Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

Μπιζέλι

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    17
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Μπιζέλι

  1. Καλησπέρα σε όλες. Γέννησα πριν έξι μήνες με καισαρική. Εδώ και ένα μήνα περίπου, πιάνω ακριβώς πάνω από την τομή κάτι χοντρά σαν καλώδια σαν κλωστές. Επίσης πολλές φορές έχω κάψιμο πάνω στο οστό του αιδοίου. Ο γυναικολόγος μου μου είπε ότι ίσως πάω να κάνω βουβουνοκοιλη. Αυτά τα χοντρά που πιάνω δεν τα είδε. Με ανησυχούν αρκετά. Έχει τύχει σε άλλη κοπέλα κάτι αντίστοιχο?
  2. @Rafaelatarzan έχω αίμα από την προηγούμενη Τετάρτη. Δεν μειώνεται. Μπορώ να πω ότι σήμερα αυξήθηκε. Τι είναι το καφέ εξωσωματικής?
  3. Καλημέρα και σε εσένα. Ναι είμαι από εξωσωματική. Φάρμακα παίρνω. Και προγεστερόνη και οιστραδιόλη και μαγνήσιο για να μη κάνει συσπάσεις η μήτρα. Προσπαθούν όλοι να με καθησυχάζουν. Αλλά όσο βλεπω το αίμα απελπίζομαι..
  4. Τα ίδια δυστυχώς
  5. Κανείς άλλος με την ίδια εμπειρία??? Κοντεύω να πεθάνω από την αγωνία μου....
  6. Αυτές οι απαντήσεις μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω. Η απογοήτευση μου είναι μεγάλη. Κλαίω κάθε μέρα. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι θα επιβιώσει το σπορακι μου.
  7. Ναι μπορεί...αλλά ακόμα και έτσι το αίμα δεν θα έπρεπε να έχει σταματήσει?
  8. Καλησπέρα σε όλες. Είμαι καινούρια στην παρέα. Πάντα διάβαζα θέματα της σελίδας, αλλά ποτέ δεν χρειάστηκε να γράψω για να ζητήσω την βοήθεια σας. Τον Φεβρουάριο ξεκίνησα και εγώ το δύσκολο ταξίδι της εξωσωματικής. Όλα πήγαν καλά. Έβγαλα πολλά και καλά ωάρια. Και 8 Μαϊου κάναμε εμβρυομεταφορα.Βαλαμε δύο εμβρυακια.Στις 17 Μαϊου ήταν να κάνω την χοριακη μου. Δύο μέρες πριν όμως άρχισα να έχω πόνους περιόδου και αίμα. Έτσι πήγα να κάνω χοριακη μια μέρα νωρίτερα σίγουρη ότι έχω αποτύχει. Και παίρνω μια χοριακη 146!!! Κλαίω και γελάω μαζί. Περνάνε δύο μέρες με πολύ πόνο χαμηλά στην κοιλιά και αίμα. Δύο μέρες μετά κάνουμε επανάληψη χοριακης, πιστεύοντας ότι έχω αποβάλει. Και η χοριακη έχει διπλασιαστεί!!!!! Αλλά ο πόνος πόνος. Και το αίμα αιμα. Την Πέμπτη έχω ραντεβού με τον γιατρό για υπέρηχο. Μέχρι τότε όμως θα τρελαθω. Θα εκτιμούσα κάθε απάντηση.
×
×
  • Δημιουργία νέου...