Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

gogouli_

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    671
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

gogouli_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. gogouli_

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Γειά σας κορίτσια. Εμείς γυρίσαμε από τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές. Η μικρή το ευχαριστήθηκε, ξετρελάθηκε με το νερό. Με το φαγητό τα πάμε πολύ καλά. Δόντια τίποτα ακόμα.. Μου φαίνεται πρώτα θα περπατήσει. Λέει καθαρά μαμά, καμιά φορά πετάει κανένα μπαμπά, χαιρετάει, χειροκροταει, κι εγώ λιώνω χαχαχα. Σήμερα είχαμε παιδίατρο, τη Δευτέρα γίνεται 9 μηνών, και είναι 77 εκ.και 9200. Αυτά πάνω κάτω τα νέα μας!
  2. gogouli_

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Κι εγώ το μάζεψα εδώ και δύο μήνες, αλλά δεν έκατσε και πολύ. Η πιο άχρηστη αγορά ήταν. Αυτό που ευχαριστηθηκαμε πολύ είναι το καρεκλάκι φαγητό. Κάθεται, παίζει, χαμός! Έχει ξεκινήσει και να μπουσουλαει, βασικά σέρνεται τη μισή ώρα, αλλά το βρήκε, σηκώνει τα γονατακια και προχωράει. Όλη την ώρα θέλει να στέκεται όρθια! Αρπάξαμε και μια ίωση, είναι εδώ και δύο μέρες με πυρετό, και σήμερα έκανε και εμετουλι!
  3. gogouli_

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Ρε κορίτσια στον ύπνο τι φοράτε στα μωράκια σας;
  4. gogouli_

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Πω πω σα να με ακούω!!!! Το ίδιο πράγμα κι εμείς πάνω κάτω! Το βράδυ κοιμάται στις 10, ξυπνάει 9 το πρωί, μετά κοιμάται δύο με τρεις φορές από μισή - 1 ώρα μέσα στη μέρα, αλλά έτσι όπως λες, μας ακούει όλη η γειτονιά, κλαίει με λυγμους μέχρι να την πάρει ο ύπνος, βέβαια όχι για πολύ ώρα, κανένα 5λεπτο μέχρι να την πάρει καλά ο ύπνος. Το βράδυ παρόλα αυτά δεν κάνει έτσι, την ξαπλώνω, παίζει, βολεύεται και κοιμάται. Καμια φορά κάνει σα δαιμονισμένη, κουνάει το κεφάλι δεξιά αριστερά για να βολευτεί, χαχα Κορίτσι μου εγώ την κρατάω αγκαλιά κολλημένη πάνω και της τραγουδάω για να ηρεμήσει και να κοιμηθεί όταν την πιάνει!
  5. gogouli_

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Εγω με αποκλειστικο θηλασμό στους 4 μήνες, βιαστική βιαστική! Μακάρι να σου έρθει σύντομα!!
  6. gogouli_

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Αγάπη εμείς δε βγάλαμε ακόμα αλλά η κουμπάρα μου έκανε ο μικρός δύο μέρες πυρετό, 37.5-38 και μετά από 2-3 μέρες έβγαλε δοντάκι!
  7. gogouli_

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Χαχαχαχαχαχα αυτό θα πει γεννήθηκα για να γίνω πεθερά!!! Άσε χτες λέγαμε μόλις χρονισει να βάλουμε μπροστά για δεύτερο! Αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα στο ποια διαφορά ηλικίας είναι η καλύτερη!
  8. gogouli_

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Χαχαχαχαχαχα και κάπου εδώ θα αρχίσουμε να γεμίζουμε σελίδες πάλι! Οι παλιές ενδοξες εποχές μας. Εμείς τα πάμε πολύ καλά χαχαχαχα Μπράβο κορίτσι μου, μπαμ μπαμ τα δοντάκια σας. Εμείς τίποτα ακόμα! Σήμερα κλείσαμε τον 7ο. Είναι 72 εκ 9100. Για φακές μου είπε τον άλλο μήνα να βάλουμε!
  9. gogouli_

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Καλησπέρα κορίτσια μου, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! Τι τέλεια μπουμπού είναι αυτή κορίτσι μουυυυυ! Τι κάνετε κορίτσια μου; @Rafaelatarzanνα σου ζήσει το νινακι κορίτσι μου, χάρηκα πάρα πολύ. Περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου!
  10. gogouli_

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Εγω το ζεσταίνω στο μάτι της κουζίνας, σε μια μικρή γαλατιέρα! Καλή σας αρχή κιόλας κορίτσι μου!
  11. gogouli_

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Εμείς την είχαμε για 14 Μαρτίου, ακυρωσαμε την προηγούμενη της βάφτισης επειδή έκλεισαν όλα! Ήταν και μεγάλη η βάφτιση, με αρκετά άτομα! Δεν έχουμε κανονίσει ξανά κάτι, μας βλέπω για Σεπτέμβρη Οκτωβρη. Εξαρτάται από τους νονούς μας που ζουν σε νησί και ασχολούνται με τον τουρισμό! Με το καλό να ξεκινήσετε τα φαγητακια σας! Αγάπη εγώ δίνω εμφιαλωμένο, μέχρι πριν μια εβδομάδα το έβραζα, τώρα σταματησα!
  12. gogouli_

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Κι εγώ κορίτσια για δύο μέρες κάνω φαγητό. Απλώς το αλεθω πριν το φάει. Σήμερα πχ της έκανα, αρακά, γλυκοπατάτα, καρότο. Κράτησα ένα μπολακι για αύριο, θα το ζεστάνω, θα το αλεσω και θα της το δώσω! Κρέας εμείς ξεκινήσαμε με ζωμό μόλις έκλεισε τον 6ο. Για 15 μέρες από κοτόπουλο και για άλλες 15 μοσχάρι. Τωρα στις 06.05 που θα κλείσει 7ο θα μας βάλει κανονικά το κρέας! Ρε κορίτσια, πως μεγάλωσαν έτσι! Έπεσα της προάλλες πάνω στον γκρουπακι των μαμαδων Οκτωβρίου 2020, είναι και αυτές λαλιστατες, όπως ήμασταν κι εμείς! Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!!! Ελπίζω όσες από εμάς πάμε και για επόμενο να συναντηθούμε και σε κάποιο άλλο γκρουπ μελλοντικά χαχα
  13. gogouli_

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Κι εμένα θηλάζει αποκλειστικά αγάπη. Αλλά δεν έχεις να χάσεις τπτ να δοκιμάσεις και με λίγο δικό σου γάλα μέσα! Επίσης, έχεις τσεκάρει μήπως φταίει η θερμοκρασία, μήπως το θέλει πιο κρύο η πιο ζεστό; Χριστός ανέστη κορίτσια! Χρόνια πολλά με υγεία και αισιοδοξία!
  14. gogouli_

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Πότε έχετε κανονίσει κορίτσι μου; με το καλο να γίνουν όλα!!! Κι εμείς τα ίδια, σήμερα της έδωσα κους κους με λαχανικά, του άλλαξε τα φώτα χαχαχα
  15. gogouli_

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Κορίτσια μου τι κάνετε; πως είστε; Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα να έχουμε! Υγεία, υπομονή και αισιοδοξία! Να βγούμε σύντομα όλοι από τα σπίτια μας και να ανταμωσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τι έχει το πρόγραμμα σας; Εμείς θα κάνουμε Πάσχα στο μπαλκόνι, είμαστε οι τρεις μας συν την αδερφή μου που μένει από την αρχή της καραντίνας μαζί μας κι έχουμε παρεουλα! Κάναμε όλα τα έθιμα μπας και νιώσουμε λίγο Πάσχα φέτος, κουλουράκια, τσουρέκια, αυγά. Αν και μου λείπει πολύ που δε μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί στο χωριό ως συνήθως. Με αυτή την κατάσταση εκτός από βάφτιση ακυρωσαμε και δυο ταξίδια, οπότε περιμένουμε πως και πως να στρώσουν τα πράγματα μπας και ευχαριστηθουμε καλοκαίρι!
×
×
  • Δημιουργία νέου...