Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

Evaki_Ser

Registered Users
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    2
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Evaki_Ser

  1. Κοριτσια καλημέρα, πιστευω οτι στην αριστοτελους θα ήταν καλα, και μπορουμε να κατσουμε, παγκακια δεν εχει??? Το κυριότερο θέμα είναι να είμαστε αρκετες μανούλες... Α! και κάτι τελευταίο οι συζυγοι επιτρέπονται???
  2. κορίτσια προτείνω ένα μέρος το οποίο να είναι κλειστο ώστε να μπορέσουμε να θηλάσουμε τα μωράκια μας και σε περίπτωση βροχής ή αν έχει πολύ κρύο.
×
×
  • Δημιουργία νέου...