Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

ioazon

Registered Users
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    707
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο ioazon

  1. ioazon

    Cafe MAΙΟΥ 2013

    Μου ήρθε ειδοποίηση! χεχεχε Μπορεί να ήμουνα στην Ομάδα Νοέμβρη 2013 αλλά σας παρακολουθούσα! Ευχομαι να είστε όλες καλά και ειδικά εκείνη η μανούλα που καταταλαιπωρήθηκε με την παλινδρόμηση
  2. ioazon

    Cafe MAΙΟΥ 2013

    Το κλείσατε το κατάστημα, ε; Όλες οι ομάδες μετακομίζουν από τα forum στο facebook. Είναι πιο καλή και άμεση η επικοινωνία εκεί! Είμαστε πλέον 42 ημερών και στρώνουμε! Ότι και να διάβαζα για τη λοχεία, άμα δεν το ζήσεις...... Και πώς γίνεται και τα σκατούλια με το που σαραντίζουν στρώνουν έτσι;;; Χρονοδιακόπτη έχουν; Καλές γιορτές και με υγεία πάντα!
  3. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    Anchelita, να σου ζήσουν! Τι μωρά είναι αυτά!!! Μπράβο σου! Τα κατάφερες και είναι και οι δυο τσούπρες δυνατές και γερές! Καλή λοχεία και να ζητάς βοήθεια! Δύο μωρά είναι μεγάλη κούραση!
  4. ioazon

    Cafe MAΙΟΥ 2013

    http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2609969#post2609969 Δείτε εδώ την ιστορία μου. Σήμερα όμως θήλασα με ψευδοθηλή και χωρίς πόνο! Ζήτω! Σας αγαπώ!
  5. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    Καλημερούδια! Τώρα αξιώθηκα να αρχίσω να διαβάζω όσα γράψατε από την προηγούμενη Κυριακή! Γέννησε και η glykeritsa! Να σου ζήσει, κοπέλα! ancelita, να σου ζήσουν οι διδυμοτσούπρες σου! Ellie, ήρθε ο άντρακλας και επιτέλους θα ανταμειφθείς για όλη την ταλαιπωρία της εγκυμοσύνης σου! Να σου ζήσει! Λοιπόν, εγώ δεν πονάω ΠΟΥΘΕΝΑ. Την επισκληρίδιο την έκανα 11.30 το πρωί της Κυριακής. Το καθετηράκι μου το έβγαλαν την Δευτέρα στις 5 το πρωί (υποψιάζομαι πως το ξέχασαν γιατί δεν μου χορηγούσαν τίποτα από εκεί). Από παυσίπονα μου έκαναν ενέσεις voltaren και με έπιαναν ΑΜΕΣΩΣ. Βέβαια εγώ δεν έχω ποτέ κανενός είδους πόνο, οπότε δεν παίρνω κανένα παυσίπονο και λογικά με έπιασε και επειδή είναι παρθένος ο οργανισμός μου. Συνολικά πρέπει να έκανα 3-4 ενέσεις voltaren. Μετά ερχόντουσαν και με ρωτούσαν αν θέλω παυσίπονο και έλεγα όχι (τι μουλάρα που είμαι τώρα που το σκέφτομαι χαχαχαχα) Μεταξύ επισκληριδίου και ολικής, θα σου έλεγα επισκληρίδιο. Η στιγμή που πρωτο-ακούς και πρωτο-αντικρίζεις το μωρό σου είναι μοναδική!!!
  6. ioazon

    Cafe MAΙΟΥ 2013

    Αλό! Τελικά έκανα καισαρική γιατί η μικρή είχε σφηνώσει δεξιά στη λεκάνη μου και κοιτούσε αριστερά, ενώ προσπαθούσε να κατέβει με το αυτί. (ανάποδο τσόγλαν') Η Ροζούλα είναι τούρμπο! 49εκατ. και 3150. Με τον θηλασμό είχα πρόβλημα. Λόγω υπερ-ευαίσθητου δέρματος έκανα ένα πράγμα σαν έκζεμα και νοσηλεύτηκα μία μέρα παραπάνω. Αντλώ με θήλαστρο, ταΐζω με σύριγγα. Αύριο θα δοκιμάσω με τη μαία μου να ξαναδώσω στήθος με ψευδοθηλή και βλέπουμε. Σας ευχαριστώ για τις ευχές. Γερά να είναι τα μπεμπάκια μας. Σμουτς
  7. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    Τελικά καισαρική. Ερχόταν με το αυτί η μανδάμ! 49 εκατοστά, 3150! Είμαι ζαβλαΖόν (ζαβλακωμένη κοινώς)
  8. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    Καλημέρες! Χταποδίνα, come to mama!!!!
  9. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    Ευτυχώς δεν άκουσα τίποτα σήμερα....
  10. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    Θα γεννηθεί στην επέτειο του Πολυτεχνείου! Θα είναι επαναστατικό μωρό!
  11. ioazon

    Cafe MAΙΟΥ 2013

    Κορίτσια, αύριο μπαίνω με πρόκληση γιατί μειώθηκε πολύ το αμνιακό μου και θα αρχίζει να ζορίζεται η χταποδίνα μου! Σμουτς
  12. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    Δεν μπορώ να το πιστέψω πως αύριο θα έχω μωρό!
  13. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    Θα έχω iPhone & iPad μαζί. Μην ανησυχάτε! Θα αναρτήσω μόλις συνέλθω - πάω στο δωμάτιο
  14. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    Ήταν γραφτό μου να συναντηθώ με την Πολυξένη τελικά! magdou, με συγκίνησες! Αχ κοριτσάκια, αύριο θα 'χω το χταπόδι μου!
  15. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    Άγχος! Λίγη απογοήτευση γιατί ήθελα φυσικό τοκετό. Αλλά βασικά να πάνε όλα καλά θέλω.
  16. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    Αύριο μπαίνω για πρόκληση. Το αμνιακό μειώθηκε πάρα πολύ.
  17. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    Με πήρε τηλ η γιατρός μου να πάω από το ιατρείο της για υπέρηχο Περίμενε πως θα 'χω γεννήσει ως τώρα!!!! Έχω καλέσει το ταξί κι έρχεται!
  18. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    Θέλω να γεννήσω Έχω μούχλα. Δεν θέλω να κάνω καμία δουλειά απολύτως. Θέλω να είμαι ξάπλα όλη μέρα και να ξεκουράζομαι!
  19. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    Να της ζήσει! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Να 'σαι καλά!
  20. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    Καλημερούδια! Έχω διαστολή αλλά μου λέει η γιατρός "και άμα σου πω νούμερο, νομίζεις σημαίνει κάτι; Μπορεί να 'χεις 5 και να μείνεις με το 5 μια εβδομάδα" Πάντως πονάει η μέση μου συνεχόμενα τώρα. Πονούσε και το βράδυ στον ύπνο μου (για αυτό κοιμήθηκα μόνο 10 ώρες σερί ), πονάει και τώρα, κάτι ετοιμάζεται....
  21. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    Μου έκανε κολπική εξέταση και ούτε που ενοχλήθηκα καθόλου. Έχει κατέβει κι άλλο μου είπε.
  22. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    Προπαρασκευαστικές συσπασάρες ήταν τελικά! Γυρίσαμε σπίτι!
  23. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    Πάω μαιευτήριο. Η κοιλιά μου είναι τούμπανο εδώ και 1,5 ώρα!
  24. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    Εγώ έκανα τη Δευτέρα στο μαιευτήριο που πήγα επειδή δεν το καλοάκουγα... Δεν ξέρω αν και πότε θα ξανακάνω...
  25. ioazon

    Cafe Νοεμβριου 2013

    magdou, 2 φορές δίδυμα;;; Μου έλεγε και μία συνάδελφος προχθές για την αδερφή της πως γέννησε 2 φορές δίδυμα. Την πρώτη φυσιολογικά, τη δεύτερη με καισαρική. Γενικά ξέρω πως τώρα πια δεν ρισκάρουν να αφήσουν τα δίδυμα να γεννηθούν με φυσιολογικό. Κυρίως επειδή συνήθως είναι από υποβοηθούμενη και θεωρούνται "πολύτιμη κύηση", οπότε προσπαθούν να έχουν υπό έλεγχο όλη τη διαδικασία! anchelita, οι μάχες των Αρμεναίων μέσα στην κοιλούμπα σου, ε;;; Πάντως πραγματικά και τώρα να γεννηθούν μια χαρά είναι. Όπως λέει και η magdou, εδώ πολλά μωράκια γεννιούνται από μόνα τους σε αυτή τη βδομάδα! Πραγματικά χαίρομαι πολύ που φτάσατε ως εδώ! Συνήθως είναι προωράκια τα δίδυμα! Εσένα θα είναι 2 κορίτσαροι!
×
×
  • Δημιουργία νέου...