Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

elxir

Registered Users
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    55
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

elxir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα. Έχω πάρα πολλά πατρόν και περιοδικά με πατρόν burda και άλλα πολλά. Σκέψου ότι έχω περιοδικά σχεδόν 30 ετών . Στείλε μου μήνυμα αν ενδιαφέρεσαι ακόμη.
  2. Καλημέρα. Αν είναι ακόμη διαθέσιμη την θέλω εγώ...

  3. Διαφημίσεις

  4. Καλημέρα σας. Θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε τη σκούπα σας?
  5. Καλημέρα! Παραλάβαμε την στολή σας του Batman και σας ευχαριστούμε πολύ!!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύ καλή κατάσταση της στολής, για την πολύ γρήγορη αποστολή και φυσικά που μου την έστειλες πριν προλάβω να σε πληρώσω. Θα τα ξαναπούμε...... Καλές απόκριες!!!!
  6. Καλησπέρα σας. Θα μπορούσαμε να έχουμε τη στολή σας του batman?
  7. Σας έστειλα μήνυμα. Με ενδιαφέρουν και οι 2 στολές σας.

  8. Διαφημίσεις

  9. Καλησπέρα σας. Αν αλλάξει κάτι για τον Μίκη τον Παραμυθά είμαι κι εγώ εδώ....
  10. Για άλλη μια φορά ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την γρήγορη αποστολή και φυσικά για την τέλεια ποιότητα των ρούχων σου (μαγιό αυτή τη φορά). Να είσαι καλά και σίγουρα θα τα ξαναπούμε!!!!
  11. Καλησπέρα. Έχεις μήνυμα.........!!!!!
  12. elxir

    Καλαθούνα ή πορτ μπεμπέ

    Ακόμη ξάχνω
  13. elxir

    Καλαθούνα ή πορτ μπεμπέ

    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σου αλλά θα ήθελα κάτι σε καλύτερη κατάσταση. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.

  14. Διαφημίσεις


  15. elxir

    Καλαθούνα ή πορτ μπεμπέ

    ???????
  16. Ελπίζω να μη σε ζαλίζω με τις ερωτήσεις μου. Υπάρχει μήπως και η βάση της?
  17. Καλημέρα. Θα μπορούσα να έχω μια φωτογραφία από την καλαθούνα?
  18. elxir

    Καλαθούνα ή πορτ μπεμπέ

    Θα προτιμούσα να έχει και βάση η καλαθούνα. Και φυσικά να είναι οικονομική.
×
×
  • Δημιουργία νέου...