Tinna

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.676
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

About Tinna

  Διάφορα

  • Location
   Athens
  1. Μανούλες Ιουλίου 2014

   καλημέρα καλημέρα!! εμείς είμαστε καλά, διαστολή 1 και ελπίζουμε στην έναρξη τοκετού τις επόμενες μέρες!!! αντε έφτασε ο καιρός! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας!!!:p
  2. Μανούλες Ιουλίου 2014

   με το καλό σε όλες μας <3
  3. Μανούλες Ιουλίου 2014

   καλημέρα, καλημέρα!! τι κάνετε? εγώ επιτέλους Παρασκευή λέω να σταματήσω..να ξεκουραστώ, λέμε τώρα..:tongue: Νίκη ναι βιάζομαι!!!άστα ...χαχαχα... την μία βιάζομαι και την άλλη λέω..αχ ζήσε το..μπορεί να είναι η τελευταία εγκυμοσύνη μου. Έχει μεγαλώσει και η μπουμπού πολύ καλέ, 3 κάτι έχει φτάσει ..πρέπει να βγει..μετά την Παρασκευή της δίνω άδεια..χαχα! Έλενα μου μη στενοχωριέσαι ..σου έγραψα και στο φατσοβιβλίο..μια χαρά θα είναι ο μπέμπης.. evaki25 και εσύ?????? καλέ τι έγινε??????? ααα να σας πω..πρέπει να σταματήσετε να πηδάτε την σειρά σας..ε..!!! Εξάλλου υποτίθεται είμαστε ΙΟΥΛΙΟΥ όχι ΙΟΥΝΙΟΥ.. άντε.. σας φιλώ..
  4. Μανούλες Ιουλίου 2014

   καλημέρα κούκλες! τι κάνετε? εμείς εδώ μεγαλώνουμε συνεχώς! Τρία μωράκια από την παρέα έφτασαν ήδη και αναμένουμε τα υπόλοιπα!! μπέμπα αν θες μπορείς να είσαι το τέταρτο, καθόλου δεν με πειράζει να ξέρεις :tongue:
  5. Μανούλες Ιουλίου 2014

   χαχαχαχα...καλημέρα! ναι, ναι άντε κοντεύουμε όλες!!και εγώ κουράστηκα αλλά όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι και η τελευταία φορά που το ζω.. τόσο μου λείπει από τώρα.. !:rolleyes:
  6. Μανούλες Ιουλίου 2014

   ααα μια χαρά είσαι!!! τέλεια!! ευχαριστώ κουκλίτσα μου με το καλό και εσύ !!!
  7. Μανούλες Ιουλίου 2014

   καλημέρα, καλημέρα!!τι κάνετε? είδα κίνηση και είπα να περάσω.. :tongue: βρε πάλι για φαγητά λέτε? χαχαχα πάντως εγώ με τον θηλασμό δεν έχανα.. ελπίζω τώρα να χάνω και έτσι... Σήμερα 36 εβδομάδων, από αύριο θα πατάμε την 37η αααχχ πέρασε ο καιρός!!!!
  8. Μανούλες Ιουλίου 2014

   καλημέρα κούκλες, τι κάνετε? Cacao , τι έγινε? πολύ βιαστικά μας βγήκαν τα μωρά!! απαπα...ανεξάρτητα από τώρα, :tongue: όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου! είσαι πια σε μεγάλη εβδομάδα κύησης!!
  9. Μανούλες Ιουλίου 2014

   καλημέρα καλημέρα! 35 σήμερα! Τετάρτη μπαίνω επιτέλους στον μήνα μου!! Σωτηρία μου σου εύχομαι και από εδώ να σου ζήσει το μωράκι σου, καλή ανατροφή και να είναι πάντα γερός και καλότυχος!!! Περιμένουμε να μάθουμε αναλυτικά τα νέα σου!! άντε το δεύτερο μωράκι της παρέας ήρθε..για να δούμε και τα υπόλοιπα!!!
  10. Μανούλες Ιουλίου 2014

   καλημέρα, καλημέρα! που είστε καλέ όλες οι κοιλίτσες? Σωτηρία πως πάτε? Βασιλική μου και από εδώ συγχαρητήρια!! Ο Νικόλας σου είναι πια κοντά σας!! Είστε πολύ τυχεροί και είναι και αυτός που είναι μέλος μιας οικογένειας που τον αγαπάει πολύ!! αντε η αρχή έγινε!! Ποιες μπαίνουν πρώτες στον μήνα τους από την παρέα? Για να θυμηθούμε? εμείς στις 11!
  11. Μανούλες Ιουλίου 2014

   άσε εμένα παραμεγάλωσε μάλλον, ήταν στο ντόπλερ πριν δυο εβδομάδες 1926 νομίζω καλα΄είμαστε..τρέχουμε το ξέρω..αλλά τι να κάνω?είμαι μόνη μου οπότε καταλαβαίνεις..πρέπει κάπως να τα βάλω σε τάξη! άσε που από τις αρχές του μήνα πρέπει να αρχίσω τα μαγειρέματα για να αποθηκεύσω φαγητάκι. ναι θα μπω να σας γράψω.
  12. Μανούλες Ιουλίου 2014

   καλημέρα , καλημέρα! τι κάνεις κοριτσάκι? Εμείς έχουμε γιατρό σήμερα γενικώς πολύ κούραση!μια τα ξεκαθαρίσματα, μια οι δουλειές , μια τα χειμωνιάτικα πάλι στις 2 κοιμήθηκα εχθές!! πφφφφ!!! Η μπεμπούλα Δόξα το Θεό είναι καλά!!
  13. Μανούλες Ιουλίου 2014

   ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! με το καλό κοριτσάκι μου!! με ένα γερό μωρό στην αγκαλιά σου!!! Η Παναγιά να σας φιλά και τους δύο. Τα καταφέρατε καλή μου!μετά από όλα αυτά ήρθε η μέρα που το θαυματάκι σας θα έρθει επιτέλους στην αγκαλίτσα σου!!! σας φιλώ και περιμένουμε νέα σας!!
  14. Μανούλες Ιουλίου 2014

   Καλημέρα , καλημέρα!! Πραγματικά χαθήκαμε από εδώ!! Έλενα τελευταία μέρα!!πως νιώθεις? οι υπόλοιπες τι κάνετε? Εμείς σήμερα 33 από αύριο 34 εβδομάδων!! Γιουυυυυυπππιιιιιιιιιιι :D:D:D
  15. Μανούλες Ιουλίου 2014

   καλημέρα κορίτσια!! τι κάνετε? venisak για την άδεια δεν θα μιλήσω..γιατί αργώ ακόμα ... αλλά για τις μέρες σίγουρα τις μετράω με ανυπομονησία !! τι κάνετε? άντε κορίτσια ...κοντεύουμε!!! σας φιλώ.. αααααααααααααα... 32η εβδομάδα σήμερα!!