Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ginger2

Registered Users
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    48
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

Ginger2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Μπραβο!!! Καλη σου αναρρωση!! Μπραβο!!Καλη σου αναρρωση!!
  2. Γεια σας κοριτσια! Τι κανετε? Ο καιρος αρχιζει σιγα σιγα να δροσιζει, φθινοπωριαζει, ι ελπιζω μονο αυτο το φθινοπωρο-χειμωνας να ειναι καλυτερα απο τον περσινο που μας εβγαλε λιγο την ψυχη πρεπει να πω. Ολα ομως περνανε και να που ειμαστε εδω και τα λεμε πιο αναλαφρα απο περυσι. Καποιες εχετε χαθει. Ελπιζω να περνατε καλα. Σε ολες ευχομαι παντα καλα αποτελεσματα! Elena66 καλη επιτυχια με το χειρουργειο κι ευχομαι να εχεις μια καλη ιστολογικη που να σε γλιτωσει απο τον λιγο αυτο μπελα του ιωδιου. Katy gda εγω δεν τον γνωριζω τον χειρουργο που λες. Ποτε θα χειρουργηθεις? Εγω εκανα πριν λιγες μερες αιματολογικες κι ολα οκ. Εκανα και τον πρωτο μου υπερηχο 9 μηνες μεττα το ιωδιο κι εκτος απο κατι αντιδραστικους λεμφαδενες που δεν εμπνεουν καμια ανησυχια, ολα βγηκαν τελεια. Η ενδοκρινολογος μου θεωρει οτι με τα δεδομενα που εχει στα χερια της δεν θα χρειαστω ουτε να πεσω σε υποθυροειδισμο, ουτε να κανω σπινθηρογραφημα, οποτε πανηγυριζω. Τα δικα σας νεα?
  3. Nαι...χμμμμ...alice2 μου δεν ειδες καλα! Το 2018 ειναι τα πρωτα διαθεσιμα ραντεβου, του ενος τον Ιανουαριο δλδ 6 μηνες αναμονη και του αλλουνου Σεπτεμβρη του 2018 (μουααχαχαχα) δηλαδη 14 μηνες αναμονη. (ω ναι). Να δω τωρα που θα κανω εγω υπερηχο. Τωρα, την ημερα που εκανα το ολοσωμο σπινθηρογραφημα (μια εβδομαδα μετα το ιωδιο) ο πυρηνικος του Ιατροπολις μου ειπε "ξανα σε ενα χρονο". Η ενδοκρινολογος χτες μου ειπε κι αυτη οτι στο χρονο γινεται το ολοσωμο αλλα οτι με τα κανουργια πρωτοκολα μπορει και να μη γινει αναλογως τον αιματολογικων (σε βαρυ υποθυροειδισμο ειτε με διακοπη χαπιου ή thyrogen) και του υπερηχου εαν ειναι καθαρος. Την tsh κι εγω εχω καταλαβει οτι την θελουν πολυ κοντα στο 0. Γιατι να παρεις ασβεστιο αφου οι εξετασεις ειναι καλες? Εγω το ειχα τσεκαρει τον Μαρτιο και ολα καλα.
  4. Γεια χαρα mariagb!! Κι εμενα δεν ρυθμιζεται ευκολα. Εγω εκανα ιωδιο τον Δεκεμβριο. Οι πρωτες αιματολογικες που εκανα τελη Μαρτιου εδειξαν tsh 1,15-1,20 δεν θυμαμαι ακριβως και η γιατρος μου μου αυξησε λιγο την δοση γιατι την θελει πολυ χαμηλη. Μετα απο 3 μηνες, το περασμενο Σαββατο ξαναεκανα και βγηκε η tsh 0,27 αλλα παλι η γιατρος μου την θελει ακομα πιο χαμηλη οποτε μου ξαναυξησε λιγο τη δοση. Που θα παει θα ρυθμιστει κι αυτη λιγο υπομονη ακομα.
  5. Διαθεσιμα ραντεβου στον Καλοβιδουρη απο Σεπτεμβριο του 2018 και στον Κουρεα απο Ιανουαριο του 2018. Μπηκα στη λιστα αναμονης του Κουρεα και μαλλον θα μου τηλεφωνησουν μεσα στον Σεπτεμβρη. Θα περιμενω μεχρι τοτε αλλα αν καποιος ξερει που αλλου μπορει να γινει ενας καλος υπερηχος (εκτος απο δημοσιο νοσοκομειο) μου λεει να το εχω για καβατζα. Ειμαι Αθηνα.
  6. Τα νεα μου. Η γιατρος μου θελει ακομα πιο πεσμενη την tsh απο το 0,27 οποτε μου αυξησε λιγο τη δοση. Τελη Σεπτεμβρη (9 μηνες μετα το ιωδιο) θα κανω τον πρωτο μου υπερηχο. Μου προτεινε τον Καλοβιδουρη και τον Κουρεα Ανδρεα. Μου ειπε οτι μαλλον στον Καλοβιδουρη δεν θα βρω οποτε να κλεισω απο τωρα με τον αλλο γιατι κι αυτος εχει αναμονη (τον εχει ακουσει κανεις? εαν ναι στειλτε μου ενα μνμ να μου πειτε εντυπωσεις). Και τον Δεκεμβρη ταραταταααα thyrogen κι αιματολογικες κι αν ολα καλα απο υπερηχο+αιματολογικες μπορει να μην χρειαστει ολοσωμο σπινθηρογραφημα. Αχ ειχα πει δεν θα γκρινιαξω αλλα εχω βρει τον παλιο καλο μου εαυτο οποτε θα γκρινιαξω. Οποιον ξανακουσω να λεει τι ειναι μωρε ο θυροειδης? τον βγαζεις και τον ξεχνας, θα τον μπουφλισω. Τοσες εξετασεις πρεπει να κανουμε καθε λιγο και λιγακη, ουφ... Που ειστε ολες?
  7. Λοιπον, κοιταξα λιγο καλυτερα τις προηγουμενες σελιδες και τελικα ειδα οτι δεν κανουν ολοι σπινθηρογραφημα πανω στους 9μηνες ή 1 χρονο απο το ιωδιο. Τα νεα πρωτοκολα λενε να γινεται υπερηχος και αιματολογικες κι αν ολα ειναι καλα τοτε δεν γινεται το ολοσωμο σπινθηρογραφημα το οποιο απαιτει παλι μια μικρη δοση ιωδιου αλλα οχι την διαιτα του ιωδιου (εαν καταλαβα καλα) Η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη οποτε θα πρεπει να συμβουλευομαστε τον ενδοκρινολογο και τον πυρηνικο γιατρο μας. Εγω εκανα τελικα αιματολογικη για την tsh το σαββατο και βγηκε 0,27. Νομιζω ειναι καλη αλλα θα το επιβεβαιωσω και με τη γιατρο μου την πεμπτη που θα την δω απο κοντα
  8. Ιιιιιιιιιιι μολις διαβασα προηγουμενα μνμ και για να κανεις το ολοσωμο σπινθηρογραφημα πρεπει να πεσεις σε βαθυ υποθυροειδισμο με διακοπη χαπιου 'η thyrogen και να κανεις και τη διαιτα του ιωδιου! αχαχαχαχααχα γελαω για να μην κλαψω. Τι να κανουμε? Θα το κανουμε κι αυτο για να ειμαστε καλα!
  9. Γεια σας κοριτσια!Μολις μπηκα μετα απο καιρο και διαβασα οοολα τα τελευταια νεα σας! Χαιρομαι που ειστε ολες καλα!! Εγω χαθηκα γιατι ημουν πολυ χαλια ψυχολογικα, με φαρμακευτικη αγωγη και καταθλιψη. Και τα φαρμακα για την καταθλιψη μου δημιουργησαν χιλιες δυο παρενεργειες ωπου ωσπου να καταλαβω οτι ευθυνονται τα χαπια νομιζα οτι ειχα κατι πολυ ασχημο απο ογκο στον εγκεφαλο αφου σχεδον δεν εβλεπα και ολη μερα ζαλιζομουν, μεχρι καρκινο του μαστου αφου το στηθος μου ποναγε αφορητα λογω του οτι ειχε αυξηθει η προλακτινη. Οι μηνες λοιπον μετα το ιωδιο για μενα ηταν ενας εφιαλτης. Ζουσα κυριολεκτικα μεσα στον τρομο..Τις τελευταιες ομως εβδομαδες πηρα τα πανω μου, τα προβληματα λυθηκαν αφου βρεθηκε οτι οτι ειχα το ειχαν προκαλεσει οι παρενεργειες των χαπιων και τωρα ειμαι πολυ καλυτερα, σχεδον αριστα θα ελεγα. Οσον αφορα το θυροειδη μου, εκανα το μαρτιο αιματολογικες και ηταν ολα σουπερ ευτυχως εκτος της tsh που ηταν στο 1,20 και ηθελα μεγαλυτερη δοση χαπιου οπου και πηρα και τωρα θα την ξαναμετρησω την αλλη εβδομαδα να δουμε τι γινεται. Για καλη μου τυχη δεν ειχα ανεβασμενα αντισωματα αυτη τη φορα κατι που με εκανε και πηρα μια ανασα ανακουφισης. Εγω υπερηχο δεν εχω κανει ακομα, η ενδοκρινολογος μου μου ειπε τον σεπτεμβρη δλδ 9 μηνες μετα το ιωδιο, οποτε εχουμε ακομη καιρο. Και τον Δεκεμβρη ολοσωμο σπινθηρογραφημα με μικρη δοση ιωδιου υποθετω. Νομιζω ετσι παει, ενα χρονο μετα το ιωδιο εχουμε το ολοσωμο σωστα? Ελπιζω να μη χρειαζεται παλι κοψιμο χαπιου και διαιτα...
  10. Kαλη αναρρωση και απο μενα!!!
  11. Κοριτσια καλησπερα. Μπηκα σημερα και διαβασα τα νεα σας. Alice μου καλη δυναμη για το ιωδιο Θα δεις οτι το αγχος μας ειναι μεγαλυτερο απο οτι πραγματικα του αξιζει. Mariagb μπαινεις χειρουργειο. Ολα καλα θα πανε, Οπως λενε ολοι ρουτινα!!! Minnie2 καλη δυναμη και σε σενα αν και οπως ειπα και στην Αλις, δεν ειναι τελικα τοσο τραγικο το ιωδιο. Tania πολυ χαιρομαι για τα καλα αποτελεσματα των εξετασεων σου. Μπραβο!!! Bianca22 θα σου στειλω αυριο μηνυμα με τα στοιχεια του δικου μου χειρουργου στην Αθηνα. Liveloula ευχαριστουμε που συνεχιζεις να γραφεις και να μας δινεις πολυτιμες πληροφοριες! Καλα αποτελεσματα και σε σενα! Γενικα, καλα αποτελεσματα σε ολες μας και καλο κουραγιο σε οποιο σταδιο κι αν ειμαστε!!!! Εχω χαθει γιατι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου ψυχολογικα αλλα το παλευω...Ελπζω συντομα να βρω τον παλιο μου εαυτο
  12. Ολα καλα θα πανε κι ας φαινονται τωρα βουνο! Καλως ηρθες!
  13. Το ρωτας? Εγω ημουν σα ζομπι για μηνες. Κι ακομα δε λειτουργω πληρως. Η ψυχιατρος μου παντως λεει οτι ειναι φυσικο. Δεν περασαμε/περναμε και λιγα. Αλλα θα δεις οτι ολα θα περασουν, ηδη εχει γινει ενα μεγαλο κομματι αυτο του χειρουργειου και τωρα μενει το ιωδιο. Το υπολλειμα για να στο μετρησουν πρεπει να παρεις μια πολυ μικρη δοση ιωδιου οπου αφου την παρεις σου κανουν το λεγομενο σπινθηρογραφημα τραχηλου η αλλιως uptake. Ετσι οπως τα εγραψες παραπανω θα το κανεις δυο εβδομαδες πριν το ιωδιο. Σε μενα ηταν αλλιως το προγραμμα αλλα δεν παιζει ρολο γιατι καθε νοσοκομειου λειτουργει διαφορετικα. Που θα το κανεις?
  14. Alice, προσπαθησε να ηρεμησεις. Οι περισσοτεροι τον ιδιο τυπο ειχαμε και χρειαστηκαμε ιωδιο. Τελικα οπως το εχω ξαναπει ειναι πιο φρικιαστικο οταν το ακους παρα η ολη διαδικασια. Την αξονικη στη ζητησαν οχι γιατι ειδαν κατι υποπτο, αλλα γιατι πολλα νοσοκομεια την ζητουν σαν πρωτοκολλο. Τωρα, η απομονωση απο το παιδακι σου θα ειναι το πιο δυσκολο αλλα δυστυχως πρεπει να γινει. Ο αντρας σου μπορει να μεινει μαζι σου αρκει να τηρειτε τις αποστασεις για μια εβδομαδα και να κοιμαστε χωρια, να μην τρωτε απο το ιδιο πιατο και αλλα πληρως διαχειρησιμα που θα στα πουνε αναλυτικα. Το παιδακι σου θα μπορουσε να μεινει ισως με καποιο συγγενη, καποια γιαγια, αδελφη σου κλπ. Φανταζομαι τον πανικο σου αλλα θα δεις που ολα θα ρυθμιστουν οπως πρεπει με ηρεμια. Αν μπορω να βοηθησω σε κατι οσον αφορα τις αποριες σου για το ιωδιο, μου λες. Βεβαια, δεν δινουν ολοι τις ιδιες ακριβως οδηγιες απο οσο εχω διαβασει εδω μεσα, αλλα γενικα δεν διαφερουν και πολυ.
  15. Eγω ηθελα να πω το εξης...Επειδη ολες μας εδω μεσα οσο να ναι μας εχει παρει λιγο απο κατω και δεν περασαμε και τις καλυτερες γιορτες εβερ, να ξερουμε οτι οσο δυσκολα κι αν περασαμε/ ή και συνεχιζουμε να περναμε, ή εχουμε λυγισει, μας ευχομαι καλη δυναμη κι οπως λενε οι στιχοι καποιου αγαπημενου μου τραγουδιου " βαλε στο μαγνητοφωνο τραγουδια που γουστάρεις...σκεψου την ωρα την στιγμη που την ρεβανς θα παρεις...σκεψου κορίτσια και γιορτες.....και πραμα που σαλευει....και ένα παιδι που μοναχο το δρομο του γυρευει.." Καλη μας ρεβανς λοιπον!
×
×
  • Δημιουργία νέου...