Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

Momo

Registered Users
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    2
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Momo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα otis, Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μάλλον θα ακούσω τη συμβουλή σου και θα δώσω ΝΟΥΝΟΥ που δίχνει να αρέσει καλύτερα στη μικρή. Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!
  2. Γεια σας, Μόλις έκανα την εγγραφή μου. Χαίρομαι πάρα πολύ που μπαίνω στην παρέα σας! Είμαι μία αγχωμένη μαμά!!! έχω ένα μωράκι περίπου 5μιση μηνών και η αλήθεια είναι ότι έχω συνεχώς πολλές απορίες στις οποίες ελπίζω να βρω βοήθεια από εσας. Απ' ότι καταλαβαίνω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο βοηθάει η πείρα και η ανταλλαγή απόψεων οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας για τις κρέμες βανίλια-ρυζαλευρο. Ξεκίνησα πριν από 10 ημέρες με την Nestle που δεν έχει ζάχαρη αλλά δεν την πολυτρώει η μικρή. Συνέχισα με ΝΟΥΝΟΥ και τα πάει πολύ καλύτερα. είπα να ξαναδοκιμάσω Nestle αλλά πάλι δεν την καλοτρώει (με το ζόρι και με κλάματα!). Είναι τόσο σοβαρό να μην έχει ζάχαρη η κρέμα? Η παιδίατρος δεν μου ανεφερε καθόλου το θέμα της ζάχαρης. μου είπε να δώσω όποια κρέμα θέλω. Εσεις τι λέτε?
×
×
  • Δημιουργία νέου...