Ιατρικά & Υγεία
915 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 3 followers
- 7,6k απαντήσεις
- 2m εμφανίσεις
Ενας αδενας, που θεωρειται ασημαντος απο τους περισσοτερους, αλλα στην πραγματικοτητα τοσο σημαντικος. Οσοι/οσες απο εσας εχετε προσωπικη εμπειρια, θα σας παρακαλουσα να ερθετε στην παρεουλα που δημιουργησαμε εδω, για να μοιραστουμε...... τον πονο μας και να βρουμε συνοδοιπορους στον αγωνα μας. Να ευχηθω καλη πορεια στο θεμα μας και να βρει ο καθενας αυτο που ψαχνει στην συντροφια μας.
Last reply by Αλεξ Πελοπόννησος, -
Διαφημίσεις
-
- 3 followers
- 26 απαντήσεις
- 47,7k εμφανίσεις
Edit Admin: Παλιότερες δημοσιεύσεις έχουν μεταφερθεί εδώ Καλησπέρα!Ποσες κοπέλες μείνανε έγκυες με την διαδικασία της σπερματέγχυσης και μετά από πόσες προσπάθειες;Αξίζει να μπει κάποιος σε αυτή την διαδικασία;
Last reply by Alice20, -
Καλησπέρα μαμάδες και απο μένα...Στις 28/7 γέννησα ένα υγιέστατο αγοράκι στις 29 και 4 μέρες.Γεννησα νωρίτερα λόγω ιστορικού.Γεννηθηκαμε 1.020 χάσαμε 70 και τώρα είμαστε 1285.Γενικα από την πρώτη στιγμή όλα είναι μια χαρά εκτός από το θέμα της σίτισης που έχουμε πρήξιμο με το γάλα (δικό μου και η σίτιση γίνεται με το σωληνάκι από το στόμα).Θέμα αλλεργίας δεν υπάρχει μου είπαν επίσης έγινε και ακτινογραφία κοιλίας και είναι μια χαρά, κάνει και κενώσεις κανονικά και δεν υπάρχει θα λοίμωξης...τώρα χθές του ξεκίνησαν πάλι συντηρητικά 1μλ να δουν πως θα πάει ..έχει καμία άλλη ανάλογη εμπειρία???
Last reply by Little star, -
- 883 απαντήσεις
- 263,9k εμφανίσεις
επειδη ποσταρα τελευταια στο θεματακι μας και επειδη ειχα ανεβασει κατι φωτος του μακαρονιου μου θεωρω τον εαυτο μου υπευθυνο για το κλειδωμα του θεματος οποτε το επαναφερω εδω περα και ευχομαι η ομορφη παρεουλα των μαμαδων των αδυνατων και αγαπημενες συμφορουμιτισσες να ακολουθησουν και εδω...... αντε κοριτσαρες σας περιμενω με αγωνια.....:-P υγ:πρωτη φορα υποβαλω ενα θεμα ελπιζω να το εκανα σωστα.... χιχιχιχιχιχιχιχιχ
Last reply by vikib, -
Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα για τον Αυτισμό και δράττομαι της ευκαιρίας να μιλήσω για αυτό το θέμα παρόλο που δεν με αφορά άμεσα. Παρόλο που όπως ανέφερα, ο αυτισμός δεν έχει χτυπήσει την πόρτα του δικού μου σπιτιού ξέρω αρκετές μανούλες που τους την έχει χτυπήσει και μάλιστα δυνατά. Όταν ανακαλύψουμε το "θεματάκι" αυτό νωρίς μπορούμε να βελτιώσουμε κατά πολύ την ποιότητα ζωής του παιδιού μας αλλά και τη δική μας. Η αφορμή που γράφω όλα αυτά είναι ο "ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ" που βλέπω συνέχεια από μανούλες που δεν θέλουν να παραδεχτούν με τίποτα ότι το παιδί τους έχει πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή γνωρίζω ήδη τρεις μαμάδες που το παιδί τους είναι εμφανέστατα αυτιστικό και επιλέγ…
Last reply by tzeni82, -
- 33 απαντήσεις
- 143,2k εμφανίσεις
Καλημέρα. Δημιούργησα αυτό το καφέ για να συναντιόμαστε όσες κοπέλες αντιμετωπίζουν πρωϊμη εμμηνόπαυση και έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν αγωγή με DHEA.
Last reply by oly75, -
social group ομάδας στήριξης/ενημέρωσης περι θεμάτων vbac - vaginal birth after caesarian Τα μέλη καλούνται να ακολουθούν τους κανόνες του φόρουμ περι σχολιασμού συμπεριφοράς μελών, και προσπάθειας τήρησης της φιλικής ατμόσφαιρας. Διαβάστε και εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28932&page=55 Σε περίπτωση που παραθέτετε νέες πληροφορίες μέσα στην δημοσίευσή σας, που πρέπει να προστεθούν στο παραπάνω θέμα για την καλύτερη ενημέρωση των μελών που ψάχνουν πληροφορίες για το vbac, παρακαλώ πατήστε αναφορά μυνηματος (κόκκινο τριγωνάκι) και συμπληρώστε στο κουτάκι, " για δημοσιευση σε vbac Parents.gr "
Last reply by oneira_glyka, -
- 13 απαντήσεις
- 112k εμφανίσεις
Θα ξεκινησω με το αισιοδοξο μηνυμα που μου προτεινε η ψυχολογος μου, να θυμαμαι για να κατευθυνω τη σκεψη μου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ "ΜΑΥΡΟ Ή ΑΣΠΡΟ". ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ .....ΓΚΡΙ, ΕΚΡΟΥ ΚΛΠ. Στους δυσκολους καιρους που ζουμε, εχουν αυξηθει τα κρουσματα καταθλιψης. Αλλοτε με ηπια συμπτωματα και αλλοτε με βαρυτερα. Θελετε να τα λεμε απο εδω καταθετοντας αποψεις, εμπειριες, συμβουλες κλπ??? Λενε, οτι ειναι προτιμοτερο να εξωτερικευουμε τα συναισθηματα γιατι τα θετικα συναισθηματα αν τα κρατησουμε κρυφα, χανουμε μερος απο την ευτυχια που θα ζουσαμε, και τα αρνητικα, γιατι φυλλαγμενα μεσα μας, μετατρεπονται σε θυμο και αυτος με τη σειρα του δημιουργει μεγαλυτερα προβληματα στην κα…
Last reply by Joanna83, -
- 1 follower
- 8 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Είδε κάποιας απο εσας ο σύζυγος διαφορά με τη θεραπεία androferti στον κατακερματισμο του dna του σπέρματος ;; εμεινε κάποια έγκυος φυσιολογικά μετά από θεραπεία με androferti??
Last reply by Emy95, -
- 2 followers
- 7 απαντήσεις
- 534 εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους, καινούργια και απελπισμένη στο φόρουμ .. Ο άντρας μου πρόσφατα έκανε σπερμοδιάγραμμα όπου διαπιστώθηκε ολιγοζωοσπερμία (3.8 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά ml έναντι 16.5 που είναι το φυσιολογικό) και τερατοσπερμία (1% ομαλές μορφές έναντι 4% που είναι το φυσιολογικό). Με τέτοιες τιμές ο γιατρός μας παρέπεμψε σε κέντρο εξωσωματικής .. Ήθελα να ρωτήσω, έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό σε ζευγάρι (με παρόμοιες τιμές) που τελικά κατάφερε να τεκνοποιήσει φυσικά, ή να μην ελπίζουμε τζάμπα?? Έχει καμία/κανένας να προτείνει κάποιον ανδρολόγο σε θέματα υπογονιμότητας στη Θεσσαλονίκη?
Last reply by Bubble24, -
- 2 followers
- 6 απαντήσεις
- 704 εμφανίσεις
Κορίτσια υπάρχει κάποια κοπέλα που νόσησε με Γρίπη Α κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;; Πως το αντιμετωπίσατε;; Tamiflu πήρατε;; Σας το επέτρεψε ο γιατρός;
Last reply by Nasiad, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 535 εμφανίσεις
Αν έχω μια μέρα περίοδο κάνω ωορρηξία ;
Last reply by dimi.tra, -
ΒLW
από Zaxaroulamak- 1 follower
- 12 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Καλησπερα! Εχω εναν μικρουλι 8 μηνων. Ξεκινησαμε τροφες στον εκτο μηνα (αλεσμενα). Φοβηθηκα η αληθεια ειναι να ξεκινησω κατευθειαν με κομματια ομως ιδανικα δε θα ηθελα να τρωει πολτοποιημενα για πολυ καιρο. Εδω και 2 βδομαδες λοιπον αρχισα μαζι με το αλεσμενο να του βαζω και ενα πιατακι με κομματια. Δεν παει και πολυ οπως περιμενα. Ενω οτιδηποτε αλλο το αρπαζει και το βαζει στο στομα τα φαγητα τα πιανει συνηθως τα ζουλαει με τα χερια τα λιωνει η τα πεταει κατω. Δεν κανει καμια κινηση να τα βαλει στο στομα παρολο που οταν βλεπει εμας να τρωμε ανοιγει το στομα και δειχνει να θελει να του δωσουμε. Δειχνει δλδ ενδιαφερον ομως με το πιασιμο εχουμε ενα θεμα. Εντωμεταξυ συνηθως …
Last reply by Zaxaroulamak, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας μετα την δεύτερη απόξεση η περίοδος μου λιγόστεψε συνήθιζα να έχω 3 μερες τωρα πλέον έχω 1 μέρα αίμα και 1 μέρα καφε εχει κάποια παρόμοιο θέμα ; αν ναι τι κάνατε γι αυτό ;
Last reply by S1987, -
- 16 απαντήσεις
- 3,3k εμφανίσεις
Καλησπερα κορίτσια! Πείτε μου οι κοπέλες 40-45 έχετε μικροανωμαλίες στον κύκλο σας ή είστε "ρολοι";;Εννοώ χαμένους κύκλους, καθυστέρηση ή να έρχεται νωρίτερα. Είμαι σχεδόν 42, τα προηγούμενα δύο χρόνια ο κύκλος μου κάποιους μήνες ήταν λίγο μικρότερος...το ανέφερα στον γυναικολόγο μου είπε φυσιολογικό. Αυτον τον μήνα χωρίς ν έχει συμβεί κάτι(άγχος, κούραση κτλ) ....δεν αδιαθέτησα καθόλου!!😔 Είμαι πρησμένη έτοιμη να σκάσω και δυσφορώ πολύ.....και με πολλά νέυρα!👿Είναι η πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο πάντα ήμουν παρα πολύ συνεπής στους κύκλους μου.... Διαβάζω για κλιμακτήριο και προεμμηνόπαυση και έχω πάθει λίγο ένα ψυχολογικό...σαν να νιώθω ξοφλημένη κ…
Last reply by NITSA ELENITSA, -
- 2 followers
- 11 απαντήσεις
- 5k εμφανίσεις
Εν ταχει να σας πω το ιστορικό μου...ειμαστε 31 κ εγω και κ ο συζυγος...προσπαθούμε ήδη 2μιση χρόνια χωρίς αποτέλεσμα για εγκυμοσυνη..κάναμε όλες τις εξετάσεις εμενα βγήκαν όλες καλές και στο σύζυγο βρήκαν ένα μικρό θέμα με την κινητικότητα...στο δεύτερο σπερμοδιαγραμμα που κάναμε για την σπερματεγχυση τα πράγματα ήταν ελαφρώς καλύτερα μετα και την λήψη βιταμινών...η κινητικότητα από 48 πήγε στο 61%....κάναμε την διαδικασία σε φυσικό κυκλο γτ ο γιατρός μ θεωρεί άσκοπο να παρω φάρμακα εφ όσον δεν εχω πολυκυστικες..έκανα ενεση μόνο οβιτρελ και 37 ώρες μετά μ έκανε την έγχυση.. .οταν μου έκανε την σπερματεγχυση μου ανέφερε βέβαια πως βλεπει μια οπισθια κλίση του τραχήλου που…
Last reply by ΔΗΜΗΤΡΙΑ, -
- 1 follower
- 23 απαντήσεις
- 4k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια…. Είμαι βαθιά προβληματισμένη για κάτι το οποίο μου συμβαίνει και δεν ξέρω πως θα μπορούσα να το ελέγξω με εξετάσεις για να το επιβεβαιώσω και θα ήθελα τις γνώσεις σας, τη βοήθεια σας και αν κάποια έχει βιώσει κάτι παρόμοιο.. προσπαθούμε με τον άντρα μου για το πρώτο μας παιδάκι.. ξεκινήσαμε τον Αύγουστο.. αφότου έκανα αφαίρεση πολύποδα.. έκτοτε έχει συμβεί το εξής 4 φορές… σε 4 ωορρηξίες μου είχαμε επαφή πάρα πολύ κοντά στη στιγμή της ωορρηξίας τύπου έγινε λίγες ώρες μετά και λίγες ώρες πριν.. και τις τέσσερις φορές είχα έντονα συμπτώματα εγκυμοσύνης κυρίως το στήθος μου πρησμένο πολύ και τις τέσσερις φορές ήρθε περίοδος(?) δύο με τρεις μέρες νωρ…
Last reply by Anna Maria 1995, -
- 8 followers
- 593 απαντήσεις
- 199k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες οι οποίες βρίσκονται σε διαδικασία εξωσωματικής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων. Και αν αντιμετωπίζουν θέμα αναμονής ώστε να ξεκινήσουν. Εγώ έχω περάσει επιτροπή στις αρχές του καλοκαιριού και δυστυχώς ακόμα δεν έχω ξεκινήσει την διαδικασία διέγερσης
Last reply by Giota86x, -
- 1 follower
- 17 απαντήσεις
- 6,2k εμφανίσεις
Γεια σας κοριτσια! Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε συζητήσει καθολου με τον παιδίατρο σας για το αντιγρυπικο εμβόλιο. Εχω βρέφος 7 μηνών, η παιδίατρος μου το άφησε ανοιχτό να το κάνουμε ή όχι δεδομένου ότι δεν πάει βρεφικό σταθμό, ούτε έχει αδερφάκι και εμείς όλοι στο περιβάλλον μας θα εμβολιαστούμε. Ενημερωτικά ότι και το υπουργείο Υγείας και ο ΠΟΥ συστήνουν κατι αντίστοιχο, δηλαδή ότι το εμβόλιο ενδείκνυται για βρέφη άνω των 6 μηνών Αλλα δεν θεωρείται και υψηλού κινδύνου η κατάσταση αν συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι. Εσείς θα εμβολιασετε ή είχατε εμβολιασει με το αντιγρυπικο τα μωρά σας ως 8-9 μηνών; Τι συστάσεις έχετε από τους παιδιάτρους σας; Ευχαριστω
Last reply by vikib, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 2,2k εμφανίσεις
Καλησπέραα! αν κάποιος έχει περισσευούμενα androferti και θέλει να τα δώσει θα ήμουν ευγνώμων !
Last reply by DimMan, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 3k εμφανίσεις
Γνωρίζετε αν με 4% μορφολογία μπορείς να πιάσεις κανονικά μωράκι;;;
Last reply by Anna Maria 1995, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 2,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας Ποσοστό 28% κατακερματισμού dna σπέρματος τι σας λέει ;; δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον γιατρό !
Last reply by linaa, -
- 0 απαντήσεις
- 2,9k εμφανίσεις
Γνωρίζετε αν είναι πιθανό να αποκτήσουμε φυσιολογικά παιδάκι με 4%φυσιολογικη μορφολογία ; Έχει προηγηθεί μια παλίνδρομη και μια υψηλή αυχενική που οδηγήθηκε κι αυτή σε απόξεση.
Last reply by DimMan, -
- 1 follower
- 8 απαντήσεις
- 3,1k εμφανίσεις
Sos είμαι πολύ αγχωμένη... έχω κύκλο 26 με 28 ημέρες. Τεπ ήταν 23/12 σήμερα 20/1 έκανα χοριακη με τιμή 2167. Διαβάζω στο ίντερνετ για μυλη κύηση. Πως σε αυτή τη περίπτωση αυξάνονται οι τιμές..Έχω πανικοβληθει πραγματικά.
Last reply by Μαριαννα36, -
- 1 follower
- 14 απαντήσεις
- 3,6k εμφανίσεις
EKANA MIA EΞETAΣH ΠPOΓEΣTEPONHΣ EXΘEΣ 22H MEPA TOY KYKΛOY MOY, ΓIATI EKANA TA TEΣT ΩOPPHΞIAΣ 2 MHNEΣ TΩPA KAI ΠANTA MOY EΔEIXNAN APNHTIKA KAI MOY BΓHKE H TIMH 20.80ng/ml. ME TIMEΣ ANAΦOPAΣ ΣTHN EKKPITIKH ΦAΣH 1.2 EΩΣ 15,9ng/ml. EΓΩ THN EKANA THN EΞETAΣH ΓIA NA ΔΩ AN ΕΚΑΝΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ. EXΩ KYKΛO 28 HMEPΩN. ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΌΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ? Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ?
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 7 απαντήσεις
- 3,5k εμφανίσεις
Κάνω προσπάθειες για παιδάκι φυσιολογικά, αλλά λόγω χαμηλής Αμη 0,42, έχοντας και ηλικία 36 ετών, θα χρειαστώ βοήθεια γιατρού. Θα ήθελα γνώμες για γιατρούς. Σας ευχαριστώ.
Last reply by Malntalia, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 3,7k εμφανίσεις
Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν οι ανώμαλες μορφές του σπέρματος μπορούν να γονιμοποιηθούν και να προκαλέσουν προβλήματα στο εμβρυακι. σας ευχαριστώ
Last reply by Jamie, -
- 1 follower
- 23 απαντήσεις
- 28,2k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλες❤️ Μπήκαμε στον 7ο και εδώ και λίγο καιρό με τρώει το άγχος για το πως θα ανταπεξέλθουμε οικονομικά στην γέννα. Ποσο σας κόστισε η γέννα (φυσιολογικός τοκετός) ; Ποσο πήρε η κλινική και ποσο σας ζήτηση ο γιατρός σας ; Δυστυχώς για εμάς το ιδιωτικό είναι μονόδρομο καθώς ζούμε σε επαρχία και το νοσοκομείο μας είναι υπό κατάρρευση!
Last reply by *Vasoula, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 3,8k εμφανίσεις
Καλησπερα θα ήθελα την άποψη σας για κατι η πρώτη μου εγκυμοσύνη έφτασε στην αυχενική , το νούμερο της αυχενικής ήταν πάρα πολύ αυξημένο και καταλήξαμε σε αποξεση η δευτερη μου εγκυμοσύνη ο πρώτος υπέρηχος έδειξε καρδιακό παλμο στον δεύτερο υπέρηχο παλινδρομησε και καταλήξαμε πάλι σε απόξεση καναμε με τον σύζυγο απλους και μοριακούς καρυοτύπους και δεν έχουμε τίποτα όσων αφορά το dna. Εφόσον οι εξετάσεις μας είναι καλές τι πιστεύετε μπορεί να φταίει ;
Last reply by Renia87, -
- 1 follower
- 19 απαντήσεις
- 32,1k εμφανίσεις
Γεια σε όλους! Αν υπάρχει κάποιος ειδικός εδώ ,παρακαλώ ας πει μια γνώμη γιατί ο πανικός έχει χτυπήσει κόκκινο. Έκλεισα 28η εβδομάδα και σερφάροντας αμέριμνη σε site περί μαιευτικής ,ανακάλυψα (αργά δυστυχώς) ότι η δόση των 5 mg του filicine-που συνέχιζα να παίρνω μέχρι εκείνη την ώρα- είναι εξωφρενικά πολύ μεγαλύτερη από τη συνιστώμενη στην εγκυμοσύνη , ότι τόοοσο μεγάλη δόση λαμβάνεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις ( π.χ. στίγμα) , ότι δεν έχει εξακριβωθεί αν αυτή η ποσότητα είναι ασφαλής, ότι δεν πρέπει να λαμβάνεται μετά το 1ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και μάλιστα χωρίς να ελεγχθούν τα επίπεδα του φυλλικού οξέος στο αίμα , ότι, ότι, ότι... Και το αποκορύφωμα: Με βάση μια…
Last reply by Renia87,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 12.028 απαντήσεις
- 1.204.688 εμφανίσεις
-
- 11.329 απαντήσεις
- 2.239.809 εμφανίσεις
-
- 77 απαντήσεις
- 145.071 εμφανίσεις