Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Dggs

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    125
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

Dggs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dggs

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    Σε ευχαριστώ... Πολύ συγκινητικό το μνμ σου... Όλες θα τα καταφέρουμε γτ μπορούμε..
  2. Dggs

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    @Sofoulis συγχαρητήρια κορίτσι μου.... Τα κατάφερες είσαι εγκυουλα.. Τώρα ξεκούραση και θετική σκέψη. Γτ ξέρω ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος.
  3. Dggs

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    Να σου ζήσεις @Clueμου γερή και τυχερή να είναι.... Εγώ γέννησα την Πέμπτη το πρωί... Αγοράκι το δικό μας και είναι ένας κούκλος μας έχει πάρει τα μυαλά.. Στην 38 βδομάδες ακρυβος εγώ και με έναν φυσιολογικό τοκετό πιο εύκολο δεν γίνετε... Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια πραγματικά να ζήσουν αυτό το συναίσθημα γτ είναι το ομορφότερο πράγμα που υπάρχει. Το να γίνεσε μανούλα..
  4. Dggs

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    Μπραβο κορίτσι μου... Αντε με το καλό... Τώρα ξεκουρασου και μην το σκευτεσαι καθόλου.. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Εσύ έκανες ότι καλύτερο μπορούσες.. Τι εννοείς όταν λες τι ποιοτητας βλαστοκυστες?
  5. Dggs

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    Τι ωραία νέα... Μπράβο συγχαρητήρια... Έτσι να ακούμε ευχάριστα νέα σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη..
  6. Dggs

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    Μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου συμβαίνουν αυτά... Και εγώ είχα αποκόλληση από την 6 βδομάδα.. 15 μέρες έμεινα στο γένεσης και όλο το πρώτο 3μηνο ξάπλα... Και εγώ είχα χεστει από τον φόβο μου μέχρι να πάμε για υπέρηχο και να μας πουν ότι το μπεμπακι μας είναι καλά... Θα περάσεις ξεκούραση θέλει..
  7. Dggs

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    Αγοράκι είναι Μαίρη μου... Νά μην έχεις άγχος όλα θά πάνε καλά.
  8. Dggs

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    Καλημέρα @Mary H και σε όλα τα κορίτσια... Και εμείς εδώ στην πόλη καιγόμαστε τι να κάνεις υπομονή θα πετάει και αυτό το καλοκαίρι ..την επόμενη βδομάδα ξεκινάμε τις ετοιμασίες του βρεφικού δωματίου και είμαστε πολύ χαρούμενοι πλέον είμαι στην 31 βδομάδα και δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός... Με το καλό κορίτσι μου η νέα σου προσπάθεια θετική σκέψη θέλει και όχι άγχος..
  9. Dggs

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    @lennio μου να σου ζήσει.... Γερό και τυχερό να είναι..... Στην Γαλλία γεννησες ε?? Δύσκολος τοκετός αλλά το αποτέλεσμα σε ανταμείβει έτσι δεν είναι?? Στο λέω γτ εγώ τρέμω την καισαρική δεν θέλω καθόλου αλλά αν είναι να είναι εγώ και το μπουρεκακι μου καλά τι να κάνω θα το υποστώ χαχχαχα... Συγχαρητήρια για την υπομονή σου και φιλιά πολλά στο μπεμπακι.
  10. Dggs

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    Σας επισκέπτομαι καθημερινά.... Απλά δεν γράφω σας διαβάζω όμως κάθε μέρα. Άσε και εγώ με την ζέστη δεν τα πάω καθόλου καλά... Ειδικά την νύχτα και εγώ υποφέρω. Ξυπνάω για τουαλέτα και μετά δεν με πιάνει με τίποτα ο ύπνος σκέψου εχθές ξύπνησα 3 παρά και κατάφερα να ξανακοιμηθω στης 6 και..
  11. Dggs

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    Κορίτσι μου γλυκό μην στεναχωριέσαι... Στο ίδιου κέντρο ήμαστε και εγώ τώρα είμαι στον 7ο μήνα κύησης... Και σκέψου ότι εγώ είχα μια τεράστια αποκόλληση και ήμουνα 15 μέρες στην κληνικη και όλο το πρώτο 3μηνο ξάπλα... Να κάνεις αυτό που σου λέει ο γιατρός γτ μάλλον έχουμε τον ίδιο. Βέβαια και εμένα για την δοτρια μου είχαν πει αναμονή 4-6 μήνες αλλά μέσα σε 20 μέρες με πήραν τηλ και μου είπαν ότι βρέθηκε δοτρια αλλά εγώ έχω το πιο κλασσικό αίμα στον κόσμο α+...
  12. Dggs

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    Να σου ζήσει κορίτσι μου όμορφο... Γερό και τυχερό να είναι... Άντε τώρα η επόμενη...
  13. Dggs

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    @Daphne259 ελπίζω να μας κάνει την χάρη να το δούμε γτ πραγματικά ανυπομονώ.. αγοράκι είναι το μπουρεκακι μας... Τώρα για τις αγορές το καρότσι και το λίκνο το πήραμε στο 15ημερα που είχε τον προηγούμενο μήνα το καρότσι είναι το buba forester.. αν και εγώ έβλεπα από μαγαζιά on line και κάτι καρότσι που μου άρεσαν όταν τα είδα από κοντά ήταν πολύ ψεύτικα για αυτό καλύτερα να επισκεφθείς ένα κατάστημα..
  14. Dggs

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    Καλημέρα @Agapi78 και από εμένα... Και καλός ήρθατε τα υπόλοιπα κορίτσια... Στην δικη μου περίπτωση γτ εξαρχής μου είχαν πει ότι θα έχω πολλά ωαρια και για άλλες μεταφορές και τελικά η δωτρια έδωσε 8 γονιμοποιηθεικαν τα 2 και τελικά βάλαμε 1 γτ το άλλο δεν τα κατάφερε.. όμως το κέντρο αναγνώρισε το ότι εγώ τους έδωσα μια περιουσία όχι μόνο για μια προσπάθεια και μου είπαν ότι αν δεν μείνω έγκυος η αν γίνει κάτι και χάσω το μωρό στην επόμενη προσπάθεια και με άλλη δοτρια γτ αυτή προφανώς και τους βγήκε τζουφια δεν θα χρεωθεί σε μένα τίποτα... Μόνο τα έξοδα της έμβρυο μεταφοράς... Συγχαρητήρια Κάτια.... Έτσι έτσι να ξαναμπαινουμε σε καλή και ευχάριστη πορεία και όλα τα κορίτσια μέσα στο 19 να γίνουν μανουλες- εγκυουλες.. γτ και έγκυος να είσαι πάλι μάνα είσαι..τα δικά μου νέα κορίτσι είναι πολύ καλά... Μπήκα στον 6 προχθές την άλλη βδομάδα έχουμε και τον β επιπέδου και ανυπομονούμε να δούμε το προσωπάκι του... Από κιλά πάω πολύ καλά έχω βάλει μόνο 2.5 και δεν μου το είχα γτ είμαι πολύ λιχουδα αλλά προσπαθώ να τρώω όσο πιο σωστά γίνεται. Και εμείς ξεκινήσαμε της αγορές μας πήρανε καρότσι 3 σε ένα πολύ καλό οικονομικό και πολύ ελαφρύ και λίκνο γτ δεν χωράει η κούνια στην κρεβατοκάμαρα.. ευτυχώς που εγώ έχω φιλες που γέννησαν τα τελευταία 2 3 χρόνια και θα μου δώσουν πολλά πράγματα πχ κούνια μωρού, ριλαξ, αποστειρωτες και τέτοιο μικρό πράγματα αλλά πολύ βοηθητικά.... Γενικά πάμε καλά λίγο η ζέστη με ταλαιπωρεί και ακόμα δεν μπήκε καλά καλά το καλοκαίρι..
  15. Dggs

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    Καλημέρα κορίτσια μου... Τι κάνετε?? Πώς τα περάσατε αυτές τις μέρες??
×
×
  • Δημιουργία νέου...