Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Vasso87

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    124
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

  • Gender
    Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

Vasso87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vasso87

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Καλημέρα κορίτσι! Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Νομίζω το προλάβατε και όλα θα κυλήσουν ομαλά!!! Απο την στιγμή που είσαι σε τετοιο πλαίσιο κ σε παρακολουθούν να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμη και όλα θα γίνουν!
  2. Vasso87

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Κορίτσια κ εγώ που ξεκίνησα πλύσιμο σίδερο είπα ευτυχώς γιατί όντως το περίμενα πιο απλο αλλά δεν είναι! θέλει τον χρόνο του έχει κόπο αν τα κάνεις όλα μόνη σου! Είναι βέβαια ευχάριστη διαδικασία!
  3. Vasso87

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Και εγώ το ίδιο. Μόνο messenger
  4. Vasso87

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Καλημέρα κορίτσια! Εγώ δουλειές κάνω αλλά λίγο λίγο. Ξεκίνησα όμως πλυσίματα κτλ κ από την μια έλεγα νωρίς είναι από την άλλη βλέπω ότι έχει πολύ δουλειά η υπόθεση! Μου έχουν δώσει κ άπειρα πράγματα και προσπαθώ να τα βάλω σε μια σειρά. Αν κάποια κοπέλα χρειάζεται εσώρουχα για το μωρό ευχαρίστως να της δώσω! Όσο για τον ύπνο... Εγώ συχνουρια είχα από την αρχή σχεδόν. Μια μέρα κοιμάμαι καλά μια όχι! Πήρα κ μαξιλάρι αλλά δεν με βολεύει και τόσο..
  5. Vasso87

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Καλημέρα κορίτσια! Πως πάτε; Εμένα με έχει φάει το άγχος που δεν έχει γυρισει το μωρό. Εχω φάει κόλλημα! Τεσπά να σας ρωτήσω.. πήρε η έχει καμία ενδοεπικοινωνια με κάμερα να μας πει εντυπώσεις; Έχω βρει μια με καλές κριτικές κ χρήματα. Από την άλλη μου φαίνεται φτηνή κ λέω μήπως δεν αξίζει..
  6. Vasso87

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Καλησπέρα! Όλα καλά θα είναι.. γιατί να μην έχουμε πάντα στην κούνια;
  7. Vasso87

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Καλησπέρα! Έχεις περάσει από επιτροπή η όχι; Εγώ είμαι συμβασιούχα σε δήμο. Δεν πήρα από την αρχή μήνα αλλά 15 μέρες. Την πρώτη άδεια που κατέθεσα στο ΙΚΑ μου έδωσαν ένα χαρτί που έγραφε κ το ποσό που πληρώθηκα άμεσα. Μετά τις υπόλοιπες άδειες πρέπει να περάσεις επιτροπή. Δηλαδή εγώ πήγαινα στο ΙΚΑ την άδεια με ένα χαρτί από την δουλειά που έλεγε ότι το τάδε διάστημα δεν εργάζομαι κ δεν πληρώνομαι. Αυτοί τα στέλνουν σε μια επιτροπή κ από εκεί σε καλουν. Τώρα ανάλογα το ΙΚΑ πόσο γρήγορο είναι κτλ αλλά κάνει καιρό! θα σου πω ότι για Ιανουαριο πέρασα πριν το Πάσχα. Σου δίνουν το οκ η επιτροπή ( πας κ τα χαρτιά σου εκεί) πας στο ΙΚΑ το χαρτί να σου βγάλουν το ποσό κ την ημερομηνία πληρωμής. Αυτό το καταθέτω κ στη δουλειά για να γίνει συμψηφισμος. Τώρα τι θα βγει στο τέλος κ πόσο θα είναι το πόσο θα το μάθω αργότερα καθώς έχω πάρει από δουλειά κάποια,και κάποια από ΙΚΑ αλλά επειδή δεν έχω περάσει για όλες επιτροπή μέχρι την κανονική μου ( τοκετού) δεν ξέρω κ εγώ.. για την άδεια τοκετού θέλει ηλεκτρονική συνταγογράφηση από το γιατρό σου που θα δίνει την πήτ. Θα μπεις στο σύστημα του εφκα θα κάνεις την αίτηση κ θα ενημερώσεις κ τον εργοδότη σου να κάνει αποδοχή. Εγώ είμαι 17/5 κ δεν με αφήνει ακόμα το σύστημα. Θέλει η την ίδια μερα η πιο μετά. Έχω την εντύπωση ότι μετά μπαίνουν από το ΙΚΑ τα χρήματα για αυτές 60 κάτι μέρες. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα χειρότερα!
  8. Vasso87

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ είχα σήμερα γιατρό 30+4 κ είναι πάνω από 1300. Όλα καλά τώρα στις 20/5 ένα πρώιμο ντομπλερ κ μετά μόλις μπω στο μήνα μου ξανά.. αυτό που με αγχωνει είναι ότι η μπέμπα έχει βολεύτει σε μια μεριά κ δεν την βλέπω να γυρίζει. Ο γιατρός λέει για πρώτη κύηση είναι φυσιολογικό κ έχουμε περιθώριο ένα μήνα ακόμα αλλά εγώ ήδη έχω αγχωθει ότι δεν πρόκειται να γίνει.. καλά αποτελέσματα στις καμπύλες σας κορίτσια και με το καλό και οι υπέρηχοι. Α! Πήρα ένα πολύ ωραίο νυχτικό από Mothercare!
  9. Vasso87

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Εγω νομιζω ότι δεν κάνει από δεξιά αλλά μέσα στον ύπνο μου σίγουρα θα γυρίζω κ προς τα εκεί. Από πού το πήρες το μαξιλάρι; Εγώ θα το έχω μέσα στην μπανιέρα αν κ για αρχή μέχρι να πέσει κ ο αφαλος ίσως βολευτω κ στο νιπτήρα είναι μεγάλος. Ξεκάθαρα από ρούχα δεν ξέρω δεν έχω αγοράσει γτ μου έχουν δώσει τα άπειρα. Καλτσακια πήρα όμως ένα με 4 ζευγαρακια για καλό κ κακό μήπως χρειαστούν. Μου φαίνεται κάπως να είναι έτσι κ τα πατουσακια έξω. Δεν ξέρω βέβαια αν θα τα χρειαστούμε! Γενικά στα τυφλά νιώθω ότι πάω..
  10. Vasso87

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Μόλις εκει όμως θα αρχίζει η απόλυτη δέσμευση χαχχαχαχαχα
  11. Vasso87

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Άντε με το καλό! Από την μια μου φαίνεται τρελό ότι μου έχουν μείνει 10 εβδομάδες το πολύ, από την άλλη μετράω τις μέρες για να ελευθερωθω! Δεν είχα καταλάβει την έννοια αυτής της ευχής καλή λευτεριά!!!
  12. Vasso87

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Καλό μήνα! Το Doppler εννοείς; Αυτό αλήθεια πότε το κάνουμε;
  13. Vasso87

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Κορίτσια καλημερα! Με τον ύπνο πως τα πάτε; Εγώ δεν βόλευομαι πουθενά.. έχω βάλει κ κατω από το κεφάλι μαξιλάρι εχτρα και τα πόδια κ πάλι ένα μαρτύριο!
  14. Vasso87

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Και εγώ έχω την xiaomi mop pro. Τσεκαρε στο skroutz για τιμές. Κοίτα στα χαλιά ανεβαίνει άνετα κ μια χαρά τα σκουπίζει όλα κ γωνίες. Απλά το χειμώνα δεν την βάζω να σφουγγαρισει γτ είναι τα χάλια. Το καλοκαίρι τα κάνει όλα. Έχε στο νου σου θέλει σχεδόν σε κάθε σκούπισμα άδειασμα ο κάδος κ έχει εμένα κ ένα ρόλο που μαζεύει τις τρίχες που κ αυτό θέλει την περιποίηση του.αλλα κάποια σχέση από το να σκουπίσεις κ να σφουγγαρισεις μόνη.εχει εφαρμογή την ρυθμίζεις κ όταν είσαι εκτός σπιτιού κ τα κάνει. Μπορείς να αποκλείσεις μια περιοχή αν δεν θες να πηγαίνει,πχ το δέντρο τα Χριστούγεννα. Εγώ είμαι φουλ ευχαριστημένη! Α! Ενω ανεβαίνει στα χαλιά καμιά φορά μια καρέκλα του ικεα που έχω από αυτές τις κλασσικές που κουνιούνται εκει στα πόδια της λίγο δεν μπορεί να ανέβει. Οπότε πριν την λειτουργήσω την ανεβάζω κάπου κ μια χαρά! Ελπίζω να σε βοήθησα!
  15. Vasso87

    ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

    Καλορίζικα! Εγώ λέω να πάρω 3 νυχτικα κ ένα σετ σορτακι τιραντακι στο μαιευτήριο. Από εσώρουχα τι χρειάζεται δεν ξέρω! Μια φίλη μου που γέννησε στο μητέρα λέει ότι δινουν εκεί μιας χρήσης..
×
×
  • Δημιουργία νέου...