Jump to content
➔ Parents.org.gr

CoffeeMaker

Administrators
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  245
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

5 ακόλουθοι

Περισσότερα για την/τον CoffeeMaker

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

CoffeeMaker's Achievements

 1. CoffeeMaker

  Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

  test message (disc full) Περιμένουμε να διορθωθεί ένα τεχνικό θέμα από το support , αν δείτε κάποια errors/σελίδες να μην παίζουν, είναι κάτι που θα λυθεί σύντομα

 2. Διαφημίσεις

 3. CoffeeMaker

  Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

  Καλησπέρα σας ! Είμαστε ήδη στις 7 συμμετοχές! Θέλουμε άλλες 3 🙏 😍 🥰 Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην φόρμα με τα ερωτήματα: https://forms.gle/Eu7YsBJjE61xVPDZ7 Θα χαρούμε να πάρουμε το feedback σας και να δούμε πολλές συμμετοχές!
 4. γειά σας! συγχωνεύσαμε τα θέματα! Μιας και διαβάζετε την δημοσίευση, θέλετε να απαντήσετε μήπως εδώ αλλά και να μας ακολουθήσετε και στο instagram (από όπου θα κάνουμε όπως φαίνεται και τις live συναντήσεις;) (δείτε στην υπογραφή τα instagram 💗🙏)
 5. CoffeeMaker

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Γειά σας! δείτε και εδώ κάποιες μαρτυρίες άλλων μητέρων με μωρά τέτοιων ηλικιών που πέρασαν κορωνοιό! https://parents.org.gr/forum/topic/93256-4-7-minon-moraki-me-covid/ να γίνετε όλοι γρήγορα καλά! 🙏
 6. Βρήκαμε και το επισημο φυλλάδιο της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας https://www.eae.gr/images/files/ethelontismos/MAK.PDF

 7. Διαφημίσεις

 8. CoffeeMaker

  Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

  Γειά σας! 💗Ήδη είχαμε 3 συμμετοχές ! 💗 Οπότε ευχαριστούμε πολύ τα μέλη που απάντησαν στις ερωτήσεις!! 🙏 Θα μας βοηθήσετε να συγκεντρώσουμε και άλλες 7 ; 🙏 Ευχαριστούμε πολύ!
 9. Γειά σας δείτε θέμα συζήτησης για την δωρεά στην δημόσια τράπεζα βλαστοκυττάρων https://parents.org.gr/forum/topic/11682-dimosia-trapeza-vlastokyttaron/page/4/#comments Παράλληλα δείτε και σε αυτή την εκπομπή μαρτυρία και της κας Στυλιανάκη (ιδιοκτήτρια ιστοσελίδων parents.org.gr/parentscafe.gr στο λεπτό 37:00 + από συνέντευξη στην εκπομπή του κου Φυντανίδη 2008 καθώς το θέμα αυτό είχε τεθεί τότε το 2008 επίσης και από τους γονείς του φόρουμ του parents.org.gr και είχε γίνει ορατός ο προβληματισμός για τα κίνητρα και τα οικονομικά οφέλη που συνδέονται με την ιδιωτική φύλαξη των βλαστοκυττάρων.
 10. CoffeeMaker

  Τερατοσπερμία

  Γειά σας θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε επειδή το θέμα δεν έχει συζητηθεί πολύ, αν μπορείτε να παραθέσετε και δημόσια την όποια εμπειρία είχατε με το θέμα, καθώς το φορουμ βοηθάει πάρα πολύ και αναγνώστες που δεν είναι μέλη και απλά διαβάζουν!
 11. CoffeeMaker

  Τερατοσπερμία

  Γειά σας δείτε εδώ https://parents.org.gr/forum/topic/64873-oligo-astheno-teratospermia/ και άλλες μαρτυρίες για το θέμα της τερατοσπερμίας στο parents.org.gr
 12. Γειά σας να δυο θέματα που πιστεύουμε ότι περιέχουν πολύ σημαντικές πληροφορίες https://parents.org.gr/forum/topic/59252-chololithiasi-petres-stin-egymosuni/ https://parents.org.gr/forum/topic/82587-laparoskopiki-afairesi-cholis-stin-egymosuni/

 13. Διαφημίσεις


 14. Γειά σας με μια αναζήτηση βρήκαμε πάρα πολλά θέματα και συζητήσεις στο parents.org.gr https://parents.org.gr/forum/search/?q=πέτρες χολή εγκυμοσύνη&quick=1&updated_after=any&sortby=relevancy&search_and_or=and δείτε τα και αυτά, αλλα θα κάνουμε και μια επιλογή αργότερα σήμερα και θα την δημοσιεύσουμε εδώ. Για ενημερωτικά θέματα να προτιμάτε το parents.org.gr εξαιτίας της μεγάλης βάσης δεδομένων που έχει δημιουργηθεί εδώ και 17 χρόνια! ευχαριστούμε!
 15. CoffeeMaker

  Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

  Αγαπητά μέλη! Θα θέλαμε να αναδείξουμε το θέμα της εξωσωματικής με δωρεά ωαρίων με κάποια άρθρα στην ιστοσελίδα μας Parents.org.gr (Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων), έτσι ώστε να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη αλλά και να υπάρξει περισσότερη ενημέρωση για αυτή την δυνατότητα. Για αυτο το σκοπό θα ήταν σίγουρα πολύ χρήσιμο, πέρα από τις γενικές πληροφορίες, να ακουστεί η δική σας εμπειρία, αλλά και να γίνει γνωστό ότι υπάρχει σημείο όπου μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους οι αναγνώστες για αυτό το θέμα. Θα θέλατε να μήπως να απαντήσετε σε κάποιες ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα οι παρακάτω; Αν ναι, μπορείτε να τις συμπληρώσετε online σε αυτή την φόρμα, ή να μας στείλετε ένα email στο editor(at)parents.org.gr Ιδανικά θα θέλαμε να μαζέψουμε τουλάχιστον 10 απαντήσεις έτσι ώστε να προστεθούν στο άρθρο. Στο τέλος θα δημοσιεύσουμε τα κείμενα για να είναι όλα προσβάσιμα. Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην φόρμα με τα ερωτήματα: https://forms.gle/Eu7YsBJjE61xVPDZ7 Θα χαρούμε να πάρουμε το feedback σας και να δούμε πολλές συμμετοχές!
 16. Αγαπητά μέλη, απενεργοποιήθηκε λογαριασμός που έστελνε ανεπιθύματα μηνύματα σε μέλη, με σκοπό την γνωριμία από κοντά. Ο λογαριασμός αυτός αποκλείστηκε. Παρακαλούμε ΑΜΕΣΩΣ όταν λαμβάνετε μηνύματα που είναι περίεργα, να μας κάνετε αναφορά! Υπάρχει τέτοια δυνατότητα, την βλέπετε πατώντας τις τρείς τελίτσες, όταν διαβάζετε ένα μήνυμα που σας έχει στείλει κάποιο μέλος:
×
×
 • Δημιουργία νέου...