Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
Η ενότητα αυτή είναι ορατή μόνο στα συνδεδεμένα μέλη του φόρουμ.
1.587 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 110 followers
- 8,4k απαντήσεις
- 973,8k εμφανίσεις
Γειά σας ανοίξαμε νέο θέμα για να συνεχίσετε τις συζητήσεις σας εδώ! Παρακαλούμε να ακολουθείτε τους κανόνες του φόρουμ όπως και τους βασικότερους κανόνες συναναστροφής που θα είχατε και στην καθημερινή σας επικοινωνία με τους ανθρώπους τριγύρω σας. Δείξτε ευαισθησία, κατανόηση ενώ παράλληλα έχετε στο νού σας ότι ο γραπτός λόγος ερμηνεύεται ποικιλλοτρόπως και παρεξηγείται εύκολα. Ακόμα, υπάρχουν νόμοι σχετικά με την δυσφήμιση, ή κανόνες σχετικά με την διαφήμιση. Κάντε αναφορά σε αυτή ή σε άλλη δημοσίευση εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με την διαχείριση ή να αναφέρετε κάτι που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο δημόσιο φόρουμ. Ισχύει η ελευθερία του λ…
Last reply by kate82, -
Διαφημίσεις
-
Τιμές χοριακής 1 2 3 4 64
από CoffeeMaker- 18 followers
- 946 απαντήσεις
- 478,4k εμφανίσεις
Γειά σας ! κάνατε το τέστ χοριακής και έχετε τιμές, που δεν ξέρετε εάν είναι στο πλαίσιο της φυσιολογικής εγκυμοσύνης, ή έχετε αμφιβολίες για την ορθότητα της πληροφορίας που έχετε ; Αυτό είναι το θέμα ακριβώς για αυτό το σκοπό! Καλή επιτυχία σε όλες/όλους! Πληροφορίες σχετικά με τις τιμές χοριακής γοναδοτροπίνης Εάν θέλετε να ξέρετε εάν η εγκυμοσύνη σας εξελίσσεται φυσιολογικά, τότε το πιο σημαντικό θα είναι να βρείτε αν η χοριακή στο αίμα σας αυξάνεται φυσιολογικά - με επαναλαμβανόμενες χοριακές, εάν το κρίνει απαραίτητο ο γιατρός σας. Δεν είναι μία μόνο συγκεκριμένη τιμή η σωστή, περισσότερη σημασία έχει η αύξησή της.!
Last reply by Μαριαννα36, -
- 71 followers
- 28,3k απαντήσεις
- 3,5m εμφανίσεις
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες και όλους! Ανοίγουμε αυτό το καφέ ως παράλληλο του θέματος IVF με δωρεά ωαρίων γνώμες και εντυπώσεις https://parents.org.gr/forum/topic/15403-ivf-me-dorea-oarion-gnomes-kai-entyposeis έτσι ώστε στο Parents.org.gr να μένουν οι χρήσιμες πληροφορίες ή δεδομένα ή λίστες και εδώ να υπάρχει η καθημερινή επαφή τύπου social media με πιο γενικές συζητήσεις της ομάδας μελών που βρίσκονται σε αυτή την διαδικασία.
Last reply by Malntalia, -
- 45 followers
- 11,2k απαντήσεις
- 2,2m εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια μου. Είναι η 2η προσπάθεια μου αυτή τη φορά με κατεψυγμένα και είμαι στην 5η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά. Πρόσπαθώ να δω συμπτώματα. έχω ένα βάρος χαμηλά και την πρώτη βραδυα, ξημερώματα της άλλης μέρα όταν πήγα τουαλέτα σκουπίστηκα και είδα λίγο αίμα το οποίο σταματήσε. Έβαλα μια βλαστοκύστη και 2 μορίδια. Τι να πω , ο θεός από εκει και πέρα. Ποιες κοπέλες περιμένουν για χοριάκη ? Πως είστε ?
Last reply by soko letaki, -
- 17 followers
- 10k απαντήσεις
- 560,1k εμφανίσεις
Συζητήστε εδώ για θέματα όπως το εάν είστε έγκυος πότε είναι οι γόνιμες ημέρες και για την σύλληψη Σημείωση: Μόνος τρόπος επιβεβαίωσης εγκυμοσύνης είναι εξέταση αίματος χοριακής ορμόνης σε συνδυασμό με επίσκεψη στον γυναικολόγο. Δεν υπάρχει τρόπος απάντησης του ερωτήματος αυτού μέσω του διαδικτύου. Ευχόμαστε σε όλες όσες ελπίζουν να είναι έγκυες, να είναι ! Για όσες ελπίζουν να μην είναι έγκυες, υπάρχουν πολλές ιατρικές συνθήκες οι οποίες μπορεί να έχουν συμπτώματα εγκυμοσύνης χωρίς να σημαίνει ότι μια γυναίκα είναι έγκυος. Αναζητήστε όπως και να έχει την συμβουλή του γυναικολόγου σας! Καθημερινά αναγνώστριες νιώθουν την ανάγ…
Last reply by Μάιρα31, -
- 10 followers
- 447 απαντήσεις
- 213,9k εμφανίσεις
Αγαπημένα μου κοριτσια σας γράφω και ακομα τρέμω, δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν το χωράει το μυαλό μου, απλά για μενα ενα θαύμα συντελέστηκε αυτές τις μερες. Και ευχομαι για ολες σας να γίνουν θαύματα. Μετα απο επτά χρόνια προσπάθειας, σπερματεγχυσεις , επτά εμβρυομεταφορες , ειχα μεταφέρει 19 έμβρυα με εντελώς μηδενικές χοριακες ολες, απελπιστική η κατάσταση , τωρα στην όγδοη φορα σημερα μολις τωρα έλαβα τον αριθμό χοριακης 1.270. Δεν το χωράει το μυαλό μου, ελπιζω να πάει καλα, αλλα αν δεν πάει ξερω οτι μπορώ να μείνω εγκυος , ξερω οτι η μήτρα μου μπορει. Σας ευχαριστω ολες όσες μείνατε έγκυες και συνεχίσατε να στηρίζετε εμας που προσπαθούμε, ετσι θα συνεχί…
Last reply by Relief, -
- 2 followers
- 71 απαντήσεις
- 131,5k εμφανίσεις
Γειά σας, ένα νέο καφέ άνοιξε για εσάς!! ---- 2022 Η αναμονή βασανίζει ! Ανανεώνουμε το θέμα γιατί είναι κάτι που πραγματικά συνεχίζεται ακόμα και σήμερα 12 χρονια μετά κ αξίζει να υπάρχει συγκεκριμένο σημείο για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ζωή μας & απολύτως δικαιολογημένη αυτή η αγωνία! Χαρείτε την με το να γιορτάσετε την πιθανότητα αυτής της έκβασης. Είναι μια πιθανότητα, που δεν εκπληρώνεται για όλες:ους, για κάποιες:ους εκπληρώνεται γρήγορα & εύκολα, ενώ για κάποιες:ους αργά & δύσκολα. Για ότι φέρει η ζωή, στην δική σας ξεχωριστή περίπτωση, σας ευχόμαστε κουρά…
Last reply by Myrtoulita, -
- 209 απαντήσεις
- 86,9k εμφανίσεις
Γειά σας, εδώ μπορείτε να καταθέσετε τις ιστορίες σας καθώς και τις ιστορίες ή εμπειρίες άλλων ειδικά για το θέμα της σύλληψης σε σχέση με την θρησκεία.
Last reply by maria2022, -
προσπάθεια για 2ο μωρο 1 2 3 4 182
από Αννούλαααα- 9 followers
- 2,7k απαντήσεις
- 179,8k εμφανίσεις
ανοίγω καινούργιο θέμα.αν είναι κ καμμία άλλη κοπέλα που προσπαθεί για 2ο μωράκι(ή γενικά αν προσπαθεί για μωράκι μπορεί να είναι το 1ο,μπορεί κ το 5ο)χαχαχα. ας τα λέμε από εδώ!!! εμεις εχουμε ξεκινησει προσπάθειες για 2ο μωρο απο τον Απρίλιο, δυστυχώς ακόμα τίποτα. Τώρα είμαι στην σκέψη να πάρω τεστ ωορρηξίας Μήπως με βοηθήσουν να πηγαίνω ποιο στοχευμένα.
Last reply by sweety**, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 30,1k εμφανίσεις
Γειά σε όλες τις μανούλες και στις κυρίες που προσπαθούν να γίνουν. Προσπαθώ κι εγώ κι έκανα τον κύκλο εξετάσεων που μου είπε ο γιατρός. Όλα ήταν καλά εκτός απ τη προλακτινη που ήταν λίγο τσιμπημενη (33 για την ακρίβεια) . Μου είπε ότι πιθανόν εκείνη φταίει που δεν μένω εγκυος και ότι την θέλει κάτω απο 18. Μιας όμως κι όταν έκανα τις ορμονικές με ταλαιπωρούσε μια ίωση μου πρότεινε ο γιατρός να κάνω επανάληψη τον επόμενο μήνα την προλακτινη η οποία ήταν 21.5. Μου είπε ότι δε μου δίνει κάποια θεραπεία και να συνεχίσουμε τις προσπάθειες. Μου έκανε όμως εντύπωση γιατί δεν ήταν κάτω από 18 όπως μου είπε. Για πείτε μου ανάλογες δικές σας εμπειρίες. Με τέτοια νούμερα καταφέ…
Last reply by Condios, -
- 16,5k απαντήσεις
- 599,8k εμφανίσεις
κορίτσια μιας και μας κλείδωσαν το θέμα από το parents είπα να ανοίξουμε εδώ το θέμα μας και να βάλουμε και τη λίστα μας.. ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ 1. 2.behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια 3. 4.trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια 5.maria papa 6.NikolS 7.lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια 8.Skybeam---> 09/07 9.Stardust 10.vasso18183 11.papagia
Last reply by Maria_thess, -
- 1 follower
- 48 απαντήσεις
- 77,1k εμφανίσεις
Αγαπητά μέλη, εξαιτίας του ότι εδώ και χρόνια γνωρίζουμε ότι σε κάποιες αναγνώστριες περισσεύουν φάρμακα ενώ σε κάποιες άλλες λείπουν, θα θέλαμε να σας προτείνουμε τον ενδεδειγμένο τρόπο δωρεάς φαρμάκων, έτσι ώστε όσοι τα έχουν ανάγκη να μπορέσουν να τα βρούν από το σύστημα του δημοσίου ή των εθελοντικών οργανώσεων Υπενθύμιση νομοθεσίας σχετικά με την διακίνηση φαρμάκων μέσω Διαδικτύου Η διακίνηση φαρμάκων (είτε με είτε χωρίς αντίτιμο) με οποιοδήποτε άλλο μέσο, πέραν αυτών που διευκρινίζει ο νόμος (ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ INTERNET ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ με αρ. πρωτ. 39600/17.10.2001 http://eof1.eof.gr/html/law11.html), δεν επιτρέπεται. Τα φάρμακα ειδικά …
Last reply by Baby22, -
- 2 followers
- 40 απαντήσεις
- 6,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα.εκανα περίδεση τραχήλου στη 21 εβδομάδα.εγινε η μέτρηση του τραχήλου στη β επιπέδου κ βρέθηκε 4,7 mm με χοάνη .τ επόμενη μέρα έγινε η περίδεση .μικρόβιο δεν βρέθηκε κ η crp αρνητική.εχοουν περάσει δύο εβδομάδες.με πιάνουν μερικοί ήπιοι πόνοι . πιστεύετε θα τα καταφέρω?
Last reply by Anna1986, -
Yasminelle
από Bela- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια και χρόνια πολλά καλές γιορτές!!!!! Ερώτηση: από σήμερα ημέρα Τετάρτη ξεκίνησα τα yasminelle. Δεν έχω ξαναπάρει αντισυλληπτικά ποτέ. Δεν τα ξεκίνησα από το πρώτο που λέει Δευτέρα αλλά από Τετάρτη που είναι σήμερα...έκανα βλακεία???
Last reply by LeneL, -
- 2 followers
- 46 απαντήσεις
- 11,6k εμφανίσεις
Κορίτσια......ΤΕΡ 9.9.2024 και ΠΗΤ 16.6 βάση εφαρμογής....Είπα να κάνω την αρχή ,είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι 5 εβδομάδων και 5 ημερών σήμερα 🥰 Είναι η πέμπτη μου εγκυμοσύνη κ η τελευταία μάλλον κ θα ήθελα να την απολαύσω όσο γίνεται φυσικά.. Έχω 4 παιδάκια... 3 αγόρια κ 1 κορίτσι και θα θέλαμε πολύ με τον Άντρα μου ένα ακόμα γερό κοριτσάκι για να έχει κ παρεούλα η κορούλα μας. Πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά πάω για πέμπτη καισαρική. Περιμένω να ακολουθήσουν και άλλα κορίτσια να τα λέμε εδώ στην ομαδουλα μας για να μοιράσουμε σκέψεις προβληματισμούς και συναισθήματα... Εύχομαι ένα υπέροχο ταξίδι εγκυμοσύνης σε όλες μας🥰
Last reply by Alex@, -
- 2 followers
- 15 απαντήσεις
- 3,4k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια !! Φτιάχνω αυτό το topic για όλες τις μανούλες που θα γεννήσουν Μάιο ! Να μοιραστούμε αυτό το ταξίδι και όλες μας τις ανησυχίες αλλα και χαρές ! Εγώ είμαι η Εβίτα 15.3 σήμερα και προχθές έμαθα ότι περιμένω το δεύτερο αγοράκι μου 😍 ανυπομονώ να ακούσω κι από εσάς!
Last reply by Alex@, -
- 2 followers
- 23 απαντήσεις
- 5,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια... έκανα χοριακη και βγήκε 108,52 ,θεωρητικά βάση της τελευταίας περιόδου μου είμαι 4 βδομάδων και κάτι ημέρες!!!! Έχω στο παρελθόν μου ήδη μια έξωμητριο κύηση.. και έχω φοβηθεί πολύ επειδή θεώρησα πως είναι χαμηλή η τιμή... έχετε κάποια ανάλογη εμπειρία; θα πάω σήμερα στο γυναικολόγο. (Ξερω πως θα πρέπει να ξανά επαναλάβω σε 2 μέρες και να διπλασιαζετε) το θέμα μου είναι.. Αν υπαρχει περίπτωση να κυλισει ομαλα αυτη τη φορα; έχει συμβεί σε κάποια αλλη; σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
Last reply by Elle12, -
Καλησπέρα υπάρχει καποια κοπέλα που να γέννησε πρόσφατα στο Ιασώ Θεσσαλίας να μου δώσει καποιες πληροφορίες?
Last reply by vanats, -
- 3 followers
- 11 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Λοιπόν κορίτσια έχω μπερδευτεί λίγο είναι η αλήθεια καθώς μάλλον είχα θετικό τεστ ωορρηξίας 26/12 και λέω μάλλον γιατί ήταν σχεδόν θετικό και σκέφτηκα την επόμενη μέρα θα είναι ακριβώς αλλά την επόμενη μέρα ήταν τελείως αχνό σχεδόν δεν φαινόταν καν η δεύτερη γραμμή που πάει να πει ότι λογικά το χθεσινό ήταν θετικό ίσως θα έπρεπε να είχα κάνει ένα δεύτερο την ίδια μέρα για να πιάσω το ανέβασμα της ορμόνης... Δεν ξέρω βέβαια και αν το σκέφτομαι σωστά...επαφές στις 25 και 27 του μήνα, και χθες μια εβδομάδα μετά την επαφή είχα πόνους περιόδου και πρησμένο στήθος...θα μπορούσε λέτε να είναι σημάδι εμφύτευσης οι πόνοι περιόδου; Η έχω κάνει λάθος και μ…
Last reply by SOPHIA_99, -
- 1 follower
- 7 απαντήσεις
- 526 εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλες, καλή χρονιά με υγεία! Σε όλες μας να φέρει το 2025 τα μωράκια που τόσο πολυ επιθυμούμε! Έχω μπερδευτεί λίγο και θέλω την βοήθεια σας. Είμαι 37 στα 38χρ, Έχω ήδη 1 παιδάκι 6χρ με φυσιολογική συλληψη και προσπαθούμε για 2ο. Η fsh είναι περίπου στο 15 (μεσος ορος) και έκανα κάποιες προσπάθειες με φυσικό τροποποιημενο κύκλο χωρίς επιτυχία. (1 πετυχε αλλα ηταν παλινδρομη). Άλλαξα γιατρό και ο καινούργιος μου λέει για εξωσωματικη με avercap και gonal. Ο προηγούμενος μου λεγε μόνο με φυσικό τρόποπ κύκλο λόγο υψηλής fsh. Τελικά ποιος έχει δίκιο? Έχει κάνει καμία εξωσωματικη με υψηλή fsh και είχε επιτυχία? Ευχαριστώ
Last reply by Zenia82, -
- 10 απαντήσεις
- 990 εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, 2η φορά που γράφω στην ομάδα... για να πάρω κάποια λόγια ίσως υποστήριξης και αν κάποια είχε κάποια παρόμοια ιστορία μήπως μπορεί να μου πει κάτι παραπάνω που δε ξερω.... συγνώμη για το σεντόνι, απλώς θα αναφέρω όλα τα γεγονότα απο την αρχή. Λοιπόν... αρχές του 2024 υπήρξε μια εγκυμοσύνη που δεν εξελίχθηκε καλά από νωρίς, μου ειχαν πει οτι μαλλον προκειτο για έξωμητριο κύηση ,δεν φάνηκε ποτε τίποτα στον υπέρηχο μέχρι και ξαφνικά άρχισε να πέφτει η χοριακη μονη της. Εγώ όλο το διάστημα αυτό είχα αιμορραγία. (Ο νέος γυναικολόγος μου είπε ότι δεν επρόκειτο για έξωμητριο από την στιγμή που δεν έγινε κάποια ιατρική παρέμβαση ,απλώς για βιοχημικη). Πάμ…
Last reply by Emy95, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 779 εμφανίσεις
Καλησπέρα σας... Θα ήθελα τις εμπειρίες σας...κ αν γνωρίζετε κάποιον γιατρό εμπιστοσύνης να απευθυνθώ ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Last reply by Malntalia, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 635 εμφανίσεις
γειά σας, θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια κυρία που χαρίζει gonal και meriofert που δεν χρειάζεται για εξωσωματική γονιμοποίηση
Last reply by Αναστασία Λουκά, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία και ότι επιθυμεί η καρδούλα σας! είχαμε κάνει δυο εμβρυομεταφορά αποτυχημένες και μας έχει μείνει κατάψυξη ένα τελευταίο εμβρυακι Έκανα κάποιες εξετάσεις που μου είπε ο γιατρός όπως Μικροβιωμα ζάχαρο ινσουλίνη και θυροειδη και είναι όλα φυσιολογικά τι μπορεί να πηγαίνει τόσο λάθος με τις εμβρυομεταφορες αφού δεν βρίσκεται κάποιο άλλο θεμα ; πιστεύετε μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα και να είναι απλά το τελευταίο;
Last reply by Dust, -
- 0 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Κορίτσια καλημερα.Ειμαι Καινούργια στο φορούμ. Αλλά σας Παρακολουθώ καιρό. Ήθελα να σας κάνω και εγώ μία ερώτηση με το σύζυγό μου προσπαθούμε για μωράκι είχα δύο παλινδρόμες κύησης. Έχουμε κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα μας είπαν τυχαίο γεγονός. Από το Φεβρουάριο που είχα την τελευταία μου απόξυση δεν είχα σωστή περίοδο Με αποτέλεσμα να μην έχω και ωορρηξία. Αυτό τον μήνα έκανα θεραπεία με κλομιφεινη . Μετά από παρακολούθηση του γιατρού είδε ότι έκανα ωρεξια τελικά και είχαμε ελεύθερες επαφές στις γόνιμες μέρες που μας είπε ο γυναικολόγος. Τελευταία περίοδο Είχα 26 Νοεμβρίου. Έχω πολυκυστικές ωοθήκες οπότε δεν έχω σταθερό κύκλο και όπως σα…
Last reply by Ολγακι96, -
- 1 follower
- 17 απαντήσεις
- 3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους! Προσπαθούμε για το δεύτερο παιδάκι μας με εξωσωματικη σε φυσικο κύκλο αλλά μέχρι στιγμής χωρίς επιτυχία. Το πρώτο ήρθε φυσιολογικα. Ο γιατρός με έχει ενημερώσει ότι εχω πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια (37 ετών) και μετά από 4 ανεπιτυχεις προσπάθειες σε φυσικό κύκλο με ενημέρωσε ότι δεν γίνεται κάτι άλλο. Σκεφτόμαστε να πάρουμε μια δεύτερη γνώμη. Έχετε κάποιον γιατρο να μου προτείνετε;ιδανικά να τα καταφέρατε μαζί του μετά από την ίδια διάγνωση με μένα. Περιοχή Αθήνα. Ευχαριστώ!
Last reply by lili87, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Κορίτσια καλημερα.Ειμαι Καινούργια στο φορούμ. Αλλά σας Παρακολουθώ καιρό. Ήθελα να σας κάνω και εγώ μία ερώτηση με το σύζυγό μου προσπαθούμε για μωράκι είχα δύο παλινδρόμες κύησης. Έχουμε κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα μας είπαν τυχαίο γεγονός. Από το Φεβρουάριο που είχα την τελευταία μου απόξυση δεν είχα σωστή περίοδο Με αποτέλεσμα να μην έχω και ωορρηξία. Αυτό τον μήνα έκανα θεραπεία με κλομιφεινη . Μετά από παρακολούθηση του γιατρού είδε ότι έκανα ωρεξια τελικά και είχαμε ελεύθερες επαφές στις γόνιμες μέρες που μας είπε ο γυναικολόγος. Τελευταία περίοδο Είχα 26 Νοεμβρίου. Έχω πολυκυστικές ωοθήκες οπότε δεν έχω σταθερό κύκλο και όπως σα…
Last reply by Ολγακι96, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα έχει κάποια κοπέλα εμπειρία στο Institute of life με τον Βασιλόπουλο;
Last reply by Dust, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες! Έχω δύο παιδακια ήδη απο προηγούμενο γάμο κ με την τώρα σχέση μου είχαμε ελεύθερες επαφές (τελείωσε μέσα) . Τελευταία περίοδος είχα 1/12 κ ελεύθερες είχαμε 28/11 και 6,7,8,12/12 .. Ωορρηξία μέσω μιας εφαρμογής που έχω έλεγε για 11/12 αλλά εγώ είχα πιο πολλά υγρά στις 9/12 κ μετά τπτ. έχω τώρα δύο μέρες λίγο ευαισθησία στις θηλές...λέτε να έγινε κανένα θαύματακι;;το θέλουμε πολύ κ οι δύο
Last reply by Neverstop, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω θέμα αζωοσπερμίας και η επέμβαση mTESE ειναι μονοδρομος. Αναζητώ έμπειρους γιατρούς ή κλινικές που ειδικεύονται σε αυτό το πεδίο. Αν κάποιος έχει εμπειρία ή μπορεί να προτείνει έναν αξιόπιστο γιατρό/κέντρο, παρακαλώ να μοιραστείτε τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Last reply by Mospf,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 8.350 απαντήσεις
- 973.833 εμφανίσεις
-
- 946 απαντήσεις
- 478.433 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 131.082 εμφανίσεις