Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

Evaa

Registered Users
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    6
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Evaa

  1. Evaa

    ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ

    Vasiliki μου σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Ναι,εννοείται οτι πρέπει ουτως ή άλλως να επισκεφτούμε και μαστολόγο... Θέλω να είμαι αισιόδοξη.... Απλά ξέρεις..εκεί που βλέπεις λίγο φως,πάλι κάτι γίνεται... Εύχομαι να πάνε όλα καλά απο εδώ και πέρα και σε εσένα...τα δύσκολα πέρασαν να σκέφτεσαι! Με το καλο!!!
  2. Evaa

    ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ

    Καλημέρα κορίτσια! Έχω καιρό να γράψω λόγω δουλειάς και γενικοτερου τρεξίματος... Να μπω κατευθειαν στο θέμα:Λόγω αζωοσπερμίας έγινε βιοψία όρχεως (TESE) στον άντρα μου και όλα πηγαν καλά και βρέθηκαν σπερματοζωαρια. Και εκεί που είπαμε επιτέλους είμαστε σε καλό δρόμο σε ένα προληπτικό υπέρηχο μαστών που έκανα βρέθηκαν 2 ινοαδενώματα (ένας σε κάθε μαστό )και 3 κυστούλες. Ο γυναικολόγος με παρέπεμψε σε μαστολόγο ,λόγω το ότι θα πάρω ορμόνες πριν την εξωσωματική... Έχει καμια σας βρεθεί στην ίδια θέση ή αν γνωρίζει κάτι σε τέτοιες περιπτώσεις (αν ΄μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι 'κακό' λόγω ορμονών ή αν πρέπει να αφαιρεθούν κτλ??) Εχω ραντεβού την άλλη εβδομάδα στον μαστολόγο και έχω φοβερό άγχος!! Pleaseee help me! Eυχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και ΚΑΛΗ ΔΎΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!
  3. Evaa

    ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ

    Κορίτσια εχω να σας πω επίσης οτι πήγαμε κ σε 2ο γιατρό ο οποίος μας συνέστησε να κάνουμε τις εξής εξετάσεις: καρυότυπο, μικροελείψεις στο y χρωμόσωμα,γονιδια για Ινοκυστική ίνωση και μια άλλη ΜοριΑκης Βιολογίας :για Υποφυσιακό Υπογοναδισμο-γονίδια Kallman(η τελευταια μας είπε γίνεται μόνο στη Πάτρα!) Ξερετε μήπως πόσο κοστίζει αυτη για τις μικροελλείψεις στο y και η άλλη για τον υποφ.υπογοναδισμο??(σε κρατικά νοσοκομεία). Οι άλλες 2 νομίζω για την ινοκυστική γίνεται στο λαικο δωρεάν και ο καρυοτυπος (γραφεται κ στο βιβλιαριο) γινεται δωρεαν στο Χωρεμειο? Εκει που νομίζουμε οτι θα ξεμπερδέψουμε μας βγαίνουν κ αλλα .. Για οποια εχει απανήσεις για αυτα θα είμαι ευγνώμων... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  4. Evaa

    ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ

    Πόσο δίκιο έχεις VASSILIKΙ..... H ευτυχία δεν κρύβεται στα μεγάλα σπίτια και στα υλικά...αλλα σε απλά 'πράγματα'...όπως η αποκτηση ενός παιδιου,που μπορει για άλλους να είναι δεδομένο και ευκολο και να είναι και αχάριστοι απο πάνω...Εμεις όμως εδω μέσα τραβάμε και έχουνε να τραβήξουμε κάποιοι(ουφ)μεγάαααλο λούκι για ένα παιδάκι...όμως το καλο σε αυτή τη περίπτωση ξέρετε πιο είναι?Οτι εμείς επικεντρωνόμαστε στην ουσία της ζωής και στα πιο όμορφα πράγματα μεσα σε αυτήν...Γι αυτο κορίτσι μου(mpempa),κοίταξε πανω απο ολα εσένα και τον συντροφό σου,ζήσετε όως ΕΣΕΙς ΘΕΛΕΤΕ αυτη την όμορφη στιγμή της ζωής σας...κ ας τους άλλους...η ζωή μας ανηκει..σε ΕΜΑΣ,όχι στους γύρω.. Κ με το καλο μετα σιγα-σιγα θα προσπαθησετε κ εσεις οπως όοοολοι εμεις για ενα παιδάκι...Πιστη παιδιά δύναμη και κουράγιο ,αλλα πάνω απο ολα αγάπη και στήριξη μεταξύ των ζευγαριών.. Κοριτσακι, μην ασχολεισαι με το πως νιωθουν οι αλλοι κ τι θελουν... πανω απ' ολα εισαι εσυ κ ο αντρας σου... Εμενα οι γονεις μου οταν τους ειπα οτι εχουμε προβλημα ξερεις τι μου ειπαν??? Κοριτσακι μου να εισαι εσυ καλα με τον αντρα σου κ αγαπημενοι... αυτο ειναι πανω απ ολα γιατι κ ενα παιδακι να ερθει αν δεν ειστε εσεις καλα δεν θα ειναι κ αυτο καλα. Παρε λοιπον μια αγκαλια τον αντρα σου κ βαλε μπρος για τον γαμο. Μην εχεις συνεχεια στο μυαλο σου την κατασταση αυτη...δεν θα σε οδηγησει πουθενα.... σε κραταει πισω. Μιλας για ονειρα... ιεραρχισε τα .... Εγω μενω σε ενα διαρακι με τον αντρα μου το χρυσοπληρωνουμε στην τραπεζα κ οταν γεννησω δεν θα εχω δωματιο για το μωρο...ολοι μαζι θα ειμαστε...κ οταν μεγαλωσει θα παω εγω σαλονι κ το δωματιο στο παιδι... ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ... ειχα ονειρα για ενα ωραιο διαμερισματακι αλλα μεγαλυτερο ονειρο ηταν το παιδι.... Εφορια, χαρατσια δεν εχουμε πληρωσει... ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ... μαζευαμε λεφτα για τις εξωσωματικες... Κανε εναν απλο γαμο και παρε απ' το χερι τον αντρουλη σου κ ξεκινηστε να πραγματοποιησετε το ονειρο σας ...
  5. Evaa

    ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ

    Καλημέρα σας! Κατ'αρχήν ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε! Δηλαδη μπορεί και τζαμπα να παιδευόμαστε τοσους μήνες?? Βασικά οι fsh και LH σε εμας ήταν αρχικά χαμηλές και προσπαθεί να τις"ανεβάσει"για να παραχθούν πιο πολλά σπερματοζωάρια και να 'εχει αποτέλεσμα η βιοψία... Η αλήθεια είναι οτι έχει κουραστεί και εκείνος και δεν είναι κ ότι καλύτερο να παίρνει κανείς ορμόνες συνέχεια... Θα πάμε και σε έναν άλλο γιατρό για"δευτερη γνωμη" . Έπρεπε ήδη να ειχαμε παει ,το ξέρω αλλα απ' τη μια φοβηθήκαμε μην ακουσουμε αλλα και μπερδευτούμε κ απ'την άλλη ο γιατρός που πάμε μας έλεγε ολα καλα ,μπαίνουμε στη τελική ευθεία κτλ,αλλά δεν το βλέπω... Anyway θα το "ψαξουμε "κ αλλού... Και πάλι ευχαριστώ και καλή επιτυχιά μες απ τη καρδιά μου σε ΟΛΕΣ,να'στε καλά!
  6. Evaa

    ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ

    Καλησπέρα σας! !Κ εμείς όπως οι περισσοτεροι εδω, εχουμε το ιδιο προβλημα:αζωοσπερμια. Το ανακαλυψαμε πριν ενα χρονο ακριβως απο τυχαιο ελεγχο μετα απο μη συλληψη για 1 χρονο. Μολις πηρα την απαντηση ενιωσα σαν να εφαγα γροθια στο στομαχι κ οτι ηρθε η καταστροφη η ιδια!Ομολογω πως σας ευγνωμονω γιατι όταν μπηκα σε αυτο το forum αρχισα να αισιοδοξω ..Διάβασα οτι πολλα ζευγαρια τελικα τα καταφεραν που ειχαν το ιδιο προβλημα!Αποφασισα να γραψω τωρα που ηδη εχουμε μπει σε μια διαδικασια κ θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας...Λοιπον εδω και 1 χρονο ο αντρας μου εχει υποβληθει σε ενεσιμη θεραπεια με ορμονες(gonal-ovitrelle)αλλα οι fsh και LH δεν εχουν φτασει (κατα τον γιατρο)σε ικανοποιητικό επιπεδο για βιοψια... Εσεις που κανατε βιοψια και βρηκατε σπερματοζωαρια ειχατε ακολουθησει την ιδια θεραπεια?Εχουμε κουραστει βρε παιδια..Το ξερω αξιζει τον κοπο η ταλαιπωρια και θελει πολυυυυ υπομονη αλλα φωτιστε με please,χρειαζονται οπωσδηποτε οι ορμονες?? Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..
×
×
  • Δημιουργία νέου...