Velve

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    5
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

  1. @kotsifikos δεν υπάρχει κάτι στο οποίο διαφωνούμε απλά λόγω ηλικίας πρέπει να αποδεχτώ την κατάσταση κι αυτό είναι που πονάει. λιγοστέψανε πολύ τα περιθώρια. λίγο πολύ όλοι οι ενήλικες έχουμε ζόρια και προβλήματα και άγχη. αυτό που εμένα με καίει λίγο παραπάνω στην παρούσα φάση και θα με καίει για τα υπόλοιπα 2 χρόνια προφανώς, είναι το ότι θα είναι πόλλα πράγματα στη ζωή του αλλά όχι αδερφός. και δεν είναι πως ζούμε την καθημερινότητά μας με μια βαριά σκιά πάνω απ' το κεφάλι μας αλλά όταν τον ακούς, τις λίγες φορές που το κάνει, να σου λέει μέσα στο κατάστημα με τα παιδικά, "αυτό το φορεματάκι θα πήγαινε πολύ στην μπέμπα που θα κάνεις μαμά" , αντί να βλέπει παιχνίδια για την πάρτη του, ακόμη κι αν δεν σε πονέσει, θα σ' ενοχλήσει, θα σε πικράνει. αυτά και σου εύχομαι να σου τύχει το τζόκερ, στο καπάκι να σου τύχει το λόττο και να χαίρεσαι τον μικρό σου.
  2. Τα είδη των θηλαστικών που είχαν την μεγαλύτερη εξάπλωση στον πλανήτη είναι δύο. Οι άνθρωποι και οι λύκοι. Κοινό τους χαρακτηριστικό, ο τρόπος που προστάτευαν τα μικρά τους. Δεν ήμουν τόσο πολύ, στην αντίστοιχη φάση, αλλά ήμουν..... Όταν αγχώνομαι, αγχώνεται. Όταν αντιμετωπίζω μια κατάσταση ήρεμα, του δείχνω πως μπορεί να κάνει το ίδιο. Κάποια στιγμή ήμασταν μαζί στο μικροβιολογικό και με είδε με το χαμόγελο στα χείλη που μου παίρνανε αίμα. Δεν το είχα ξανακάνει, ήταν και για μένα μια πρωτιά! Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να με δει φρικαρισμένη γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστεί να κάνει εξετάσεις αίματος. Είναι χρέος μου να του δείξω πως δεν πρέπει να φοβάται τίποτα σ' αυτή τη ζωή ακόμη κι αν το βλέμα μου λέει (στους τριγύρω) ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙ!!
  3. σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. να είσαι καλά.
  4. αυτό έκανα, χαιρόμουν τη ζωή και την οικογένειά μου. πλέον δεν έχω τα περιθώρια να το δω σαν παιχνίδι. είμαι 43 με καλή fsh αλλά τα ψωμιά μου είναι λίγα, όχι ότι πεθαίνω, εμμηνοπαύομαι (εκ του αναπαύομαι) οσονούπω. και δεν το κάνω για μένα, στις 3 λέξεις που λέει το παιδί μου, η μία είναι μαμά και νιώθω πως το κάνει επίτηδες για να το χορτάσω. είμαι μεγάλη, δεν ξέρω τι θα μου προκύψει στο μέλλον, θέλω όταν κλείσω τα μάτια μου, να ξέρω πως δεν θα έχει μόνο ξαδέρφια γύρω του. θα μου πεις, πολλά αδέρφια είναι μαλωμένα μεταξύ τους. κάποια όμως δεν είναι. του το χρωστάω. όσο για την κατάθλιψη, μπροστά στο φως της ζωής μου τα ξεχνάω όλα. κλαίω όταν δεν είμαι είμαστε μαζί. στεναχωριέμαι όταν δεν είμαστε μαζί. σκοτεινιάζω όταν δεν είμαστε μαζί. κι όταν είμαστε μαζί, λάμπω από αγάπη. βέβαια είμαι υπερβολικά προστατευτική αλλά αυτό στην ηλικία του οι περισσότεροι δεν το θεωρούν βλαβερό.
  5. Γειά σας. Είμαι σε παρόμοια φάση, έχω ένα παιδί 6 χρονών που ήρθε με φυσιολογική σύλληψη μετά από ένα εξωμήτριο και μια βιοχημική, είμαι 43 χρονών κι επιθυμώ ΔΙΑΚΑΩΣ δευτερο. Έχω τρελό άγχος και ελαφριά κατάθλιψη (μάλλον). Θέλω να κάνω σαλπιγγογραφία την Πέμπτη, έχω κλείσει ραντεβού αλλά δεν θα είναι απαραίτητα η 8η μέρα του κύκλου αλλά πιθανότατα η 38η. Περιμένω αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές το αποτέλεσμα της β-χοριακής (που θα είναι μηδενικό, εκτός κι αν έχω κερδίσει το τζόκερ) για να ξεκινήσω κορτιζόνη για την εξέταση της Πέμπτης. Ο λόγος για τον οποίο τα γράφω τόσο μπερδεμένα είναι γιατί πριν από 12 μέρες ξεκίνησα primolut στην 23η μέρα του κύκλου μου για να έχω έναν έλεγχο στον κύκλο μου και να μπορέσω να βρω ραντεβού και να κάνω επιτέλους την σαλπιγγογραφία. Τα primolut τα πήρα, 4 μέρες μετά είχα πονάκια περιόδου κι ελάχιστο, σχεδόν καθόλου αίμα για 3 μέρες. Την 4η μέρα, χθες δλδ, είχα πόνο χωρίς αίμα και σήμερα έχω ένα σφίξιμο που μου θυμίζει τους κύκλους των 40+ ημερών που κάνω από την δεξιά ωοθήκη (η οποία τα έχει φτύσει εδώ κι έξι μήνες πιθανότατα). Συμπέρασμα, ούτε αυτή τη φορά είμαι έγκυος, το ωοθυλάκιο αντί να σκάσει και ν' απελευθερώσει το ωάριο έγινε μια ωραιότατη κύστη που ακόμη μεγαλώνει και με πιέζει εσωτερικά και τα primolut κάτι προσπάθησαν να κάνουν αλλά δεν μπόρεσαν τελικά. εύχομαι του χρόνου τέτοιο καιρό να γιορτάζουν όλες όσες το επιθυμούν την γιορτή της μητέρας.