CoffeeMaker

Administrators
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  173
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

5 ακόλουθοι

About CoffeeMaker

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Γειά σας, σε κάθε περίπτωση εάν ένα βρέφος τέτοιας ηλικίας εμφανίσει δύσπνοια θα πρέπει να το πάτε νοσοκομείο ή παιδίατρο για συνεκτίμηση χωρίς καθυστέρηση . Αρχικά πρέπει και να κρίνει κάποιος αν το μωρό έχει δύσπνοια, είναι κάτι που μπορεί εσείς να μην το διακρίνετε, είναι καλύτερα να το κρίνει ένας γιατρός. Θέλουμε να πούμε, μήν μπαίνετε στην διαδικασία να κρίνετε εσείς κάτι τόσο σημαντικό, από μόνη σας. https://paidiatre.gr/arrosto-paidi-reader/ti-einai-i-duspnoia.html
 2. Γειά σας δείτε και εδώ https://parents.org.gr/forum/search/?q=θυρεοειδίτιδα https://parents.org.gr/forum/search/?&q=θυρεοειδής&search_and_or=or&sortby=relevancy στην περίπτωση που υπάρχει κάποιο θέμα που σας ενδιαφέρει επίσης!
 3. Αγαπητά μέλη, ανοίγουμε αυτό το καφέ για τον ίδιο λόγο που ανοίξαμε και αυτό έτσι ώστε να δώσουμε χώρο σε συζητήσεις που αφορούν τιμές υπηρεσιών, & σύγκριση παροχών, αυτή τη φορά στον τομέα της εξωσωματικής & των σχετικων εξετάσεων που απαιτούνται.
 4. Γειά σας δείτε και άλλες δημοσιεύσεις με θέμα τις τιμές προγεστερόνης εδώ https://parents.org.gr/forum/topic/8576-chamili-progesteroni-i-meiosi-progesteronis/ https://parents.org.gr/forum/topic/1995-utrogestan-stin-egymosuni/ προτιμήστε το parents.org.gr για ενημερωτικά θέματα! ευχαριστούμε θερμά!
 5. Γειά σας δείτε και εδώ https://parents.org.gr/forum/topic/20483-thyreoeidis-kai-egymosyni-ti-gnorizete/ και εδώ https://parents.org.gr/forum/tags/θυρεοειδής/ και εδώ https://parents.org.gr/forum/tags/χασιμότο/ προτιμήστε το parents.org.gr για ενημερωτικά θέματα! Κλειδώνουμε αυτό το θέμα για να συνεχίσετε σε ένα από τα εκεί θέματα
 6. CoffeeMaker

  Υδροκυλη

  Γειά σας σας ευχόμαστε να πάνε όλα καλά! Για ενημερωτικά θέματα καλύτερα να κοιτάτε στο parents.org.gr! Για το θέμα αυτό δείτε και εδώ https://parents.org.gr/forum/topic/1669-ydrokili/ κλειδώνουμε το εδώ θέμα έτσι ώστε να ρωτήσετε εκεί και να μην υπάρχουν διπλά θέματα!
 7. Γειά σε όλες! Για θεματα ενημερωτικά να ψάχνετε πάντα και στο parents.org.gr το οποιο εχει την βάση δεδομένων με πολλές τέτοιες μαρτυρίες https://parents.org.gr/forum/topic/708-lipsi-trofovlasti-cvs αλλά και ψηφοφορία. Εκεί υπάρχουν 438 απαντήσεις/δημοσιεύσεις. https://parents.org.gr/forum/topic/64332-cvs-chorionic-villus-sampling-lipsi-trofovlasti/ https://parents.org.gr/forum/topic/64331-apotelesmata-exetasis-cvs-lipsi-trofovlasti-chorionic-villus-sampling/
 8. Η αναμονή βασανίζει ! Ανανεώνουμε το θέμα γιατί είναι κάτι που πραγματικά συνεχίζεται ακόμα και σήμερα 12 χρονια μετά κ αξίζει να υπάρχει συγκεκριμένο σημείο για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ζωή μας & απολύτως δικαιολογημένη αυτή η αγωνία! Χαρείτε την με το να γιορτάσετε την πιθανότητα αυτής της έκβασης. Είναι μια πιθανότητα, που δεν εκπληρώνεται για όλες:ους, για κάποιες:ους εκπληρώνεται γρήγορα & εύκολα, ενώ για κάποιες:ους αργά & δύσκολα. Για ότι φέρει η ζωή, στην δική σας ξεχωριστή περίπτωση, σας ευχόμαστε κουράγιο και υπομονή! Όλα αυτά είναι μόνο η αφετηρία ενός μεγάλου ταξιδιού οπότε κρατήστε την ενέργεια και την δύναμή σας για αυτά που θα έρθουν! Καλά αποτελέσματα! Χρησιμοποιήστε αυτό το καφέ για τις ημέρες που περιμένετε τα αποτελέσματα χοριακής ή να κάνετε το τεστ εγκυμοσύνης κλπ!
 9. Γειά σας δεν επιτρέπεται βάση νόμου η διακίνηση φαρμάκων μέσω του διαδικτύου! Το θέμα κλειδώνεται!
 10. Ιδιωτικό μαιευτήριο & υπηρεσίες. Θα θέλαμε να διαχωρίσουμε το ιατρικό τμήμα των υπηρεσιών που παρέχει ένα ιδιωτικό μαιευτήριο, που θεωρούμε ενημερωτικό και θέλουμε να συζητείται στο Parents.org.gr από τις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχονται, σε ένα ιδιωτικό μαιευτήριο που δεν θεωρούμε ότι ανήκουν στους σκοπούς του καταστατικού της ΕΕΕΓ. (https://parents.org.gr/2007/07/11/apospasmata-apo-to-katastatiko-tis-ellinikis-eterias-enimerosis-goneon-eeeg/) Για αυτο το λόγο ξεκινάμε αυτό το cafe, εδώ στο Parentscafe.gr για να έχετε το χώρο να συζητήσετε όλα όσα σας απασχολούν σχετικά με την εμπειρία της γέννας ως παροχή υπηρεσίας από ιδιώτες, εστιάζοντας στα θέματα των μη ιατρικών πρακτικών όπως πχ Δωμάτιο, φιλικότητα προσωπικού, ποιότητα φαγητού, καθαριότητα, ομορφιά, κόστος, διακριτικότητα, επισκέπτες, προιόντα. Σκοπός της συζήτησης είναι σαφέστατα η σύγκριση αλλά και η βελτίωση αυτών των υπηρεσιών στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού.
 11. Γειά σας ανοίξαμε νέο θέμα για να συνεχίσετε τις συζητήσεις σας εδώ!
 12. Γειά σας ανοίξαμε νέο θέμα για να συνεχίσετε τις συζητήσεις σας εδώ! Παρακαλούμε να ακολουθείτε τους κανόνες του φόρουμ όπως και τους βασικότερους κανόνες συναναστροφής που θα είχατε και στην καθημερινή σας επικοινωνία με τους ανθρώπους τριγύρω σας. Δείξτε ευαισθησία, κατανόηση ενώ παράλληλα έχετε στο νού σας ότι ο γραπτός λόγος ερμηνεύεται ποικιλλοτρόπως και παρεξηγείται εύκολα. Ακόμα, υπάρχουν νόμοι σχετικά με την δυσφήμιση, ή κανόνες σχετικά με την διαφήμιση. Κάντε αναφορά σε αυτή ή σε άλλη δημοσίευση εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με την διαχείριση ή να αναφέρετε κάτι που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο δημόσιο φόρουμ. Ισχύει η ελευθερία του λόγου μέχρι το σημείο που βλάπτει τον περίγυρο, στεναχωρεί τους συνομιλητές ή αμαυρώνει την φήμη άλλων προσώπων όπως το ορίζει ο νόμος.
 13. καλημέρα!!!! το νέο σας καφέ, καλότυχο να είναι για όλες & όλους !!!!!!!
 14. Γειά σας ανοίξαμε νέο θέμα για να συνεχίσετε τις συζητήσεις σας εδώ! Παρακαλούμε να ακολουθείτε τους κανόνες του φόρουμ όπως και τους βασικότερους κανόνες συναναστροφής που θα είχατε και στην καθημερινή σας επικοινωνία με τους ανθρώπους τριγύρω σας. Δείξτε ευαισθησία, κατανόηση ενώ παράλληλα έχετε στο νού σας ότι ο γραπτός λόγος ερμηνεύεται ποικιλλοτρόπως και παρεξηγείται εύκολα. Ακόμα, υπάρχουν νόμοι σχετικά με την δυσφήμιση, ή κανόνες σχετικά με την διαφήμιση. Κάντε αναφορά σε αυτή ή σε άλλη δημοσίευση εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με την διαχείριση ή να αναφέρετε κάτι που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο δημόσιο φόρουμ. Ισχύει η ελευθερία του λόγου μέχρι το σημείο που βλάπτει τον περίγυρο, στεναχωρεί τους συνομιλητές ή αμαυρώνει την φήμη άλλων προσώπων όπως το ορίζει ο νόμος.
 15. Γειά σας παρακαλείστε να γράφετε με τρόπο που να συντηρεί φιλικό κλίμα συζητήσεων, είναι προυπόθεση και κανόνας του φόρουμ. Η έκφραση "το βιτσιο του ελληνα που πρεπει οποσδηποτε να γεννησει ακομη κ με διαφορετικο Dna .." είναι προσβλητική για μέρος αναγνωστών που επιλέγει την μέθοδο της τεκνοποίησης με δωρεά ωαρίων. Γράφουμε δημόσια, έτσι ώστε να είναι γνωστό στα μέλη ότι μπορούν να κάνουν αναφορά δημοσίευσης σε τέτοιες περιπτώσεις. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας!