ELENI G

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  16
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

About ELENI G

  1. Καλημέρα, έχω ένα γιο, 9 ετών που πάει Τρίτη Δημοτικού. Έχω απελπιστεί. Αρνείται να συνεργαστεί και στο σχολείο και στο σπίτι με τα μαθήματα. Φαίνεται χαμένος. Κοιτάει το ταβάνι... αρνείται πεισματικά να κάνει ακόμα και μια απλή αντιγραφή από τον πίνακα.. Δεν ξέρω τι να κάνω για να τον βοηθήσω.
  2. Καλημέρα, ούτε εμένα με πήραν και είχα 52 μόρια. Έχω καταστεναχωρηθεί. Είμαι χωρισμένη, το εισόδημά μου είναι κάτω από 10.000, δουλεύω κανονικά οκτάωρο, με έχουν προς το παρόν ανασφάλιστη και γι' αυτό το λόγο έχασα μια θέση και από Σεπτεμβρη δεν θα έχω να αφήσω κάπου τον μικρό. Είμαι να σκάσω. Έχω χάσει τον ύπνο μου από εχθές
  3. Γεια σας κορίτσια. Ήρθα και εγώ στην παρέα σας, γιατί με βλέπω να ξενυχτάω και εγώ για τα αποτελέσματα
  4. Κάνε τότε ένα τηλεφώνημα στην ΕΕΤΑΑ στην Θεσσαλονίκη μήπως το στείλεις στην Αθήνα και αυτοί το διαβιβάσουν στην Θεσσαλονίκη για να είσαι και μέσα στην προθεσμία.
  5. Προσπάθησε να το ξαναστείλεις επισυνάπτοντας τα αρχεία. Από τη στιγμή που το λαμβάνουν, δεν έχει κάποιο πρόβλημα το mail τους. Εναλλακτικά στείλτο σε κάποιο γνωστό σου, να δεις αν όντως υπάρχει πρόβλημα με τα αρχεία που στέλνεις.
  6. Να τα ξαναστείλεις γιατί όπως κατάλαβα έχουν γίνει πολλά λάθη κατά την αξιολόγηση των αιτήσεων
  7. Καλημέρα. Πήρα την ΕΕΤΑΑ τηλ. και τους είπα το πρόβλημα μου σχετικά τη απόδειξη της διάστασης και μου είπαν ότι πιθανότατα δεν κατάλαβαν γιατί τους είχα στείλει τη φετινή φορολογική μου δήλωση που είχα κάνει μόνη μου και να κάνω ένσταση ζητώντας επανεξέταση. Το έκανα λοιπόν και μαθαίνω ότι δεν θα τη λάβουν υπόψη τους γιατί παρατηρήθηκε ότι πολλές γυναίκες ενώ δεν είναι χωρισμένες ή σε διάσταση δηλώναν ότι ήταν, κάνοντας μόνες τους φορολογική δήλωση ώστε να επωφεληθούν και έτσι αποφασίστηκε να αγνοούν τις φορολογικές δηλώσεις ως αποδεικτικό μέσο διάστασης. Τρελάθηκα, μιλάμε. Ευτυχώς όμως που δεν τσακώθηκα γιατί θυμήθηκα ότι όταν πήγα στην Εφορία να δηλώσω τη διάσταση, μου είχαν δώσει και βεβαίωση και τους το είπα και έτσι έγινε δεκτή. Είναι όμως δυνατόν επειδή κάποιοι εκμεταλλεύονται τα πάντα να την πληρώνουν και αυτοί που έχουν όντως κάποιο ζήτημα;
  8. θα κάνω την ένσταση, αλλά με έχει αγχώσει το θέμα της διάστασης, γιατί στηρίζομαι πολύ σ' αυτό το πρόγραμμα
  9. Νομίζω ότι στην πρόσκληση και στην αίτηση έχει τι αποδεικτικό χρειάζεται για κάθε οικογενειακή κατάσταση. Δεν υπάρχει χαρτί απ' το δικαστήριο; Εκτός αν δεν ξεκινήσατε καποια διαδικασία ακόμα, οπότε μάλλον δεν μπορείς να την αποδείξεις. μα στην πρόσκληση ενδιαφέροντος αναφέρει ότι σε περίπτωση διάστασης, απαιτείται και αίτηση διαζυγίου ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο της διάστασης (π.χ. φορολογική δήλωση). Αυτό λοιπόν έκανα και μάλιστα όταν κατέθετα την αίτηση με ρώτησε η κοπέλα γιατί της δίνω τη φορολογική δήλωση και της εξήγησα και εκείνη στη συνέχεια αφού κοίταξε στην αίτηση αν έχω τσεκάρει το κουτάκι της διάστασης, έγραψε πάνω στη φορολογική μου δήλωση "αποδεικτικό διάστασης".
  10. Γεια σας. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση; Έκανα την αίτηση, έβαλα και τα χαρτιά που ζητούσαν και την Παρασκευή που βγήκαν τα αποτελέσματα είδα ότι με έχουν στον πίνακα με τα ελλιπή στοιχεία. Είμαι σε διάσταση και σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ εφόσον δεν έχω διαζύγιο μπορούσα να βάλω την φετική φορολογική δήλωση που έκανα μόνη μου λόγω διάστασης. Την έβαλα λοιπόν και μου λένε τώρα ότι δεν είναι εγκυρο αποδεικτικό έγγραφο διάστασης. Ενταξει να κάνω ένσταση, αλλα πως αλλιώς να αποδείξω την διάσταση;
  11. Κορίτσια αν κανονίσετε κάτι θα ήθελα και εγώ να έρθω με τους γιους μου.
  12. Καλημέρα σε όλους. Καλή χρονιά...
  13. ρώτησα η κακομοίρα. Τα ξωτικά μου έλεγαν να πάω προς το σπίτι του Αη Βασίλη. Πέρασα όλα τα σπιτάκια (της γης, των καλικατζάρων κλπ) και μιλάμε για περπάτημα τώρα με το τακουνάκι και 2 καροτσάκια, δεν κατάφερα να βρω ποτέ του Αή Βασίλη και φυσικά το καρουζέλ. Γι' αυτό και εγώ θα πάω στο καρουζέλ που βρίσκεται στο Αιγάλεω και ελπίζω να αφήσουν και μένα μέσα να μου φύγει ο καημός
  14. Καλημέρα κορίτσια, εμείς πήγαμε τελικά στο Ζάπειο την Κυριακή. Καλά ήταν, γινόταν όμως ένας ψιλοχαμός. Περπάτησα όλο το παρκο το καρουζέλ δεν το βρήκα πουθενά όμως.
  15. καλώς σας βρήκα twinky και sofia. Βλέπω κάνετε σχέδια για το σαββατοκύριακο. Εγώ λέω να πάω την Κυριακή (αν φυσικά δεν βρέχει) στο καρουζέλ του Συντάγματος (ελπίζω να είναι εκεί βέβαια και όχι κάπου αλλού)