Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

Mammy in love

Registered Users
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    118
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Mammy in love

  1. Aν θέλετε και ενδιαφέρεστε ακομα μπορειτε να μου στειλετε το mail σας και να σας στειλω φωτογραφίες απο το κάθισμα
  2. Δίνουμε και το κάθισμα αυτοκινήτου το οποίο είναι Chicco κατηγορία 0-1 στα 35 ευρώ . Τέλος δίνουμε και την κούνια μας μαζί με την συρταρίερα στα 380 ευρώ .Είναι σε άριστη κατάσταση γιατί τα βλαστάρια μας είχαν και έχουν αδυναμία στο δικό μας το κρεββάτι...Όποτε όπως καταλαβενεται είναι σχεδόν άθικτη .Μαζί με την κούνια σας δίνουμε ένα δωράκι ,ένα μουσικό περιστρεφόμενο της Fisher Price με αστεράκια ! Επειδή είμαι κάπως άσχετη για φωτογραφίες των αντικειμένων θα μου δώσετε mail και θα σας τις στείλω και για όποια διευκρίνηση μιλάμε και στο τηλέφωνο .Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερα από ένα αντικείμενο θα υπάρξει και δώρο (πχ. αν θέλετε κούνια συρταριέρα και ριλάξ το ριλάξ θα είναι δώρο !)
  3. Μεγαλώσαμε και αποφασίσαμε να δώσουμε κάποια από τα πραγματάκια μας . Έχουμε δύο ριλαξ της Fisher Price ,παίρνουν μπαταρίες και έχουν ελαφριά δόνηση για να ηρεμεί το μωρό !Είναι και τα δύο σε άριστη κατάσταση γιατί τους κάναμε ελάχιστη χρήση .Δεν κάθονταν τα καμάρια μου στο ριλάξ. Η τιμή τους είναι 30 ευρώ το καθένα .Το ένα ριλάξ γίνεται και καθισματάκι για το μικρό σας !
  4. Κορίτσια το καρότσι έπεσε στα 90 και ειναι καινούργιο !!!
  5. Μανούλες καλημέρα!Συγνώμη για την αφηρημάδα μου αλλά να ενημερώσω ότι τα πραγματάκια δόθηκαν.
  6. Γεια σας μανούλες!Η συννυφάδα μου δίνει την κούνια της μικρής της και το κάθισμα φαγητού.Δυστηχώς επειδή τα έχει μαζέψει δεν έχω φωτό να βάλω.Μενει στο Δάσος Χαιδαριου για όποια ενδιαφέρεται να τα δει.Το καθάρισμα φαγητού είναι για κοριτσάκι μιας και τα χρωματά του είναι γκρί φούξια και ειναι καινούργιο.Η κούνια ειναι μπεζ καφέ και έχει και αρκουδάκι ή σκυλάκι επάνω σαν σχέδιο.Αυτά!
  7. Να ρωτήσω τις διαστάσεις του;Φαρδος ύψος κτλ.
×
×
  • Δημιουργία νέου...