Ιατρικά & Υγεία
862 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 7 followers
- 7,6k απαντήσεις
- 1,9m εμφανίσεις
Ενας αδενας, που θεωρειται ασημαντος απο τους περισσοτερους, αλλα στην πραγματικοτητα τοσο σημαντικος. Οσοι/οσες απο εσας εχετε προσωπικη εμπειρια, θα σας παρακαλουσα να ερθετε στην παρεουλα που δημιουργησαμε εδω, για να μοιραστουμε...... τον πονο μας και να βρουμε συνοδοιπορους στον αγωνα μας. Να ευχηθω καλη πορεια στο θεμα μας και να βρει ο καθενας αυτο που ψαχνει στην συντροφια μας.
Last reply by Αλεξ Πελοπόννησος, -
Διαφημίσεις
-
- 4 followers
- 26 απαντήσεις
- 35,8k εμφανίσεις
Edit Admin: Παλιότερες δημοσιεύσεις έχουν μεταφερθεί εδώ Καλησπέρα!Ποσες κοπέλες μείνανε έγκυες με την διαδικασία της σπερματέγχυσης και μετά από πόσες προσπάθειες;Αξίζει να μπει κάποιος σε αυτή την διαδικασία;
Last reply by Alice20, -
- 1 follower
- 61 απαντήσεις
- 42k εμφανίσεις
Καλησπέρα μαμάδες και απο μένα...Στις 28/7 γέννησα ένα υγιέστατο αγοράκι στις 29 και 4 μέρες.Γεννησα νωρίτερα λόγω ιστορικού.Γεννηθηκαμε 1.020 χάσαμε 70 και τώρα είμαστε 1285.Γενικα από την πρώτη στιγμή όλα είναι μια χαρά εκτός από το θέμα της σίτισης που έχουμε πρήξιμο με το γάλα (δικό μου και η σίτιση γίνεται με το σωληνάκι από το στόμα).Θέμα αλλεργίας δεν υπάρχει μου είπαν επίσης έγινε και ακτινογραφία κοιλίας και είναι μια χαρά, κάνει και κενώσεις κανονικά και δεν υπάρχει θα λοίμωξης...τώρα χθές του ξεκίνησαν πάλι συντηρητικά 1μλ να δουν πως θα πάει ..έχει καμία άλλη ανάλογη εμπειρία???
Last reply by Little star, -
- 883 απαντήσεις
- 240k εμφανίσεις
επειδη ποσταρα τελευταια στο θεματακι μας και επειδη ειχα ανεβασει κατι φωτος του μακαρονιου μου θεωρω τον εαυτο μου υπευθυνο για το κλειδωμα του θεματος οποτε το επαναφερω εδω περα και ευχομαι η ομορφη παρεουλα των μαμαδων των αδυνατων και αγαπημενες συμφορουμιτισσες να ακολουθησουν και εδω...... αντε κοριτσαρες σας περιμενω με αγωνια.....:-P υγ:πρωτη φορα υποβαλω ενα θεμα ελπιζω να το εκανα σωστα.... χιχιχιχιχιχιχιχιχ
Last reply by vikib, -
Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα για τον Αυτισμό και δράττομαι της ευκαιρίας να μιλήσω για αυτό το θέμα παρόλο που δεν με αφορά άμεσα. Παρόλο που όπως ανέφερα, ο αυτισμός δεν έχει χτυπήσει την πόρτα του δικού μου σπιτιού ξέρω αρκετές μανούλες που τους την έχει χτυπήσει και μάλιστα δυνατά. Όταν ανακαλύψουμε το "θεματάκι" αυτό νωρίς μπορούμε να βελτιώσουμε κατά πολύ την ποιότητα ζωής του παιδιού μας αλλά και τη δική μας. Η αφορμή που γράφω όλα αυτά είναι ο "ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ" που βλέπω συνέχεια από μανούλες που δεν θέλουν να παραδεχτούν με τίποτα ότι το παιδί τους έχει πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή γνωρίζω ήδη τρεις μαμάδες που το παιδί τους είναι εμφανέστατα αυτιστικό και επιλέγ…
Last reply by tzeni82, -
- 33 απαντήσεις
- 129,8k εμφανίσεις
Καλημέρα. Δημιούργησα αυτό το καφέ για να συναντιόμαστε όσες κοπέλες αντιμετωπίζουν πρωϊμη εμμηνόπαυση και έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν αγωγή με DHEA.
Last reply by oly75, -
social group ομάδας στήριξης/ενημέρωσης περι θεμάτων vbac - vaginal birth after caesarian Τα μέλη καλούνται να ακολουθούν τους κανόνες του φόρουμ περι σχολιασμού συμπεριφοράς μελών, και προσπάθειας τήρησης της φιλικής ατμόσφαιρας. Διαβάστε και εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28932&page=55 Σε περίπτωση που παραθέτετε νέες πληροφορίες μέσα στην δημοσίευσή σας, που πρέπει να προστεθούν στο παραπάνω θέμα για την καλύτερη ενημέρωση των μελών που ψάχνουν πληροφορίες για το vbac, παρακαλώ πατήστε αναφορά μυνηματος (κόκκινο τριγωνάκι) και συμπληρώστε στο κουτάκι, " για δημοσιευση σε vbac Parents.gr "
Last reply by oneira_glyka, -
- 13 απαντήσεις
- 102,5k εμφανίσεις
Θα ξεκινησω με το αισιοδοξο μηνυμα που μου προτεινε η ψυχολογος μου, να θυμαμαι για να κατευθυνω τη σκεψη μου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ "ΜΑΥΡΟ Ή ΑΣΠΡΟ". ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ .....ΓΚΡΙ, ΕΚΡΟΥ ΚΛΠ. Στους δυσκολους καιρους που ζουμε, εχουν αυξηθει τα κρουσματα καταθλιψης. Αλλοτε με ηπια συμπτωματα και αλλοτε με βαρυτερα. Θελετε να τα λεμε απο εδω καταθετοντας αποψεις, εμπειριες, συμβουλες κλπ??? Λενε, οτι ειναι προτιμοτερο να εξωτερικευουμε τα συναισθηματα γιατι τα θετικα συναισθηματα αν τα κρατησουμε κρυφα, χανουμε μερος απο την ευτυχια που θα ζουσαμε, και τα αρνητικα, γιατι φυλλαγμενα μεσα μας, μετατρεπονται σε θυμο και αυτος με τη σειρα του δημιουργει μεγαλυτερα προβληματα στην κα…
Last reply by Joanna83, -
- 2 followers
- 8 απαντήσεις
- 10,8k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια! Έχουμε μπει πλέον στην 14η εβδομάδα κύησης, είδαμε έναν υγιέστατο μπέμπη στην αυχενική διαφάνεια και όλα πάνε πολύ καλά! Από την αρχή της εγκυμοσύνης, η γυναικολόγος μου συνταγογραφησε προγεστερονη, 3 χαπάκια την ημέρα, πρωί-μεσημέρι- βράδυ Χτες στον ραντεβού μου με τον ενδοκρινολόγο (για έναν προληπτικό έλεγχο), εκείνος φάνηκε να προβληματίστηκε όταν του το είπα και με ρώτησε για πιο λόγο παίρνω την προγεστερονη εφόσον πρόκειται για μια φυσιολογική κύηση. Επίσης μου είπε ότι η προγεστερονη αυξάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το αίσθημα της πεινας και ότι καλό θα ήταν να την σταματήσω αν δεν υπέχει σημαντικός λόγος που συνεχίζω να την παίρνω. Ε…
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 611 εμφανίσεις
Καλημέρα! Θα ήθελα να μιλήσω με κοπέλες που έχουν βρει ότι έχουν διάφραγμα στη μήτρα και είτε το αφαίρεσαν είτε όχι. Το ανακάλυψα πολύ πρόσφατα μετά από μία παλλίνδρομη κύηση που ωστόσο ήταν μάλλον τυχαία και δε σχετίζεται με τη μήτρα. Θα πρέπει να κάνω μια υστεροσαπλιγγογραφία για να δούμε ακριβώς την απεικόνιση. Υπάρχουν κορίτσια που έχουν ανάλογη εμπειρία και είτε έγιναν μανούλες με το διάφραγμα είτε το αφαίρεσαν και τεκνοποίησαν κανονικά; Είμαι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και θα ήθελε να μοιραστείτε παρόμοιες εμπειρίες, Σας ευχαριστώ πολύ!
Last reply by vikib, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 657 εμφανίσεις
Καλησπερα! Θα ηθελα τις πολυτιμες πληροφοριες σας🙂 Σε εναμιση μηνα θα γεννησω στο Ιπποκρατειο Θεσσαλονικης με καισαρικη. Για την παρακολουθηση της κυησης απο την αρχη με παρακολουθει γιατρος πανεπιστημιακος που ειναι στο Ιπποκρατειο, οποτε θελω να πιστευω πως θα ειναι ρυθμισμενη η κατασταση...Ωστοσο θα εκτιμουσα πολυ αν μου μεταφερατε την εμπειρια σας! Επισης για το μωρακι γνωριζετε τι πραγματα χρειαζομαι στο μαιευτηριο?? Ευχαριστωωωωωω εκ των προτερων!
Last reply by Stav1982, -
Mέρα ωορρηξίας
από Kate86- 1 follower
- 1 απάντηση
- 812 εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες!!Προσπαθούμε για μωράκι εδω και αρκετό καιρό.Δυστυχώς το χειμώνα βίωσα και την εμπειρία της αποβολής.Τώρα ξεκινήσαμε πάλι.Ήθελα να ρωτήσω το εξής.Παίρνω το τεστ ωορρηξίας της Clear Blue.Πότε ειναι καλύτερο να έρθω σε επαφή από όταν βγει θετικό;Ποια είναι τ α ακριβή συμπτώματα της ωορρηξίας;Π.χ. προχτες είχα πονο κατω αριστερά και πσρα πολλά έντονα υγρά,επίσης θετικό τεστ ήταν τότε άραγε η μέρα ωορρηξίας ή τότε ξεκινούσε;Ήρθα σε επαφή εκείνη τη μέρα έχω πιθανότητες; Επίσης πόσες μέρες παραμένει ενεργο το σπέρμα στη μήτρα;Διαβάζω διάφορα και έχω μπερδευτεί.Το τεστ ωορρηξιας πάντως μου βγαίνει πολλές φορες θετικο μέχρι και 3 μέρες και όχι μονο τις 2 πιο γόν…
Last reply by linaa, -
- 5 followers
- 562 απαντήσεις
- 121,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες οι οποίες βρίσκονται σε διαδικασία εξωσωματικής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων. Και αν αντιμετωπίζουν θέμα αναμονής ώστε να ξεκινήσουν. Εγώ έχω περάσει επιτροπή στις αρχές του καλοκαιριού και δυστυχώς ακόμα δεν έχω ξεκινήσει την διαδικασία διέγερσης
Last reply by Αρετη9, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας!!! Έχω μια μικρή 2μιση ετών και πριν 2μιση μήνες περίπου είχε ένα άσχημο πέσιμο από το οποίο προέκυψαν ραματα σε 2 σημεία στο πρόσωπο και ένα καρούμπαλο στο μέτωπο. Πλέον όταν σηκώνει τα φρύδια της έχει ένα βαθούλωμα στη μέση στο μέτωπο της κι άλλο ένα κοντά στο σημείο που ξεκινούν τα μαλλιά, πάνω από τα ραματα της. Φυσικά έχουν γίνει εκτενείς εξετάσεις κλπ αλλά μέσα μου με τρώει ακόμα, ο παιδίατρος είπε ότι ίσως είναι τραύμα εσωτερικό. Θα ήθελα να μάθω αν έχει καμία μαμά αντίστοιχη εμπειρία, αν φεύγει ποτέ αυτή η λακουβιτσα και εαν γνωριζει καμία από τι μπορεί να προέρχεται αυτό. Ευχαριστώ πολύ!
Last reply by Ναταλίακυρ, -
- 0 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
. γεια σε όλους, συγγνώμη για αυτήν την κακή μετάφραση, δεν μιλάω ελληνικά. Γράφω ένα άρθρο για το σύστημα παιδικής πρόνοιας στην Ελλάδα και θέλω να ρωτήσω Έλληνες γονείς πώς λειτουργεί το σύστημα στους διάφορους δήμους και κοινότητες. τι υποστήριξη παρέχουν οι αρχές στα διάφορα κράτη; και είναι διαφορετικό στην Αττική σε σχέση με τα Επτάνησα; Εάν είστε γονιός ενός μικρού παιδιού με αυτισμό για παράδειγμα. οι τοπικές αρχές παρέχουν επιπλέον υποστήριξη; παρακαλώ μοιραστείτε πώς λειτουργεί το σύστημα στην πολιτεία σας, εκτιμώ τη βοήθειά σας
Last reply by Purluv, -
- 5 απαντήσεις
- 15,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους...Με τον σύντροφο μου θέλουμε να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες και ομολογώ πως έχω αγχωθεί κάπως με την όλη διαδικασία της γέννας...Βρίσκομαι στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια οπότε δεν γνωρίζω καθόλου το σύστημα υγείας πόσο μάλλον το σύστημα σχετικά με εγκυμοσύνη και την γέννα...Καθώς τα οικονομικά μας δεν είναι και τα καλύτερα η γέννα σε δημόσιο νοσοκομείο είναι μονόδρομος...Η γυναικολόγος στην οποία πηγαίνω συνεργάζεται μόνο με το Μητέρα...Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής : 1. Μπορεί να με παρακολουθεί η γυναικολόγος που εχω τωρα και να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο με άλλον γιατρό? 2. Μπορώ να επιλέξω να με παρακολουθεί ο γιατρός του δημόσιου …
Last reply by Malntalia, -
- 3 απαντήσεις
- 1,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και μη! Το θέμα μου δεν ταιριάζει ακριβώς στην κατηγορία που επέλεξα, αλλά θα ήθελα τις γνώμες σας αν είναι εφικτό. Πριν κάποιο διάστημα ήρθα σε επαφή με τον σύντροφό μου, αλλά κατά τη διάρκεια το προφυλακτικό έσπασε και συνεχίσαμε λίγο με ελεύθερη επαφή, χωρίς εκσπερμάτιση εντός του κόλπου. Την επόμενη μέρα πήρα το ellaone λόγω της ανησυχίας μου περί προσπερματικών υγρών. Η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 1/6, η πράξη έγινε μετά τη λήξη αυτής της περιόδου αλλά ακόμα δεν είχα άλλη περίοδο. Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης από προσπερματικά υγρά αλλά αφού έχει ληφθεί το χάπι; Γενικότερα και ειδικότερα τον τελευταίο καιρό δεν α…
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 2,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες! Εργάζομαι εδώ και δυο χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Η εργασία μου έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά ορθοστασία καθημερινά γύρω στις 7 ώρες 6 μέρες την εβδομάδα (έχω ένα ρεπό), κάποιες φορές ανέβοκατεβαίνω σκάλες και κάνω κάποια καθαριότητα (όχι κάτι πολύ κουραστικό-συνήθως σκούπισμα και καθάρισμα τζαμιών με άζαξ). Επιπλέον είμαι εκτεθειμένη στις καιρικές συνθήκες, καθώς εργάζομαι σε εξωτερικό χώρο δηλαδή το καλοκαίρι σε καύσωνα και το χειμώνα σε πολύ κρύο, ακόμα και παγωνιά και πολλές φορές σε βροχή (δεν βρέχομαι ακριβώς καθώς μπορώ να σταθώ κάτω από υπόστεγο), αλλά και πάλι είμαι εκτεθειμένη σε τέτοιες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον η εργασία μου δεν είν…
Last reply by Kate86, -
- 2 followers
- 1 απάντηση
- 2,7k εμφανίσεις
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα την γνωμη σας και τα φωτα σας. Ειμαι 37 και ζουμε στο εξωτερικο που εδω οι γιατροι ειναι μεγαλο θεμα να βγαλεις ακρη να σου εξηγησουν , και ταξιδευω για αυτα 2 φορες τ χρονο Ελλαδα. Ανοικω σε αυτες που ο κοβιντ είχε επιρεασει πολυ γυναικολογικα θεματα, ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ δημιουρησαν η μεγαλωσαν κατα πολυ ινωμιωματα ολα καλα ομως αφου αφαιρεθηκαν και δεν ηπηρχε πορβλημα και για γεννα κλπ. Τα εμβολια μου αλλαζαν το κύκλο μεγαλες περιοδους 10-15 ήμερες. Και αυτο συνεβει και αφου κολλησα και κοβιντ προσφατα η περιοδος με κοβιντ και μετα με ταλαιπωρει πολυ, σε τυχαιο έλεγχο αιτησιο βρεθηκε και ενα πολυποδακι 9 χλ πριν 2,5 μηνες το οποιο ειναι να βγει σε 2-3…
Last reply by Little baby, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 2,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα ομάδα θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος κανέναν καλό γυναικολόγο στο Έλενα....Βρίσκομαι στην 15 εβδομάδα κύησης και επειδή βρίσκομαι σε ιδιώτη γιατρό θα ήθελα να μεταφερθώ σε δημόσιο λόγο οικονομικού θέματος.
Last reply by Fay123, -
- 2 followers
- 3 απαντήσεις
- 3,3k εμφανίσεις
Συγγνωμη αν θα ειναι λιγο ανατριχιαστικο η αδιαστικο αυτο που θα ρωτησω αλλα μανουλες γεννησα πριν 2 εβδομαδες με φυσιολογιο τοκετο αφου με εσκισε ο γιατρος και με εραψε τελος παντων και αφου εχουν φυγει πλεον τα ραμματα πιανω απο κατω κοριτσια και νιωθω δυο μικρουλικα κρεατακια να εξεχουν… δεν το εχω πει ακομα στον γιατρο αλλα εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι με εχει ραψει λαθος… τι κανω σε αυτην την περιπτωση ; Ειμαι 20 χρονων δλδ θα μεινω ετσι ολη μ την ζωη ; Ευχαριστώ οποία έχει καμία παρόμοια εμπειρία και απαντήσει…
- 2 απαντήσεις
- 3,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, είμαι στην 26η εβδομάδα. Έχω εκ γενετής μια αραχνοειδή κύστη εγκεφάλου περίπου 3 εκατοστά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω αν εξαιτίας αυτού μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά. Πρόκειται να επισκεφτω νευρολόγο. Επιτρέπεται να κάνω μαγνητική εγκεφάλου;
Last reply by lux29, -
- 2 followers
- 4 απαντήσεις
- 4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες! Διανύω την 22η βδομάδα κύησης μου κορίτσια και εκεί που ντύνομαι να βάλω πχ το σορτσάκι μου ή κάθομαι στον καναπέ μου και παίρνω ανάσα ή βλέπω τηλεόραση στον αφαλό μου κοντά συνήθως νιώθω κάτι σαν μούδιασμα, σαν τράβηγμα, δεν ξέρω ακριβώς να το περιγράψω! Για δευτερόλεπτα, τρομάζω κ λίγο..το μωρό μου πιστεύετε είναι;;;
- 7 απαντήσεις
- 5,5k εμφανίσεις
Κορίτσια καλημέρα σας!! Εδώ και δύο μήνες έχουμε ξεκινήσει στερεές τροφές. Εδώ και περίπου έναν μήνα, εχω παρατηρήσει στο πωπουδακι του παιδιου ψηλά ότι είναι τραχύ και έχει ξεφλουδισει. Την πανα την αλλάζουμε κάθε 2 με 3 ώρες ή αμέσως στα κακα παντα με νεράκι, δεν χρησιμοποιώ μωρομαντηλα. Κρέμα βαζω τη sudocrem μετά από κάθε αλλαγή. Δεν έχει συγκαει ποτε με την έννοια να βγάλει τη γνωστή κοκκινίλα, εκτός από μια φορά που τον είχε πειράξει μια Κρέμα αλλαγής πανας. Το ξεφλουδισμα αυτό τι είναι κοριτσια;; Αλλεργικό από κάποια τροφή; Συγκαμα;
Last reply by Elle12, -
- 1 follower
- 7 απαντήσεις
- 5,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε ολους/ες. Ήθελα εμπειρίες από παιδοχειρουργος για επέμβαση ομφαλοκηλης σε νηπιακι 3 ετών. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Last reply by Fofi!, -
- 11 απαντήσεις
- 5,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα!! Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με αυξημένο βάρος καθώς δεν είχαμε προγραμματίσει και δεν είχα μπει σε πρόγραμμα απώλειας συγκεκριμένα στα 95 κιλά! Ο γιατρός μου είπε να πάρω το δυνατόν λιγότερο μέχρι τον 4ο είχα πάρει 2 κιλά περίπου ωστόσο μετά τις διακοπές του Πάσχα σε 40 μέρες έβαλα κάπου 3 μισή και ο γιατρός ψιλό φρίκαρε και εγώ μαζί. Δεδομένου ότι είμαι στους 5 μισή μήνες και έχω ήδη πάρει 5 μισή κιλά με αγχώνει πολύ η όλη διαδικασία με το πόσα μπορεί να πάρω και πως να το ελέγξω φοβάμαι μην δεν μπορώ να τα χάσω μετά. Ακόμη χειρότερα το καλοκαίρι που βρίσκεται μπροστά με τρομοκρατεί ήδη ζεσταίνομαι και ζορίζομαι. Υπάρχει άλλη κοπέλα στην ίδια κατάσταση ή να το έχ…
Last reply by vikib, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 6k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες!!Δυστυχώς το Μάρτιο βίωσα την εμπειρία της αποβολής!Ήμουν σε πολύ αρχικό στάδιο εγκυμοσύνης!Ήμουν ενός μηνός και 1 εβδομάδας!Στο νοσοκομείο που πήγα χαρακτήρισαν την αποβολή ως παλίνδρομη κύηση, ενώ ο γιατρός μου έξω ως χημική (δεν έχω καταλάβει καθόλου τη διαφορά δυστυχώς).Δεν χρειάστηκε να μπω στο χειρουργείο, καθώς ήταν πολύ αρχικό στάδιο δεν είχε κάν διαμορφωθεί κάτι, οπότε αποβλήθηκε μόνο του.Για να πω την αλήθεια αν δεν είχα τόσο μεγάλη καθυστέρηση και δεν είχα κάνει τέστ και χοριακή, θα θεωρούσα το αίμα της αποβολής περίοδο, καθώς κράτησε 7 περίπου μέρες, όπως και η περίοδός μου.Από την αποβολή μέχρι σήμερα πέρασαν άλλοι 2 κύκλοι (Απρίλιος και Μάι…
Last reply by elena93, -
- 0 απαντήσεις
- 6,8k εμφανίσεις
Γειά σας κορίτσια. Καμία με διαβήτη κύησης εδώ?????
Last reply by Mar122, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 7,2k εμφανίσεις
Καλημέρα σας, έχω ένα αγοράκι 22 μηνών φοράει τα pampers active 7 με αυτοκόλλητο. Άλλαξα σε μεγαλύτερο μέγεθος γιατι γινόταν μούσκεμα τη νυχτα. Και μετα απο ενα δίμηνο που φοράει τα 7 πάλι άρχισε τα ίδια... Το πρόβλημα είναι ότι ατά με το αυτοκόλλητο δε βγαίνουν σε 8, μόνο βρακάκια είδα βγαίνουν και απ οτι ακουσα είναι χειρότερα - μικρότερα τα βρακάκια. Η ερώτηση μου ειναι πρεπει να κάνω σχετικά σύντομα τη διακοπή της πάνας (αν και τη νυχτα πάλι το ίδιο θέμα θα υπάρχει αφού θα αργήσει να την κόψει) ή έχετε να προτείνετε τι κανουν οι μαμαδες με λίγο μεγαλύτερα μωρά που φτάνουν στα μεγάλα νουμερα πανας τόσο μικρα;
Last reply by mama16, -
- 1 follower
- 8 απαντήσεις
- 7,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους και όλες! Έχω ένα μωράκι 8 μηνων και ξέρω ότι θα μου πειτε ότι είναι νωρίς αλλά εγώ έχω παρατηρήσει κάποια πράγματα - σημάδια που με ανησυχούν. Δεν ανησυχούσα πιο πριν γιατί δεν τα έκανε, τώρα ξεκίνησε. Αρχικά έχει σταματήσει να μας ανταποδίδει το χαμόγελο σε σχέση με πριν δεν ξέρω αν έχουν σχέση τα δόντια λόγω του ότι βγάζουμε αυτή την περίοδο. Κοιτάει τα χέρια της και τα κουνάει μπροστά στο πρόσωπο της, τρίβει τα πόδια της μεταξύ τους σε σημείο να κάνουν πληγές, τώρα τα χτυπάει και τα κουνάει και γρήγορα. Δεν έχει ιδιαίτερη βλέμματικη επαφή ούτε στον θηλασμό ούτε γενικά ενώ πριν είχε φουλ. Προσπαθώ αρκετά για να με κοιτάξει. Δεν γυρίζει στο όνομα της …
Last reply by Mariam23,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 3.835 απαντήσεις
- 542.364 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 192.198 εμφανίσεις
-
- 11.130 απαντήσεις
- 2.045.749 εμφανίσεις