ΤανιαΜαν

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  11
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Διάφορα

 • Location
  Θεσσαλονίκη
 1. Πωλούνται Κρεβάτι – κούνια, στρώμα, συρταριέρα Περιοχή Θεσσαλονίκη Χρώμα καρυδιάς ανοιχτό Το κρεβάτι έχει συρτάρι στο κάτω μέρος για αποθήκευση, τα κάγκελα ανεβοκατεβαίνουν έως τη μέση του κρεβατιού (ειδικά για μανούλες που πονάει η μέση τους) και έχουν προστατευτικό δοντιών. Στο κάτω μέρος υπάρχουν ροδάκια, τα οποία μπορούν να βγουν και να λειτουργεί και ως κούνια. Περιλαμβάνεται το στρώμα. Διαστάσεις: Υ: 102 Μ: 130 Β: 70 Η συρταριέρα έχει τρία μεγάλα και βαθιά συρτάρια. Έχει πρόσθετα αλλαξιέρα η οποία μπορεί να τοποθετηθεί ή να αφαιρεθεί όποτε θέλετε. Διαστάσεις: Υ: 102 Μ: 90 Β: 50 Όλα είναι σε άριστη κατάσταση για όποια μανούλα θα αποκτήσει παιδάκι και δεν θέλει να διαθέσει πολλά χρήματα. Το σύνολο πωλείται 350ευρώ (αρχική αξία αγοράς τους 850ευρώ). https://drive.google.com/drive/folders/19adx1bOTvSfnLXl_7pMOSx0_ntmxeO2y?usp=sharing Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες (ελπίζω να τα καταφέρω). Αλλιώς τηλ. 6937108030 Τάνια, [email protected]
 2. Καλημέρα, Δυστυχώς δεν είναι πλέον διαθέσιμη.
 3. Σε όποια νέα μανούλα ενδιαφέρεται, πωλείται καρέκλα θηλασμού με υποπόδιο. Σε άριστη κατάσταση (ελάχιστα χρησιμοποιημένη). Χρώμα μπεζ και φυσικό ξύλο. Είναι κουνιστή, διαθέτει πλάτη με θέσεις ανάκλισης και είναι ιδιαίτερα άνετη και ξεκούραστη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός θηλασμού, ως άνετη πολυθρόνα. Διαθέσιμες φωτογραφίες. Τιμή € 180.
 4. Σε όποια νέα μανούλα θελήσει, πωλείται καρέκλα θηλασμού με υποπόδιο σε άριστη κατάσταση (ελάχιστα χρησιμοποιημένη). Χρώμα μπεζ και φυσικό ξύλο. Είναι κουνιστή, διαθέτει πλάτη με θέσεις ανάκλισης και είναι ιδιαίτερα άνετη και ξεκούραστη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός θηλασμού, ως άνετη πολυθρόνα. Διαθέσιμες φωτογραφίες. Τιμή € 180.