Γονείς του 2014 !
27 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
Α' Δημοτικού
από mina_m- 0 απαντήσεις
- 46,1k εμφανίσεις
Καλημέρα.. Τον Σεπτέμβρη τα παιδάκια μας πάνε δημοτικό! Στο μεγάλο σχολείο.. Είμαι η μόνη με τόσο άγχος??? Υπάρχουν γονείς με παιδάκια που θα πάνε φέτος στη Γεννάδειο στον Άλιμο ?
Last reply by mina_m, -
Διαφημίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 57,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας! Είμαστε σε διαδικασία αναζήτησης παιδικού σταθμού για την πρώτη κόρη μας, που είναι 3 χρονών, στα νότια προάστια, καθώς μένουμε στο Π.Φάληρο. Ένας από τους σταθμούς που θα μας ενδιέφερε είναι το Sporty's International School στο Ελληνικό. Υπάρχει κάποιος γονέας που να έχει άποψη για αυτόν το σταθμό? Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Last reply by ioannistsopelas, -
Γεια σας..ειναι στον 3 μηνα και θα γεννησω τον Ιουλιο στη Ηρακλειο Κρητης!!! καμια αλλη απο τα μερη μας???
Last reply by Fairytale_, -
- 7 απαντήσεις
- 92,6k εμφανίσεις
έχω μια απορία μέχρι τον Απρίλιο πέρσι δουλευα και έκλεισε η εταιρία μου πήρα κανονικά αποζημίωση μπήκα ΟΑΕΔ και μέχρι τον Απρίλη θα παίρνω το επίδομα του ΟΑΕΔ...απο ΙΚΑ δικαίου μαι τίποτα από επιδόματα γιατί ενσημα έχω!γνωρίζετε τι γίνεται;;;γενναω τον Αύγουστο! Ευχαριστώ! __________________
Last reply by giotak1, -
- 11 απαντήσεις
- 78,9k εμφανίσεις
καλησπερα..υπαρχουν μανουλες για ιανουαριο φεβρουαριο;;
Last reply by mil-sof, -
Γεια σας καλοκαιρινές μανούλες!!! Που είστε του Ιουνίου????????????????????????????????????????????????
Last reply by Dorita_87, -
Καλημέρα κορίτσια!!! Είμαι η Μάρθα έμαθα για την εγκυμοσύνη στις 16/12 πριν σχεδόν 2 βδομάδες δηλαδή..Το κατάλαβα και το έμαθα πολύ νωρίς λόγω ενός μικρού προβλήματος που είχα και έγινε προγραμματισμένα η εγκυμοσύνη.. Φαντάζομαι είναι νωρίς για να υπάρχουν και άλλες κοπέλες άλλα που θα πάει θα μαζευτούμε! Εγώ έχω πάει ήδη δυο φορές γιατρό και θα ξαναπάω την δευτέρα. Και ναι έχω πάει ήδη πολλές φόρες αλλά ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω γιαυτό πάω κάθε βδομάδα μεχρι να ακούσω καρδούλα και να χαλαρώσω..
Last reply by Pretty_Sunshine, -
Μανούλες Ιουλίου 2014 1 2 3 4 221
από ElenaCrete- 3,3k απαντήσεις
- 268,6k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια! Είμαι μια πολύ πολύ φρέσκια (περίπου 6 εβδομάδων) μαμά, και είπα όσες ακόμα μανούλες είναι να πάρουν δωράκι τον Ιούλιο, να συγκεντρωθούμε όλες εδώ να λέμε τα νέα μας! Φιλιά σε όλες!!
Last reply by ntiakana, -
Έρχομαι απο το καφέ των μαμάδων Αυγούστου 2012, όπου δημιουργησαμε μια καταπληκτική παρέα!! Έχω εναν κούκλο 18 μηνών και χθες έκανα έμαθα οτι πρώτα ο Θεός στις 30 Σεπτεμβρίου περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου!! Ελάτε να γίνουμε μια ωραία παρέα!!
Last reply by vikib, -
Καλησπέρα! Περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου το Νοέμβριο και θα χαρώ να μαζευτούμε να μοιραζόμαστε τις χαρές και τις αγωνίες μας!!
Last reply by asteraki2014, -
Καλησπερα Κοριτσακια μου!!!! Οσες μελλοντικες μανουλες εχουν τυχερο μηνα τον Οκτωβρη να ερθουν να κανουμε ενα πολυ ομορφο παρεακι!!! Σας περιμενω!!!:D:D:D:D:D:D:D
Last reply by Koutsouni22, -
- 0 απαντήσεις
- 69k εμφανίσεις
εκανα λαθος ακυρο!!
Last reply by Koutsouni22, -
Γεια σας κοριτσια.Δεν ειδα να υπαρχει καμια ομαδουλα με μελλουσες μανουλες δεκεμβριου κι ετσι ειπα να ανοιξω εγω κι ελπιζω να μαζευτουμε αρκετες.Να σας συστηθω λοιπον.Με λενε γεωργια και ειμαι 18 χρονων(μικρη εεε;.Χθες κανοντας μια χοριακη εμαθα για την εγκυμοσυνη μου και χωρις να χασω καιρο πηγα στην γυναικολογο μου οπου μου ειπε πως ειμαι 5 εβδομαδων+ και ΠΗΤ 23/12/2014.Ειδαμε τον σακο αλλα καρδουλα δεν ακουσαμε γιατι οπως μου ειπε ειναι νωρις.Περιμενω τις μελλουσες μανουλες να μπουν,να συστηθουμε και να μοιραζομαστε τις εμπειριες μας!!!
Last reply by Chrisaki21, -
Γειά σας κορίτσια..πριν λίγο καιρό έμαθα πως είμαι έγκυος.
Last reply by tonia89, -
- 0 απαντήσεις
- 73,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια! μου έχουν περισσέψει χαπάκια για τις συσπάσεις κ όπως μου τα χάρισαν όταν τα χρειάστηκα θέλω τώρα να τα χαρίσω σε κοπέλες που τα χρειάζονται! αν κάποιο κοριτσάκι τα χρειάζεται ας μου στείλει πμ. __________________
Last reply by myheart, -
- 0 απαντήσεις
- 74,1k εμφανίσεις
Καλησπερα! Ειμαι μελλουσα μανουλα 34ων εβδομαδων και τις 2 τελευταιες εβδομαδες το βαρος του μωρου μου αυξανεται πολυ λιγο...(απο 1900 σε 2000). Προς το παρον ο πλακουντας και το doppler βγαινουν φυσιολογικα. Μου ειπε ο γιατρος πως εαν την αλλη εβδομαδα δεν παρει βαρος θα γεννησω προωρα. Εχει καμια μανουλα παρομοια εμπειρια??
Last reply by kat78, -
- 10 απαντήσεις
- 81,1k εμφανίσεις
Κορίτσια άνοιξα αυτό το θέμα για να ακούσω θετικές εμπειρίες από όσες μανούλες είχαν επιπωματικο πλακούντα στην εγκυμοσύνη!!!! Είμαι 33+3 κ έχω επιπωματικο πλακούντα με πολλές αιμορραγιες όλο αυτό το διάστημα κ μεγάλο φόβο για το χειρουργείο!!!!!!! Μακάρι να μην είστε πολλές που είχατε ανάλογη έμπειρες γιατί άκουσα ότι δεν είναι τόσος συχνό!! Είμαι πολύ αγχωμένη κορίτσια είναι η τρίτη εγκυμοσύνη μου κ έχω αλλά δύο παιδάκια φοβάμαι μην πάει κάτι στραβά!!! Η ψυχολογία μου είναι χάλια!!!
Last reply by Rania2810, -
- 25 απαντήσεις
- 78,1k εμφανίσεις
Γεια σας μελλοντικές μανούλες! Ανοίγω αυτό το θέμα εδώ μιας και δεν έχουν ανοίξει ακόμη οι μήνες του 2015. Είμαι η Πωλίνα και διανύω τη 5η εβδομάδα της 2ης μου εγκυμοσύνης. Έχω ήδη ένα αγοράκι 18 μηνών! Πήγα στο γιατρό και προς το παρόν είδαμε όχι ένα αλλά 2 σάκους!!! Θα ξαναπάω σε λιγες μέρες για να ακούσουμε καρδούλα.
Last reply by korina89, -
Ελα οι Σαλονικιές να μαζευόμαστε.... Το πλοίο σαλπάρει τον Ιούνη για άγνωστες πολιτείες...μιας και είναι το πρώτο μου παιδάκι!! Έχω πιθανή ημερομηνία 29/06 και ο γιατρός μου θα με ταξιδέψει προς Γένεσις μεριά! Εκεί έκανα κ την αυχενική και εμεινα παααρα πολύ ικανοποιημένη! Σας περιμένω!
Last reply by depy7, -
- 19 απαντήσεις
- 78,1k εμφανίσεις
καλησπερα !! ας μαζετουμε εδω ολες οι μικρουλες νεες μανουλες !!! εγω ειμαι 16 και μολις εφερα στον κοσμο ενα μικρο κοριτσακη ειμαστε 18ημερων και σιγα σιγα μπαινουμε στο κλιμα!!! αντε καλη υπομονη!!!!!!!!!!!!
Last reply by γεωργια κ, -
- 17 απαντήσεις
- 111,8k εμφανίσεις
Καλησπερα στις μελλουσες μαμαδες!!! Θελω τα φωτα σας σε ενα θεμα! Ειμαι στην 32 εβδομαδα και το μωρο το εδειξε ο υπερηχος 1900 γραμμαρια ενω εχω και λιγο ανεβασμενο ζαχαρο (100 νηστειας-126 μετα 2 ωρες φαγητου). Ο γιατρος με τρομαξε λιγο λεγοντας οτι ειναι μεγαλος ο μπεμπης και ψηλος και αν συνεχισει ετσι θα βγει 4 κιλα και θα παμε σε καισαρικη αναγκαστικα.... Το θεμα μου ειναι οτι δεν θελω με τιποτα καισαρικη! Μου εδωσε να ξανακανω καμπυλη ζαχαρου αν και μπαινω στον 8ο! Μηπως ειναι λιγο ψηρας ή ακομα χειροτερα μηπως με προσανατολιζει σε καισαρικη πραγμα που κανουν οι περισσοτεροι γυναικολογοι? Παντως την διατροφη μου την προσεχω πολυ και δεν εχω παρει κιλα, μονο 5 σ…
Last reply by moody, -
Κοριιιιιιιιιτσια λογω ανωτερας βιας μας μετεφερα μια ενοτητα και ενα χρονο πιο μπροστα...:D:D, στο 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last reply by Agxomeni, -
- 8 απαντήσεις
- 75,5k εμφανίσεις
καλησπέρα ανοίγω την ομαδούλα όπως φαίνεται. ένα τεστ θετικό το οποίο το έκανα και λίγο πρόωρα αλλά τα συμπτώματα έχουν αρχίσει από νωρίς, με Π.Η.Τ 1 Οκτώβρη. Περιμένω και τις υπόλοιπες και ελπίζω να κάνουμε μια καλή παρέα.
Last reply by evri, -
- 0 απαντήσεις
- 74,9k εμφανίσεις
Χαιρετω ολες τις μανουλες και τις μελλουσες μανουλες.. Θα ηθελα τη βοηθεια σας.. Προκειται να γεννησω το Μαιο το πρωτο μου παιδακι. Επειδη θελω πολυ εκτος απο τον γιατρο μου να εχω και μια μαια θα ηθελα τη βοηθεια σας. Γνωριζεται καποια μαια καλη (ανεξαρτητη) που να μη παιρνει πανω απο 150-200 ευρω; Καποια ισως που να εχετε προσωπικη εμπειρια; Θεωρω τη μαια πολυ σημαντικη κατα τη γεννα αλλα δεν μπορω να δωσω και 400-500 ευρω που ζητανε γιατι δε τα διαθετω δυστυχως.. Οποια βοηθεια σας θα ειναι πολύτιμη, ευχαριστω πολυ!!!
Last reply by Anora, -
- 2 απαντήσεις
- 93,1k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια! Με το καλό όλες να φέρετε στον κόσμο ένα ή δύο ή τρία μωράκια, όσα περιμένετε δηλαδή!!! :D:D:D Επειδή είμαι κι εγώ μια μέλουσα μαμά, και μάλιστα για πρώτη φορά, θα ήθελα τα φώτα σας, τις εμπειρίες σας, από δημόσιο μαιευτήριο και ειδικότερα το 'Ελενα για το οποίο έχω ακούσει τα πιο καλά λόγια. Βλέπεται, μια χαρά ευχαριστημένη είμαι από τη γιατρό μου, και πολύ θα ήθελα να κρατήσω αυτή, αλλά το Ιασώ στο οποίο εργάζεται θα ζορίσει πολύ την ήδη αδύναμη τσέπη μας, οπότε για το λόγο αυτό καθαρά και μόνο θα ήθελα να κοιτάξω δημόσιο μαιευτήριο... Από εσάς θα ήθελα να μου πείτε τυχόν εμπειρίες σας, και κυρίως ποιόν / ποιά γιατρό συστήνετε, που να μη μου ζητήσει…
Last reply by ElenaCrete, -
- 2 απαντήσεις
- 75,1k εμφανίσεις
κοριτσια καλησπερα . ειμαι στο 3ο τριμηνο στην 30 εβδομαδα και περιμενω πως και πως το ζωηρο μου κοριτσακι . Μεχρι πριν λιγες μερες ολα ηταν πολυ καλα και η ενεργεια μου στα υψη οπως και η ψυχολογια μου,παρολο που ημουν ολη τη μερα σπιτι .αυτο που με ευχαριστουσε ηταν να κανω δουλειες..μεχρι και να βαφω. εδω ομως και 3 μερες περιπου ειμαι εντελως το αντιθετο. εχουν αρχισει και μ ενοχλουν πολυ οι πονοι στη μεση στη πλατη και στους γοφους ,πραγμα το οποιο δε με πειραζε ουτε μου χαλουσε τη διαθεση.δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα απολυτως .μια θελω παρεα ..μια δε θελω..νιωθω πολυ περιεργα και μου ρχεται να κλαιω συνεχεια χωρις λογο. ολο θελω να ειμαι κουκουλωμενη μεσα στα σκ…
Last reply by joannako, -
- 1 απάντηση
- 74,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα.εύχομαι τελειόμηνες εγκυμοσύνες σε όλες τις εγκυούλες. Ελάτε να μαζευτούμε.
Last reply by i want to be mama,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 753 απαντήσεις
- 346.737 εμφανίσεις
-
- 11.090 απαντήσεις
- 1.729.555 εμφανίσεις
-
- 56 απαντήσεις
- 32.783 εμφανίσεις