Ιατρικά & Υγεία
948 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 1 follower
- 7,6k απαντήσεις
- 2m εμφανίσεις
Ενας αδενας, που θεωρειται ασημαντος απο τους περισσοτερους, αλλα στην πραγματικοτητα τοσο σημαντικος. Οσοι/οσες απο εσας εχετε προσωπικη εμπειρια, θα σας παρακαλουσα να ερθετε στην παρεουλα που δημιουργησαμε εδω, για να μοιραστουμε...... τον πονο μας και να βρουμε συνοδοιπορους στον αγωνα μας. Να ευχηθω καλη πορεια στο θεμα μας και να βρει ο καθενας αυτο που ψαχνει στην συντροφια μας.
Last reply by Αλεξ Πελοπόννησος, -
Διαφημίσεις
-
- 3 followers
- 26 απαντήσεις
- 59,4k εμφανίσεις
Edit Admin: Παλιότερες δημοσιεύσεις έχουν μεταφερθεί εδώ Καλησπέρα!Ποσες κοπέλες μείνανε έγκυες με την διαδικασία της σπερματέγχυσης και μετά από πόσες προσπάθειες;Αξίζει να μπει κάποιος σε αυτή την διαδικασία;
Last reply by Alice20, -
Καλησπέρα μαμάδες και απο μένα...Στις 28/7 γέννησα ένα υγιέστατο αγοράκι στις 29 και 4 μέρες.Γεννησα νωρίτερα λόγω ιστορικού.Γεννηθηκαμε 1.020 χάσαμε 70 και τώρα είμαστε 1285.Γενικα από την πρώτη στιγμή όλα είναι μια χαρά εκτός από το θέμα της σίτισης που έχουμε πρήξιμο με το γάλα (δικό μου και η σίτιση γίνεται με το σωληνάκι από το στόμα).Θέμα αλλεργίας δεν υπάρχει μου είπαν επίσης έγινε και ακτινογραφία κοιλίας και είναι μια χαρά, κάνει και κενώσεις κανονικά και δεν υπάρχει θα λοίμωξης...τώρα χθές του ξεκίνησαν πάλι συντηρητικά 1μλ να δουν πως θα πάει ..έχει καμία άλλη ανάλογη εμπειρία???
Last reply by Little star, -
- 883 απαντήσεις
- 295,6k εμφανίσεις
επειδη ποσταρα τελευταια στο θεματακι μας και επειδη ειχα ανεβασει κατι φωτος του μακαρονιου μου θεωρω τον εαυτο μου υπευθυνο για το κλειδωμα του θεματος οποτε το επαναφερω εδω περα και ευχομαι η ομορφη παρεουλα των μαμαδων των αδυνατων και αγαπημενες συμφορουμιτισσες να ακολουθησουν και εδω...... αντε κοριτσαρες σας περιμενω με αγωνια.....:-P υγ:πρωτη φορα υποβαλω ενα θεμα ελπιζω να το εκανα σωστα.... χιχιχιχιχιχιχιχιχ
Last reply by vikib, -
Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα για τον Αυτισμό και δράττομαι της ευκαιρίας να μιλήσω για αυτό το θέμα παρόλο που δεν με αφορά άμεσα. Παρόλο που όπως ανέφερα, ο αυτισμός δεν έχει χτυπήσει την πόρτα του δικού μου σπιτιού ξέρω αρκετές μανούλες που τους την έχει χτυπήσει και μάλιστα δυνατά. Όταν ανακαλύψουμε το "θεματάκι" αυτό νωρίς μπορούμε να βελτιώσουμε κατά πολύ την ποιότητα ζωής του παιδιού μας αλλά και τη δική μας. Η αφορμή που γράφω όλα αυτά είναι ο "ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ" που βλέπω συνέχεια από μανούλες που δεν θέλουν να παραδεχτούν με τίποτα ότι το παιδί τους έχει πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή γνωρίζω ήδη τρεις μαμάδες που το παιδί τους είναι εμφανέστατα αυτιστικό και επιλέγ…
Last reply by tzeni82, -
- 33 απαντήσεις
- 160,1k εμφανίσεις
Καλημέρα. Δημιούργησα αυτό το καφέ για να συναντιόμαστε όσες κοπέλες αντιμετωπίζουν πρωϊμη εμμηνόπαυση και έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν αγωγή με DHEA.
Last reply by oly75, -
social group ομάδας στήριξης/ενημέρωσης περι θεμάτων vbac - vaginal birth after caesarian Τα μέλη καλούνται να ακολουθούν τους κανόνες του φόρουμ περι σχολιασμού συμπεριφοράς μελών, και προσπάθειας τήρησης της φιλικής ατμόσφαιρας. Διαβάστε και εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28932&page=55 Σε περίπτωση που παραθέτετε νέες πληροφορίες μέσα στην δημοσίευσή σας, που πρέπει να προστεθούν στο παραπάνω θέμα για την καλύτερη ενημέρωση των μελών που ψάχνουν πληροφορίες για το vbac, παρακαλώ πατήστε αναφορά μυνηματος (κόκκινο τριγωνάκι) και συμπληρώστε στο κουτάκι, " για δημοσιευση σε vbac Parents.gr "
Last reply by oneira_glyka, -
- 13 απαντήσεις
- 118,4k εμφανίσεις
Θα ξεκινησω με το αισιοδοξο μηνυμα που μου προτεινε η ψυχολογος μου, να θυμαμαι για να κατευθυνω τη σκεψη μου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ "ΜΑΥΡΟ Ή ΑΣΠΡΟ". ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ .....ΓΚΡΙ, ΕΚΡΟΥ ΚΛΠ. Στους δυσκολους καιρους που ζουμε, εχουν αυξηθει τα κρουσματα καταθλιψης. Αλλοτε με ηπια συμπτωματα και αλλοτε με βαρυτερα. Θελετε να τα λεμε απο εδω καταθετοντας αποψεις, εμπειριες, συμβουλες κλπ??? Λενε, οτι ειναι προτιμοτερο να εξωτερικευουμε τα συναισθηματα γιατι τα θετικα συναισθηματα αν τα κρατησουμε κρυφα, χανουμε μερος απο την ευτυχια που θα ζουσαμε, και τα αρνητικα, γιατι φυλλαγμενα μεσα μας, μετατρεπονται σε θυμο και αυτος με τη σειρα του δημιουργει μεγαλυτερα προβληματα στην κα…
Last reply by Joanna83, -
- 2 followers
- 35 απαντήσεις
- 3,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια. Διανύω τη 19η εβδομάδα της κύησης και στην 15η έκανα προληπτική περίδεση λόγω προηγούμενου ιστορικού διαστολής τραχήλου και τοκετού στις 19.5 εβδομάδες. Η περίδεση πραγματοποιήθηκε στις 12.09.2025. Μετα την επέμβαση μου ο τράχηλος μου είχε μήκος 2.9 cm και με πίεση 2.3 cm. Χθες που πήγα ξανά στον γιατρό είχε μήκος 2.55 κ με πίεση 1.88 cm. Παράλληλα βάζω και κολπικά υπόθετα προγεστερόνης. Είμαι εντελώς αγχωμένη απο χθες γιατι κατάλαβα οτι το μωρο το κρατάει η περίδεση. Ερωτησεις: μετά την επέμβαση είχατε βράχυνση στον τράχηλο; 2. Τι δραστηριότητες κάνατε; (ελαφρές δουλειές βόλτες κτλ) 3. Συστήθηκε σε κάποιες πλήρης ξάπλα; ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Last reply by Lilian87, -
- 1 απάντηση
- 433 εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλες, έκανα διακοπή κύησης 21 εβδομάδων λόγω συνδρόμου Down στις 29/09. Χαμηλή Papp-a και αυξημένη ελεύθερη χοριακη χωρίς αλλά απεικονιστικά ευρήματα στην αυχενική. Έκανα Nipt στις 17 εβδομάδων γιατί με έτρωγε που το έψαχνα. Ο γιατρός μου το πρότεινε μετά τον Αύγουστο που επιστρέψαμε από διακοπές. Όταν ήρθαν τα αποτελέσματα 18/09 δεν με χωρούσε ο τόπος. Έκανα 22/09 αμνιοπαρακέντηση και 25/09 βγήκε θετικό το μωρό για T21. Το κοριτσάκι μου γεννήθηκε 29/09. Νομίζω δεν έχω ξανά περάσει πιο άσχημα και αποκαρδιωτικά στη ζωή μου. Αισθανόμουν ότι όλο αυτό το ζούσε μια άλλη γυναίκα και εγώ θα ξυπνήσω την άλλη μέρα και θα έχω ακόμα το μικρό μου πλασματάκι εκεί που …
Last reply by linaa, -
- 18 απαντήσεις
- 36,6k εμφανίσεις
Γεια σε όλους. Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί όταν έμαθα ότι χρειάζεται να κάνω παρωτιδεκτομή και έψαξα στο ίντερνετ να βρω πληροφορίες δε βρήκα κάποια εμπειρία ανθρώπου που την έχει κάνει παρά πληροφορίες από ιδιώτες γιατρούς για την εγχείρηση. Θέλησα λοιπόν τώρα που τελείωσα με αυτό να μοιραστώ την εμπειρία μου για να βοηθήσω τους επόμενους που θα ψάχνουν πληροφορίες για αυτή την εγχείρηση. Η ιστορία έχει ως εξής. Πριν 1,5 χρόνο παρατήρησα κάποιον όγκο σαν λιπωμα πίσω από το αυτί. Το πρώτο πράγμα ήταν να ψάξω στο ίντερνετ στο οποίο έλεγαν κάποιοι ότι μπορεί να είναι πρησμένος ο λεμφαδένας από κρύωμα κι ότι αν δεν πονάει δεν υπάρχει πρόβλημα. Πρώτο σημαντικό μάθημα:…
Last reply by FATTY, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 866 εμφανίσεις
Κοριτσια γεια σας ο γιος μου ειναι σχεδον 4μημον τωρα αλλα απο 1 μηνον οταν πηγαμε στην παιδιατρο μας ειπε πως εχει ανοικτο ωοειδες τμημα συνηθως αυτο κλεινει μετα την γεννηση αλλα ο γιος μου το εχει ακομα εκεινη μας ειπε να μην αγχωνομαστε δεν ειναι κατι σοβαρο εφοσον ειναι μικρη η τρυπα , αλλα εμενα με αγχωνει πολυυ αυτο ξερει καποια να μου πει ποσο σοβαρο ειναι;;
Last reply by αντζελαμελ, -
- 3 followers
- 18 απαντήσεις
- 4,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους ❤️ όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν μετά από ένα βαρύ ιστορικό με αποβολές 2ου τριμήνου είμαι ξανά έγκυος αυτή τη φορά για πρώτη φορά με προληπτική περίδεση τραχήλου στις 14 εβδομάδες καθώς ο καινούργιος μου γιατρός βρήκε ανεπαρκή τον τράχηλο μου. Η περίδηση έγινε στις 14 εβδομάδες με μήκος τραχήλου 25 mm, στις 25 εβδομάδες μετά από τον προληπτικό έλεγχο ο τράχηλός μου ήταν 20 mm βρίσκομαι σε ακινησία σχεδόν από την αρχή της εγκυμοσύνης και πλέον διανύω την 27η εβδομάδα. Παίρνω πολλά φάρμακα ημερησίως κ τελευταία αντιμετώπισα φοβερό θέμα δυσκοιλιότητας, το οποίο μου προκάλεσε συσπάσεις που όμως αντιμετωπίσαμε σχετικά γρήγορα. Το θέμα μου είναι ότι την επ…
Last reply by Lilian87, -
- 0 απαντήσεις
- 910 εμφανίσεις
Επειδή μετακομισαμε πολύ πρόσφατα και δεν ξέρουμε κανέναν στην περιοχή θα ήθελα να μου προτείνετε παιδίατρο στην περιοχή του Χολαργού ή της Αγίας Παρασκευής. Ιδανικά ενδιαφέρομαι για Χολαργό.
Last reply by Leovi, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 947 εμφανίσεις
Καλησπέρα σας,αν μπορεί κάποια κοπέλα να με βοηθήσει..είμαι έγκυος στον 4ο τώρα μπαίνω με περιδεση τραχηλου. Πάντα ήμουν δυσκοιλια, σήμερα το πρωί που ξύπνησα με έπιασε έντονος πονος στο έντερο και πήγα αμέσως τουαλέτα. Μετά ξεκίνησα για πρώτη φορά trofocard max και από κει και πέρα έχω πάει άλλες 2 φορές τουαλέτα με έντονο πόνο πάλι, όχι διάρροια..έχω αγχωθεί με το έντερο να πάω νοσοκομείο είναι φυσιολογικό δεν ξέρω τι να κάνω
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 1,6k εμφανίσεις
Καλημέρα σας!! Μπορείτε να μου προτείνετε παιδιατρο στο Ηράκλειο Κρητης; Ψάχνω έναν παιδιατρο εκτός κέντρου για να ειναι εύκολη η πρόσβαση με το αυτοκίνητο..
Last reply by lil_ianaki90, -
- 2 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Αγαπητές καλημέρα σας! Ελπίζω να είστε καλά και εύχομαι καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας! Χαρίζω φάρμακα που μου περίσσεψαν από τις προσπάθειές μου: 1 κουτί puregon, 2 ενέσεις ovitrelle συντηρημενα στο ψυγείο στο κουτί τους με ημερομηνία λήξης από 11/2025 έως 3/2026 2 κουτιά arvekap το ένα με 3 υπολειπομενα φιαλίδια και το άλλο αχρησιμοποιητο 2 κουτιά orgalutran 1 κουτί ενεσεις meriofert 4 στον αριθμό 1 κουτί prolutex 2 κουτια fortathrin 1 κουτί filicine 2 κουτάκια femara 2 κουτια progevera 1 κουτί cyclacur και 4 κουτιά ενέσεις clexane 4.000 IU Όποια ενδιαφέρεται ας μου στείλει e-mail στο di…
Last reply by ska255, -
- 3 followers
- 2 απαντήσεις
- 5,8k εμφανίσεις
Υπάρχει καμία κοπέλα που έχει γεννήσει σε δημόσιο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη; Να μου πει εμπειρίες; Και αν υπάρχουν γιατροί με εξωτερικα ιατρεία που να συνεργάζονται με δημόσιο σε περίπτωση που θες να γεννησεις εκεί! Αν υπάρχει κάποια κοπέλα ας μου γράψει εμπειρίες παρακαλώ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Last reply by LeSou, -
- 10 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα! Εντελώς τυχαία ανακαλύφθηκε ένα αιμάτωμα 2ου βαθμού στον εγκέφαλο στο παιδάκι μου είναι 24 ημερών...πέρασε μια ίωση κ είμασταν στο νοσοκομείο προληπτικά της έκαναν υπέρηχο κ το βρήκαν.. κοντεύω να τρελαθώ...έχει συμβεί σε καμία??
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 2,1k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια μου! Θέλω να ρωτήσω το εξής αν χρειαστεί να γίνει νοσηλεία πριν τον τοκετό σε ιδιωτική κλινική, τα πληρώνεις όλα μόνος σου ή καλύπτει κάτι ο εοπυυ; Με ενδιαφέρει για τη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. Έχει κάποια κοπέλα σχετική εμπειρία;
Last reply by LeSou, -
- 2 followers
- 15 απαντήσεις
- 21,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, έχουμε ξεκινήσει με τον σύζυγο τις προσπάθειες για μωράκι και η αλήθεια είναι πως έχει αρχίσει να με προβληματίζει το θέμα του γιατρού που θα με παρακολουθεί. Η αλήθεια είναι πως θεωρώ τα 2,3 ή 5 χιλ. που ακούω υπερβολικά. Θεωρώ ότι για 3-4 ημέρες (κι αν είναι να γλιτώσουμε τόσα χρήματα τα οποία θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε στην πορεία για το παιδάκι) μπορώ να κάνω υπομονή και να αγνοήσω πολυτέλειες και αποκλειστικότητες. Επίσης, έχω πάρει μία γεύση από δημόσια νοσοκομεία, για την ακρίβεια του Έλενα, στο οποίο έχω νοσηλευτεί 2-3 φορές και μπορώ να πω ότι η εμπειρία μου ήταν όπως περίπου την περίμενα. Παλιές εγκαταστάσεις, αρκετός κόσμος, αν…
Last reply by Anna1986, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 2,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας ,θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ πολύ 🙏🏼. Ορμόνη θυρεοειδή TSH 3.060. Πήγα στον ενδοκρινολόγο σήμερα μου έδωσε Τ4 75mg 5 ημέρες την εβδομάδα και Τ4 62mg 2 ημέρες την εβδομάδα και μου είπε σε ένα με ενάμιση μήνα να κάνουμε επανεξέταση. Εγώ όμως τέλος Αυγούστου θα ξεκινήσω ενέσεις για ωοληψία. Θα έχω πρόβλημα με την ποιότητα και ποσότητα των ωαρίων ; Έχει συμβεί σε καμία ; Ευχαριστώ πολύ
Last reply by Lotussss, -
- 2 followers
- 11 απαντήσεις
- 16,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες! Συζητούσαμε με το γιατρό μου σχετικά με την κλινική που θα γεννήσω και μου πρότεινε Γένεσις ή άγιο λουκά ως τις καλύτερες επιλογές στη θεσσαλονίκη. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια σχετική εμπειρία ως προς τις παροχές, τη συμπεριφορά του προσωπικού, τη βοήθεια στο θηλασμό και το κόστος!
Last reply by Neverstop, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 3,1k εμφανίσεις
Ανοίγω αυτό το thread, γιατί τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούμαι με συχνές υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις και νιώθω ότι ίσως κάποιος/κάποια άλλος/η να έχει περάσει κάτι αντίστοιχο. Πάθαινα από περίπου 17-18 ετών αραιά και που στα χρόνια, αλλά πιστεύω ότι οι χρόνιες ουρολοιμώξεις πλέον, πυροδοτήθηκαν μετά από τον πολύωρο τοκετό μου (14ω) και την εφαρμογή ουροκαθετήρα στο μαιευτήριο. Έχω δοκιμάσει διάφορες αγωγές: αντιβιώσεις, φυσικά σκευάσματα (D-mannose), προβιοτικά για ενίσχυση μικροβιώματος, αλλαγές στη διατροφή και καθημερινές συνήθειες. Κάποιες φορές είδα βελτίωση, άλλες όχι. Πλέον η παθολόγος μου, μου προτείνει και χημειοπροφύλαξη (ένα χάπι αντιβίωσης μετά α…
Last reply by Myrto24, -
- 2 followers
- 3 απαντήσεις
- 3,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, χρειάζομαι τη βοήθειά σας επειδή έχω αγχωθεί πολύ. Το Σάββατο το βράδυ είπαμε να πειραματιστουμε με τον σύντροφο μου με δονητη (πρώτη φορά για εμένα). Μετά την επαφή αυτή παρουσιάζω τσουξιμο λίγο πριν και όταν βγαίνουν τα ουρά. Χθες παρατήρησα τυχαία στην άκρη του κολπου από την πλευρα του πρώκτου κόκκινο λίγο στην άκρη, που όταν το αγγίζω τσούζει σαν γρατζουνιά. Τι μπορεί να συμβαίνει? Βοήθεια. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Last reply by Zaxaroulamak, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 3,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα μανουλες,θα ήθελα πληροφορίες για δημόσια μαιευτήριο, συγκεκριμένα για το Αλεξάνδρα.. κόστος συνολικό και να μου συστήσετε κάποιο καλό γυναικολόγο να με αναλάβει.. ευχαριστώ
Last reply by Νινα123, -
- 3 followers
- 2 απαντήσεις
- 3,9k εμφανίσεις
Σκέφτομαι να αλλάξω γιατρο και να πάω σε δημόσιο στο Αλεξάνδρας, θα ήθελα γνώμες
Last reply by Νινα123, -
- 1 follower
- 9 απαντήσεις
- 5,2k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλους! Είμαι νέο μέλος στο forum, και θέλω τη βοήθεια σας και τις εμπειρίες σας. Πριν αρκετά χρόνια έχασα μια εγκυμοσύνη σε ηλικία κύησης 21 εβδομάδα λόγω χοριοαμνιονιτιδα, κάποιο μικρόβιο μου τρύπησε το σάκο και όταν έφτασα στο μαιευτήριο ο τότε γιατρός μου θεώρησε σωστό με τρυπημένο το σάκο και φλεγμονή να με βάλει για περίδεση, φυσικά δεν τα κατάφερε κ ενώ με έβαλε στο χειρουργείο ύστερα από λίγο με έβγαλε ξανά. Κατά την προσπάθεια αυτή να γίνει περίδεση ο υποτιθέμενος αυτός γιατρός μου κατακρεούργησε τον τράχηλο. Σε επόμενη εγκυμοσύνη, με άλλον πλέον γυναικολόγο επέμενα από την πρώτη στιγμή να κάνω περίδεση προληπτικά αλλά κ ο τότε γυναικολόγος ήταν αρνητι…
Last reply by pinky2211, -
- 9 απαντήσεις
- 4,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι παλιό μέλος στο φόρουμ.. Σύχναζα στο καφέ εξωσωματικής για καμιά διετία αλλά η ζωή με έχει φέρει σήμερα τελείως αλλού. Ας τα πάρω όμως από την αρχή! Είμαι 38 χρόνων. Ξεκινήσαμε με τον σύζυγο προσπάθειες για παιδάκι το 2017. Λίγο καιρό αργότερα ανακαλύψαμε αρκετά προβλήματα δικά του και δικά μου(ενδομητρίωση) τα οποία φοβήθηκα και αμέλησα. Εν τέλει το πήρα απόφαση και το 2021 έκανα λαπαροσκόπηση για αφαίρεση κύστης ενδομητρίωσης και λίγους μήνες αργότερα κάναμε την πρώτη εξωσωματική. Από 4 βλαστοκύστες πήραμε δύο μηδενικές χοριακές. Μερικούς μήνες αργότερα και ύστερα από αρκετά εμπόδια αλλά και πολύ κόπο από την πλευρά μου με βελονισμό και ψυ…
Last reply by Margeau, -
- 2 followers
- 1 απάντηση
- 4,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλλημα έχω την πρώτη μου εγκυμοσύνη και βρίσκομαι σε ένα ακριτικό νησί και δεν είχα ποτέ μου κάποιον γυναικολόγο εκτός νησιού. Δυστυχώς οι παροχές στο δημόσιο νοσοκομείο εδώ δεν είναι αρκετές ώστε να καταφέρω να γεννήσω στο νησί οπότε αναγκαστικά πρέπει να πάμε στην Αθήνα. Θα ήθελα αν υπάρχει κάποια/-ος που θα μπορούσε να με βοηθήσει με την επιλογή γυναικολόγου ή έστω να μου πει την γνώμη του για τα δημόσια νοσοκομεία όσο αφορούν το κομμάτι της γέννας, των απαραίτητων εξετάσεων. Αν έχετε κάποιον γιατρό που θα μπορούσε να με βοηθήσει έστω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας
Last reply by vouriama,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 14.853 απαντήσεις
- 1.641.569 εμφανίσεις
-
- 11.425 απαντήσεις
- 2.454.474 εμφανίσεις
-
- 448 απαντήσεις
- 285.149 εμφανίσεις