Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

marilia35

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    679
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

marilia35's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. marilia35

    Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

    Να ρωτήσω στις μανουλες που τα μωρά δν έχουν πιπίλα το έχουν για παρηγοριά για τον ύπνο? Γτ το δικό μου μωρό 3 μηνών δν θέλει με τιποτα πιπίλα βάζει τον αντίχειρα αλλά φοβάμαι γτ ο αντίχειρας είναι χειρότερο από πιπίλα από ορθοδοντική άποψη!βέβαια κ τον αντίχειρα καλά δν τον πιάνει κ κλαίει που δν μπορεί κ μπορεί να ξυπνήσει γτ ψάχνει πιπιλα Θα συμφωνήσω σε αυτή την ηλικία δν μπαίνει πρόγραμμα!μετά τους 6 μήνες που θα εισάγεται κ τροφές εκεί θα μπει καλύτερα η ρουτίνα μην το φοβάσαι εμένα ο πρώτος μου κοιμόταν 12 για βράδυ πιο μωρό κ μετά στις 10! Βοηθά μετά με τις τροφές κ το γάλα να το συνδιαζουν με ύπνο
  2. marilia35

    Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

    Να σου ζήσει το μωράκι!εγώ θήλασα τον πρώτο μου κ παιδάκι κ τώρα το δεύτερο!λένε ότι όσο βγάζει το θηλαστρο δν σημαίνει ότι βγάζει κ το στήθος κ μπορεί να μπερδευτεί μια μάμσ κ να νομίζει δν έχει γάλα!αν έχεις την διάθεση να βάζεις συχνά το μωρό να θηλάζει οσο θηλάζεις θα παράγεται το γάλα! Επίσης υπάρχουν βιταμίνες που βοηθούν στην παραγωγή!κάνε μια ερώτηση τον παιδίατρο η την μαία για το τσάι humana με γαϊδουράγκαθο!εγώ το ήπιε στο πρώτο παιδί κ σταμάτησα μετά από μήνα είχα πολύ γάλα!
  3. marilia35

    Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

    Όχι μπορώ να πω ότι τώρα που μεγαλώνει τρωεει πιο πολύ πιο λαίμαργα οπότε βγάζει κ περισσότερο!οι κολικοί όμως πέρασαν αρκετά έχει ηρεμήσει κ κοιμάται αρκετά κ πιο ήρεμα!
  4. marilia35

    Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

    Eμενα ως τώρα έιχε κολικούς 2.5 μηνών έχει δύο μέρες ηρέμησε!κ όπως λες λαίμαργος τρωεει πολύ κ συχνά κ δν προλαβαίνω να τον σηκώσω να ρευτει κ βγάζει αρκετό γάλα!θα το δεις κ στην πορεία
  5. marilia35

    Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

    Υπάρχει περίπτωση να σου το κάνει αυτό από κολικούς μέχρι κ 3 μηνών!εμένα τώρα το μωρό μου είναι κοντά 2.5 μηνών κ όταν τρωεει κλαιει βγάζει την θηλή!κ ο πρώτος έκανε το ίδιο ως 2 μηνών οσο δηλαδή πονούσε η κοιλίτσα από κολικούς! Αναγωγές μπορεί να σου κάνει αν τρωεει λαιμαργα αρκετά η αν δν ρευεται!αν δν είναι ρουκέτες η εμετοί δν υπάρχει θέμα κ περνει βάρος βρέχει πάνες! Εννοείτε όπως νιώθεις θα κάνεις με τον θηλασμό! Εγώ που δίνω έχω!να είμαι ειλικρινής βοήθεια δν βλέπω!το infacolic τον βοηθσ
  6. marilia35

    Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

    Κ μένα ξημερώματα 5-8 το πρωί δν κοιμάται!αν μαζεύει κ τεντώνει τα πόδια κοκκινίζει σφίγγεται κάνει τόξο το κορμί την ώρα που πάει να φάει είναι κολικοί!αλλιώς η χορταινει ύπνο την ημέρα κ ξυπνά την νύχτα γτ κοιμούνται σε αυτή τη φάση 15-17 ώρες περίπου!
  7. marilia35

    Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

    Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!αν θηλάζεις συμβαίνει συχνά αυτό Χαχαχαχα σαν να διαβάζω για εμάς!έτσι κ μένα τώρα τοωρο το βράδυ έχει γκρίνια μέχρι να κοιμηθεί κατά τις 1!κ γω θηλάζω!πιστεύω κ γω ταωρα που θηλάζουν πεινούν συχνά είναι ελαφρύ το γάλα κ δν κοιμούνται βαρυα!είναι κ στο παιδί σίγουρα!κ οεγαλος μας όπως λες μόνο όρθιος!
  8. marilia35

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!κάναμε κ εμείς το πρώτο εμβόλιο πριν λίγες μέρες μου έκανε 37.5 κ λίγο γκρινιτσα!στον πρώτο μου θυμάμαι τα δόντια η ενόχληση ξεκίνησε 4 μηνών κ βάζαμε κ εμείς τζελ κ το πρώτο δόντι βγήκε 8 μηνών!
  9. marilia35

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Κ γω θηλάζω!τρώει κάθε 2 ώρες από εμένα πλέον!στην αρχή έτρωγε κάθε 1.5 ώρα!έβγαλα κ γω με θηλαστρο κάποιες φορές γτ ένιωθα το στήθος βαρύ είχε γεμίσει! Αυτοί οι ήχοι θυμίζουν τους ήχους μέσα στην μήτρα όχι ότι τα άκουγαν μέσα στην κοιλιά από εξωτερικούς παράγοντες!έτσι ακούγεται το μέσα μας! Έχεις δίκιο κορίτσι μου κάθονται μέσα ειδικά καλοκαίρι κ εσύ να μένεις μόνη με το μωρό!εύχομαι περαστικά μας μην είναι τιποτα
  10. marilia35

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Μπράβο κορίτσι μου να σας ζήσει το μωράκι σας να το καμαρωνετε!μπράβο κ για την γέννα!πώς είστε στο σπίτι? Εμείς κορίτσια έχουμε κολικούς την παλεύουμε με σταγόνες απορροφητήρα!
  11. marilia35

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Κορίτσι μου να σας ζήσει το μωράκι να είναι τυχερό κ γερό! Με το καλό κ στα υπόλοιπα κορίτσια!
  12. marilia35

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Να σας ζήσει κορίτσι μου!!
  13. marilia35

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Μπράβο κορίτσι μου να σας ζήσει γερό κ καλότυχο να είναι πάντα στη ζωή του!
  14. marilia35

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Σ ευχαριστώ κορίτσι μου με το καλό κ εσύ!ναι αμέσως κ στο πρώτο παιδάκι κ τώρα είχα γάλα!σε εμένα ήταν μύθος αυτό με την καισαρική!
  15. marilia35

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Κορίτσια καλημέρα με το καλό όλα τα μωράκια!εγώ γέννησα πριν μια βδομάδα το μωρό 3 κιλά θηλάζω!δν σας έστειλα πιο πριν είχα πολλούς πόνους μετα την καισαρική γτ υπήρχαν εσωτερικά μου κ συμφυσεις οπότε έγινε παραπάνω εργασία! Με το καλό κ σε όσα κορίτσια δν γέννησαν ακόμα!
×
×
  • Δημιουργία νέου...