Ιατρικά & Υγεία
889 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 3 followers
- 7,6k απαντήσεις
- 1,9m εμφανίσεις
Ενας αδενας, που θεωρειται ασημαντος απο τους περισσοτερους, αλλα στην πραγματικοτητα τοσο σημαντικος. Οσοι/οσες απο εσας εχετε προσωπικη εμπειρια, θα σας παρακαλουσα να ερθετε στην παρεουλα που δημιουργησαμε εδω, για να μοιραστουμε...... τον πονο μας και να βρουμε συνοδοιπορους στον αγωνα μας. Να ευχηθω καλη πορεια στο θεμα μας και να βρει ο καθενας αυτο που ψαχνει στην συντροφια μας.
Last reply by Αλεξ Πελοπόννησος, -
Διαφημίσεις
-
- 3 followers
- 26 απαντήσεις
- 40,9k εμφανίσεις
Edit Admin: Παλιότερες δημοσιεύσεις έχουν μεταφερθεί εδώ Καλησπέρα!Ποσες κοπέλες μείνανε έγκυες με την διαδικασία της σπερματέγχυσης και μετά από πόσες προσπάθειες;Αξίζει να μπει κάποιος σε αυτή την διαδικασία;
Last reply by Alice20, -
- 1 follower
- 61 απαντήσεις
- 48,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα μαμάδες και απο μένα...Στις 28/7 γέννησα ένα υγιέστατο αγοράκι στις 29 και 4 μέρες.Γεννησα νωρίτερα λόγω ιστορικού.Γεννηθηκαμε 1.020 χάσαμε 70 και τώρα είμαστε 1285.Γενικα από την πρώτη στιγμή όλα είναι μια χαρά εκτός από το θέμα της σίτισης που έχουμε πρήξιμο με το γάλα (δικό μου και η σίτιση γίνεται με το σωληνάκι από το στόμα).Θέμα αλλεργίας δεν υπάρχει μου είπαν επίσης έγινε και ακτινογραφία κοιλίας και είναι μια χαρά, κάνει και κενώσεις κανονικά και δεν υπάρχει θα λοίμωξης...τώρα χθές του ξεκίνησαν πάλι συντηρητικά 1μλ να δουν πως θα πάει ..έχει καμία άλλη ανάλογη εμπειρία???
Last reply by Little star, -
- 883 απαντήσεις
- 249,8k εμφανίσεις
επειδη ποσταρα τελευταια στο θεματακι μας και επειδη ειχα ανεβασει κατι φωτος του μακαρονιου μου θεωρω τον εαυτο μου υπευθυνο για το κλειδωμα του θεματος οποτε το επαναφερω εδω περα και ευχομαι η ομορφη παρεουλα των μαμαδων των αδυνατων και αγαπημενες συμφορουμιτισσες να ακολουθησουν και εδω...... αντε κοριτσαρες σας περιμενω με αγωνια.....:-P υγ:πρωτη φορα υποβαλω ενα θεμα ελπιζω να το εκανα σωστα.... χιχιχιχιχιχιχιχιχ
Last reply by vikib, -
Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα για τον Αυτισμό και δράττομαι της ευκαιρίας να μιλήσω για αυτό το θέμα παρόλο που δεν με αφορά άμεσα. Παρόλο που όπως ανέφερα, ο αυτισμός δεν έχει χτυπήσει την πόρτα του δικού μου σπιτιού ξέρω αρκετές μανούλες που τους την έχει χτυπήσει και μάλιστα δυνατά. Όταν ανακαλύψουμε το "θεματάκι" αυτό νωρίς μπορούμε να βελτιώσουμε κατά πολύ την ποιότητα ζωής του παιδιού μας αλλά και τη δική μας. Η αφορμή που γράφω όλα αυτά είναι ο "ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ" που βλέπω συνέχεια από μανούλες που δεν θέλουν να παραδεχτούν με τίποτα ότι το παιδί τους έχει πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή γνωρίζω ήδη τρεις μαμάδες που το παιδί τους είναι εμφανέστατα αυτιστικό και επιλέγ…
Last reply by tzeni82, -
- 33 απαντήσεις
- 134,7k εμφανίσεις
Καλημέρα. Δημιούργησα αυτό το καφέ για να συναντιόμαστε όσες κοπέλες αντιμετωπίζουν πρωϊμη εμμηνόπαυση και έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν αγωγή με DHEA.
Last reply by oly75, -
social group ομάδας στήριξης/ενημέρωσης περι θεμάτων vbac - vaginal birth after caesarian Τα μέλη καλούνται να ακολουθούν τους κανόνες του φόρουμ περι σχολιασμού συμπεριφοράς μελών, και προσπάθειας τήρησης της φιλικής ατμόσφαιρας. Διαβάστε και εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28932&page=55 Σε περίπτωση που παραθέτετε νέες πληροφορίες μέσα στην δημοσίευσή σας, που πρέπει να προστεθούν στο παραπάνω θέμα για την καλύτερη ενημέρωση των μελών που ψάχνουν πληροφορίες για το vbac, παρακαλώ πατήστε αναφορά μυνηματος (κόκκινο τριγωνάκι) και συμπληρώστε στο κουτάκι, " για δημοσιευση σε vbac Parents.gr "
Last reply by oneira_glyka, -
- 13 απαντήσεις
- 107k εμφανίσεις
Θα ξεκινησω με το αισιοδοξο μηνυμα που μου προτεινε η ψυχολογος μου, να θυμαμαι για να κατευθυνω τη σκεψη μου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ "ΜΑΥΡΟ Ή ΑΣΠΡΟ". ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ .....ΓΚΡΙ, ΕΚΡΟΥ ΚΛΠ. Στους δυσκολους καιρους που ζουμε, εχουν αυξηθει τα κρουσματα καταθλιψης. Αλλοτε με ηπια συμπτωματα και αλλοτε με βαρυτερα. Θελετε να τα λεμε απο εδω καταθετοντας αποψεις, εμπειριες, συμβουλες κλπ??? Λενε, οτι ειναι προτιμοτερο να εξωτερικευουμε τα συναισθηματα γιατι τα θετικα συναισθηματα αν τα κρατησουμε κρυφα, χανουμε μερος απο την ευτυχια που θα ζουσαμε, και τα αρνητικα, γιατι φυλλαγμενα μεσα μας, μετατρεπονται σε θυμο και αυτος με τη σειρα του δημιουργει μεγαλυτερα προβληματα στην κα…
Last reply by Joanna83, -
- 8 followers
- 579 απαντήσεις
- 167,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες οι οποίες βρίσκονται σε διαδικασία εξωσωματικής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων. Και αν αντιμετωπίζουν θέμα αναμονής ώστε να ξεκινήσουν. Εγώ έχω περάσει επιτροπή στις αρχές του καλοκαιριού και δυστυχώς ακόμα δεν έχω ξεκινήσει την διαδικασία διέγερσης
Last reply by Giota86x, -
- 1 follower
- 37 απαντήσεις
- 947 εμφανίσεις
Κορίτσια καλημέρα!! Έτυχε σε καμία κοπέλα να είναι έγκυος και να θηλάζει ακόμη το πρώτο παιδάκι??
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 982 εμφανίσεις
Καλησπέρα...θέλω λίγο τα φώτα σας.εχω ένα αγοράκι 2.5 χρονών από τον καιρό που ξεκίνησε παιδικό αρρωσταίνει συνέχεια (λογικό) του έχει μείνει όμως ενάς μόνιμος βήχας,ουσιαστικά βήχει στον ύπνο του και άμα τρέχει πολύ στο παιχνίδι. Ο παιδίατρος μας έδωσε 2 μηνη αγωγη με flixotide,nasonex,modulair για να δούμε πως θα πάει. Διάβασα για το modulair ότι το δίνουν σε περιπτώσεις αλλεργικης ρινίτιδας και άσθματος..έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε καμιά μαμά???
Last reply by vikib, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 561 εμφανίσεις
Κορίτσια που είστε σε αυτή τη διαδικασία ή που την έχετε περάσει ήδη... Δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια.. Τι πάει λάθος;; Χρησιμοποιώ σπέρμα δότη. Είμαι 27 χρονών και υποτίθεται πως όλα είναι καλά εκτός από τις πολυκυστικες ωοθήκες. Δε θα έπρεπε όμως αυτό να αποτελεί πρόβλημα αφού έγινε διέγερση και πρόκληση ωορρηξιας.. ..
Last reply by Despoina123, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 639 εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια! Ο μπέμπης μου αρρώστησε για πρώτη φορά είναι 6 μηνών. Έχει καταρροή και λίγο βήχα, έχω μιλήσει με τον παιδίατρο. Το θέμα είναι ότι πριν λίγο βρήκα στην πάνα του λίγο πορτοκάλι εκεί που ήταν τα τσισα, έχει συμβεί σε καμία μανούλα??
Last reply by Αγγελικηη1, -
- 2 followers
- 9 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω ένα δινατε στα μωράκια σας βιταμίνη d3 κ αν ναι μέχρι ποια ηλικία??
Last reply by Αγγελικηη1, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 4,1k εμφανίσεις
Καλησπερα! Θα ηθελα τις πολυτιμες πληροφοριες σας🙂 Σε εναμιση μηνα θα γεννησω στο Ιπποκρατειο Θεσσαλονικης με καισαρικη. Για την παρακολουθηση της κυησης απο την αρχη με παρακολουθει γιατρος πανεπιστημιακος που ειναι στο Ιπποκρατειο, οποτε θελω να πιστευω πως θα ειναι ρυθμισμενη η κατασταση...Ωστοσο θα εκτιμουσα πολυ αν μου μεταφερατε την εμπειρια σας! Επισης για το μωρακι γνωριζετε τι πραγματα χρειαζομαι στο μαιευτηριο?? Ευχαριστωωωωωω εκ των προτερων!
Last reply by Maria19866, -
Mέρα ωορρηξίας
από Kate86- 2 followers
- 5 απαντήσεις
- 5,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες!!Προσπαθούμε για μωράκι εδω και αρκετό καιρό.Δυστυχώς το χειμώνα βίωσα και την εμπειρία της αποβολής.Τώρα ξεκινήσαμε πάλι.Ήθελα να ρωτήσω το εξής.Παίρνω το τεστ ωορρηξίας της Clear Blue.Πότε ειναι καλύτερο να έρθω σε επαφή από όταν βγει θετικό;Ποια είναι τ α ακριβή συμπτώματα της ωορρηξίας;Π.χ. προχτες είχα πονο κατω αριστερά και πσρα πολλά έντονα υγρά,επίσης θετικό τεστ ήταν τότε άραγε η μέρα ωορρηξίας ή τότε ξεκινούσε;Ήρθα σε επαφή εκείνη τη μέρα έχω πιθανότητες; Επίσης πόσες μέρες παραμένει ενεργο το σπέρμα στη μήτρα;Διαβάζω διάφορα και έχω μπερδευτεί.Το τεστ ωορρηξιας πάντως μου βγαίνει πολλές φορες θετικο μέχρι και 3 μέρες και όχι μονο τις 2 πιο γόν…
Last reply by vikib, -
Διαβήτης κύησης
από TSOUF- 2 followers
- 1 απάντηση
- 885 εμφανίσεις
Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος και το θέμα που με αφορά εχει συζητηθεί πολύ παλιότερα οπότε επιχειρώ να το ανοίξω και πάλι τώρα. Έχω διαβήτη κύησης. Είμαι στην 32η εβδομάδα και κάνω διατροφή και ινσουλίνη. Αυτή τη στιγμή είμαι στις 18 μονάδες και μιλάμε κάθε 3-4 μέρες με την γιατρό μου, οπότε έπεται συνέχεια. Δεν μπορώ να πω ότι ρυθμίζεται εύκολα το σάκχαρό μου. Αγχώνομαι πολύ και δεν περπατάω όσο θα έπρεπε, πράγματα που ξέρω πως το επηρεάζουν αρνητικά. Στον τελευταίο υπέρηχο φάνηκε να έχει επηρεαστεί το έμβρυο, η κοιλίτσα του ήταν μεγαλύτερη από το κεφάλι του(όχι μεγάλη διαφορά ευτυχώς). Βλέπω όμως πως εξακολουθεί να μην ρυθμίζεται το σάκχαρο και πολλές μεταγευματικές …
Last reply by Farmakotriftena, -
- 0 απαντήσεις
- 1k εμφανίσεις
Καλημερα μανούλες και μπαμπάδες ! Με χαρά σας γράφω τα ευχάριστα .. πριν λιγο καιρό ανακαλύψαμε ότι το μωράκι μας θα έχει λαγοχειλο και λύκοστομα πράγμα που φόβισε τον ιατρό ότι ίσως συνοδεύεται από άλλες παθήσεις η σύνδρομα .. εν τελεί έδειξε ότι στο χρωμόσωμα χ έχει ένα μικρό έλλειμα το οποίο κληρονομισε η μικρούλα μας από τον μπαμπά της και έτσι θα συνεχίσουμε την κύηση γιατι μέχρι να βγουν οι καρυοτυποι μας όλοι όσοι γιατροί επισκέφθηκαμε μας έλεγαν ότι πρέπει να τερματίσουμε .. τωρα θα ήθελα σε δεύτερο χρόνο να μου πείτε εάν γνωρίζετε καλό παιδοχειρουργούς στο παίδων ..
Last reply by Kikitsa2404, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες της ομάδας. Μόλις μπήκα στον 8ο μήνα κύησης & είμαι στην αναζήτηση παιδιάτρου. Είμαι ανάμεσα στον Μάνο Δηλανά που είναι και σύμβουλος θηλασμού & στον δρ Αντωγεώργιο. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον/α; Θα προτιμούσα οσο το δυνατόν να είνα διαθέσιμος/η, να έρχεται σπίτι το πρώτο διάστημα, να συνταγογραφεί εμβόλια ή εξετάσεις & το κυριότερο να είναι υπέρ του μητρικού θηλασμού ώστε να μπορέσει να με συμβουλεύσει.. ευχαριστώ ☺️☺️☺️
Last reply by Rosiev, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες! Είμαι καινούργια στο φόρουμ και αποφάσισα να γράψω το πρόβλημα μου μήπως έχει βρεθεί κάποια κοπέλα σε αντίστοιχη θέση και μου δώσει τα φώτα της. Πριν ένα μήνα πήγα στο γυναικολόγο μου με τον άντρα μου για να κάνουμε μια κουβέντα μαζί του επειδή θέλουμε να κάνουμε παιδί (είμαι 37 ετών) και όταν μου έκανε υπέρηχο μου βρήκε στη μία ωοθήκη μια κύστη κάτω από 2 εκ και μου είπε να κάνω κάποιες εξετάσεις αίματος (ca 125) και μαγνητική κάτω κοιλίας γιατί φαίνεται να είναι ενδομητρίωση. Ο ca 125 βγήκε 51 και διαβάζοντας και τη μαγνητική μου είπε πως είναι όντως ενδομητριωση και πως πρέπει να κάνω λαπαροσκοπική επέμβαση για να καυτηριάσει τις οποίες εστίες υπάρχο…
Last reply by vikib, -
- 1 follower
- 9 απαντήσεις
- 4,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες σας !!! Είμαι καινούρια στο φόρουμ αν και τα τελευταία αρκετά βράδια οι ιστορίες σας μου κρατάνε συντροφιά και μου δίνουν ελπίδα. Ας ακούσω τώρα τις εμπειρίες σας και τις γνώμες σας για να πάρω και εγώ δύναμη.. τελευταία περίοδος 26 Αυγούστου, πάντα σταθερό κυκλο . Ελεύθερη επαφή στις 4 Σεπτεμβρίου ξημέρωμα 5 . Ήταν η πρώτη φορά δεν επιδιωκα να μεινω έγκυος αλλά σπο εκείνη την μέρα δεν έχω σταματήσει να το σκέφτομαι.. το θέμα είναι ότι έχω ένα προαίσθημα ότι πέτυχε. Έχω 2 μέρες καθυστέρηση και σήμερα είναι η 3η. Ξανά λέω πάντα σταθερό κύκλο.. το θέμα είναι ότι από την πρώτη μέρα καθυστέρηση έχω το πρωί όταν ξυπνάω ή αργά το βράδυ ελάχιστα καφέ ( συγγνώμ…
Last reply by Georgette2024, -
- 1 follower
- 18 απαντήσεις
- 21,6k εμφανίσεις
Γεια σε όλους! Αν υπάρχει κάποιος ειδικός εδώ ,παρακαλώ ας πει μια γνώμη γιατί ο πανικός έχει χτυπήσει κόκκινο. Έκλεισα 28η εβδομάδα και σερφάροντας αμέριμνη σε site περί μαιευτικής ,ανακάλυψα (αργά δυστυχώς) ότι η δόση των 5 mg του filicine-που συνέχιζα να παίρνω μέχρι εκείνη την ώρα- είναι εξωφρενικά πολύ μεγαλύτερη από τη συνιστώμενη στην εγκυμοσύνη , ότι τόοοσο μεγάλη δόση λαμβάνεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις ( π.χ. στίγμα) , ότι δεν έχει εξακριβωθεί αν αυτή η ποσότητα είναι ασφαλής, ότι δεν πρέπει να λαμβάνεται μετά το 1ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και μάλιστα χωρίς να ελεγχθούν τα επίπεδα του φυλλικού οξέος στο αίμα , ότι, ότι, ότι... Και το αποκορύφωμα: Με βάση μια…
Last reply by Nephele78, -
- 3 followers
- 15 απαντήσεις
- 8,1k εμφανίσεις
Κορίτσια τι κάνετε; Είχα να ανοίξω το φόρουμ 2 χρόνια σχεδόν για να γράψω..θέλω τα φώτα σας. Προσπαθούμε για 2ο παιδάκι με πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου να είναι 28/09 και πιθανή ωορρηξία 10-11/09 είχανε επαφές 10/09 και 12/09.. είναι πολύ νωρίς ακόμα για χοριακη σίγουρα 8 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο..τι εμπειριες έχετε εσείς από τη χοριακη σας; Ποσό νωρίτερα πιστευτέ θα έδειχνε; Χαζή μεν η ερώτηση αλλά πραγματικά το θελουμε τόσο πολύ και είμαι λίγο ανυπόμονη 😁
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα, η κοπέλα μου εκλεισε τις 22 εβδομαδες σήμερα , την τελευταία φορά που μετρήσαμε τον τραχηλο ήταν 3,2 cm στον προσωπικο της γιατρό. Δυστηχως όμως μετά από 5 ημέρες η σύντροφος μου είχε καποιους πόνους στους μοιρους σαν όταν είχε περίοδο και κάποια πονακια στην μεση που τελικά ήταν συσπάσεις αλλά δυστηχως δεν πήγαμε νοσοκομείο γιατί ο γιατρός μας συμβούλεψε σπίτι και τροφοκαρτ.. προχθές πριν κάνουμε εισαγωγή στο νοσοκομείο οπου και πάλι ο γιατρός μας συμβούλεψε σπίτι και τροφοκαρτ αν και ευτυχώς φύγαμε καρφί για νοσοκομείο αυτη την φορα είχε κάποια υγρα τα οποία τελικα ήταν αμνιακό υγρό από τον σάκο αλλά ευτυχώς επουλωθηκε αρκετά γρήγορα. Σε …
Last reply by roris21, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 2,5k εμφανίσεις
Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάποια αντιμετωπίσει θέμα με ινομυωμα στη μήτρα και ποια ήταν η αντιμετώπιση! Έχω ένα μεγάλο ινομυωμα το οποίο όμως προβάλει έξω από τη μήτρα και δεν μου δημιουργεί κανένα σύμπτωμα !
Last reply by Jo1984, -
Ουρολοιμωξη ;
από Jo1984- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 2,6k εμφανίσεις
Καλησπερα κορίτσια! Ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας σε κάτι ! Έχω εδώ και μια βδομάδα περίπου συμπτώματα συχνοουρίας και κάψιμο κατά την ούρηση και μια γενικότερη ενόχληση ! Έχει περάσει καμία κάτι αντίστοιχο ; Και αν ναι πως το αντιμετώπισε ;
Last reply by Jo1984, -
- 2 followers
- 6 απαντήσεις
- 2,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας , όσες είστε έγκυες έχετε κάνει το εμβόλιο του κοκκυτη ;;
Last reply by Neverstop, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 2,6k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια..θέλω λίγο τις εμπειρίες σας..έπαιρνα αντισυλληπτικα και τα σταμάτησα την δεύτερη εβδομάδα...έκανα τεστ ωορρηξιας 3 μέρες μετά και είχε ανιχνευθεί η ορμονη αλλά δεν θετικοποιηθηκε το τεστ..είχα ελευθερη επαφή την 2η μέρα από όταν τα σταμάτησα.. τις επόμενες μέρες είχα καφέ υγρα και την ένατη μερα από την επαφή είχα λίγο αίμα και έπειτα σταμάτησαν αποτομα όλα, και το αίμα και τα καφέ υγρα..σήμερα είμαι πρώτη μέρα καθυστέρησης με αρνητικο τεστ εγκυμοσύνης...υπάρχει πιθανότητα ακόμα εγκυμοσύνης με αρνητικο τεστ την 1η μέρα καθυστέρησης?...ή λέτε να άλλαξε ο κύκλος μου με τα αντισυλληπτικα που τα σταμάτησα απότομα?
Last reply by marigial, -
- 1 follower
- 17 απαντήσεις
- 32,6k εμφανίσεις
Γεια σε όλους. Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί όταν έμαθα ότι χρειάζεται να κάνω παρωτιδεκτομή και έψαξα στο ίντερνετ να βρω πληροφορίες δε βρήκα κάποια εμπειρία ανθρώπου που την έχει κάνει παρά πληροφορίες από ιδιώτες γιατρούς για την εγχείρηση. Θέλησα λοιπόν τώρα που τελείωσα με αυτό να μοιραστώ την εμπειρία μου για να βοηθήσω τους επόμενους που θα ψάχνουν πληροφορίες για αυτή την εγχείρηση. Η ιστορία έχει ως εξής. Πριν 1,5 χρόνο παρατήρησα κάποιον όγκο σαν λιπωμα πίσω από το αυτί. Το πρώτο πράγμα ήταν να ψάξω στο ίντερνετ στο οποίο έλεγαν κάποιοι ότι μπορεί να είναι πρησμένος ο λεμφαδένας από κρύωμα κι ότι αν δεν πονάει δεν υπάρχει πρόβλημα. Πρώτο σημαντικό μάθημα:…
Last reply by Σοφιεν, -
- 0 απαντήσεις
- 2,7k εμφανίσεις
Θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες για τον κύριο Μανόλη Ξυλούρη. Μου τον έχουν προτείνει γιατί είμαι έγκυος
Last reply by Emmanouelakiisi,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 6.583 απαντήσεις
- 848.326 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 119.089 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.138.318 εμφανίσεις