NataSou

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  15
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

33 εμφανίσεις προφίλ
 1. Λυπάμαι πολύ!! Έχεις μια πολύ σφιχτή αγκαλιά από όλες μας! Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και σιγά σιγά θα νιώσεις πάλι δυνατή! Θα τα καταφέρεις!
 2. Άστα να πάνε...μου έβαλαν και προγεστερόνη, τεστοστερόνη οχι. Τι να πω...Ο Θεός βοηθός..σε ποια περιοχή περνάς Επιτροπή?
 3. Τέλεια!! Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!
 4. Καλημέρα κορίτσι μου, κι εγώ μια από τα ίδια τα δικαιολογητικά μαζεύω και μου έχει γίνει το κεφάλι πουρες με τη γραφειοκρατία και τα χαρτιά που χρειαζονται. Θέλουν σίγουρα FSH, LH, προλακτινη, οιστραδιολη, Τ3, Τ4, TSH.
 5. Θα την κάνουμε στην Αθήνα, που με παρέπεμψε ο εδώ γυναικολόγος μου.
 6. Μένουμε στη Ζάκυνθο αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι από τον κάθε γιατρό θα ακούσεις κάτι τελείως διαφορετικό. Ο ουρολογος μας προχώρησε σε επέμβαση, θες γιατί δεν θέλησε να το ψάξει περαιτέρω, θες για να πάρει το διχιλιαρο; Ποιος ξέρει..
 7. Είναι 35 χρονών και έκανε το χειρουργείο το Μάιο. Ο εξωσωματικος μας είπε ότι υπάρχει μικρή πιθανότητα για φυσική σύλληψη γιατί υπάρχουν πολλά μικρά προβλήματα που συνθέτουν ένα μεγάλο. Στη σαλπιγγογραφια φανηκε επίσης μια κατακρατηση του σκιαγραφικου. Κι επειδή η υψηλή fsh θα μπορούσε να είναι δείκτης πρόωρης ωοθικικης ανεπάρκειας, χωρίς όμως να είναι το μόνο σενάριο όπως μου τόνισε, ο πιο σίγουρος δρομος είναι της εξωσωματικής. Αντιλαμβάνομαι ότι θα μπορούσαμε να πάμε πιο συντηρητικά και να δοκιμάσουμε σπερματεγχηση, φυσικούς κύκλους κλπ. απλά είναι ένα ρισκο.
 8. Ο ουρολογος μας το πρότεινε τοτε γιατί πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να χειροτερέψει το σπέρμα μετά από την επέμβαση. Αλλά δεν μας είπε κανείς να κάνουμε κατακερματισμό. Ο εξωσωματικός τώρα μας είπε ότι δεν είχε νόημα να την κάνουμε. Βέβαια τότε δεν είχαμε στο μυαλό μας την οδό της εξωσωματικής, θεωρήσαμε ότι θα πετύχει η επέμβαση και θα συλλάβουμε. Μες στο καλοκαίρι όμως που έκανα κάποιες ορμονικές ανακαλύψαμε και το δικό μου θέμα (υψηλή fsh, σχετικά χαμηλή αμη) και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.
 9. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!
 10. Spermotrend για 6 μηνες, είδαμε κάποια βελτίωση, στον πληθυσμό κυρίως και σχεδόν καθόλου στην κινητικότητα. Παρ' όλα αυτά κάναμε κρυοσυντήρηση πριν την επέμβαση της κιρσοκηλης.
 11. Εμάς ακριβώς το αντίθετο, του είπε εσύ δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα και μου έκανε εντύπωση. Αλλά ειχα παρά πολλές και πολύ καλές συστάσεις για τον συγκεκριμένο γιατρό οποτε πορευόμαστε έτσι κι ελπίζω για το καλύτερο!
 12. Καλή επιτυχία!! Την έγκριση την πηρες αμέσως την ίδια μέρα? Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι είμαι σίγουρη ότι έχεις δίκιο! Βήμα βήμα θέλει τεράστια υπομονή και γερο στομάχι!!
 13. Ο αντρας μου έπαιρνε βιταμίνες πέρυσι οταν ανακαλύψαμε την κιρσοκηλη, του τις είχε προτείνει ο ουρολογος. Τον περασμένο Μάιο χειρουργηθηκε τελικά και τώρα ο γιατρός μας είπε να μην πάρει απολύτως τίποτα.
 14. @mominthemaking σε ευχαριστώ πολύ! Για την ώρα μου έδωσε ο εξωσωματικος μου βιταμίνες για να με ντοπαρει όπως ειπε!
 15. Καλησπέρα κορίτσια! Εδώ καινούρια στο κλαμπ. Καταρχάς να ευχηθώ σε όλες τα καλυτερα αποτελέσματα και γρήγορα. Εν ολιγοις η δικη μου ιστορία εχει ως εξης. Μετά από 2.5 χρόνια ακαρπων προσπαθειών και αφού ανακαλύψαμε διαφορά θέματα στην πορεία (κιρσοκηλη, περίεργες τιμές fsh κλπ κλπ) ξεκινάμε κι εμείς τη διαδικασία εξωσωματικής σιγά σιγά. Σε ένα μήνα περίπου περνάμε Επιτροπή και στο επόμενο κύκλο αρχίζουμε, μέσα Νοέμβρη περίπου, με βραχυ πρωτόκολλο. Και κάτι μου λέει ότι οι επόμενοι δύο μήνες δε θα περνούν με τίποτα!!!