ALEX210

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  323
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Από την στιγμή που δεν υπάρχει ομοφωνία των γιατρών για τα εμβόλια λογικό να μην έχουμε Κ εμείς.. Η μητέρα μου ανήκει στις ευπαθείς ομάδες Κ της συστησαν να μην εμβολιαστεί..Ότι να ναι.. Επίσης έχω μια κόρη που δυστυχώς έχει εμβολιαστεί μέχρι 15 μηνών μέχρι τότε πάντα άρρωστη Κ παραλίγο να μας αφήσει κουσούρι ευτυχώς που ψαχτηκα Κ όλα καλα λύθηκε το θέμα με την ομοιοπαθητική..Κ η παιδίατρος μου είναι υπέρ μαχος των εμβολίων Αλλά μου παραδέχεται ότι το παιδί μου δεν αρρωσταίνει..Ενώ πριν 41 ακατεβατα... Ακούμε Κ λίγο το σώμα μας..δηλ πέρυσι που ήμουν έγκυος Κ Δυστυχώς το έχασα έπαιρνα μαγνήσιο trofocard που σχεδόν για όλες είναι σωτήριες για συσπάσεις εγώ κάθε φορά που έπαιρνα ναυτία έντερο Κ φουλ συσπάσεις..φέτος μ είπε πάλι να πάρω πήρα μια κάψουλα Κ αμέσως τα ίδια..ήταν ο ένας Κ ο μοναδικός εμετός στην εγκυμοσύνη μου κ φυσικά είπα στοπ δεν θα πάρω..Κ νιώθω πολύ καλά καμία σύσπαση ως τώρα.. Φυσικά έκανα εξέταση για μαγνήσιο Κ δεν έχω έλλειψη Κ για αυτο τα συμπτώματα από την Εχτρα δόση..Δυστυχώς κάνεις δε συστήνει να γίνει η εξέταση αν υπάρχει ανεπάρκεια..Φυσικά,Η κάθε μια κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο..Από την στιγμή όμως που δεν συμφωνούν όλοι οι γιατροί με τα εμβόλια πρέπει να προβλημάτιζομαστε..πλέον έχω άλλη θεωρία βάση εμπειριών πως επικοινωνώ με το κομμάτι το ιατρικό.. Ο γιατρός προτείνει ο ασθενής επιλέγει..εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας..άλλωστε η τρίτη αιτία θανάτων είναι τα ιατρικά λάθη.. Άμα δεις Κ την κίτρινη κάρτα του εοφ δε θα σε νοιάζει τι προτείνει ο ΠΟΥ..
 2. Καλησπέρα..το εμβόλιο της γρίπης δεν μου το συστήσε ο γυναικολόγος μου κ να μου έλεγε δε θα το έκανα..το έχω ψάξει έχω κάνει την έρευνα μου κ είμαι κατά..δε θα προκαλέσω τον ίδιο τον ιο..άλλωστε Αλλά στελέχη έχει το εμβόλιο Αλλά στελέχη κυκλοφορούν κάθε χρόνο. ..πρόληψη για μένα είναι να έχω ένα υγιές οργανισμό όσο μπορώ ..
 3. Έχω κ μια 6χρονη κόρη!Με το καλό!
 4. Πήγα γυναικολόγο ...Όλα καλά ...Κ μ είπε 99% το αγόρι!!!
 5. Παρακολουθώ..να ξεκουράζεσαι..απλώς είμαι ξαπλωμένη εδώ Κ ωρα με ενοχλεί λίγο όχι έντονα από το κέντρο της μέσης Προς δεξιά κ προς λεκάνη θα δείξει..θεωρώ φυσιολογικά να υπάρχουν αυτά μεγαλώνει η μήτρα..Αλλά δεν θέλω να είναι συσπάσεις ..
 6. Καλησπέρα...σήμερα έχω λίγη ενόχληση στη μέση?σ εσάς συμβαίνει?είμαι 14.4εβδ
 7. Αχ κορίτσια όλα καλα..να είχα μάτι?!Γενικά φούσκωμα είχα εξ αρχής μέχρι Κ το νερό με ενοχλεί καμία φορά όταν έχω ώρα να φάω Κ μόλις φάω μια φρυγανιά οκ..
 8. Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι 13 Κ 5 εβδ..έχω πολύ ανακατωσούρα...ζαβλακωμαρα..Τώρα βρήκε στο β τριμηνο?φούσκωμα πολύ..
 9. Έχω περάσει από όλους σχεδόν από το Αγρίνιο..Δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να επιλέξω γιατρό εδώ στο Αγρίνιο λόγο ότι η πόλη η κλινική Κ το νοσοκομείο δεν...Ίσως επέλεγα τον Γεωργίου Κ να ήμουν στο Ολύμπιον. Ο γκογκος έχει ακουστεί αρνητικά Κ θετικά..Η κουμπάρα μου,που το πρώτο της το γέννησε φυσιολογικά στο Ρέα το δεύτερο στο γκογκο πήρε όλο το μήνα κ γέννησε μαζί του φυσιολογικά..που συνήθως παίζει καισαρική προγραμματισμενη η πρόκληση με συνήθως αυτή την κατάληξη. Ναι κάθε μήνα πηγαίνω Αθήνα..
 10. Έμπειρος σε κυησεις υψηλού κινδύνου,Ναι..για vbac δεν γνωρίζω διότι στα δημόσια δεν είναι Κ τόσο εφικτό..Καλημέρα.
 11. Όχι όχι Αγρίνιο ..Αλεξάνδρας Αθήνα. Εσύ?Στον γκογκο? Αν πας για vbac ισως χρειαστείς μαία..εμένα στο δημόσιο έχει κάνει vbac σε δικές του προηγηθείσες καισαρικές που ξέρει την τομη..μ εμένα είναι στο φλου,ότι προκύψει Κ αναλόγως Κ η μήτρα .
 12. Στο ιδιωτικό όπως είπα δεν χρειάστηκα μαία Κ που άλλαζα από βάρδιες δεν υπήρχε θέμα..πολλοί γυναικολόγοι έχουν μαιες δικές του..Όπως Κ νύφη είχε μαία,της έδωσε γύρω στα 250-300..άλλες έχουν ταρίφα..Εγώ στο Ιασώ πλήρωσα 1400 τον γιατρό συν την κλινική το 2013 Στο 2ο παιδι θα μ έπαιρνε 1300..τώρα στο δημόσιο όταν θες συγκεκριμένο γιατρό,του τηλ οπότε θες μέσα στο 24ωρο λαμβάνεις οδηγίες κλπ και ια έρθει αυτός για την γέννα είτε έχει εφημερία είτε όχι ναι τον πληρώνεις τουτέστιν φάκελακι..αν θέλουμε το δημόσιο να λειτουργήσει σαν δημόσιο πηγαίνουμε σαν περιστατικά Κ μας παρακολουθεί ο εκάστοτε ο γιατρός της εφημερίας..Όπως γίνεται στο εξωτερικό..εδώ είναι καθαρά δικιά μας νοοτροπία..πέρυσι που ήμουν έγκυος η αμοιβή του Ήταν 800€ μ είπε..την μαία δεν είχα προλάβει να την ρωτήσω..το μωρό το έχασα..φέτος που πάλι εχω τον ίδιο Αλλά από το περσινό συμβάν που έχασα το μωρό το πήρε προσωπικά..έτσι φέτος πρώτα ο Θεός Η γέννα είναι δώρο μου το είπε..κάποια κίνηση θα κάνει ο σύζυγός..στην μαία θα δώσω γύρω στα 250+.
 13. Θα γεννήσω πρώτα ο Θεός σε δημόσιο..εμπειρικά θα πω σε δημόσιο "απαιτείται "μαία..λόγο έλλειψη προσωπικού και τόσον περιστατικών μπορεί να τύχει κάποιος να μην υπάρχει δίπλα σου για στήριξη,βοήθεια κλπ..πέρυσι στην επιπλοκή που έγινε διακοπή κύησης ο γιατρός μου είχε εφημερία είχε απίστευτα έκτακτα περιστατικά πανικός Κ οι μαιες..ήρθε η μαια όπου είχε σχολάσει από εφημερία Κ έκατσε μαζί μου..Ναι είναι στο team του γυναικολόγο..σε ιδιωτικό που έχω γεννήσει δεν χρειάζεται μαια κατά την γνώμη μου,δεν χρειάστηκα. Καταπληκτικός είναι ο τζιορας στα Γιάννενα!ήταν να πάω Κ εγώ Νικολαΐδη Αλλά με κέρδισε σε κριτική ο τζιορας!Ο Παπαδόπουλος καλός Αλλά προωθεί άνευ λόγου την αμνιοπαρεκεντηση,έχω κάνει κ σ αυτόν.. Πρώτη φορά τώρα σε δημόσιο Αυχενική επειδή ήθελε ο γυναικολόγος μου να Μ έχει από κοντά. Α Αγρίνιο μένω!