Ιατρικά & Υγεία
823 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 5 followers
- 26 απαντήσεις
- 22,8k εμφανίσεις
Edit Admin: Παλιότερες δημοσιεύσεις έχουν μεταφερθεί εδώ Καλησπέρα!Ποσες κοπέλες μείνανε έγκυες με την διαδικασία της σπερματέγχυσης και μετά από πόσες προσπάθειες;Αξίζει να μπει κάποιος σε αυτή την διαδικασία;
Last reply by Alice20, -
Διαφημίσεις
-
- 18 followers
- 7,6k απαντήσεις
- 1,8m εμφανίσεις
Ενας αδενας, που θεωρειται ασημαντος απο τους περισσοτερους, αλλα στην πραγματικοτητα τοσο σημαντικος. Οσοι/οσες απο εσας εχετε προσωπικη εμπειρια, θα σας παρακαλουσα να ερθετε στην παρεουλα που δημιουργησαμε εδω, για να μοιραστουμε...... τον πονο μας και να βρουμε συνοδοιπορους στον αγωνα μας. Να ευχηθω καλη πορεια στο θεμα μας και να βρει ο καθενας αυτο που ψαχνει στην συντροφια μας.
Last reply by vikib, -
- 2 followers
- 61 απαντήσεις
- 27,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα μαμάδες και απο μένα...Στις 28/7 γέννησα ένα υγιέστατο αγοράκι στις 29 και 4 μέρες.Γεννησα νωρίτερα λόγω ιστορικού.Γεννηθηκαμε 1.020 χάσαμε 70 και τώρα είμαστε 1285.Γενικα από την πρώτη στιγμή όλα είναι μια χαρά εκτός από το θέμα της σίτισης που έχουμε πρήξιμο με το γάλα (δικό μου και η σίτιση γίνεται με το σωληνάκι από το στόμα).Θέμα αλλεργίας δεν υπάρχει μου είπαν επίσης έγινε και ακτινογραφία κοιλίας και είναι μια χαρά, κάνει και κενώσεις κανονικά και δεν υπάρχει θα λοίμωξης...τώρα χθές του ξεκίνησαν πάλι συντηρητικά 1μλ να δουν πως θα πάει ..έχει καμία άλλη ανάλογη εμπειρία???
Last reply by Little star, -
- 883 απαντήσεις
- 222,4k εμφανίσεις
επειδη ποσταρα τελευταια στο θεματακι μας και επειδη ειχα ανεβασει κατι φωτος του μακαρονιου μου θεωρω τον εαυτο μου υπευθυνο για το κλειδωμα του θεματος οποτε το επαναφερω εδω περα και ευχομαι η ομορφη παρεουλα των μαμαδων των αδυνατων και αγαπημενες συμφορουμιτισσες να ακολουθησουν και εδω...... αντε κοριτσαρες σας περιμενω με αγωνια.....:-P υγ:πρωτη φορα υποβαλω ενα θεμα ελπιζω να το εκανα σωστα.... χιχιχιχιχιχιχιχιχ
Last reply by vikib, -
Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα για τον Αυτισμό και δράττομαι της ευκαιρίας να μιλήσω για αυτό το θέμα παρόλο που δεν με αφορά άμεσα. Παρόλο που όπως ανέφερα, ο αυτισμός δεν έχει χτυπήσει την πόρτα του δικού μου σπιτιού ξέρω αρκετές μανούλες που τους την έχει χτυπήσει και μάλιστα δυνατά. Όταν ανακαλύψουμε το "θεματάκι" αυτό νωρίς μπορούμε να βελτιώσουμε κατά πολύ την ποιότητα ζωής του παιδιού μας αλλά και τη δική μας. Η αφορμή που γράφω όλα αυτά είναι ο "ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ" που βλέπω συνέχεια από μανούλες που δεν θέλουν να παραδεχτούν με τίποτα ότι το παιδί τους έχει πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή γνωρίζω ήδη τρεις μαμάδες που το παιδί τους είναι εμφανέστατα αυτιστικό και επιλέγ…
Last reply by tzeni82, -
- 33 απαντήσεις
- 117,1k εμφανίσεις
Καλημέρα. Δημιούργησα αυτό το καφέ για να συναντιόμαστε όσες κοπέλες αντιμετωπίζουν πρωϊμη εμμηνόπαυση και έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν αγωγή με DHEA.
Last reply by oly75, -
- 1 follower
- 71 απαντήσεις
- 143,4k εμφανίσεις
social group ομάδας στήριξης/ενημέρωσης περι θεμάτων vbac - vaginal birth after caesarian Τα μέλη καλούνται να ακολουθούν τους κανόνες του φόρουμ περι σχολιασμού συμπεριφοράς μελών, και προσπάθειας τήρησης της φιλικής ατμόσφαιρας. Διαβάστε και εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28932&page=55 Σε περίπτωση που παραθέτετε νέες πληροφορίες μέσα στην δημοσίευσή σας, που πρέπει να προστεθούν στο παραπάνω θέμα για την καλύτερη ενημέρωση των μελών που ψάχνουν πληροφορίες για το vbac, παρακαλώ πατήστε αναφορά μυνηματος (κόκκινο τριγωνάκι) και συμπληρώστε στο κουτάκι, " για δημοσιευση σε vbac Parents.gr "
Last reply by oneira_glyka, -
- 13 απαντήσεις
- 90,7k εμφανίσεις
Θα ξεκινησω με το αισιοδοξο μηνυμα που μου προτεινε η ψυχολογος μου, να θυμαμαι για να κατευθυνω τη σκεψη μου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ "ΜΑΥΡΟ Ή ΑΣΠΡΟ". ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ .....ΓΚΡΙ, ΕΚΡΟΥ ΚΛΠ. Στους δυσκολους καιρους που ζουμε, εχουν αυξηθει τα κρουσματα καταθλιψης. Αλλοτε με ηπια συμπτωματα και αλλοτε με βαρυτερα. Θελετε να τα λεμε απο εδω καταθετοντας αποψεις, εμπειριες, συμβουλες κλπ??? Λενε, οτι ειναι προτιμοτερο να εξωτερικευουμε τα συναισθηματα γιατι τα θετικα συναισθηματα αν τα κρατησουμε κρυφα, χανουμε μερος απο την ευτυχια που θα ζουσαμε, και τα αρνητικα, γιατι φυλλαγμενα μεσα μας, μετατρεπονται σε θυμο και αυτος με τη σειρα του δημιουργει μεγαλυτερα προβληματα στην κα…
Last reply by Joanna83, -
- 2 followers
- 131 απαντήσεις
- 11,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες οι οποίες βρίσκονται σε διαδικασία εξωσωματικής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων. Και αν αντιμετωπίζουν θέμα αναμονής ώστε να ξεκινήσουν. Εγώ έχω περάσει επιτροπή στις αρχές του καλοκαιριού και δυστυχώς ακόμα δεν έχω ξεκινήσει την διαδικασία διέγερσης
Last reply by Faith13, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 197 εμφανίσεις
Κορίτσια θέλω τη βοήθεια σας αυτή τη στιγμή είμαι χώρος ασφάλεια!! Πρέπει να κάνω ασφάλεια η οποία να καλύπτει τις εξετάσεις μου και σε 8 μήνες την γεννά στο ΙΑΣΩ ..αν γνωρίζετε κάποια εταιρεία να μου προτείνετε ευχαριστώ πολύ
Last reply by Μαρια123, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 246 εμφανίσεις
Κορίτσια γράφω πλέον σε αυτό το φόρουμ έγκυος πλέον και ήθελα να ρωτήσω η γυναικολόγος πρότεινε να πίνω γάλα πράγμα το οποίο δένε καν ποτέ έχετε κάποια εταιρεία να προτείνετε ;
Last reply by vikib, -
- 1 follower
- 20 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα, Έχω μια μπέμπα που γίνεται 13μηνων σε λίγες μέρες και τη θηλάζω.Το βράδυ ξυπνάει αρκετές φορές και θηλάζει για να κοιμηθεί,με αποτέλεσμα να νυστάζω συνέχεια και να νιώθω τρομερή εξάντληση.Δεν θυμάμαι από πότε έχω να κοιμηθώ πάνω από 3ωρες σερί.Εδω και ένα μήνα περίπου,μου πέφτουν τα μαλλιά αρκετά και έχω τρομάξει.Παιρνω τις βιταμίνες "pregnacare new mum hair and skin"και ξεκίνησα πριν 4μερες να βάζω αμπούλες για την τριχόπτωση,τις Vichy Dercos aminexil,καθώς και το σαμπουάν.Να πω ότι πέρασα και κοβιντ τον Σεπτέμβρη και διάβασα ότι προκαλεί τριχόπτωση σε ορισμένους ανθρώπους. Έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν που να σας βοήθησε? Και αν ναι, σε πόσο καιρό είδατε…
Last reply by Blue Velvet, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 889 εμφανίσεις
Γειά σας, ενδιαφέρομαι άμεσα για κατάψυξη ωαρίων, θα ήθελα να μου πείτε κλινικές στην Αθήνα, όπου είχατε καλή εμπειρία και έχουν σχετικά καλά πακέτα
Last reply by marmaki, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας! Ειμαι 40 χρόνων... Θέλω να κάνω συντήρηση ωαρίων, το ξέρω, έχω αργήσει Αλλά συνέβησαν πολλά στη ζωή μου, τελευταία. Διαγνώστηκα με σκλήρυνση πέρυσι κι εδώ κι ένα χρόνο τρέχω με γιατρούς κλπ. Την είχα λέει εδώ κ 5-6 χρόνια τουλάχιστον. Είμαι σε αγωγή για τη σκλήρυνση, όχι πολύ δυνατή, λόγω και του hpv (16,...) κ μικρών αλλοιώσεων στον τράχηλο, που απέκτησα πέρυσι πάλι, στον οποίο οφείλεται η υποτροπή της σκλήρυνσης κ η διάγνωσή της. Ελπίζω να ηρεμήσουν λίγο οι φλεγμονές στο σώμα μου με την πάροδο του χρόνου. Θέλω ομως να κάνω συντήρηση ωαριων, εκανα ορμονολογικες κ η ΑΜΗ βρεθηκε λιγο χαμηλή...Τι κάνουμε; Πώς να "ερεθισουμε" ωοθηκες χωρις να επηρεαστει ο εγκ…
Last reply by Vasiliki8, -
- 1 follower
- 7 απαντήσεις
- 571 εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια. Άνοιξα νέο θέμα γιατί δεν βρήκα αντίστοιχο. 25/10 τελευταία περίοδος σήμερα πρώτη μέρα καθυστέρησης 804,76 η χοριακη. Δεν είναι πολύ αυξημένη.? Έχω αγχωθει για δίδυμα. Παρόμοια εμπειρία?
Last reply by Mar12290, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος/α που γίνεται δωρεάν η εξέταση λήψης τροφοβλάστης στην βόρεια Ελλάδα; Επίσης αν την κάνουμε σε ιδιωτική κλινική υπάρχει κάποια αποζημίωση από τον ΕΟΠΥΥ;
Last reply by Nasiad, -
- 2 followers
- 15 απαντήσεις
- 2,1k εμφανίσεις
Καλημερα σας ανοίγω αυτό το θέμα γιατί πραγματικά έχω απελπιστει Εχω ένα μωράκι 8 μηνών Θηλαζω αποκλειστικά 4,5 μηνών μου εμφάνισε 5 φορές λίγες κλωστουλες με αιμα στις κενωσεις κάναμε Μάγερ θετική παντα είχε και Βλεννες μαζί Γνώμες 2 παιδιατρων μου είπαν αποχή από γαλακτοκομικα έκανα και το αίμα σταμάτησε Όταν ξεκινήσαμε στέρεες τροφές μετά από λίγο καιρό έκανε κενωσεις σαν σβολους κάθε μερα βέβαια αλλά σφιχτά Εγώ έχω ξεκινησει και εγώ γαλακτοκομικα Το θέμα μου είναι δεν ξέρω αν η δυσκοιλιότητα είναι από τις τροφές η από αλλεργία Εδώ και πολυ καιρο οι κενωσεις του είναι έτσι σαν κακά κατσικας που λεμε Δεν έχει κάποιο άλλο συμπτωμα Θέλω να σταματή…
Last reply by Elle12, -
ΧΑΜΗΛΗ ΑΜΗ 1 2 3
από Nanouka8900- 2 followers
- 34 απαντήσεις
- 4,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας γράφω το πρόβλημά μου γιατί δεν βρίσκω συγκεκριμένες απαντήσεις...λόγω δουλειάς με το αγόρι μου τα προηγούμενα 2 χρόνια είχαμε σχέση από απόσταση. εγώ επειδή η δουλειά μου σχετίζεται με παιδιά θέλω να κάνω και γω το δικό μου παιδί. Τα προηγούμενα χρόνια τα 2 δηλαδή είχαμε ελεύθερες επαφές , όπου τελέιωνε μέσα μου κ με βάση την εφαρμογή περίοδος κάποιες ήταν γόνιμες μέρες αλλά δεν έμεινα έγκυος.Άρχισα να σκέφτομαι ότι έχουμε θέματα. Έτσι φέτος το Σεπτέμβριο όταν πήγα στο γυναικολόγο , ενώ κάναμε το τεστ ΠΑΠ μου γραψε κ ορμονολογικές εξετάσεις .Είμαι 34 χρονών η ΑΜΗ βγήκε 0,96 fsh 5,89 , οιστροδιόλη 2,5 προκαλίνη 21,60. Έκανα και υπέρηχο κάτω κοιλίας βγή…
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 7 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα, Βρίσκομαι στον 8 μηνα και εχω προβληματιστεί πολύ με την μυωπια μου και το αν θα πρέπει να κάνω καισαρική η όχι. Είχα πανω απο 10 βαθμούς στο κάθε ματι κ εχω κανει επέμβαση λέιζερ το 2014. Ο γυναικολόγος μου σύστησε να παω για βυθοσκοπηση σε οφθαλμίατρο. Πηγα σε δυο ηδη κ μετά τη βυθοσκοπηση μου είπαν ότι μπορω να παω με φτ. Όμως ακόμα φοβάμαι. Ειχε καποια κοπέλα αντίστοιχη εμπειρία??
Last reply by Fofi!, -
- 9 followers
- 19 απαντήσεις
- 27,6k εμφανίσεις
Καλημέρα σας. Καθώς ο καταπληκτικός μας παιδίατρος, ο κύριος Πυροβολάκης Ανδρέας για προσωπικούς λόγους υγείας κλείνει ξαφνικά το ιατρείο του, θα ήθελα συστάσεις για παιδίατρο στο Περιστέρι. Θα ήθελα να είναι είναι φιλικός με τα παιδιά, να τον βρίσκω όποτε χρειαστεί άμεσα στο τηλέφωνο και να ακολουθεί τις πρόσφατες επίσημες οδηγίες σχετικα με την διατροφή των παιδιών και να μην έχει απαρχαιωμένες τακτικές. Έχετε κάποιον-α να μου συστήσετε; ζητάω πολλά; Ο παιδίατρος μας ήταν εξαιρετικός και δεν ξέρω αν θα βρω πάλι τόσο καλό παιδίατρο έχω στεναχωρηθεί από χθες που το έμαθα.. Έχω διακρίνει μια κυρία Καρλή Αγγελική που έχει πολύ καλές κριτικές αλλά δεν ξέρω κατά …
Last reply by Specialk13, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα μαμάδες και μπαμπάδες! Είμαι στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου στο δεύτερο μου παιδάκι. Η εξέταση της αυχενικής διαφάνειας ήταν αυξημένη έτσι προχώρησα αμνιοπαρακέντηση όλα ήταν καλά. Πριν δύο εβδομάδες έκανα τη β επιπέδου όπου εμβρυολόγος κάτι έβλεπε στην καρδούλα του μικρού με παρέπεμψε σε παιδοκαρδιολόγο όπου ανιχνεύτηκε μεσοκοιλιακη επικοινωνία στα 4 χιλιοστά. Με παρέπεμψε να πάω στην Αθήνα να με δούνε στο Ωνάσειο η στο Μητέρα και να κανονίσω να γεννήσω κ όλας εκεί. Θα ήθελα τυχόν παρόμοιες εμπειρίες και πως κινηθηκατε αν γνωρίζετε γιατρούς στην Αθήνα που παρακολουθούν τα παιδάκια σας! σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! ☺️
Last reply by Evi ion, -
- 2 followers
- 5 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα, οι αντιβιωσεις κατά την εγκυμοσύνη μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα;
Last reply by Mommytobe2024, -
- 1 follower
- 16 απαντήσεις
- 3,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Μετά από κάποιες, στοιχειώδεις εξετάσεις, ο επί χρόνια γυναικολόγος μου, μου πρότεινε να απευθυνθώ σε κάποιον εξειδικευμένο ιατρό, μάλλον για σπερματεγχυση. Μένουμε στην Πάτρα. Στο δημόσιο νοσοκομείο υπάρχει μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής αλλά υπάρχουν και ιδιωτικά κέντρα γονιμοποίησης. Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει τι να επιλέξω: ιδιωτικό ή δημόσιο; επίσης μήπως κάποιος γνωρίζει πληροφορίες για τον κυριο Κούρτη( ιδιώτης) και τον κύριο Αντωνάκη(πανεπιστημιακός); Ευχαριστω εκ των προτέρων
Last reply by Aγαπη, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 1,7k εμφανίσεις
Αίμα εμφύτευσης τι εμπειριες έχετε ;;; Προσπαθεί για δεύτερο παιδάκι και αίμα 4 μέρες πριν την περίοδο και με κάποια πολύ μικρά κομμάτια πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο
Last reply by vikib, -
- 1 follower
- 14 απαντήσεις
- 2,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες τις μαμάδες, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που που έγινε με τον μικρούλι μου που γίνεται 14 μηνών σε λίγες μέρες Σήμερα είχαμε την επίσκεψη μας στην γιατρό μας,και είδαμε ότι ο μικρούλης μου έχει πάρει 2,5 πόντους ύψος βέβαια μου είπε ότι στις καμπύλες ύψους είναι ελάχιστα κάτω από το όριο (72,5 εκατοστά)με λίγα λόγια είναι κοντούλης, μου είπε πώς στον επόμενο μήνα μείνει στάσιμος η δεν φτάσει τους 74 πόντους θα πρέπει να πάμε σε ενδροκρινολογο να κάνουμε εξετάσεις, δεν περπατάει ακόμα, και μου είπε να του σταματήσω την περπατούσα γιατί είναι επικίνδυνη για ατυχήματα σοβαρά και να τον αφήσω να κρατιέται μόνο από έπιπλα Τους προηγούμενους μ…
Last reply by Τόνια1993, -
- 2 followers
- 13 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες! Ειμαι στην 18η ημέρα μετά την ωορρηξία (διαπιστωμένη μέσω τεστ) και δεν μου έχει έλθει περίοδος. Δύο τεστ εγκυμοσύνης (σημερινό και χθεσινό) αρνητικά, αν και θα το ηθελα. Έχει ιδέα κάποια τι μπορεί να συμβαίνει; Ανησυχώ μήπως πρέπει να επισκεφθώ γιατρό. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Last reply by Γωγώ κτ., -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 2,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας! Έχω ένα μωράκι 14μηνων χαμογελαστό, κάνει παλαμάκια όταν του λέμε μπράβο, γενικά είναι πολύ δραστήριος του αρέσει πολύ το κρυφτό αλλα δυστυχώς επειδή είμαι νέα μανούλα δν γνώριζα ότι έπρεπε να τον φωνάζω από βρεφακι με το όνομα του.. στους 11 μήνες άρχισα να τον φωνάζω και τώρα το τελευταίο 2μηνο πιο έντονα. Έχει ξεκινήσει να γυρνάει όποτε τον φωνάζω αλλά υπάρχουν στιγμές που όσο και να τον φωνάζω δεν γυρνάει ή θα παίζει ή κάτι θα του έχει κινήσει το ενδιαφέρον. Απλά με έχει αγχώσει όλο αυτό γιατι χθες για παράδειγμα όσες φορές τον φώναζα με το όνομα του γυρνούσε, ενώ σήμερα οχι πάντα. Όπως επίσης αυτό που με αγχώνει είναι αν καταλαβαίνει ότι φωνάζω εκείνον…
Last reply by Annaki85, -
- 3 followers
- 9 απαντήσεις
- 2,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια. Έχω ένα βρεφακι μερικών ημερών το οποίο έχει ίκτερο. Στο μαιευτήριο την 3η μέρα μας ενημέρωσαν ότι είχε 12,8. Την επόμενη ανέβηκε στο 13,8 και μπήκε στην λάμπα για 1 ημέρα και έπεσε στο 13,5 και μας έδωσαν εξιτήριο. Χθες ήρθε να μας δει ο παιδίατρος και αφού μας βρήκε μια χαρά για όλα, μας είπε να πάμε να κάνουμε εξέταση στο μωρό. Σήμερα λοιπόν 7η ημέρα ζωής , είχε 15,98. Έκοψα τον θηλασμό-βγαζω με θηλαστρο και το αποθηκεύω και δίνω ξένο για να πάρει τα πάνω του. Έχουμε παθολογικό ίκτερο λόγω ασυμβατότητας ομάδας αίματος. (εγώ 0+ και το μωρό Β+) Έχετε κάποια εμπειρία?
Last reply by Mariam23, -
- 7 απαντήσεις
- 3,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα στα μέλη, είμαι καινούρια στο φόρουμ. Έχω μια μικρή κυρία 3 μηνών και την τελευταία εβδομάδα παρατηρώ μια αλλαγή στη συμπεριφορά της. Σε γενικές γραμμές δε μπορώ να πω ότι είναι και το πιο ήσυχο μωρο, αλλά όχι ότι έκλαιγε και ασταμάτητα. Για την ακρίβεια, υπήρχαν κάποιες μέρες μέσα σε κάθε βδομάδα που ήταν έξτρα γκρινιάρα. Κατά τον δεύτερο μήνα ξεκινήσαμε προβιοτικα με την ελπίδα να βοηθήσουν αποδίδοντας το κλάμα σε ήπιους κολικούς και νομίζαμε ότι κάπως βοήθησαν. Μετά παρατήρησα ότι το μωρό δεν κοιμόταν ιδιαίτερα μέσα στη μέρα οπότε προσπάθησα να την βάζω να κοιμάται ανά τρείς περίπου ώρες και έδειχνε να λειτουργεί. Τη τελευταία εβδομάδα όμως η κατάσταση έ…
Last reply by linaa, -
- 3 followers
- 14 απαντήσεις
- 3,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια! Ήθελα να ρωτήσω, πόσο καιρό μετά από καισαρική σας ήρθε ξανά περίοδος;
Last reply by vikib,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 753 απαντήσεις
- 346.725 εμφανίσεις
-
- 11.090 απαντήσεις
- 1.729.357 εμφανίσεις
-
- 56 απαντήσεις
- 32.775 εμφανίσεις