Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

chrissoulini

Registered Users
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    2
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο chrissoulini

  1. chrissoulini

    ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

    Καλώς σας βρήκα κορίτσια αν κ στο parents είμαι γραμμένη πολύ καιρό κ αν κ εδώ διαβάζω πολύ καιρό, τώρα αποφάσισα σα εγγραφώ κανονικά... Η αλήθεια είναι πως τώρα στη 2η εγκυμοσύνη, σκέφτηκα μήπως να άλλαζα γιατρό για να απαλλαγώ από τις ατελείωτες ώρες αναμονής (τώρα έχω κ τον μπομπιράκο μου κ θα μου είναι πιο δύσκολο καθότι θα πρέπει να τον παίρνω μαζί μου αφού δεν έχουμε που να τον αφήσουμε). Από την άλλη όμως, σκεπτόμενη τα ρίσκα που θα έπαιρνα με κάποιον άλλο γιατρό, να με παρατήσει στα κρύα του λουτρού, να με βάλει για καισαρική γιατί έχει να σουβλίσει το αρνί (Πάσχα αναμένεται να γεννήσω) κ άλλα τέτοια χαριτωμένα...τελικά αποφάσισα να συνεχίσω στην ασφαλή οδό που βρίσκομαι ήδη κ να μην πειραματιστώ στα καλά καθούμενα... Εύχομαι λοιπόν όλα να πάνε καλά όπως κ στην 1η μου γέννα!
  2. chrissoulini

    ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

    Καλησπέρα. Να ρωτήσω τις πιο παλιές...O Χασιάκος δίνει απόδειξη για τα λεφτά που του δίνεις για τη γέννα? Εγώ γέννησα το 1ο μου μαζί του αλλά δε σκέφτηκα να ζητήσω απόδειξη...στο 2ο να ζητήσω ή θα φανώ υπερβολική?
×
×
  • Δημιουργία νέου...