Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
Η ενότητα αυτή είναι ορατή μόνο στα συνδεδεμένα μέλη του φόρουμ.
1.536 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 76 followers
- 28,1k απαντήσεις
- 3,4m εμφανίσεις
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες και όλους! Ανοίγουμε αυτό το καφέ ως παράλληλο του θέματος IVF με δωρεά ωαρίων γνώμες και εντυπώσεις https://parents.org.gr/forum/topic/15403-ivf-me-dorea-oarion-gnomes-kai-entyposeis έτσι ώστε στο Parents.org.gr να μένουν οι χρήσιμες πληροφορίες ή δεδομένα ή λίστες και εδώ να υπάρχει η καθημερινή επαφή τύπου social media με πιο γενικές συζητήσεις της ομάδας μελών που βρίσκονται σε αυτή την διαδικασία.
Last reply by Malntalia, -
Διαφημίσεις
-
- 69 followers
- 4k απαντήσεις
- 564k εμφανίσεις
Γειά σας ανοίξαμε νέο θέμα για να συνεχίσετε τις συζητήσεις σας εδώ! Παρακαλούμε να ακολουθείτε τους κανόνες του φόρουμ όπως και τους βασικότερους κανόνες συναναστροφής που θα είχατε και στην καθημερινή σας επικοινωνία με τους ανθρώπους τριγύρω σας. Δείξτε ευαισθησία, κατανόηση ενώ παράλληλα έχετε στο νού σας ότι ο γραπτός λόγος ερμηνεύεται ποικιλλοτρόπως και παρεξηγείται εύκολα. Ακόμα, υπάρχουν νόμοι σχετικά με την δυσφήμιση, ή κανόνες σχετικά με την διαφήμιση. Κάντε αναφορά σε αυτή ή σε άλλη δημοσίευση εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με την διαχείριση ή να αναφέρετε κάτι που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο δημόσιο φόρουμ. Ισχύει η ελευθερία του λ…
- 12 followers
- 447 απαντήσεις
- 194k εμφανίσεις
Αγαπημένα μου κοριτσια σας γράφω και ακομα τρέμω, δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν το χωράει το μυαλό μου, απλά για μενα ενα θαύμα συντελέστηκε αυτές τις μερες. Και ευχομαι για ολες σας να γίνουν θαύματα. Μετα απο επτά χρόνια προσπάθειας, σπερματεγχυσεις , επτά εμβρυομεταφορες , ειχα μεταφέρει 19 έμβρυα με εντελώς μηδενικές χοριακες ολες, απελπιστική η κατάσταση , τωρα στην όγδοη φορα σημερα μολις τωρα έλαβα τον αριθμό χοριακης 1.270. Δεν το χωράει το μυαλό μου, ελπιζω να πάει καλα, αλλα αν δεν πάει ξερω οτι μπορώ να μείνω εγκυος , ξερω οτι η μήτρα μου μπορει. Σας ευχαριστω ολες όσες μείνατε έγκυες και συνεχίσατε να στηρίζετε εμας που προσπαθούμε, ετσι θα συνεχί…
Last reply by Relief, -
- 22 followers
- 10k απαντήσεις
- 532,6k εμφανίσεις
Συζητήστε εδώ για θέματα όπως το εάν είστε έγκυος πότε είναι οι γόνιμες ημέρες και για την σύλληψη Σημείωση: Μόνος τρόπος επιβεβαίωσης εγκυμοσύνης είναι εξέταση αίματος χοριακής ορμόνης σε συνδυασμό με επίσκεψη στον γυναικολόγο. Δεν υπάρχει τρόπος απάντησης του ερωτήματος αυτού μέσω του διαδικτύου. Ευχόμαστε σε όλες όσες ελπίζουν να είναι έγκυες, να είναι ! Για όσες ελπίζουν να μην είναι έγκυες, υπάρχουν πολλές ιατρικές συνθήκες οι οποίες μπορεί να έχουν συμπτώματα εγκυμοσύνης χωρίς να σημαίνει ότι μια γυναίκα είναι έγκυος. Αναζητήστε όπως και να έχει την συμβουλή του γυναικολόγου σας! Καθημερινά αναγνώστριες νιώθουν την ανάγ…
Last reply by linaa, -
- 56 followers
- 11,1k απαντήσεις
- 2,1m εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια μου. Είναι η 2η προσπάθεια μου αυτή τη φορά με κατεψυγμένα και είμαι στην 5η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά. Πρόσπαθώ να δω συμπτώματα. έχω ένα βάρος χαμηλά και την πρώτη βραδυα, ξημερώματα της άλλης μέρα όταν πήγα τουαλέτα σκουπίστηκα και είδα λίγο αίμα το οποίο σταματήσε. Έβαλα μια βλαστοκύστη και 2 μορίδια. Τι να πω , ο θεός από εκει και πέρα. Ποιες κοπέλες περιμένουν για χοριάκη ? Πως είστε ?
Last reply by Lila ki, -
- 3 followers
- 71 απαντήσεις
- 110k εμφανίσεις
Γειά σας, ένα νέο καφέ άνοιξε για εσάς!! ---- 2022 Η αναμονή βασανίζει ! Ανανεώνουμε το θέμα γιατί είναι κάτι που πραγματικά συνεχίζεται ακόμα και σήμερα 12 χρονια μετά κ αξίζει να υπάρχει συγκεκριμένο σημείο για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ζωή μας & απολύτως δικαιολογημένη αυτή η αγωνία! Χαρείτε την με το να γιορτάσετε την πιθανότητα αυτής της έκβασης. Είναι μια πιθανότητα, που δεν εκπληρώνεται για όλες:ους, για κάποιες:ους εκπληρώνεται γρήγορα & εύκολα, ενώ για κάποιες:ους αργά & δύσκολα. Για ότι φέρει η ζωή, στην δική σας ξεχωριστή περίπτωση, σας ευχόμαστε κουρά…
Last reply by Myrtoulita, -
Τιμές χοριακής 1 2 3 4 63
από CoffeeMaker- 18 followers
- 934 απαντήσεις
- 443,1k εμφανίσεις
Γειά σας ! κάνατε το τέστ χοριακής και έχετε τιμές, που δεν ξέρετε εάν είναι στο πλαίσιο της φυσιολογικής εγκυμοσύνης, ή έχετε αμφιβολίες για την ορθότητα της πληροφορίας που έχετε ; Αυτό είναι το θέμα ακριβώς για αυτό το σκοπό! Καλή επιτυχία σε όλες/όλους! Πληροφορίες σχετικά με τις τιμές χοριακής γοναδοτροπίνης Εάν θέλετε να ξέρετε εάν η εγκυμοσύνη σας εξελίσσεται φυσιολογικά, τότε το πιο σημαντικό θα είναι να βρείτε αν η χοριακή στο αίμα σας αυξάνεται φυσιολογικά - με επαναλαμβανόμενες χοριακές, εάν το κρίνει απαραίτητο ο γιατρός σας. Δεν είναι μία μόνο συγκεκριμένη τιμή η σωστή, περισσότερη σημασία έχει η αύξησή της.!
Last reply by Annouada, -
- 209 απαντήσεις
- 66,9k εμφανίσεις
Γειά σας, εδώ μπορείτε να καταθέσετε τις ιστορίες σας καθώς και τις ιστορίες ή εμπειρίες άλλων ειδικά για το θέμα της σύλληψης σε σχέση με την θρησκεία.
Last reply by maria2022, -
προσπάθεια για 2ο μωρο 1 2 3 4 182
από Αννούλαααα- 9 followers
- 2,7k απαντήσεις
- 165,5k εμφανίσεις
ανοίγω καινούργιο θέμα.αν είναι κ καμμία άλλη κοπέλα που προσπαθεί για 2ο μωράκι(ή γενικά αν προσπαθεί για μωράκι μπορεί να είναι το 1ο,μπορεί κ το 5ο)χαχαχα. ας τα λέμε από εδώ!!! εμεις εχουμε ξεκινησει προσπάθειες για 2ο μωρο απο τον Απρίλιο, δυστυχώς ακόμα τίποτα. Τώρα είμαι στην σκέψη να πάρω τεστ ωορρηξίας Μήπως με βοηθήσουν να πηγαίνω ποιο στοχευμένα.
Last reply by sweety**, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 25,5k εμφανίσεις
Γειά σε όλες τις μανούλες και στις κυρίες που προσπαθούν να γίνουν. Προσπαθώ κι εγώ κι έκανα τον κύκλο εξετάσεων που μου είπε ο γιατρός. Όλα ήταν καλά εκτός απ τη προλακτινη που ήταν λίγο τσιμπημενη (33 για την ακρίβεια) . Μου είπε ότι πιθανόν εκείνη φταίει που δεν μένω εγκυος και ότι την θέλει κάτω απο 18. Μιας όμως κι όταν έκανα τις ορμονικές με ταλαιπωρούσε μια ίωση μου πρότεινε ο γιατρός να κάνω επανάληψη τον επόμενο μήνα την προλακτινη η οποία ήταν 21.5. Μου είπε ότι δε μου δίνει κάποια θεραπεία και να συνεχίσουμε τις προσπάθειες. Μου έκανε όμως εντύπωση γιατί δεν ήταν κάτω από 18 όπως μου είπε. Για πείτε μου ανάλογες δικές σας εμπειρίες. Με τέτοια νούμερα καταφέ…
Last reply by Condios, -
- 1 follower
- 16,5k απαντήσεις
- 583,9k εμφανίσεις
κορίτσια μιας και μας κλείδωσαν το θέμα από το parents είπα να ανοίξουμε εδώ το θέμα μας και να βάλουμε και τη λίστα μας.. ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ 1. 2.behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια 3. 4.trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια 5.maria papa 6.NikolS 7.lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια 8.Skybeam---> 09/07 9.Stardust 10.vasso18183 11.papagia
Last reply by Maria_thess, -
- 1 follower
- 48 απαντήσεις
- 71,3k εμφανίσεις
Αγαπητά μέλη, εξαιτίας του ότι εδώ και χρόνια γνωρίζουμε ότι σε κάποιες αναγνώστριες περισσεύουν φάρμακα ενώ σε κάποιες άλλες λείπουν, θα θέλαμε να σας προτείνουμε τον ενδεδειγμένο τρόπο δωρεάς φαρμάκων, έτσι ώστε όσοι τα έχουν ανάγκη να μπορέσουν να τα βρούν από το σύστημα του δημοσίου ή των εθελοντικών οργανώσεων Υπενθύμιση νομοθεσίας σχετικά με την διακίνηση φαρμάκων μέσω Διαδικτύου Η διακίνηση φαρμάκων (είτε με είτε χωρίς αντίτιμο) με οποιοδήποτε άλλο μέσο, πέραν αυτών που διευκρινίζει ο νόμος (ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ INTERNET ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ με αρ. πρωτ. 39600/17.10.2001 http://eof1.eof.gr/html/law11.html), δεν επιτρέπεται. Τα φάρμακα ειδικά …
Last reply by Baby22, -
- 3 απαντήσεις
- 7,7k εμφανίσεις
Γειά σας!!! Θα ήθελα τα σχόλια σας και την εμπειρία σας απο όσες γυναίκες τον είχαν γιατρό. Ευχαριστώ!!!
Last reply by marion83, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 490 εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες! Είμαστε 28 κι εγώ και ο συντροφος, εγώ με amh 0,81 τον Ιούνιο, όπως μου λένε όλοι πολύ χαμηλή για την ηλικία μου. Την amh την παρακολουθώ χρόνια και βλέπουμε ότι όντως εχει μεγάλη πτωτική τάση. Προσπαθουσαμε περίπου 6 μηνες κι επειδη δεν πετυχαμε εγκυμοσυνη είπαμε να ψαχτούμε. Ο σύντροφος χλαμύδια και εντερόκοκκο και χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων, με χαμηλή κινητικότητα και 99% ατυπίες. Καταφέραμε μετά απο 6 μήνες να θεραπευτεί ο σύντροφος και τώρα θα κανει ξανά σπερμοδιάγραμμα, ο ουρολόγος ωστόσο μας είπε πως θέλουμε τουλάχιστον 3 μήνες για να αρχισει να βελτιώνεται το σπέρμα απο το τέλος της αγωγής.. Και εκείνος και ο γυναικολόγος λόγω χαμηλής amh π…
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 567 εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, έχει κάνει κάποιος εκτός Ελλάδας υιοθεσία παιδιού ως μονογονεας?θα ήθελα πληροφορίες παρακαλώ. ευχαριστώ
Last reply by Ζωη1, -
Υστεροσκοπηση
από kate82- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 489 εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια !!!εύχομαι για όλες μας μια επιτυχημένη χρόνια! Είμαι σε φάση εμβρυομεραφορας έχω 4 εμβρυακια που περιμένουν. Ο γιατρός μου με σύστησε να κανω και υστεροσκοπηση για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχει κάτι τ οποίο δεν θα επιτρέψει την σύλληψη. Έχω κάνει υστεροσκοπηση Δόξα τον Θεό όλα καλά είμαι στην 5η μέρα σήμερα και έχω κάποια τραβήγματα .έχει κάνει κάποια κοπέλα να με πει τι συμπτώματα είχε.?
Last reply by kate82, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 470 εμφανίσεις
Κορίτσια παρακολουθώ τον κύκλο μου, με τεστ ωορρηξίας... Στις 6/9 αρχισα να εχω τα γνωστά υγρά όχι όμως τα γνωστα πονακια που έχω καθε μήνα, κανω ενα τεστ ωορρηξίας και βγαίνει η 2η γραμμη αρκετα έντονη αλλά αρνητικό αποτέλεσμα , κάνω και την επόμενη και βγαίνει θετικό. Κανω και στις 8/9 και βγαίνει πάλι θετικό(εκανα και ενα clearblue digital και εβγαλε το χαμόγελο οπότε διπλοτσεκαρισμενο θετικο (πολύ έντονη γραμμη και στις 7/9 και στις 8/9 ισως ανεπαίσθητα πιο έντονη 8/9.) Πιανω ως θετικό 8/9 καθώς ειχα και τα πονάκια. 9,10 πέφτει η ορμόνη, αρνητικά τεστ. Δεν πονάω ουτε έχω υγρά. Σήμερα πάλι πόνοι και υγρά. Κανω ενα τεστ και βγαίνει με την 2η γραμμή έν…
Last reply by kounela, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 1k εμφανίσεις
Από Κέρκυρα, και σας εύχομαι να είναι αχρείαστες.
Last reply by Relief, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 1k εμφανίσεις
Ψάχνω για τα εξής φάρμακα εξωσωματικής: Altermon Orgalutran Περιοχή: Θεσσαλονίκη Ευχαριστώ πολύ!
Last reply by Relief, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 1,1k εμφανίσεις
Κορίτσια μήπως έχει κάποια περίσσευμα ενέσεις altemon;
Last reply by Relief, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 804 εμφανίσεις
Καλησπέρα σας . Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου...δεν ξέρω γιατί.. ή μάλλον ξέρω.. Πρωτίστως για να δώσω κουράγιο στις άνω των 40 wannabe μάνες... Είμαι 45 ετών με 2 παιδιά από προηγούμενο γάμο. Με τον σύντροφό μου κάνουμε ελεύθερα κ εκεί που είχα πει ότι πάει τελείωσε πάει αυτή η πίστα για εμένα ...κάναμε 2 φορές σεξ 9η και 10η ημέρα με σταθερό 27αρι κύκλο και έμεινα έγγυος. Χάρηκα και παραξενεύτηκα. Μέχρι να κάνω την χοριακη ήμουν σίγουρη ότι ήταν βιοχημική...είχα άλλες 6 βλέπετε.... Αλλά όχι η χοριακη 1450...μια χαρά. Πάμε την 1η φορα γυναικολόγο επιβεβαίωσε εγκυμοσύνη και καλώς έχει. Πάω την 2η φορά στην 7η εβδομάδα...ακούω ❤️.. χάρηκα....αλλά δεν κράτησε π…
Last reply by vikib, -
- 2 followers
- 2 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας... είμαι καινούρια στο φόρουμ.. υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει ξεκινήσει διαδικασίες εξωσωματικής στο πανεπιστήμιακο Ιωαννίνων;;; ευχαριστώ εκ των προτέρων
Last reply by kerasaki90, -
- 3 followers
- 12 απαντήσεις
- 2,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Βρίσκομαι στη 14η βδομάδα κύησης. Στις 12 εβδομάδες και 3 μέρες έκανα την αυχενική, η οποία ήταν 2,1 με CRL 60. Όλες οι μετρήσεις ήταν εξαιρετικές και το ρινικό οστό ορατό. Καμία ανεπάρκεια και καμία ένδειξη για τρισωμία. Τα αποτελέσματα της PAPP-A ήταν τραγικά, καθώς η εν λόγω πρωτεΐνη ήταν 0,34 MOM. Η ελεύθερη χοριακή ήταν περίπου 0,6 MOM. Αμέσως μου χορηγήθηκε SALOSPIR. Δυστυχώς, λόγω της PAPP-A οι τροποποιημένες πιθανότητες έχουν ως εξής. 21 1:615, 18 1:938 και 13 1:2563. Ο γιατρός μου είπε ότι δε χρειάζεται επεμβατικός έλεγχος, αν και εγώ τον σκέφτηκα. Μάλιστα, μου είπε πως λόγω 2 ινομυωμάτων 5,8 εκατοστών καλύτερα να μην κάνω ούτε αμνιοπαρακέντησ…
Last reply by konstantina90, -
- 3 followers
- 18 απαντήσεις
- 5,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι νέο μέλος της ομάδας, αφού και εγω δυστυχώς δυσκολεύομαι να κάνω παιδάκι.. Με τον άντρα μου προσπαθούμε εδω και 6 μήνες χωρίς επιτυχία, και αφού κάναμε εξετάσεις γονιμότητας διαπίστωσα ότι παρόλο που είμαι 31 ετων η ΑΜΗ μου ειναι πολυ χαμηλή 0.7 και η FSH κοντά στο 12. Απο τοτε έχω τρελαθει και έχω πολυ ασχημη ψυχολογια…. Η περιοδος μου εχει αλλαξει και δεν ειναι πια σταθερη και φοβαμαι μηπως η εμμηνόπαυση ειναι κοντα 😩 Υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει μείνει έγκυος με τέτοιες τιμές; Πρέπει να αρχίζω να σκέφτομαι την εξωσωματική; Γνωρίζει καμια αν ειναι πιο δυσκολη η φυσιολογικη σύλληψη με αυτες τις τιμες; Μακάρι να τα καταφέρουμε …
Last reply by Fergie, -
- 1 follower
- 17 απαντήσεις
- 6,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Γνωρίζω ότι το θέμα σαλπιγγογραφία έχει παίξει πολλές φορές στο φόρουμ , όμως δεν βρήκα κάποια σχετική ανάρτηση που να αναφέρει την κλινική Γένεσις.Πρόκειται την Τετάρτη να κάνω σαλπιγγογραφία με μέθη στην παραπάνω κλινική , οπότε οποιαδήποτε εμπειρία είναι σημαντική .Έστω και αν όχι εμπειρία από την ίδια κλινική, μια εικόνα για την μέθη θα ήταν βοηθητική ,γιατί δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ !!!
Last reply by anemoni9, -
- 2 followers
- 6 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
Καλημερα σας, Τελευταια περιοδος 1 Αυγουστου με πολυ σταθερο κυκλο 26-27 ημερων. Περιμενα περιοδο στις 27-28 Αυγουστου. 27 και 29 Αυγουστου εκανα το τεστ clearblue πρωιμης ανιχνευσης (το μεσημερι και τις 2 φορες) και βγηκε αρνητικο. Σημερα το πρωι (τριτη μερακαθυστερησης) εκανα παλι το clearblue πρωιμης ανιχνευσης με πρωινα ουρα και βγηκε μια πολυ αχνη θετικη γραμμη. Ειμαι 37 χρονων και εχω ηδη ενα παιδακι 3 χρονων. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη τα τεστ μου ηταν ξεκαθαρα θετικα ηδη πριν απο την καθυστερηση οποτε αυτηφορα ανησυχω μηπως υπαρχει βιοχημικη κυηση. Πηγα σημερα το πρωι για χοριακη και η γιατρος μου ηταν πολυ συγκρατημενη, και τωρα με εχει …
Last reply by Elle12, -
- 1 απάντηση
- 827 εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια! Μετά από 1,5 χρόνο προσπαθειών πήγαμε με τον σύζυγο μου στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου. Φάγαμε το μήλο κι εγώ και ο άντρας μου μετά από 3 μέρες νηστείας και φοράω κάθε μέρα το σχοινάκι της. Αδιαθέτησα όμως. Αν έχετε βιώσει κάτι παρόμοιο μετά από πόσο καιρό μείνατε έγκυος;
Last reply by Tsampi, -
- 4 followers
- 11 απαντήσεις
- 5,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια. αν σας έχουν περισσέψει prolutex και utrgestan και δεν τα χρειάζεται θα τα ηθελα εγώ. Ξέρω πως γράφονται απλά είμαστε λίγο δύσκολα οικονομικά αυτό το καιρό. Ευχαριστώ
Last reply by Relief, -
- 3 followers
- 3 απαντήσεις
- 3,2k εμφανίσεις
Μετά από ΄πρόσφατη κατάψυξη ωαρίων, μου περίσσεψαν 4 Meriofert 75 IU (ημερομηνία λήξης 16/06/2025). Διαθέσιμες για όποια τις θέλει!
Last reply by Relief, -
- 0 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα αγαπημένες μου ...Είχα κάνει κ τον Ιούνιο μια ανάρτηση σχετικά με την 1η μου προσπάθεια εξωσωματικης στην οποία προχωρήσαμε με τον άντρα μου για ανεξήγητους λογους υπογονιμοτητας μετα απο περιπου 3 χρονια ακαρπων προσπαθειών κ εχοντας χαμηλη ΑΜΗ στα 34 μου .Η 1η εξωσωματικη τελικά απετυχε !!!Αυτή η πρώτη προσπάθεια έγινε στο Μητερα με τον κ Νικολοπουλο ο οποίος με παρότρυνε να κάνω μια δεύτερη προσπάθεια από Σεπτέμβριο..να σημειώσω ότι δεν καταφερα να κατάψυξω ωάρια στην 1η οπότε όταν αποφασίσω να προχωρησω σε επομενη εξωσωμ.θα γίνει όλο πάλι απ την αρχή! Σκέφτομαι να στραφώ σε κάποιον άλλον γιατρό αυτή τη φορά.. Έχετε να μου προτείνετε ποιον να επιλέξω απ τους …
Last reply by Hopefully_soon,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 3.950 απαντήσεις
- 563.945 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 193.988 εμφανίσεις
-
- 11.130 απαντήσεις
- 2.055.577 εμφανίσεις