ciqa

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  44
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

29 εμφανίσεις προφίλ
 1. Είμαστε μαζί! Τι καλά! Εμένα δε μου είπε τίποτα οπότε θα μάθω στην άμνιο σε 3 εβδομάδες περίπου! Έχω ένα προαίσθημα για αγόρι αλλά αν θα προτιμούσα κορίτσι! Εννοείται να είναι γερά τα μωράκια μας πρώτα από όλα γιατί έχω και το ιστορικό μου που φοβάμαι κάθε μέρα! Δεν ήξερα ότι το doppler έχει ακτινοβολία. Μου φαινόταν ακίνδυνο. Τουλάχιστον να το χρησιμοποιείς όταν έχεις αγωνία. Να ηρεμείς!
 2. Τέλειο ευχαριστούμε! Είμαι 21/5 όμως! Τυπογραφικό!!!
 3. Εγώ είμαι 21/5 αλλά δεν ξέρω φύλο!
 4. Αφού τα νιώθετε τα μωράκια σας! Μην έχετε και τύψεις! Ούτε φαντασία είναι ούτε τίποτα! Τα μωρά είναι! Θα έρθει και η σειρά μας! Πετάξτε τα android και πάμε για iphone! Μεταξύ μας οικονομικότερα θα μας έρθει το doppler!
 5. Μόνο να είναι καλά τα μωρά μας! Και όλα θα γίνουν! Θα μας τα πεις (γιατρό κέντρο) όταν την κάνεις με το καλό! @Comet για πες μας εμπειρίες από άμνιο! Πόσες μέρες μετά είχες που πρόσεχες; Ακινησία; Προσοχή;
 6. @Athina3 & @ZOIRITA20813 είσαστε ίδια μέρα από ότι βλέπω στο tickerάκι σας! 14&6 μια βδομάδα μετά είμαι εγώ 13&6!
 7. @Comet θα κάνεις κι εσύ άμνιο; Εγώ θα την κάνω μέσα Δεκέμβρη ελπίζω να έχω τελειώσει με το βήχα... γιατί τραντάζομαι ολόκληρη. Το εμβόλιο της γρίπης άραγε πρέπει να απέχει πολλές μέρες από την άμνιο... πολλές αγωνίες.
 8. θα πάρω αντιβίωση για την αμνιο είπα να μη φορτώσω τον οργανισμό μου με επιπλέον. Σιρόπι όλα λένε για την άδεια του γυναικολόγου... και με προσοχή σε εγκύους. Οπότε κάνω υπομονή. Τα έχω αφήσει όλα στον αυτόματο όπως κατάλαβες!
 9. @Ξένη μιλάμε για βήχα όχι αστεία! Εννοείται δε θέλω να πάθει τίποτα! Αλλά ο φόβος φόβος...
 10. Καλημέρα! Εμένα το ραντεβού με το γιατρό αργεί, η άμνιο αργεί, φύλο δε μου είπε στην αυχενική! Και ακόμα να παραγγείλω το doppler. Να μου φύγει η αγωνία ότι δεν προχωράει η εγκυμοσύνη. Το εμβόλιο δεν το έκανα ακόμα γιατί έχω ίωση εδώ και 10 μέρες. Βήχω χωρίς τέλος. Μπορεί να πάθει κακό το μωρό από το βήχα; @ZOIRITA20813 τελικά την ανάλυση της άμνιο που θα την κάνεις;
 11. Οι συσπάσεις δεν ξέρω ακριβώς πως είναι αλλά θυμάμαι τα πετρώματα που είναι σα να σφίγγει η κοιλιά σου. @Ξένη κι εγώ ξυπνάω στον ύπνο από τις κράμπες, πονάει κιόλας. Χθες ξύπνησα και περπατούσα μέσα στο σπίτι μήπως μου περάσει.
 12. Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα να έχουμε! Εγώ το μωρό δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Και ώρες ώρες με πιάνει ανησυχία για όλα. Τα τελευταία βράδια έχω κράμπες στα πόδια και παίρνω και ένα μαγνήσιο. Πρέπει να ενημερώσω το γιατρό γιατί έλεγα δεν είναι σημαντικό αλλά επιμένει...
 13. Δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα κακό φέτος μην ανησυχείς. Τι χάπι σκέφτεται να σου δώσει; Κι εγώ έχω σχετικά ανεβασμένους παλμούς σε ηρεμία 90 τους μετράω. Σε κίνηση δεν τολμώ να τους μετρήσω. Αλλά παίρνω ήδη salospir δεν ξέρω αν πρέπει ακόμα να πάρω κάτι άλλο. Βέβαια ο καρδιολόγος που πήγα πριν ένα μήνα περίπου μου είπε ότι το περπάτημα κάνει καλό. Άρα όχι ακινησία στην περίπτωσή μου. Προσπαθώ να παρακολουθώ και την πίεσή μου να έχω μια εικόνα που βρίσκομαι. Σκέφτομαι να αγοράσω doppler ποιο κορίτσι είπε ότι έχει; Γιατί με πιάνει ανησυχία ώρες ώρες.
 14. κι εγώ στις φίλες μου λέω να τις κάνουν όλες σχεδόν αμέσως... αν έχεις καεί από το χυλό φυσάς και το γιαούρτι. Εγώ κάνω και ηπαρίνες και παίρνω ασπιρίνη. Η ασπιρίνη περνάει από τον πλακούντα και είναι για να προστατεύσει το μωρό από θρόμβους ενώ η ηπαρίνη είναι για να προστατέψει τη μητέρα. Άμνιο θα κάνω στο Έλενα έχει καλή ομάδα εκεί. Τα αποτελέσματα δεν έχω αποφασίσει που να τα πάω. Μου έχουν πει για το Χωρέμειο, για το A-lab και για τη Euromedica. Αν ο γιατρός σου σου δώσει παραπάνω πληροφορίες πες μου γιατί εμένα μου είπαν πήγαινέ τα όπου να είναι όλα είναι τα ίδια.
 15. καλησπέρα! Εμένα ο γιατρός μου είπε να κάνω το εμβόλιο αλλά τώρα έχω ίωση οπότε πρέπει να περιμένω να περάσει... Φοβάμαι και λίγο αλλά νομίζω ότι πρέπει να το κάνω. Το πρώτο μου το έκανα με καισαρική, σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να προσπαθήσω για vbac αλλά ο γιατρός που έχω δεν αναλαμβάνει. Στην αρχή είχα γιατρό που ήταν υποστηρικτικός και έχει κάνει πολλά vbac αλλά δεν μπορούσα να τον βρω είχε πολλές κοπέλες ίσως και έφυγα. Πάντως στο εξωτερικό η προσπάθεια για vbac είναι μονόδρομος από όσο έχω ακούσει.