Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Tania8980

Registered Users
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    72
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

Tania8980's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Άσε!!!Πόση δόση είχε πάρει για το σπινθηρογράφημα;3 η 5;Γιατί κι αυτό παίζει ρόλο! γύρισα και δουλειά!!!!Ουφ πάει κι αυτό! τέλος καλό όλα καλά! Τώρα πρέπει να ρίξουμε την tsh, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω πρηστεί πάρα πολύ, και το πρόσωπο μου είναι πάρα πολύ πρησμένο ακόμα!
  2. Αχ! πόσο δίκιο έχεις!εγώ θα επαιρνα 3mc και τέλος πάντων επειδή μια άλλη γιατρός από ένα πρόβλημα για τον αυχένα έγραψε μια βλακεία βρέθηκα να κάνω ολόσωμο σπινθηρογράφημα παίρνοντας 5mc.Γενικα μικρές ποσότητες!Αλλά και για αυτή την ποσότητα μου είπαν 8 μέρες!!!!! βέβαια μέσα στο σπίτι, με τους γονείς μου!Σήμερα γύρισα σπίτι, μετά από 8 μέρες αλλά τα παιδιά μου επειδή ειναι μικρά , ειδικά ο μικρός που είναι 16 μηνών πρέπει να τα έχω σε απόσταση 2 μέτρων!τη μεγάλη 6,5 χρόνων θα μπορώ να την αγκαλιάσω μετά τη δευτέρα, ενώ το μικρό μετά από μια εβδομαδα.Τελος πάντων , εμένα η "απομόνωση" δε με ενοχλησε απλά μου έλειπαν τα παιδιά μου και δεν ήμουν προετοιμασμένη σε σχέση με τη δουλειά μου κι αυτό μου έφερε άγχος.εγβ ήξερα για 4 μέρες και βρέθηκα με 8!Εδώ να μένει!Όλα τα άλλα ξεπερνιουνται!!!!Να είμαστε γερές!Εγώ πήρα σήμερα και τα αποτελέσματα και είναι όλα καθαρά!!!Το ίδιο εύχομαι σε όλες σας και σε όλο τον κόσμο!!!!!
  3. Γεια σας κορίτσια! Σήμερα πηρα το ιώδιο μου, για το ολόσωμο σπινθηρογράφημα μου.πηρα 5μc.Το θέμα είναι ότι για κάποιο λόγο η ακτινοφυσικος δε μου έδωσε και πολύ σαφείς οδηγίες για το σπίτι, έχω μπερδευτεί λίγο.εχω μικρά παιδιά .Μου είπαν μία εβδομάδα μακριά από τα παιδιά και από τη δουλειά γιατί έρχομαι σε επαφή με παιδιά.Μετακόμισα για μία εβδομάδα στους γονείς μου και η μητέρα μου πηγαινοέρχεται στο σπίτι μου να φροντίζει τα παιδιά μου μαζί με τον άντρα Μου.Έχω μπερδευτεί λίγο στο αν πρέπει να είμαι για τις τρεις πρώτες μέρες συνέχεια κλεισμένη στο δωμάτιο μου ή αν μπορώ να βγαίνω να κάθομαι στο σαλόνι, να τρώω με τους γονείς μου.Με καταμπερδεψαν οπότε κι εγώ για αστεία κλειστηκα στο δωμάτιο μου, ανοίγω λίγο την πόρτα και μιλάμε από μακριά 2-3 μέτρα για 10-15 λεπτά και την ξαβακλεινω.Για γέλια είμαστε!Εν τω μεταξύ έχει επικρατήσει μεσα μου ή φοβισμένη μάνα και όχι η "επιστήμονας" και φοβάμαι μήπως μεταφέρουν κάτι οι γονείς μου στα παιδιά μου.ενταξει παραληρω και το καταλαβαίνω.Αχ !Έχω πρηστεί κι από την έλλειψη χαπιού και τώρα αρκετές μετά έχω τρομερή καούρα και λίγη ζάλη και υπνηλία.Ξερει καμία κοπέλα οδηγίες για αυτή την ποσότητα;Δε μου έδωσαν τίποτα γραπτό και μου είπαν ελάχιστα πράγματα όπως να πλένω τα ρούχα μου μόνα τους, και να αλλάζω πετσέτα και μαξιλαροθήκη κάθε μέρα..Τέλος πάντων αν κάποια κοπέλα γνωρίζει κάτι για τέτοια ποσότητα ας μου απαντήσει.Σας Ευχαριστώ πολύ!!!!!Κι Ευχαριστώ που με ακούσατε!!!!!!
  4. Εγώ δε βρήκα κάποιο που να λέει χώρο; Ιώδιο αλλά βρήκα ένα που λέει ότι είναι ορυκτό οπότε που και που βάζω.ναι κι εμένα μου είπαν ότι τα υπόλοιπα είναι υπερβολές.εγω είχα περιπέτειες αυτή την εβδομάδα, θυμάστε που σας έλεγα ότι μουδιάζει το πόδι και το χέρι μου;Έκανα μαγνητική και φάνηκε ότι έχω ένα μεγάλο οίδημα από τρεις κήλες στον αυχένα πιεστικές, και σήμερα πήγα σε νευροχειρουργό και μου είπε ότι έχω ήδη χάσει κίνηση από δεξιά και αίσθηση από αριστερά μετά από τεστ που μου εκανε! Κανονικά θα έπρεπε να χειρουργηθώ άμεσα αλλά η τομή γίνεται από μπροστά λίγο πάνω από την τομή του θυρεοειδούς, αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολογικά έτοιμη και είπε ότι είναι ταλαιπωρημένος ο οργανισμός μου και δεν είναι ότι καλύτερο και το τρεναρουμε λίγο, με ενδυνάμωση και ασκήσεις και φυσικοθεραπείες και βλέπουμε!!!!Μία τομή κάτω μία τομή πάνω!!!!Αχ!!!Όλα για μας είναι!!!
  5. Καλημέρα!Όσες κάνατε δίαιτα χωρίς αλάτι ,σας επέτρεπαν το Ιμαλαϊων;
  6. Αν δεν κάνω λάθος για μία πενταετία μου είπε γύρω στο 0,3 με 0,6. Στο τρίμηνο μετά το χειρουργείο ήταν νομίζω 0,48 η δικιά μου.καλα τώρα που έκοψα το χάπι 29.33!!! Ξέχασα να το πω στο μικροβιολογικό εργαστήριο και έπαθαν σοκ!Μου τηλεφώνησαν πανικόβλητοι!!!Έτσι και λίγο να γελάσουμε!
  7. Στο θεαγενειο! Προσπαθώ να έχω θετικές σκέψεις,με βοηθάει σε αυτό πολύ κι ο άντρας μου κι οι γονείς μου.Απο χθες είχα και μουδιάσματα στο πόδι και στο χέρι,και έκανα σήμερα εξετάσεις και έπεσε πάλι το ασβέστιο, οπότε το ξανάρχισα.Η δίαιτα εμένα δε με δυσκολεύει γιατί για την περίπτωση μου δεν είναι τόσο αυστηρή.Απο εβδομάδα κόβω και το Τ3.Θετικη σκέψη σε όλες!
  8. Καλησπέρα κορίτσια!Alice πολύ χαίρομαι που γύρισες και όλα πήγαν καλά.Βρηκες τελικά ενδοκρινολογο;Λοιπόν τα δικά μου νέα.Το δικόου αν θυμάστε ήταν θηλωδες αλλά μικρό χωρίς μεταστάσεις, οπότε μου είπαν ότι δε θα κάνω ιώδιο.Τομ περασμένο μήνα έκανα ένα μεγάλο υπέρηχο, ο οποίος έδειξε ότι δεν έχω υπόλειμμα.Οι ενδοκρινολόγοι όμως θέλουν να κάνω μέτρηση της θυρεοσφαιρινη με διακοπή χαπιού και ολόσωμα σπινθηρογράφημα.Θα τα κάνω τη μεγάλη εβδομάδα.Τωρα είμαι στη δεύτερη εβδομάδα που έκοψα το Τ4 και παίρνω το Τ3, και μία εβδομάδα που κάνω δίαιτα χωρίς ιώδιο,αλάτι και betadine.Επειδη η δόση του ιωδίου για το σπινθηρογράφημα είναι μικρή, δεν είναι πολύ αυστηρή με τα φαγητά, πχ μπορώ να φάω κοτόπουλο και αυγά.Απο τα παιδιά επειδή το ένα είναι 6,5 και το 1,5 μου είπαν 3 μέρες σε άλλο σπίτι.Και θα μείνω σε απομόνωση 3 μέρες (δε θα μείνω νοσοκομείο).Λέω τρεις μέρες είναι θα περάσουν.Εχω όμως πρόβλημα με το Τ3.δεν το αντέχω έχω συνεχώς ταχυπαλμιες,ένταση ,νεύρα και νοιωθω συνέχεια κουρασμένη.Το μόνο που σκέφτομαι είναι η ξεκούραση.Μερικες φορές με παίρνει από κάτω.Τελος πάντων, καλή δύναμη σε όλες και να τελειώσει σύντομα όλη αυτή η περιπέτεια.Οσον αφορά candy girl για τα παιδιά μετα το ιώδιο νομίζω ότι έχει να κάνει με τη δόση και την ηλικία τους.Οσες φίλες μου πάντως έκαναν όλες έφυγαν από το σπίτι για 15μερες.Καλυτερα όμως συνεννοησου με τους πυρηνικούς.αυτοι θα σε ενημερώσουν πιο σωστά.
  9. Με το καλό όλα θα τελειώσουν!ανησυχησαμε!Άντε την παρασκευή αγκαλιάς το παιδάκι σου!!!! Φιλιά πολλά και υπομονή!!!!
  10. alice2 όλα καλά; Πότε μπαίνεις για ιώδιο;
  11. Άντε με το καλό!Όλα θα πάνε καλά!Ξεκίνησες το Τ4?
  12. Καλημέρα!!!Άσε κι εγώ όταν έβγαλα τον επίδεσμο νομίζω ότι όλα θα είναι καλά, αλλά και πρησμένο ήταν, και λίγο ερεθισμένο και με ετσουζε που και που! Οπότε νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Πάρε όμως και το γιατρό γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική!Τι έκανες τη τελικά με το ιώδιο;
  13. Καλή ανάρρωση!Θα περάσει ο αυχένας μην ανησυχείς!Όλα καλα θα πάνε!
  14. Αχ κορίτσι μου, εδώ καμία μας δεν είναι γιατρός για να σε συμβουλέψει.Με τον γιατρό που νιώθεις ότι τον Εμπιστεύεσαι πιο πολύ με αυτόν να συνεχίσεις.
×
×
  • Δημιουργία νέου...