Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

Κυριακή Μαρία

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    46
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

Κυριακή Μαρία's Achievements

  1. Αυτό σκέφτεσαι ποιος θα είναι εδώ να το βοηθήσει μεθαύριο είμαι ήδη 40 ο άντρας μου μεγαλύτερος και τα οικονομικά μας όπως του περισσότερου κόσμου. Το κράτος και η πρόνοια ανύπαρκτα! Έχω και την αδελφή μου να σκεφτώ κάποτε. Στην αδερφή μου ήθελαν να περνά από επιτροπή κάθε χρόνο για να παίρνει το επίδομα της με σύνδρομο ντάουν 100% καθώς υπάρχουν ποσοστά αν γνωρίζετε. Λες και θα άλλαζε κάτι μέχρι που μια χρονιά είπαν θα της το κόψουν γιατί είναι επαρκώς καλά νοητικά. Την ώρα που βγάζουν μαϊμού συντάξεις αναπηρικές στον κάθε άχρηστο τεμπέλη! Αυτά και άλλα πολλά όλοι σκεφτόμαστε.
  2. Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια. Τέλος. Όσο για το σύνδρομο ήταν Ντάουν τελικά και με ορατό ρινικό οστό. Είμαι καλά αλλά χρειάζομαι λίγο χρόνο να συνέλθω τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν να τα καταφέρουν και πολύ σύντομα να ανακοινωθούν τα ευχάριστα. Δύναμη και πίστη και μια αγκαλιά σε όλες, σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη να είστε καλά.

  3. Διαφημίσεις

  4. Ααα ίδια τα αντράκια μας τρεις μήνες διαφορά. Τέλεια ένα και ένα❤️ Να μου πεις και την ιστορία με την κορούλα στείλε μου και πμ όποτε θέλεις.Να σου ζήσουν αγάπη μου να είναι πάντα γερά! Όλα τα παιδάκια του κόσμου. Ο γιος μου είναι το βάλσαμο για όλα Παναγία μου δεν το συζητώ. Αλλά ειναι πολύ δύσκολο.Δυο φορές.Να πω γιατί; Η αδερφή μου με πήρε τηλέφωνο να μου μιλήσει γιατί έμαθε. Όχι ακριβώς τον λόγο αλλά ότι τελειώνει. Δεν υπάρχουν τα λόγια της πνιγομουν να μην καταλάβει τι νιώθω. Μου έλεγε πόσο λυπάται αλλά να είμαι δυνατή.Πως θα έρθει ξανά ένα μωράκι για αδερφάκι.Εχεις τον γιο σου πρέπει να είσαι δυνατή να μην σε βλέπει στενοχωρημένη το παιδάκι σου.Ολα θα πάνε καλά θα δεις θα τα καταφέρεις.Σε αγαπώ πολύ. Ειναι 20 χρόνων και γνωρίζει πως έχει σύνδρομο ντάουν. Ένα πλάσμα του Θεού αξιαγάπητο που μόνο αγάπη έχει και δίνει. Ναι έχει ιδιαιτερότητες αλλά απλώς είναι διαφορετική ❤️ Ιδιαίτερα ξεχωριστή.Και πέρασε δύσκολα με την υγεία της που όμως δεν ευθύνεται το σύνδρομο Ντάουν. Το ξεπέρασε γιατί είναι υπέρ δυνατή δεν το έχω δει ξανά τέτοια δύναμη ψυχής σε άνθρωπο. Θυμάμαι την μαμά μου παλιά να μου λέει τι κληρονομιά θα σου αφήσω εννοούσε την αδελφή μου κ δεν το έλεγε με άσχημο τρόπο απλά ένιωθε πως όταν φύγει απ' την ζωή θα μου την αφήσει εμένα και μην με βάρυνε αν θα έκανα οικογένεια.Λέγονται και αυτά σε στιγμές αδυναμίας από μια μαμά που πάλεψε μονη της και έφτασε την μικρή εδώ που είναι.Η αδελφή μου λοιπόν είναι ένας άγγελος της γης που δεν θα σκότωνε ποτέ,δεν θα κακοποιήσει ανθρώπους ή παιδιά ή ζώα ποτέ,δεν θα έκανε και δεν θα κάνει κακό ποτέ και πουθενά. Φέτος ο δήμος θα βραβεύσει την μητέρα μου για την αδερφή μου. Είμαι υπερήφανη και για τις δύο. Είχα ανάγκη να τα πω τώρα αυτά σαν εξομολόγηση στην αδερφή μου γιατί δεν της λέω συχνά πόσο σημαντική είναι ❤️
  5. Σε ευχαριστώ πολύ για την αγκαλιά και ανταποδίδω ❤️ Δεν περιμένω του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και δεν έχει λόγο να βιαστεί ούτε θα έμπαινε στην διαδικασία να το διακινδυνεύσει εφόσον θα τα πάρω τα αποτελέσματα . Είναι εξαίρετος άνθρωπος και γιατρός. Δεν μπορώ να πω τις ιδιότητες του γτ θα τον ονοματίσω αρκει να σου πω πως είναι πολύ έμπειρος. Αλλιώς ήταν να το σκέφτομαι και αλλιώς να το κάνω. Ούτε μυρμήγκι δεν θέλω να πατάω όχι να κάνω αυτό στο σπλάχνο μου. Έλα ρε τι μου πες τώρα... Δεν μπορώ ρε αγάπη μου θα σκάσω συγνώμη που κάνω έτσι ο κόσμος δίπλα μας υποφέρει χάθηκαν χιλιάδες παιδιά άνθρωποι ζητώ συγγνώμη όλη την ώρα για όλους και για όλα και ζητώ συγγνώμη σε αυτή την ψυχή που δεν φταίει. Δεν ξέρω τι άλλο να πω... Μου θύμισες τόσα από τότε στο φόρουμ. Και χαίρομαι τόσο πολύ για εσένα❤️ Είσαι τώρα ή τον έχεις ήδη αγκαλιά;; Μίλησε με το κέντρο σίγουρα. Δεν ρώτησα κάτι άλλο μόνο τι έχει μετά τέλος έσβησα στο μυαλό.Γιατι είναι τόσο άσχημη αυτή η διαδικασία. Τόσο σκληρή ψυχρή και επώδυνη ψυχολογικά και σωματικά δεν ξεχνώ κάθε φορά πως νιώθω ολομόναχη στο δωμάτιο της αναμονής και τα λοιπά.. και το κενό μετά. Σας ευχαριστώ πολύ ειλικρινα το λέω και το νιώθω μέσα σε δύο μέρες πήρα τόσο ενδιαφέρον και συμπαράσταση. Και εγώ εδώ θα είμαι για εσάς να μαθαίνω
  6. Γεια σου κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου.. Σε θυμάμαι από παλιά. Beboula25 αν σου θυμίζει. Από συμπτώματα πριν την καθυστέρηση από το θα γίνουμε όλες μανουλες το 2018 και του θα γίνουμε μανουλες το 2019 όπου και έγινα. Δεν ξέρω τι είδε με πήρε και ίσα που μίλαγε. Δεν είναι καλό το αποτέλεσμα μόνο μου είπε και πρέπει να τελειώσει. Με συγκίνησαν τα λόγια σου. Τι να πω ίσως εχθές το απόγευμα το έστειλαν στο εργαστήριο και σήμερα το απόγευμα είχαν μια πρώτη εκτίμηση. Δεν υπάρχει περίπτωση λάθους εδώ του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.Ειναι από τους κορυφαίους. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ... Ευδοκία δεν μπορώ να περιμένω. Δεν ξέρω αν μπορείς να το καταλάβεις. Μου είπε συζήτησε το και επέλεξε αύριο ή Δευτέρα. Το μόνο που είπα στον άντρα μου ήταν πήγαινε με αύριο σε παρακαλώ. Δεν αντέχω να σκέφτομαι.
  7. Λοιπόν τέλος. Με πήρε ο γιατρός ούτε γεια μου είπε.μονονοτι δεν είναι καλό το αποτέλεσμα. Μάλλον Νταούν κ δεν θέλει να περιμένω άλλο για απαντήσεις. Αύριο απόξεση. Δεν είμαι καλά. Δεν είναι εύκολο.εχω την αδερφούλα μου με Ντάουν την καλή μου πανέμορφη και εγώ αύριο.. Δεν έχω δύναμη όμως κ δεν μπορώ για τον μικρό μου να το συνεχίσω να με συγχωρέσει ο Θεός

  8. Διαφημίσεις

  9. Επειδή ήταν μικρή η διαφορά μπορεί να μην είχε μετρήσει καλά την πρώτη που πήγα. Λέω εγώ τώρα. Εκείνος είπε μειώθηκε είχε λέει πολύ καλύτερη εικόνα αλλά τι να πει μέτρησα λάθος; Δεν ξέρω
  10. Ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω όσον αφορά την ψυχολογία; Ο φόβος επηρεάζει, επειδή σου έχουν συμβεί αυτά. Και κάθε φορά νομίζεις πως ξέρεις το αποτέλεσμα. Κι όταν έρθει λες να το ένιωθα. Αλλά δεν είναι έτσι, κάθε φορά είναι μια καινούργια αρχή και κάθε φορά πρέπει να ξεκινάς με πίστη αισιοδοξία και ελπίδα!! Σε παρακαλώ να πάρεις τα πάνω σου . Και οι ορμόνες επηρεάζονται από άγχος στενοχώρια και τέτοια για αυτό ανέβα πίστεψε ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Προχθές στην αυχενική ήταν ένα ζευγάρι πριν από εμένα κ πρέπει να ήταν στην ηλικία μου η γυναίκα μπορεί κ λίγο παραπάνω. Μπήκαν μέσα κ έξω ήταν η μαμά της. Όταν είδαν ότι είναι εντάξει η αυχενική βγήκαν κ της το φώναξαν η μαία. Η μαμά της έριξε τόσο κλάμα που κ εμένα με πήραν και μου έλεγε πόσο έχει προσπαθήσει με εξωσωματική και να τα κατάφερε!!! Ο γιατρός σας τι λέει; Τι κάνεις ; Ναι ελάχιστα από 3,4 στο 3,2. Και τα υπόλοιπα καλά. Δεν ξέρω γτ δεν είμαι ειδική αλλά τόσο διάβασμα κ βίντεο που έβλεπα πριν το πει ότι είναι μικρή. Ας μην παίρνω πολύ τα πάνω μου είπαμε χαλαρά. Υπάρχει το γιατρικό, εδω το μικρό !
  11. Σε μισή ώρα είχαμε τελειώσει. Με την λήψη όλα καλά. Τώρα όσο αφορά τον υπέρηχο γιατί ξανά κάναμε μέτρηση είχε μειωθεί λιγάκι.Γενικα μου είπε πως είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα από την προηγούμενη. Είχα πει πως δεν θα κοιτάζω στο μόνιτορ δεν θέλω να έχω εικόνα αν πάει στραβά. Με πήραν και τα ζουμια κ κοίταξα. Και έβλεπα την διαφορά, έβλεπα την αυχενική δεν ήταν μεγάλο το κενό. Υπήρχαν στιγμές που ήταν φλατ και στιγμές που κουνιόταν και όπως στηνόταν έκανε λίγη "κοιλιά". Τέλος πάντων το κοίταξε αρκετά ο άνθρωπος στο τέλος μου λέει λοιπόν το αφήνω γιατί μια λέμε είναι εντάξει μια όχι και τόσο . Μόνο την Δευτέρα θα ξέρουμε.
  12. Έλα μου στις 3 έχω ραντεβού.Τι κάνεις εσύ;

  13. Διαφημίσεις


  14. Κατάλαβα αλλά νόμιζα πως κάνουν σε όλες τις περιπτώσεις.Παντως είναι θετικό ότι πέτυχε την μια φορά σωστά; Μια φορά έγκυος για πάντα έγκυος λένε, γιατρός το λέει. Είπες την κατάλληλη κουβέντα και εννοείται πως με κάνει να πονώ λιγότερο. Θα ήταν λάθος θα ήταν άδικο να παραπονιέμαι. Απλώς είναι και λογικό να στενοχωριεμαι. Άντε λοιπόν σύντομα για την αυχενική στο εύχομαιι !!
  15. Δηλαδή από ότι κατάλαβα έχεις πάρει αρκετές γνώμες και συμφωνούν; Τον Ιούνιο ήταν από εξωσωματική δηλαδή; Δεν τα κάνουν έλεγχο στο σπέρμα; Ρε συγνώμη τώρα αν λέω άσχετα αλλά έτσι καταλαβαίνω τώρα πως ήταν από εξωσωματική. Μακάρι να έρθει και να μείνει αυτή την φορά στο εύχομαι σου στέλνω δύναμη και θα χαρώ να μάθω νέα να τα λέμε. Με έκανες και γέλασα να είσαι καλά! Δεν αντέχουν,εδώ εγώ κάνω αντιπηκτικες και όταν ετοιμάζομαι να την κάνω την "κάνει" και εκείνος από το πεδίο χαχα. Στην πρώτη λήψη τροφοβλάστη όμως τότε ήταν μέσα τα είδε όλα κανονικά κ την βελοναρα αλλά δεν τον πείραξε έκλαιγε που έβλεπε το μωρό στο μόνιτορ. Θέλω να πάω Στέλλα ειλικρινά θέλω γιατί πρέπει να μάθω. Και υπόσχομαι να κάνω την τρελή μέχρι την Δευτέρα. Κάπου διάβασα πως μεχρι το 3.5 έχει 70% πιθανότητες να γεννηθεί υγιής.
  16. Δεν μου είπε συγκεκριμένα η κοπέλα μόνο ότι είναι πολύ αυξημένη η πιθανότητα για σύνδρομο.Θα τους πω να μου τα στείλουν όταν τα πάρουν γιατί κ αυτή από ότι κατάλαβα από το τηλέφωνο στο εργαστήριο πήρε την απάντηση επειδή νωρίτερα την πήρα να την ρωτήσω. Προσπάθησε να μην γεμίζεις το μυαλό σου με εκείνες τις στιγμές,όταν έρχονται φύσα να φύγουν. Δεν ξεχνάς την ψυχούλα εκείνη αφήνεις όμως πίσω εκείνες τις ώρες.
  17. Συγχαρητήρια Στέλλα μου,είσαι από τις περιπτώσεις που αναφέρω πολυ συχνά και θαυμάζω και εύχομαι με όλη μου την καρδιά στις γυναίκες που προσπαθούν και μοχθούν να αποκτήσουν ένα παιδί να τα καταφέρουν! Λογικό να σκάσεις από στενοχώρια όταν τα έχεις καταφέρει μετά από τόση προσπάθεια και επιτέλους κάνεις όνειρα και ξαφνικά ακούς αυτά. Αύριο στις 15:00 το μεσημέρι πάω με δύναμη και έτοιμη, θα είμαι και μόνη στη διαδικασία γιατί δεν μπορεί να λείψει ο άνδρας μου από την δουλειά.Δεν με πειράζει όμως.Αγωνια μόνο έως την Δευτέρα. Άλλωστε τα δύσκολα θα είναι μετά αν δεν είναι καλά τα πράγματα οπότε μαζεύω δυνάμεις
×
×
  • Δημιουργία νέου...