Θα γίνουμε γονείς το 2022 !
64 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 14 followers
- 6,1k απαντήσεις
- 550,8k εμφανίσεις
Χαιρετίζω όλες τις μέλλουσες μανούλες Νοεμβρίου 2022!
Last reply by ΑrtemisK, -
Διαφημίσεις
-
Βάφτιση- γλυκό
από Melie- 2 followers
- 8 απαντήσεις
- 14,7k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλες και όλους! Θα κάνω τη βάφτιση του γιου μου τον Ιούνιο. Να σημειώσω ότι είμαι πιθανότατα το λιγότερο παραδοσιακό άτομο στον κόσμο (αν ήταν επιλογή μου δε θα έκανα καν βάπτιση, αλλά τεσπα) και σε όλα πάω... ρωτώντας. Έχουμε κλείσει λοιπόν το χώρο, ένα κτήμα με εκκλησάκι. Όλοι οι προσκεκλημένοι είναι καλεσμένοι στο τραπέζι μετά. Πριν το φαγητό θα προσφερθεί welcome drink με "μπουκίτσες". Σαν επιδόρπιο θα έχουμε καροτσάκι παγωτού. Οι μπομπονιέρες θα είναι στα τραπέζια, στη θέση κάθε καλεσμένου. Έχουμε κλείσει και τη διακόσμηση. Να σημειωθεί ότι εκτός από μη παραδοσιακή, είμαι και άτομο που δεν το έχω καθόλου με το DIU, και θέλω εκείνη τη μέρα ν…
Last reply by Melie, -
- 9 followers
- 2,8k απαντήσεις
- 253,5k εμφανίσεις
Νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνουμε κ εμείς τη δική μας ομαδουλα..! Και ναι,είμαι κ εγώ εγκυουλα κορίτσια μου!! Το έμαθα τη περασμένη εβδομάδα απλά ήθελα να κάνω κ 2η χοριακη να βεβαιωθω πως όλα πάνε καλά κ δεν έχω καμία ύπουλη βιοχημική όπως είχα πριν λίγους μήνες.. Δόξα τον Θεό το μωράκι μου είναι εδώ,με 3 μέρες πλέον καθυστέρηση κ μια δεύτερη χοριακη πολύ καλή!! Καλημέρα σε όλες τις μανούλες Οκτωβρίου λοιπόν!! Εύχομαι σε 8 περίπου μήνες να κρατάμε τα πολύτιμα πλάσματα μας υγιή στην αγκαλιά μας❤️ @Cony @marakiinlove @roulas40
Last reply by Rafailiapan, -
- 2 followers
- 2,2k απαντήσεις
- 264,3k εμφανίσεις
Ποιες αλλες ειστε μαζι μου;;
Last reply by Mermer, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 20,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα! Έχω έναν μπέμπη 9,5 μηνών που κάναμε συγκοίμηση... μέχρι χθες. Σήμερα, όμως, έπεσε από το κρεβάτι παρά τα μαξιλάρια, προστατευτικά, κλπ (ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα) και στήσαμε την κούνια του σε χρόνο dt δίπλα μου στο κρεβάτι (καλά θα πάει αυτό) Έχω όμως μια χαζή ερώτηση: Προφανώς πρέπει να πάρω πάντα για να μη χτυπάει το κεφάλι του στα κάγκελα (ήδη έχει κάνει τα πρώτα μπουμ). Μήπως είναι αργά για πάντα; Μήπως έχει πολύ ζέστη για πάντα; Και τελοσπάντων, ποιου τύπου σας βόλεψε εσάς περισσότερο; Ευχαριστώ!
Last reply by MumMaria, -
- 6 απαντήσεις
- 44,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια!! Εύχομαι με το καλό!! Είμαι στον 5ο μήνα, το έψαξα αρκετά κι έχω καταλήξει σε δύο γιατρούς.. Δεδουλης και Πετρογιαννης. Τους γνωρίζετε; έχετε άποψη; εμπειρία τοκετού ίσως; Σας ευχαριστω πολυυυ
Last reply by Cruella, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 21,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα!Χαρίζεται μπιμπερό mimijumi (με τη συσκευασία του) των 250 ml με θηλή 0 + μηνών, που χρησιμοποιήθηκε 2-3 φορές. Εχει σχήμα που προσομοιάζει με γυναικείο μαστό και προορίζεται για θηλάζοντα μωράκια που αρνούνται το μπιμπερό. Περιοχή Θεσσαλονίκη.
Last reply by Rita1982, -
- 1 follower
- 9 απαντήσεις
- 24,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους! Αρχίσαμε λοιπόν κι εμείς να τρώμε αλεσμένα φαγητά, και αφού δοκιμάσαμε λαχανικά, (γλυκοπατάτα, καρότο, κολοκύθι) θα ξεκινήσουμε και μοσχάρι. Για τι ποσότητες κρέατος μιλάμε κάθε φορά; Θα ρωτήσω και τον παιδίατρο φυσικά. Μέχρι στιγμής, τρώμε ένα λαχανικό από το καθένα (εντάξει, αφήνουμε κάποιες κουταλιές εννοείται). Επειδή έχω ατμομάγειρα και με βολεύει (δεν κάνεις τίποτα), κάνω κάθε μέρα φαγητό, κι όχι ανά δύο μέρες όπως στον μεγάλο μου γιο. Ευχαριστώ!
Last reply by Melie, -
- 2 followers
- 1,6k απαντήσεις
- 210,9k εμφανίσεις
Last reply by MarthaK, -
- 2 followers
- 5,2k απαντήσεις
- 306,9k εμφανίσεις
ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΠΑΓΩΤΟ ΘΑ ΦΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 100... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ... ΈΛΑΤΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΧΑΜΟ, ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΜΕ ΥΓΙΗ ΜΩΡΑΚΙΑ... ΠΗΤ 14/7/22
Last reply by Evaki19, -
- 2 followers
- 187 απαντήσεις
- 99,2k εμφανίσεις
Καλημέρα! Βρίσκομαι στην 5η εβδομάδα κύησης, λόγω ιστορικού και θρομβοφιλιας πρέπει να μαι στο κρεβάτι το πρώτο διάστημα. Με το καλο να έρθουν τα μωράκια μας! Χαλάλι όλες οι ταλαιπωρίες που περνάμε!!
Last reply by Sofistel, -
- 0 απαντήσεις
- 26,5k εμφανίσεις
σας.. Πριν ένα χρόνο γέννησα την μονάκριβη μου και είμαι πανευτυχής για αυτό. Ωστόσο έζησα στιγμές φρίκης και εξευτελισμού από την αναισθησιολογο κάτι που με στοίχειωσε, με βασάνισε κ με ταλαιπωρεί ψυχολογικά ακόμα. Βρήκα τη δύναμη μετά από έναν ολόκληρο χρόνο να την καταγγελω για αυτό. Όλα αυτά,που δεν αντέχω να περιγράψω με λεπτομέρειες, τα βιωσα σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Λάρισας. Κάνω έκκληση αν υπάρχει άλλη κοπέλα που βίωσε τα ιδια κ θέλει να της πω ποιο μαιευτήριο και ποια γιατρό, να επικοινωνήσει αν θέλει ώστε να δράσουμε εναντίον της γιατί δυστυχώς μαθαίνω ότι συνέβη και σε άλλες ετοιμογεννες. Στόχος μου …
Last reply by Xristina ts, -
- 1 follower
- 36 απαντήσεις
- 42k εμφανίσεις
Γεια σας ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείτε ότι είναι σύμπτωμα οι πόνοι κανονικής περιόδου .. δλδ αισθάνομαι όπως όταν θα αδιαθετήσω με μόνη διαφορα ότι δεν έχει πριστει το στήθος μου αρκετά .. συγκεκριμένα μια το νιώθω να πονάει λίγο μια με αφήνει .. από χθες περιμένω να αδιαθετήσω αλλά τίποτα έως ώρας ενώ συνήθως όταν νιώθω έτσι έρχεται αμεσως..θα περιμένω βέβαια κάποιες μέρες εννοείται. Απλά σε αλλά φορουμ βλέπω πως όλες οι κοπέλες γράφουν πως ένιωθαν πόνους περιόδου και δρν μπορώ να καταλάβω αν όντως νιώθεις όπως ακριβώς όταν θα αδιαθετήσεις .. δλδ ότι από στιγμή σε στιγμή θα κατέβει .. ευχαριστώ εκ των προτέρων
Last reply by Eirini b, -
Μανούλες Μαΐου 2022 1 2 3 4 41
από Αννούλαααα- 5 followers
- 607 απαντήσεις
- 106k εμφανίσεις
κοριτσια μου ας μαζευτουμε εδω οι μανούλες Μαΐου... Εγώ είμαι στην 7η εβδομάδα...με πητ 8 Μαΐου... με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας...
Last reply by SLA1405, -
- 4 απαντήσεις
- 27,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους !!! Έιπα να στείλω και εγώ το ΒΑΣΑΝΟ μου ….!!!την άλλη βδομάδα κλείνουμε κ τον 7ο. Θηλάζουμε ,μπουκάλι δεν παίρνουμε πιπίλα επίσης και έχω ένα πιθηκάκι πάνω μου όλη την ώρα ! Εδώ και 1 μήνα βάλαμε και τα γεύματα μας και τρώγαμε κανονικά όλο τα φαΐ μας …. Ξαφνικά έχουμε μόνο γκρίνια και το φαΐ με το ζόρι 5 κουταλιές …επίσης γάλα προσπαθώ να του δίνω το βράδυ μόνο(ξυπνάμε και κάθε δυο ώρες ) …θέλω να αποδώσω όλο αυτό στα δοντάκια και ότι θα επανέλθουμε …σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο ;
Last reply by MumMaria, -
- 2 followers
- 16 απαντήσεις
- 32,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Γέννησα πριν από 18μερες μια μπεμπουλα,η οποία κοιμάται στο πορτ μπεμπέ πάνω στο καρότσι,το οποίο έχουμε δίπλα στο κρεβάτι μας η δίπλα στον καναπέ,αναλόγως το που βρισκόμαστε. Ο παιδίατρος μας είπε ότι δεν συμφωνεί με το πορτ μπεμπέ,διότι το μωρό δεν βλέπει τίποτα από τα πλαϊνά,παρά μόνο το ταβάνι. Μας πρότεινε να την βάζουμε στο ριλαξ η να της πάρουμε κούνια.Την βάζουμε στο ριλαξ,αλλά δεν της αρέσει για πολλή ωρα. Επίσης,αποφασισαμε να της πάρουμε κούνια σε 5μηνες που θα μεγαλώσει. Θα ηθελα να κοιμάται κάποιες φορές στο κρεβάτι μαζί μου,όταν λείπει ο άντρας μου στη δουλειά,θέλω να ξαπλώνω με τη μπεμπουλα,αλλά φοβάμαι μην την πλακωσω στον ύπνο μου…
Last reply by Blue Velvet, -
- 6 απαντήσεις
- 32,2k εμφανίσεις
Καλημερα σε ολη την παρεα. Δεν ξερω αν γραφω σε σωστο μερος για το θέμα αυτο, αλλα εχουμε τρελο πρόβλημα με τα διδυμακια μας. Αγορακια 17 ημερών και κοιμουνται ολη μερα ηρεμα ηρεμα μετα απο καθε ταισμα, μενουν για κανα 2 ωρο ξυπνιοι γύρω στις 16.00 και αργότερα οταν ερθει η ωρα να παμε για υπνο αφου κανουμε μπανακι, πιουμε και το γαλα μας αρχιζει το σοου! Δεν θέλουν με τιποτα να κοιμηθούν και αν ειμαστε τυχεροι και κοιμηθούν, στο επομενο ξυπνημα τους για τάισμα καποιος απο τους 2 ή ακομα χειροτερα και οι 2 θα αρχισουν τρελο κλαμα και αυτο κρατάει 3ωρες. Κοπανιουνται οταν παμε να τους βάλουμε πιπιλα να ηρεμήσουν, με το που ακουμπησουν στην κουνια φρικαρουν και γενικα ξερετ…
Last reply by athinaida, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 31,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα και απο μενα! Σας στέλνω για να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικά με την επέμβαση κηρσοκήλης, όσοι/ες το έχετε περάσει. Ο άντρας μου μετά απο υπερήχους, τριπλεξ κ 2 ουρολογους έχει κηρσοκήλη 3ου βαθμού και όπως ολα δειχνουν η επέμβαση είναι μονόδρομος.. το θέμα ειναι οτι ζούμε σε νησί και σε ιδιωτική κλινική του ζητάνε 3.000 ευρώ. Οκ το περιμέναμε ότι θα ειναι πολλά, αλλά οχι κ τόσα. Επειδή εδώ δεν εχω εμπιστοσυνη στο δημοσιο νοσοκομειο σκεφτομαστε να το κάνει Αθήνα, εφόσον κάνουμε μια έρευνα με γιατρούς. Η ερώτηση μου ειναι οτι κ στην Αθηνα σε ιδιωτική κλινική το κόστος είναι αυτό πανω κατω; Επίσης σ δημοσιο νοσοκομειο αξίζει να την κάνει, θα τον προσέξουν ο…
Last reply by Nima21, -
- 1 follower
- 11 απαντήσεις
- 40k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια! Είμαι η Μαρίνα, 30 ετών και αισίως 5 εβδομάδων! Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, απέβαλλα στον 5ο μήνα το πρώτο μου μωράκι χωρίς καμία αιτιολογία και παθολογία.. Η ιστορία μου βρίσκεται στις μανούλες Μαΐου 22. Μετά από 3 απανωτές επεμβάσεις (περίδεση, αποβολή-αποξεση, υστεροσκοπηση-αποξεση) πήραμε τον χρόνο μας και είπαμε τον Μάρτιο να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες ξανά! Και ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα, αλλά πήρα θετικό τεστ 7 μέρες πριν την καθυστέρηση, είχα μεγάλο προαίσθημα, δεν ξέρω τι άλλο να πω! Πρώτη χοριακη 85 την περασμένη Τρίτη και η δεύτερη σήμερα 3.285 Αγωνιώ μεχρι να ακούσουμε καρδούλα Για ελάτε να μαζευόμ…
Last reply by Sofistel, -
- 1 follower
- 565 απαντήσεις
- 100,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια... Εψαξα και δεν βρήκα να έχει ανοίξει ο αντίστοιχος μήνας... Μάλλον όλες διστάζουμε ακόμα να το πούμε... Λέω να μαζευτούμε εδώ! Είμαι 8 εβδομαδων... σε διδυμακια... Θεού θέλοντος... Εσείς??
Last reply by Klaral, -
- 14 απαντήσεις
- 2,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια! Γέννησα στις 23 Ιουνίου τη μικρή μου που ήταν κομψή, όπως μου τη χαρακτήρισαν στο μαιευτήριο αφού ήταν 2.620 γραμμάρια και 45 εκατοστά. Την πήραμε σπίτι στα 2.550 γραμμάρια. Μετά από μαραθώνιους θηλασμούς και λίγο πρόσθετο μόνο για τις πρώτες 10 μέρες περίπου (αφού το γάλα μου επαρκούσε και χορταινε) πήγαμε πολύ καλά τον πρώτο μήνα και έφτασε τα 3.700. Σήμερα είναι 40 ημερών και ήρθε η παιδίατρος να τη ζυγίσει και διαπίστωσα ότι ο ρυθμος ανάπτυξης της έπεσε, αφού σε 10 μέρες πήρε 210 γραμμάρια και αυτό που με ανησύχησε περισσότερο είναι ότι από Σάββατο μέχρι Τρίτη δεν είχε πάρει παρά μόνο 5 γραμμάρια. Το είπα στην παιδίατρο αλλά δεν ίδρωσε το αυτί της.…
Last reply by vikib, -
- 4 απαντήσεις
- 35,6k εμφανίσεις
22 εβδομαδων πονος και σφυξιμο χαμηλα εχει καμια αλλη το ιδιο προβλημα?
Last reply by Lena3, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 37,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας είμαι 32 χρόνων έκανα σημερα αυχενική διαφάνεια είμαι 12 εβδομάδων!! Μου είπαν ότι η αυχενική είναι 2,6 και το crl 60mm μου είπαν ότι πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση σε 5 βδομάδες για να δούμε αν όντως έχει καμία ανωμαλία εσείς τι αποτελέσματα είχατε;και την Δευτέρα θα βγουν κ τα αποτελέσματα της Papp a
Last reply by Clairie, -
Στραβή πύελος
από Pontiki- 0 απαντήσεις
- 35,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα,έχει γεννήσει καμία από εσάς με φυσιολογικό τοκετό ενώ έχει στραβή πύελο λόγω κατασκευής; Την Κυριακή θα μπω για τοκετό η γυναικολόγος μου μου είπε ότι λόγω μεγάλου μωρού συν το θέμα με τον πύελο δεν έχω καλές προϋποθέσεις για φυσιολογικό τοκετό παρόλαυτα θα προσπαθήσουμε φυσιολογικά και αν δεν εξελιχθεί ο τοκετός θα προχωρήσουμε σε καισαρική.. Ευχαριστώ!
Last reply by Pontiki, -
Test πρωιμης ανίχνευσης 1 2 3 4 9
από teenthybell- 2 followers
- 123 απαντήσεις
- 80,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια, Ποια είναι η εμπειρία σας για τα τεστ πρωιμης ανίχνευσης? Είμαι τρεις μέρες πριν την περίοδο μου. Εκανα το τεστ clear blue πρώιμης ανίχνευσης μεσημέρι αρνητικό δυστυχώς.
Last reply by vikib, -
- 2 απαντήσεις
- 36,9k εμφανίσεις
.
Last reply by Litsa kii, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 44,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα! Πρώτη φορά "εδω". Γίναμε γονείς διδύμων πριν 2 εβδομάδες. Τα μωρά προωρακια μπήκαν από την πρώτη στιγμή στην Μενν Ιασω λόγω βάρους.. Ήμασταν κάτι παραπάνω από 1600γρ. Με το που μπήκαμε έδωσαν στον σύζυγο μια φόρμα ενημερωτικη με κάτι κλιμακωτά κόστη που αφορούν την ομάδα ιατρών της Μενν. Του ζήτησαν να την υπογράψει κιόλας... Ότι "έλαβε γνώση ". Σε επικοινωνία με τον ΕΟΠΠΥ ενημερώθηκαμε ότι το κόστος Μενν καλύπτεται εξολοκλήρου από τον φορέα και ο ασφαλισμένος δεν οφείλει τίποτα. Μας παρεπεμψαν σε σχετικό ΦΕκ που αφορά τις Μενν.... Αναρωτιέμαι λοιπόν από που προκύπτουν τα κόστη που μας παρουσίασαν στ…
Last reply by λουκουμαδακι, -
- 3 απαντήσεις
- 36,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα..είμαι καινούργια οπότε συγχωρέστε με για οποιοδήποτε λάθος! Χθες είχα ραντεβού με την γυναικολόγο μου και παρατήρησε στον καρδιοτοκογραφο πως κάνω λίγες συσπάσεις και μου αύξησε το trofocard από 2 σε 3 την ημέρα. Ήθελα να σας ρωτήσω,εσείς ποιο trofocard παίρνετε; Γιατί τώρα είδα πως υπάρχει και max. Ευχαριστώ!
Last reply by MarthaK, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 41,3k εμφανίσεις
Κορίτσια γεια σας είμαι 18 + εβδομάδων και είναι η τέταρτη εγκυμοσύνη μου και πρώτα ο Θεός η τέταρτη καισαρική.. Οι προηγούμενες καισαρικές γίνανε στο γενεσις.τώρα λόγω οικονομικών θα ήθελα να γεννήσω Παπαγεωργίου έχω ανοίξει καρτέλα..θέλω εμπειρίες ειδικά από καισαρικές! Δεν έχω γιατρό εκεί...είπα ότι θα γεννήσω με όποιον τύχει..Κάποια συμβουλή για αυτό? Μέχρι στιγμής έχω πάει δύο ραντεβού τα τυπικά και πετυχαίνω μία γυναίκα ενώ στα ραντεβού μου στο χαρτί λέει Ζεπειριδης. Αν έχετε να μου πείτε κάτι για το πώς ήταν η γέννα η καισαρική σας τα δωμάτια το φαγητό κλπ κλπ...θα ήθελα πολύ να το ακούσω!!!
Last reply by Tinker_Bell, -
- 2 followers
- 13 απαντήσεις
- 42,4k εμφανίσεις
Μόλις κάναμε την αυχενική, και τα αποτελέσματα (για την ηλικία μου) ήταν πολύ καλά. Η αυχ. διαφάνεια ήταν 2, και το ποσοστό για τρισωμία 21 , τροποποιημένο, 1/3630 (απο 1/182 προ αποτελεσμάτων). Ο γιατρός μου είπε , οτι με τέτοια αποτελέσματα, δεν χρειάζεται αμνιο , σίγουρα, και βιβλιογραφικά δεν θα προτεινε ούτε κάποιο τεστ μη-επεμβατικό τύπου NIPT, παρόλα αυτά, εαν θέλω εγώ για να είμαι ήρεμη, μιας και είναι επεμβατικό, θα μπορούσα να κάνω. Τα ποσοστά εμένα μου φαίνονται πολύ χαμηλά για να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Εαν ήταν 1/500, 1/800 ή 1/1000 πολύ πιθανών να έκανα, αλλα δεν το σκεφτόμαστε. Εσείς κάνατε ; Με τι ποσοστά ; Τι σας πρότεινε ο γιατρός ;
Last reply by MumMaria,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 6.596 απαντήσεις
- 850.212 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 119.375 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.138.857 εμφανίσεις