ALEX210

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  278
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Απο την 12ημερα μέχρι κ την 18ημερα μπορεί να σε πάει..παίζει ρόλο κ η ωχρινικη φάση ποσο θα είναι..
 2. Σου εύχομαι ολα καλά από εδώ κ πέρα!!!υπήρχε αιτία για τις αποβολές?
 3. Είμαι στην 11 ημέρα αρνητικοτατο το τεστ. Το περασμένο μήνα θετικο είχα την 18ημερα κ η περιόδος ήρθε μετά απο 12 μέρες..για να δούμε κ αυτό Τον μηνα... Κάνεις τεστ? Καλή σύλληψη σου εύχομαι!!!
 4. Τον προηγούμενο μήνα ήρθε 12 μέρες μετά το θετικό..Τον προπροηγουμενο 13 μέρες μετα το θετικό .
 5. Καλησπέρα!!!Οσες κάνετε τεστ ωορρηξίας,η περιόδος σας μετά από πόσες ημέρες έρχεται από το θετικό τεστ ωορρηξίας..??
 6. Εύχομαι οταν συμβεί να έχει αισιο τέλος..κ ας αργήσει λίγο ακόμη...σ όλες εύχομαι να συμβεί αυτο που επιθυμούμε..
 7. Την κόρη μου την "έπιασα "τον 4 μήνα με τεστ τεστ ωορρηξίας..ύστερα προκύψαν άλλες 2 κύησεις με 2 ελεύθερες επαφές χωρίς να έχουμε σκοπό για 2ο μωρό..Αλλά δυστυχώς τα έχασα στο β τρίμηνο απο τυχαία γεγονότα..δεν περίμενα ποτέ να θέλω 2ο μωρό και ναι θέλω..Είναι 2 η φορά που έχουμε ξεκινήσει ελεύθερα εγω κάνω τεστ κ αν κάτσει έκατσε η επαφή πχ τώρα έγινε την επόμενη από το ΤΕΣΤ που θεωρείται κ εκείνη φουλ γόνιμη..κ στις 2κύησεις είχα κάνει τεστ ανήμερα περιόδου κ ήταν καρα μπαμ θετικά της clear blue..Στην 3 κύηση μετά απο 4 μέρες καθυστέρηση δεν περίμενα να ήμουν..κ όμως ήμουν κ είχα χάρει πολυ..Τώρα νιώθω σαν την πρώτη φορά αυτή την ανυπομονησία..είμαι ηδη 35 ετών.
 8. Nαι ξέρω ένα 25% Είναι οι πιθανότητες...απλώς εχω μπει στο τρυπάκι να μείνω γρήγορα...Όπως θέλει ο Θεός..Μέχρι Τετάρτη θα έχει δείξει
 9. Καλησπέρα..προσπαθώ για 2ο μωρό..Ήρθα σε επαφή την επόμενη μέρα απο το θετικό τεστ ωορρηξίας της hometest ..Σήμερα έκανα τεστ κύησης της ίδιας εταιρείας κ ήταν καθαρά αρνητικό ούτε καν αχνό στην 11 ημέρα μετά το θετικό της ωορρηξίας..κανονικά δεν έπρεπε κάτι να να δείξει?να αχνοφαίνεται?εννοείται οτι θα επαναλάβω..έχει τύχει σε καμία κάτι παρόμοιο κ τελικά να ήταν έγκυος?
 10. Καλησπέρα..προσπαθώ για 2ο μωρό..Ήρθα σε επαφή την επόμενη μέρα απο το θετικό τεστ ωορρηξίας της hometest ..Σήμερα έκανα τεστ κύησης της ίδιας εταιρείας κ ήταν καθαρά αρνητικό ούτε καν αχνό στην 11 ημέρα μετά το θετικό της ωορρηξίας..κανονικά δεν έπρεπε κάτι να να δείξει?να αχνοφαίνεται?εννοείται οτι θα επαναλάβω..έχει τύχει σε καμία κάτι παρόμοιο κ τελικά να ήταν έγκυος?
 11. Ναι ήταν το τελευταίο μου ποστ!!συγχωρα με!αλλα πολλές φορές για να σχολιάσω μου πετάει σαν αποθηκευμένο ως απάντηση το τελευταίο..μα κ εγω έλεγα να πάρω η να μην πάρω τεστ αλλα όταν έχω τεστ κ βλέπω να θετικοποιειται νιώθω καλά,δεν εχω ανασφάλεια αν έγινε έκανα την έχασα άσχετα να έρθω σε επαφή κ άσχετα αν κάτσει η εγκυμοσύνη..μια ικανοποίηση οτι αυτό λειτουργεί είναι σημαντικό..Ναι έχω 1 κόρη κ 2 διακοπες κυήσεων εξού κ π φόβος..απλώς σας λέω αυτό που του είπα νιώθω έτοιμη κ οτι προκύψει..Όταν του λέω εσυ χωρίς να με ρωτήσεις είχαμε ελεύθερη επαφή κ έμεινα κ δεν ήμουν καθόλου έτοιμη δεν υπήρχε θέμα?!αυριο ξέρει οτι είναι η μέρα μας κ ήταν χαρούμενος μετά έμαθε για το επινεφριδίο κ αναθεώρησε..ο γιατρός είπε εκεί δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο ίσως κ λίπος..κ ο Ενδοκρινολογος δεν με έβαλε σε επείγον ραντεβού.
 12. Καλησπέρα!!!15ημερα σήμερα το τεστ ωορρηξίας είναι έτοιμο να γίνει θετικο έκανα υπέρηχο ανω κάτω κοιλίας σε 1-2 μέρες το πολύ θα έχω ωορρηξία..κ φάνηκε λίγο διογκωμένο το ένα μου επινεφριδίο..ο άντρας μου ,μου ανακοίνωσε θα μείνουμε με ένα παιδί ,φοβάται για μένα..Πριν λίγο είχα τσιμπήματα αριστερά κ λίγα υγρά ήρθαμε σε επαφή επειδή μας βγηκε αλλα οχι ελεύθερα..κ θύμωσα χαχαα κ μου είπε όταν θα μας επιβεβαιώσει ο γιατρός οτι δεν είναι κάτι τότε θα είμαι έτοιμος!!την άλλη εβδ εχω Ενδοκρινολογο..πάει αυτός ο μήνας!αν κ αύριο το βράδυ είναι η καλή μερα είπε κ ο ντοκτορ!!χαχα!!αμα έχει αλλάξει γνώμη διότι είναι κ δίδυμος.
 13. Είσαι αγχωμένη...κ δεν βοηθάει..Δυστυχώς είναι σαράκι κ έχω μπει κ εγω στο τρυπάκι..Από την στιγμή που έχουμε μπει σε φορουμ κ λέμε λέμε σημαίνει οτι το μυαλό μας το έχουμε στην εγκυμοσύνη..
 14. Είσαι αγχωμένη...κ δεν βοηθάει..Δυστυχώς είναι σαράκι κ έχω μπει κ εγω στο τρυπάκι..Από την στιγμή που έχουμε μπει σε φορουμ κ λέμε λέμε σημαίνει οτι το μυαλό μας το έχουμε στην εγκυμοσύνη..