Μεγαλώσαμε και πάμε δημοτικό!
19 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 7,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα! Υπαρχει καποιος γονιός που το παιδί του φοιτεί στον εν λογω σχολειο; Θα εκτιμουσα πολυ καποιες πληροφοριες. σας ευχαριστω
Last reply by Antigoni Kas., -
Διαφημίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 28,3k εμφανίσεις
Καλησπερα σας!!! Ο Γιος μου εκανε μεχρι κ φετος αγγλικα ιδιαιτερα κ λογω της οικονομικης καταστασης σκεφτομαστε να τον δηλωσουμε σε φροντιστηριο για τη νεα χρονια. Θα παει στην C class του χρονου...γνωριζετε που κυμαινονται τα διδακτρα κ εχετε να μου προτεινετε καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην περιοχη?
Last reply by Sandra45, -
Πρώτη περίοδος
από Ntemis- 3 απαντήσεις
- 28,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας! Η μικρούλα μου είναι 12 ετών και πριν λίγο καιρό αδιαθέτησε πρώτη φορά. Γενικά είχε έντονους πόνους στην κοιλίτσα της, πολύ αίμα και γενικότερα τα κλασικά mood swings. Κανα δυό μέρες πριν αδιαθετήσει είχε τα συμπτώματα που προαναγγέλουν την περίοδο όπως πονάκια στο στήθος και την κοιλιά, νευράκια, ευαισθησία κλπ. Της κράτησε μια εβδομάδα. Είναι φυσιολογικό να κρατάει τόσες μέρες με πολύ πόνο και αίμα στην αρχή; Σίγουρα μέχρι να σταθεροποιηθεί ο κύκλος της θα υπάρξουν κάποιες αυξομειώσεις. Τέλος, τώρα που αδιαθέτησε πόσο ακόμα θα ψηλώσει; Εγώ είμαι 1,75 κι η γυναίκα μου 1,62.
Last reply by vikib, -
- 0 απαντήσεις
- 28,9k εμφανίσεις
Γειά σας! Γνωρίζετε καλά ιδιωτικα δημοτικά στα νότια προάστια και σχετικά οικονομικά? Μπορείτε να μου πείτε κάποιες προτάσεις και αν γνωρίζετε τα δίδακτρα?
Last reply by Rosemary1988, -
- 2 απαντήσεις
- 62,3k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλους. Παρακαλω στειλτε μου πληροφοριες για τα εκπαιδευτηρια Καραχαλιου στην Αμφιαλη...οσο το δυνατον πιο συντομα.!!!! Εχω ακουσει πολλά θετικά.. αλλα και αρνητικά. Θελώ περισσοτερο τα αρνητικά ...τα θετικά μου τα λενε και οι ίδιοι. Θελω για δημοτικο και γυμνασιο. Να προσεχετε την υγεια σας ..κραταμε αποστασεις!!!! Ευχαριστω θερμα
Last reply by Arsk, -
- 0 απαντήσεις
- 40,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους – με ενδιαφέρει η κόρη μου να φοιτήσει σε ιδιωτικό σχολείο με τα εξής χαρακτηριστικά: - Ελληνόφωνο με υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο. - Εξωστρεφές με διεθνή προσανατολισμό και γερά θεμέλια για φοίτηση και καλό πανεπιστημιακό ίδρυμα του εξωτερικού. - Περιβάλλον που να μην διαχωρίζει τα παιδιά με βάση το οικονομικό background (και τα ιδια τα παιδία δηλαδή, όσο γινεται) Έχω καταλήξει στον Δούκα, στον Κωστέα Γείτονα και στο Pierce. Θα εκτιμούσα πολύ τη γνώμη σας αν το παιδί σας έχει φοιτήσει σε κάποιο από το παραπάνω ιδρύματα ή κάποιο παρεμφερές. Ευχαριστώ πολύ.
Last reply by Antigoni Kas., -
ΓΕΝΝΑΔΕΙΟΣ
από mina_m- 0 απαντήσεις
- 62,4k εμφανίσεις
Καλημέρα.. Τον Σεπτέμβρη τα παιδάκια μας πάνε δημοτικό! Στο μεγάλο σχολείο.. Είμαι η μόνη με τόσο άγχος??? Υπάρχουν γονείς με παιδάκια που θα πάνε φέτος στη Γεννάδειο στον Άλιμο ?
Last reply by mina_m, -
- 7 απαντήσεις
- 72,7k εμφανίσεις
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ
Last reply by EleniKel, -
- 0 απαντήσεις
- 70k εμφανίσεις
Καλησπερα σας. Ετοιμαζομαστε για το δημοτικο και ειμαστε σε αναζητηση ιδιωτικου στο Χαιδαρι. Υπαρχει καποια μανουλα να γνωριζει για το παιδικο πολυτεχνειο; Ευχαριστω πολυ
Last reply by maryk88, -
- 0 απαντήσεις
- 68,2k εμφανίσεις
Καλημερα σε ολους, Θα ήθελα να μοιραστω και εγω το προβληματακι που εχω με την κορη μου η οποια παει στην 2α δημοτικου. Οπως ξέρετε οσοι έχετε παιδια σε αυτην την τάξη, η θεωρια της γλωσσας και των μαθηματικων δεν υπαρχει πουθενα στα βιβλία των παιδιων. Αναγκαστικα λοιπον η δασκαλα την γραφει στον πινακα απο τον οποιον αντιγραφουν τα παιδια στα τετραδια τους, τον σβηνει και τους γραφει τις ασκησεις για το σπιτι. Η κορη μου δεν προλαβαινει να τα αντιγραψει με αποτελεσμα να γυρναει στο σπιτι με μιση γραμμενη θεωρια και μισες ασκησεις. Σε ερωτηση μου αλλα και απο τις αλλες μαμαδες που εχω ρωτησει, και αλλα παιδια δεν τα προλαβαινουν ολα καποιες …
Last reply by 814truck, -
- 0 απαντήσεις
- 67,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας! Ονομάζομαι Κλάδη Βερα και αυτη την περίοδο κάνω το μεταπτυχιακό μου πάνω στην Κλινική Παιδοψυχολογία στο Anglia Ruskin University. Βρίσκομαι στο τελευταίο μου τρίμηνο και κατα το διάστημα αυτό εκπονώ την διπλωματική μου ερευνητική εργασία με τίτλο "Mothers' perceptions of the relationship between marital conflict, marital satisfaction and children's externalising and internalising κproblems. " Αναζητώ μητέρες που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν, συμμετέχοντας στην έρευνα μου. Οι μητέρες χρειάζεται να είναι παντρεμένες και να εχουν έστω ενα παιδί ηλικίας 6-12 ετών (εαν περισσότερα απο ένα παιδιά αυτής της ηλικίας είναι παρόντα στην οικογένεια τότε η …
Last reply by Verakl, -
- 33 απαντήσεις
- 82,8k εμφανίσεις
Έχουμε άλλες μανούλες με παιδάκια που να βουτάμε στα βαθιά από Σεπτέμβρη??Το 1ο μου παιδάκι ξεκινάει το δημοτικό!Έχετε άγχος και αγωνία πώς θα είναι τα καμάρια μας που μεγάλωσαν?
Last reply by ΑΓΓΕΛΙΚΗ2, -
- 2 απαντήσεις
- 79,5k εμφανίσεις
Καλημέρα, έχω ένα γιο, 9 ετών που πάει Τρίτη Δημοτικού. Έχω απελπιστεί. Αρνείται να συνεργαστεί και στο σχολείο και στο σπίτι με τα μαθήματα. Φαίνεται χαμένος. Κοιτάει το ταβάνι... αρνείται πεισματικά να κάνει ακόμα και μια απλή αντιγραφή από τον πίνακα.. Δεν ξέρω τι να κάνω για να τον βοηθήσω.
Last reply by CoffeeMaker, -
- 8 απαντήσεις
- 82,7k εμφανίσεις
Πρωτάκια - μαμάδες, ανοίγω αυτό το θέμα ώστε να μοιραστούμε άγχη, αγωνίες και απορίες από σήμερα, 4 ημέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, μέχρι την μετάβαση στη 2α! Εμείς, αν και 4 χρόνια τώρα πηγαίνουμε σχολείο, έχουμε αγχωθεί πολύ για την αλλαγή αυτή. Αλλαγή από ιδιωτικό σε δημόσιο, φίλοι απ το μηδέν, διάβασμα, δασκάλες που δεν χαϊδεύουν αλλά μόνο εκπαιδεύουν κ.ο.κ. Σας περιμένω!
Last reply by NASIA, -
- 1 απάντηση
- 95k εμφανίσεις
Γειά σας, ανοίξαμε αυτή την ενότητα έτσι ώστε οι γονείς των οποίων τα παιδιά πηγαίνουν φέτος στην πρώτη ή δεύτερη (ή και τρίτη, τέταρτη κλπ) τάξη δημοτικού να έχουν ένα χώρο να επικοινωνήσουν μεταξύ τους για τις καθημερινές τους σκέψεις, εμπειρίες και προβληματισμούς! Αν δε βλέπετε καφέ για την ηλικία/χρονολογία που θέλετε μπορείτε να το ανοίξετε και εσείς (δηλαδή πχ να ποστάρετε ένα νέο θέμα με τίτλο "τεταρτάκια 2012-2013 !")
Last reply by zeeshan002, -
τριτάκια 2014-2015 1 2 3 4 5
από katerina71- 61 απαντήσεις
- 122,5k εμφανίσεις
αχ πότε μεγάλωσε η ζουζούνα μας! Τρίτη Δημοτικού φέτος!! Ακόμη θυμάμαι την πρώτη μερα του αγιασμού στην πρώτη Δημοτικού!! Μου φαινόταν τεράστιο το σχολείο!!! και ήμουν σίγουρη πως κάποιο λάθος είχε γίνει με τις ημερομηνίες και ότι δεν ήταν για πρώτη δημοτικού η κόρη μου χαχαχαχα Σήμερα έμαθα ότι θα έχουμε και βαθμούς από φέτος στην Τρίτη, ισχύει άραγε? Και μπαίνει και η ιστορία κια τα θρησκευτικά, έχουμε και τις άλλες δραστηριότητες (Αγγλικά κια καράτε, ω ναι η μικρή μας ξεκίνησε καράτε από πέρσι) άντε να δούμε πως θα πάμε και φέτος. Καλή αρχή σε όλα τα τριτάκια μας!!
Last reply by Aneliki35, -
Πρωτάκια 2014
από sunsun- 3 απαντήσεις
- 89,3k εμφανίσεις
Είμαστε πρωτάκια και δυσκολευόμαστε λίγο να ξεσυνηθίσουμε το υπέροχο νηπιαγωγείο! Μου λέει κάθε μέρα οτι δεν θέλει να πάει σχολείο και μας παίρνει και πολλή ώρα να αντιγράψουμε τα γραμματάκια και τις συλλαβές... Τα πάμε καλά όμως με τη δασκάλα αν και εγώ έχω μια ένσταση! Από την πρώτη μέρα τα παιδιά τα φωνάζει όπως τα βαφτίσανε, δηλαδή όχι οτι φωνάζει τον Ιωάννη Ιωάννη και τον Γεώργιο Γεώργιο, κανονικά Γιάννη και Γιώργο, αλλά το δικό μου παιδί δεν θέλει να το λέει Κάτια αλλά Κατερίνα! Ψάχνω να βρώ τον τρόπο να της πώ πως αυτά είναι ξεπερασμένα πράγματα, και οτι το λόγο έχει ο γονιός σε αυτό αλλά προς το παρόν δεν έχω βρει το θάρρος. Με ενοχλεί όμως καθημερινά, ειδικά…
Last reply by sunsun, -
Καλημέρα σας!! Ο γιος μου γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2007 και φέτος θα πάει Α΄δημοτικού. Επειδή τα τελευταία 4 χρόνια (από 2,5 χρονών) πάει στον ίδιο παιδικό σταθμό - νηπιαγωγείο, μου φαίνεται μία φοβερή αλλαγή. Επίσης, δεν έχω ανακαλύψει ακόμα κάποιο παιδάκι από τους φίλους του που να πρόκειται να πάει στο καινούριο του σχολείο, ενώ, αντίθετα, έχω βρει πολλά που θα πάνε σε ένα γειτονικό. Από τη μία σκέφτομαι να βρω έναν τρόπο να τον πάω εκεί πέρα, από την άλλη πιστεύω ότι θα βρει το δρόμο του και στο δικό μας... Μένουμε Καλλιθέα Εσείς τι αγωνίες έχετε σχετικά με τα πρωτάκια σας;;
Last reply by mmdad, -
- 10 απαντήσεις
- 93,8k εμφανίσεις
Γεια σας!Καμία μανούλα που το παιδάκι της θα πάει του χρόνου δευτέρα δημοτικού?:rolleyes::rolleyes:
Last reply by Μελιτίνη,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 12.940 απαντήσεις
- 1.311.178 εμφανίσεις
-
- 11.405 απαντήσεις
- 2.284.543 εμφανίσεις
-
- 135 απαντήσεις
- 156.701 εμφανίσεις