinita, -
- 4 απαντήσεις
- 85,3k εμφανίσεις
Καλησπερα ανοιγω το θεμα γιατι σημερα ελαβα το επιδομα και ειναι πολυ πιο κατω απο οτι περιμενα! Τους παιρνω τηλεφωνο και δεν το σηκωνουν εννοειται!! Οποια εργαζομενη στο ικα εχει κανει αιτηση και εχει λαβει το επιδομα αυτο φετος μπορει να με διαφωτίσει; τι ποσο περιπου πρεπει να περιμενει μια εργαζομενη με μισθο 650 ευρω; νομιζα πως θα ειναι πανω απο χιλιαρικο οπως μου ειχαν πει και τελικα μπηκαν μολις 100!!
Last reply by nairobi, -
Κορίτσια μου πως είστε?? Θέλω να μου πείτε από που πήρατε τσάντα μαμας για τα πράγματα του μωρού?? Και επιπλέον θέλω να μου πείτε ποια μπιμπερό έχετε δοκιμάσει στα παιδάκια σας και εμπειρίες?? Σας ευχαριστώ!!
Last reply by Suzukaki, -
- 14 απαντήσεις
- 4,4k εμφανίσεις
Καλησπερα κοριτσια...εκανα εξωσωματικη κ πετυχαμε!!οστοσο σε κανα μηνα θα σταματησει να με παρακολουθει το κεντρο εξωσωματικης κ θα πρεπει να βρω γυναικολογο...σε αυτον που ειχα δεν θα ηθελα να παω..οποτε ειμαι στο ψαξιμο...να πω οτι βρισκομαι Αθηνα κ με βαση αυτα που εχω ψαξει ενδιαφερομαι για γιατρο που να συνεργαζεται με το Ελενα κ να ειναι υπερ του φυσικου τοκετου...η αν εχει καποιο κοπελα εμπειρια απο γεννα σε νερο που με ενδιαφερει κ αυτο πολυ καθως κ να μου προτεινει κ καποιον γιατρο...ξερω οτι ειναι πολυ νωρις αλλα δεν θα ηθελα να αλλαζω γιατρους συνεχεια θα ηθελα να βρω καποιον να εχω απο την αρχη μεχρι το τελος...ευχαριστω πολυ κ συγνωμη για το σεντονι!!
Last reply by Kathrin17, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 59,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα!!! Μετά από μια γρήγορη αποβολή (5εβδομάδες) και μια βιοχημικη κύηση(είδαμε μόνο χοριακή και ποτέ σάκο) η ψυχολογία μου έπεσε πολύ αλλά δεν το βάζω κάτω. Έχω σταθερό κύκλο στις 28μέρες ακριβως και έχω ήδη 3 μέρες καθυστέρηση. Εδώ και 12 μέρες είναι πολύ πρησμένο το στήθος μου και οι μασχάλες μου πολύ (οι μαστικοι μου αδένες φτάνουν μέχρι μασχάλες), έχω υπνηλία κυρίως κατα τη διάρκεια της μέρας, ζάλη και αρκετή συχνοουρία και σήμερα διάρροια. Να ελπίζω σε κάτι θετικό?!?!?
Last reply by Blonde, -
- 1 follower
- 787 απαντήσεις
- 180,6k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα!! Μπαίνω στον 6ο μήνα και θα ήθελα να αρχίσω τα ψώνια για το μωράκι μας σιγά σιγά!! Θα ήθελα οι έμπειρες μανούλες να μοιραστούν μαζί μας πράγματα που χρειάζεται ένα μωράκι και αυτά που τελικά δεν ήταν και τόσο χρήσιμα! Προσπάθησα να κάνω μια λίστα αλλά πελάγωσα καθότι δεν ξέρω αν όντως είναι απαραίτητα ολα!! Το μωράκι μας θα γεννηθεί πρώτα ο Θεός τον Ιούνιο!!!
Last reply by Ele@n, -
- 4 απαντήσεις
- 59,9k εμφανίσεις
Καλησπερα κορίτσια... Σας διαβάζω καιρό και ομολογουμένως έχω βοηθηθεί πάρα πολύ!Συνοδοιπόρος κ γω στο ταξίδι για την μητρότητα και γω. χθες έκανα την 1η μου εμβρυομεταφορα .. 1 βλαστοκυστη μετριας ποιότητας κατάφερε να εξελιχθεί παρόλο που δεν ήταν δυνατή τα κατάφερε χθες 5η ημέρα.. οπότε προχωρήσαμε στην εμβρυομεταφορα.Ενω χθες ειχα αρκετά ποναλακια, σήμερα είμαι λίγο καλύτερα. Έχω άγχος πολύ η αλήθεια είναι γιατί με μια βλαστοκυστη κ όχι τέλεια, πόσες πιθανότητες να υπάρχουν;από την άλλη, προσπαθώ να μη χάνω τις ελπίδες μου.. Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία;Συγγνώμη για το κατεβατό..
Last reply by Matinio1981, -
- 13 απαντήσεις
- 63,8k εμφανίσεις
Γεια σας, στο τριτο μου παιδι αγορασα μια φωλιτσα πανάκριβη θεωρω sleepyhead deluxe. Ναι βολευει τηρεί ολες τις προδιαγραφές ομως κατουραει συνεχεια απο διαρροες η γουλιτσες και αναγκαζομαι να την πλενω και μεχρι να στεγνωσει τον βαζω στο κρεβατακι αλλα δεν του πολυ αρεσει δευτερον ειναι μικρη δλδ σε 2 μηνες δεν θα χωραει και τρίτον το εξτρα κάλυμμα της εχει 65 ευρω το πιο φθηνό 130 ευρω εξτρα για 2 καλυμματα δεν δινω. Εσεις πηρατε φωλια αν ναι απο που και ποια σας βόλεψε ??? Περιμένω απαντήσεις
Last reply by alexia92, -
- 10 απαντήσεις
- 75,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, είμαι 6 εβδομάδων και έχω κλείσει πρώτο ραντεβού στο Έλενα με το κύριο Λάσκαρη σε δύο εβδομάδες . Εχει κάποια κοπέλα προσφατη εμπειρία από αυτόν τον γιατρό; Ειναι το πρώτο μου παιδάκι και εκτός από το ότι δε ξέρω τι μου γίνεται, είμαι αρκετά αγχωμενη. Θα ήθελα να ξέρω εάν είναι ψείρας με το ιστορικό κ τις εξετάσεις γενικότερα, εάν μπορείς να τον βρεις στο τηλέφωνο εάν συμβεί κάτι, εάν είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, και γενικά εάν είναι "εντάξει" σα γιατρός.
Last reply by FofiK, -
- 6 απαντήσεις
- 73,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια Πρώτη μέρα ως μέλος του σάιτ,έχω διαβάσει πολλά θέματα Κ χάρη στις απαντήσεις σας με βοήθησαν να πάρω κάποιες αποφάσεις!Περιμένω το πρώτο μου παιδάκι τέλος Ιούλιου Κ εχω αποφασίσει να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης,δεν εχω ιδέα όμως για το τη επικρατεί και τη διαδικασία που ακολουθούν τη στιγμή της γέννας,ποιος σε ξεγεναει...?μαία,ειδικευόμενος,σε ποιές περιπτώσεις έρχεται ο γιατρός,σου κάνουν τελικά επισκληριδιο εάν το ζητήσεις?οι απαντήσεις σας θα με βοηθήσουν ακόμη περισσότερο!!!
Last reply by ΚατερίναΚτχ, -
- 1 απάντηση
- 60,2k εμφανίσεις
Καλημέρα! Μένω ηράκλειο κρήτης. Στέλνω μνμ διότι έχω κάποια φάρμακα από εξωσωματική που θέλω να χαρίσω.
Last reply by VASSSO80,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 9.657 απαντήσεις
- 1.046.745 εμφανίσεις
-
- 951 απαντήσεις
- 486.258 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 136.601 εμφανίσεις