Γονείς του 2013 !
25 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
Ειπα να το φτιαξω εγω μιας και βλεπω πολλες εγκυουλες οκτωβριου!!
Last reply by Ρούλα Γ., -
Διαφημίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 66,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα, Θα μπορούσατε μήπως να μου προτείνετε παιδίατρο στην Κορινθο;
Last reply by Cert1013, -
Cafe MAΙΟΥ 2013 1 2 3 4 862
από stroumfitaki- 12,9k απαντήσεις
- 798,3k εμφανίσεις
Μόλις έμαθα πως είμαι έγκυος και με πρόχειρους υπολογισμούς νομίζω πως η ΠΗΤ μου είναι κάπου στις 23 Μαΐου! Ποιές άλλες το φρεσκομάθαμε και περιμένουμε το Μάιο;
Last reply by Skybeam, -
- 7 απαντήσεις
- 92k εμφανίσεις
Αγαπητές μανούλες, όσες από εσάς έχετε περίσσευμα χάπια Yutopar, τώρα πια που δεν τα χρειάζεστε, τα χρειάζομαι επειγόντως!!! Όποια έχει παρακαλώ και θέλει να εξυπηρετήσει ας να μου στείλει π.μ.!!!!
Last reply by χριστινα123, -
Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 1 2 3 4 702
από mpiskotaki- 10,5k απαντήσεις
- 753,8k εμφανίσεις
Αφού δεν άνοιξε ακόμα το 2013...είπα να κάνω τα εγκαίνια για εμάς τις μανούλες του Φλεβάρη 2013...που ήδη μαζευτήκαμε πολλές !! Ελάτε να τα πούμε εδω...έχουμε καιρόοοο μπροστά μας μέχρι να δούμε τα ζουζούνια το νέο έτος!!
Last reply by Ροδουλα77, -
Μαιευτήρια - Που με το καλό σκέφτεστε να γεννήσετε και που γεννήσαετ οι ηδη μανούλες? 1 2 3
από gianna_p- 42 απαντήσεις
- 159,9k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα, δημιουργησα αυτο το θεμα για να μας δωσουν τα φωτα τους και τις εμπειριες τους οσες ηδη γεννησαν αλλα και να μοιραστουμε αποψεις και ιδεες οσες θα γεννησουμε. Εγω πρωτα ο Θεος μαλλον θα γεννησω στο Αρεταιειο μιας και το...ταμειο ειναι μειον.
Last reply by isis73, -
Καλησπερα μανουλες!! Αν και λιγο νωρις δημιουργησα το καφε για τις εγκυουλες με ΠΗΤ τον αυγουστο του 2013! Εγω μολις προχθες εμαθα τη δικη μου εγκυμοσυνη, με β χοριακη και 31/12 εχουμε το πρωτο ραντεβου μας στον γυναικολογο για να δουμε το σπορακι μας και ν ακουσουμε καρδουλα! Βαση τελευταιας περιοδου εγω εχω ΠΗΤ 27/8 ! Την κραταω μεχρι νεοτερας γιατρου..
Last reply by Nefeli_13, -
- 29,1k απαντήσεις
- 865,3k εμφανίσεις
κοριτσια εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!! ανοιξα θεματακι!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D μποτσακι μου ελααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last reply by Koalaki, -
CAFE ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 1 2 3 4 9
από linaariadni- 121 απαντήσεις
- 143,4k εμφανίσεις
Καλησπερα καλη χρονια με υγεια αγαπη και γαληνη σε ολες μας.Εγω γενναω 16-3-13 αγορακι.Στο καρναβαλι χαααααα.Ελπιζω να υπαρχουν και αλλες γυναικες που θα γινουν μανουλες τον Μαρτη.Εχω να κανω και καποιες ερωτησεις βρε κοριτσακια μου γιατι με εχουν τρελανει στον ΟΑΕΔ και στο ΙΚΑ.Θα με βοηθησει καποια?
Last reply by eyangelia, -
Cafe Ιουλίου 2013 1 2 3 4 190
από crochetmania- 2,8k απαντήσεις
- 248,6k εμφανίσεις
Γεια σας ειπα και εγω να ανοιξω καφε για τις μελλουσες μαμαδες Ιουλιου 2013 Καμοια αλλη μελλουσα μανουλα??
Last reply by ephie, -
Κοριτσακια μου καλησπερα, τι κανετε??? ολες καλα??? Εμεις ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ . Κοιμηθηκαμε και ξυπνησαμε οπως συνηθως και ειμαι πολυυυ χαρουμενη γιαυτο. Καταλαβα τελικα οτι ηταν λογω δοντιων γιατι απο εχθες κιολας εχουν βγει ηδη απο τα ουλα. Θα τα πουμε αργοτερα, φιλακια πολλα!!!
Last reply by Koalaki, -
- 3 απαντήσεις
- 91,7k εμφανίσεις
εγω θα γεννήσω στο Ρεα, σκέφτομαι για rooming -in αλλά θέλω απόψεις , τί γίνεται με το μπάνιο ή το άλλαγμα του μωρού σου παρέχουν αυτάπου χρειάζεσαι το κάνεις μόνη??τι γίνεται αν κουραστείς?αν προκύψει κάτι??έχετε εμπειρία??
Last reply by sotsafi89, -
- 1 απάντηση
- 91k εμφανίσεις
Πρόκειται να γεννήσουμε στο Αλεξάνδρας με δικό μας γιατρό. Παρακαλώ οι κοπέλες που γέννησαν εκεί πρόσφατα να μοιραστούν μαζί μου τις εμπειρίες τους - πώς είναι οι αίθουσα ωδινών, η αίθουσα τοκετών - πολύ χάλια; βλέπεις άλλες επίτοκες να γεννάνε; γενικώς, σαν ατμόσφαιρα, σας άγχωσε το περιβάλλον; κάνουν χρήση επισκληριδίου; Ευχαριστώ.
Last reply by ptsia, -
- 2 απαντήσεις
- 88,7k εμφανίσεις
Αγαπητά μέλη, το προηγούμενο θέμα με αυτό το τίτλο δεν ανοίγει εξαιτίας τεχνικού προβλήματος . Οι τεχνικοί έχουν ειδοποιηθεί - όταν γνωρίζουμε περισσότερα, θα σας ενημερώσουμε εδώ με edit admin + νεα δημοσίευση. Παρακαλούμε αν μπορείτε συνεχίστε σε αυτό το νέο θέμα τις συζητήσεις σας! ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση!
Last reply by Koalaki, -
Μιας και υπάρχουν τα καφέ Ιουλίου, Αυγούστου και Οκτωβρίου, είπα να καλύψω το κενό και να ανοίξω ένα καφέ και για τις εγκυούλες που αναμένεται να γεννήσουν το Σεπτέμβριο του 2013, καθώς μπορεί να "γκουγκλάρουν" αγωνιωδώς για να βρουν κάτι παρόμοιο και να μην το βρίσκουν (έτσι την είχα πατήσει κι εγώ αρχικά, μέχρι που βρήκα φιλόξενη παρέα στο καφέ του Αυγούστου)! Λοιπόν, υπάρχουν εκεί έξω εγκυούλες με ΠΗΤ το Σεπτέμβριο; Η δική μου ΠΗΤ είναι 12-9-2013 (προς το παρόν, μπορεί να αλλάξει στις επόμενες επισκέψεις στο γιατρό), περιμένω το πρώτο μου παιδάκι και απ' ό,τι φαίνεται είναι αγοράκι!
Last reply by specialpe, -
Επειδη δεν εχει καφε Νοεμβριου ειπα να φτιαξω εγω μιας και εχω πητ 15/11/13. Με το καλο σε ολες μας!!! Για μαζευτειτε!!!! :tongue: :tongue:
Last reply by Lia_84, -
- 13 απαντήσεις
- 93,8k εμφανίσεις
Γεια σας! Οι δύο τελευταιοι μήνες του 2013 ας έρθουν εδώ! Λοιπόν ειμαι η Έλλη με ΠΗΤ 2 Δεκεμβριου. Σήμερα έμαθα ότι είμαι εγγυος 5 εβδομάδων. Είναι το πρώτο μου παιδάκι το οποίο με πεδεψε λίγο αλλά τα καταφέραμε. Και το λατρεύω..
Last reply by Annadm, -
- 0 απαντήσεις
- 88,3k εμφανίσεις
Κορίτσια καλό μήνα ! Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή αν γράφετε σε άλλο σημείο, αλλά μαζευόμαστε εδώ αυτές που γεννάμε τον Δεκέμβριο; Εγώ έχω ΠΗΤ 20/12/13, που είναι και η ημερομηνία γέννησης της μητέρας μου κατά σύμπτωση, και περιμένουμε το δεύτερο αγοράκι μας (το πρώτο έκλεισε τα 5 πριν κάτι μέρες). Στο ΡΕΑ πρόκειται να γεννήσω και το επέλεξα περισσότερο λόγω απόστασης γιατί τον πρώτο τον έκανα τότε στο ΛΗΤΩ (με φυσιολογικό τοκετό ), και η αλήθεια είναι πως ήταν η απόσταση μια ταλαιπωρία για όλους (εκτός απο εμένα). Δεν μπορώ να πω πως έχω λιγότερο άγχος επειδή είναι το δεύτερο παιδί, γιατί νομίζω πως τα έχω ξεχάσει ΟΛΑ! Θέλω όμως να σκέφτομαι θετικά για να πάνε καλά τα…
Last reply by ΒΑΒΥ ΒΟΥ, -
- 88 απαντήσεις
- 128,9k εμφανίσεις
Καλησπερα !!!! Μολις μπηκα στον 4ο και νιώθω εξουθενωμενη χωρις λογο !!!!!! Δεν περνανε και οι μερες...... υπαρχει καμια να γενναει - πρωτα ο Θεος -τον Ιαννουαριο ????
Last reply by sotsafi89, -
- 1 απάντηση
- 90,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα, Τους τελευταίους 10 μήνες διαβάζω όλα τα forum για επιδοξους γονείς και κάθε μήνα περιμένω το θαύμα! Αυτή τη φορά όμως απογοητεύτηκα. Έχω πολυκυστικές ωοθήκες, άρα μπερδεμένες ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα έκανα σαλπιγγογραφία και ήταν άψογη, το σπερμοδιάγραμμα του συζύγου μου είναι "super" όπως είπε η μικροβιολόγος και το μόνο πρόβλημα είναι η χαμηλή προγεστερόνη. Αυτό το μήνα ξεκινήσαμε 5η με 9η μέρα του κύκλου serpafar, 15η μερα pregnyl, 19η μέρα utrogestan το οποίο συνεχίζω εως και σήμερα 29η μέρα. Ο κύκλος μου συνήθως είναι 30 μέρες. Σήμερα δεν κρατήθηκα και έκανα χοριακή η οποία έδειξε 1,75 δηλαδή αρνητικό.Βέβαια η γιατρός μου είχε πει να κάνω χοριακή…
Last reply by rafela, -
- 0 απαντήσεις
- 90,9k εμφανίσεις
Καλησπερα κοριτσια και με το καλο τα νινακια μας!Ανοιξα αυτο το θεμα μιας κ οι δικες μου ορμονες εχουν βαρησει τιλτ...θελετε να πουμε εντυπωσεις??
Last reply by mama22, -
Cafe Ιουνίου 2013 1 2 3 4 5
από kittymaria- 64 απαντήσεις
- 122,8k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια άνοιξα αυτο το forum για να μιλάμε και για να γνωριστούμε οι εγκυούλες που περιμένουμε το μπεμπάκι μας τον Ιούνιο του 2013. Εμένα είναι η δευτερη εγκυμοσύνη μου, καθώς ήδη έχω ένα γιο 8 μηνων.
Last reply by kittymaria, -
- 6 απαντήσεις
- 96,5k εμφανίσεις
Κοριτσια καλησπερα. μου εδωσε ο γιατρος μου 10 μερες αδεια αναρωτικη. εγω θα πρεπει να την καταθεσω στο ικα σωστα? ξερετε τι διαδικασια χρειαζεται να κανω?
Last reply by markela35, -
Ίσως είναι νωρίς ακόμα, αλλά υπάρχει καμια μανούλα με ΠΗΤ μεσα στο 2013; Εγώ εχω ΠΗΤ 1 Φεβρουαρίου, αλλά ίσως γεννήσω μέσα στο Γενάρη,γιατί και το κοριτσάκι μου στις 39 εβδομάδες το γέννησα...
Last reply by Ellie2013, -
Απρίλιος 2013 1 2
από nefel- 22 απαντήσεις
- 97,1k εμφανίσεις
Καμια τον Απρίλη;;;
Last reply by Hope!,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 5.141 απαντήσεις
- 746.249 εμφανίσεις
-