Ψάχνω να αγοράσω παιδικά είδη!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ιδιώτες (Μην ξεχνάτε να τοποθετείτε απευθείας στον ΤΙΤΛΟ της αγγελίας σας την περιοχή που βρίσκεστε! )
1.633 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 0 απαντήσεις
- 85,4k εμφανίσεις
ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ παρακαλούμε δημοσιευετε τις αγγελίες σας όλες μαζί σε ένα topic καθώς η πολλαπλή δημοσιευση σε νεα θεματα καθε φορά προκαλεί πρόβλημα στην μηχανή αναζήτησης του φόρουμ όταν κάποιο μέλος αναζητά ενημερωτικά θέματα. Κάτι τέτοιο έιναι εντελώς δυσλειτουργικό για το φόρουμ και θα προκαλέσει την ταυτόχρονη κ παράλληλη συζητηση για το ίδιο θέμα, σε διάφορες ενότητες, απαιτώντας μετά την παρέμβαση των συντονιστών για ένωση των θεμάτων. Η συνήθης πρακτική των μελών είναι να ανανεώνεται η παλιά αγγελία (προσθέτοντας και νέα αντικείμενα), γράφοντας μια νέα σύντομη δημοσίευση ακριβώς από κάτω, χρησιμοποιώντας την έ…
Last reply by admin, -
Διαφημίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 87,5k εμφανίσεις
Γεια σας παρακαλέσουμε όταν η αγγελία που δημοσιεύσατε παύει να ισχύει, δηλαδή βρήκατε ότι ψάχνατε, πουλήθηκε / χαρίστηκε το εκάστοτε αντικείμενο είτε να μεταφέρετε την αγγελία μέσω της λειτουργίας, move thread που βρίσκεται στα Εργαλεία Αγγελίες που έχουν λήξει και βρίσκονται στο Αρχείο προς διαγραφή ! , διαγράφονται περίπου ένα μήνα μετά τη λήξη τους. Οδηγίες μεταφοράς ανενεργής αγγελίας : Όπως έχετε ανοίξει και βλέπετε την αγγελία σας Πηγαίνετε στα Εργαλεία Θεμάτων (εικόνα 1 ) Επιλέγετε move thread (μετ. = μετακίνηση νήματος - θέματος ) (εικόνα 2 ) Θα σας ανοίξει ένα νέο παράθυρο (Σημείωση : το νέο αυτό παράθυρο σας δείχνει τον τίτλο της αγγελίας…
Last reply by Milkshake, -
- 0 απαντήσεις
- 87,7k εμφανίσεις
Όροι Χρήσης 1. Οι Υπηρεσίες του Parentscafe.gr παρέχονται απολύτως δωρεάν σε όλους τους Χρήστες και απαγορεύεται η μεταπώλησή τους, καθώς και η παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα τους. Δεν επιτρέπεται η χρήση του από εκπροσώπους εταιρειών, κατόχους blog, εταιρίες , ιστοσελίδων ή άλλων επαγγελματιών. Επίσης όταν φυσικά πρόσωπα έχουν επαγγελματική σχέση με εταιρεία που σχετίζεται με υπηρεσίες για παιδιά/γονείς ή άλλο παρεμφερές αντικείμενο εργασιών, από τις οποίες αποκομίζουν χρηματικό όφελος, δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στην ενότητα όπου το περιεχόμενο αφορά το αντικείμενο της επιχείρησής αυτής, προς αποφυγή κατάχρησης , από επαγγελματίες/εταιρε…
Last reply by Milkshake, -
- 2 followers
- 7 απαντήσεις
- 7k εμφανίσεις
Καλησπέρα, πριν μια εβδομάδα κόψαμε το θηλασμο με τη μικρή μου (16 μηνών) η οποία είχε συνδυάσει το στήθος με τον ύπνο. Ζορίζομαι πααααρα πολύ πλέον να την κοιμισω και αναζητάω απεγνωσμένα τρόπους να την καταφέρω, για να καταλάβετε κάνουμε και στο μεσημεριανό αλλά και στο βραδινό 40 λεπτά για να την καταφέρουμε. ειπα λοιπόν να δοκιμάσω με τη βιδρα της Fisher price που μου προτείνανε καθώς έχει την αναπνοή κτλ. Οποία δεν χρειάζεται ούτε χρησιμοποιεί πλέον τη βιδρα θα το εκτιμούσα παρα πολύ να μου τη χαρίζατε ή έστω να μου την πουλήσετε σε χαμηλή τιμή. ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων.
Last reply by Mariia, -
- 6 απαντήσεις
- 6,7k εμφανίσεις
Ψαχνω παιχνιδια πιστες hot wheels,επιτραπεζια παιχνιδια η κατι αλλο σπαθια -φιγουρες marvel ειναι 5χρ ο μικρος και ξεμιναμε απο παιχνιδια ολο ζωα εχουμε και βαριομαστε στειλε μου σας παρακαλω.σε πμ να δω με τιμες
Last reply by slavaukdemnt, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 14,3k εμφανίσεις
Ζητάω συγκεκριμένα την μπροστινή μπάρα ασφαλείας ενός παλιού καροτσιου 3 σε 1 μάρκας cangaroo sharah verde (του μεγάλου καροτσιου και όχι του καθίσματος αυτοκινήτου). Έχω μόλις γεννήσει το δεύτερο παιδάκι μου και το ξέχασα στην παιδική χαρά και χάθηκε και έτσι γίνεται άχρηστο και μη ασφαλές για το μωρό. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω καινούργιο μιας και είμαι άνεργη. Εάν έχει κάποια μαμά ένα παρόμοιο μοντέλο και δεν το χρειάζεται και μπορεί να μου βγάλει την δική της μπάρα ( με πληρωμή) το χρειάζομαι επειγόντως. Σας ευχαριστώ!
Last reply by Barb2024, -
- 3 απαντήσεις
- 26,7k εμφανίσεις
ψαχνω οποιοδηποτε τευχος ευχαριστω
Last reply by dimmarμ, -
- 0 απαντήσεις
- 40k εμφανίσεις
Αναζητώ καρεκλάκι stokke tripp trapp
Last reply by Marisol, -
- 3 απαντήσεις
- 53k εμφανίσεις
Καλησπέρα ψάχνω παιδική ξύλινη κουζινα για άμεση αγορα
Last reply by Καντι, -
- 0 απαντήσεις
- 51,8k εμφανίσεις
Ψαχνω καρότσι, port bebe και καθισματάκι αυτοκινήτου stokke xplory σε παρα πολυ καλη κατάσταση χωρις φθορες στα χερουλάκια, χρώματα όλα ανοιχτα σκουρα εκτος απο τελειως κοριτσιστικα!! με φωτος φυσικα!! ευχαριστω πολυ
Last reply by tatianaki, -
- 0 απαντήσεις
- 52,1k εμφανίσεις
Ενδιαφέρομαι για ομπρελα stokke σε χρώμα γκρι σκούρο η μαύρο και για τσάντα για ψωνια σε χρώμα μαυρο
Last reply by Giotazyma, -
- 2 απαντήσεις
- 52,7k εμφανίσεις
https://gr.shop-orchestra.com/dw/image/v2/AARU_PRD/on/demandware.static/-/Sites-orchestra-master/default/dw08f392ec/images/view/A/B/0/0/1/AB001I_ECR_1_X.jpg?sw=240&sh=240&sm=fit Καλησπέρα σας, Καινούργια στην παρέα! Έχω μια μπεμπούλα 12 μηνών και σήμερα δυστυχώς έχασα το νανι της στη βολτα μας. Το είχε από οταν γεννήθηκε και δεν το αποχωριζοταν. Το είχα αγοράσει από τα Orchestra αλλά δεν υπάρχει πια. Σε περίπτωση που κάποια μανούλα έχει αγοράσει το ίδιο και το μωράκι της δεν το χρειάζεται πια, θα ήθελα να το αγοράσω. Έχω επισυνάψει φωτογραφία. Σας ευχαριστώ. Βίκυ 6934862541 [email protected]
Last reply by Βίκυ Μ., -
- 7 απαντήσεις
- 62,9k εμφανίσεις
Καλησπερα!!θα γινω μανουλα των μαϊο πρωτη φορ και ειμαι σε διλημμα ποιας μαρκας καροτσι ειναι καταλληλο για εμας!!καταρχην πειτε μου την γνωμη σας να διαλεξω κατι σε 3-1;αξιζει;ειμαι αναμεσα σε καποιες μαρκες αλλα δεν εχω ιδεα δεν θα θελα κατι πανακριβο αλλα κατι μετριο σε τιμη για να επιζησει απο το ταλιμπανακι μου και για το επομενο!!εχετε να μ πειτε γνωμες για kikkaboo,bebestars,justbaby?εγω ειμαι αναμεσα στα inglessina και pegperego!!επισης σημερα ανακαλυψα τα tuttis και παραλολουθησα και βιντεο μ φανηκαν αρκετα safe!!ευχαριστω πολυ
Last reply by Vila, -
- 1 απάντηση
- 52,8k εμφανίσεις
Καλημέρα! Ψάχνω τα παρακάτω επιτραπέζια ...αν τα έχει κανείς, στείλτε πμ! CLUEDO (κανονικό, όχι το τζουνιορ) HOTEL DIXIT ΠΟΡΤ ΡΟΥΑΓIAΛ MYSTERIUM (TO MYΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ) TA ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ ΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ Ευχαριστώ
Last reply by MUMSOFIA, -
- 0 απαντήσεις
- 52,6k εμφανίσεις
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Ψάχνω αυτό το επιτραπέζιο στην εκδοση της ΚΑΙΣΑ με ξυλινα πιγκουινάκια...αν το έχει κανείς και δεν το παίζει πια, θα μας ενδιέφερε!
Last reply by dimitra.g, -
- 3 απαντήσεις
- 55,1k εμφανίσεις
DVD - οι περιπέτειες του Πινόκιο - Από Modern Times Δινόταν από την εφημερίδα "ο κόσμος του επενδυτή" σε 6 dvd και μας λείπουν τα νούμερα 4-5-6
Last reply by Kamilopardali, -
- 0 απαντήσεις
- 53k εμφανίσεις
καλημερα σας ψαχνω κυριως φιγουρες - ανθρωπακια απο lego duplo, και σχετικα τουβλακια. στειλτε μηνυμα! ευχαριστω!
Last reply by bibika, -
Παλτό παιδικο
από island1- 0 απαντήσεις
- 52,9k εμφανίσεις
Ψάχνω παλτό για κορίτσι 2-3 ετων
Last reply by island1, -
- 0 απαντήσεις
- 53k εμφανίσεις
Καλημέρα! Ψάχνω σε καλή κατάσταση, διώροφο μεγάλο σπίτι Playmobil!
Last reply by maria23, -
- 0 απαντήσεις
- 53,2k εμφανίσεις
Kαλησπερα ψάχνω το ψυγείο από τις φιγούρες που Μ;χευπυν τα παιδιά από το lidl.
Last reply by island1, -
STIKEEZ LIDL
από CHRISK1- 0 απαντήσεις
- 53,8k εμφανίσεις
Καλημέρα, Ψάχνουμε να βρούμε 2 ψυγεία για τα stikeez από τα lidl! Ξέρετε που μπορώ να τα βρω; Σας ευχαριστώ
Last reply by CHRISK1, -
- 0 απαντήσεις
- 53,6k εμφανίσεις
Ψάχνω το αυτοκόλλητο 43 κουκουρουκου angry birds αν το έχει κάποιος κάποια ...στο άλμπουμ θα το ήθελα για το άλμπουμ μας...ευχαριστω για το ποδήλατο της μικρης
Last reply by joy1979, -
- 0 απαντήσεις
- 53,5k εμφανίσεις
Πιο συγκεκριμένα κάτι σαν το παντοπωλείο της Τοοκy Toys και πάγκο με εργαλεια της Classic World
Last reply by MarikaTz, -
Παιχνίδια ELC
από angelba- 7 απαντήσεις
- 57,8k εμφανίσεις
ψάχνω παιχνίδια ELC για ηλικία 6 -12 μηνών
Last reply by Joan09, -
- 0 απαντήσεις
- 54k εμφανίσεις
Ψάχνω καρότσι διδύμων σε καλή κατάσταση, ευχαριστώ
Last reply by FifitsaReal, -
- 3 απαντήσεις
- 55,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, είμαι νέο μέλος και έχω προβληματιστει ιδιαίτερα στο θέμα αγοράς καροτσιου. Περιμένω μωράκι σε ένα μήνα, μένω Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να με ενημερώσουν όσοι μπορούν τι επιλογή να κάνω σε καρότσι τριλογία ή καρότσι και πορτ μπεμπέ γιατί υπάρχει ένα καθισμα αυτοκίνητου (10 ετών βέβαια) με τιμή μέχρι 500€.
Ψαχνω mcqueen
από elsa8- 1 απάντηση
- 54,4k εμφανίσεις
Ψαχνω αυτοκινητακια mcqueen μαζι με την ομαδα του σε προσιτη τιμη
- 5 απαντήσεις
- 55,3k εμφανίσεις
Ψάχνω μεταχειρισμένο ρινγκ σλινγ όποια μανούλα τον πουλάει..οι περισσότερες αγγελίες εδώ είναι παλιές Κ τα μέλη δεν έχουν συνδεθεί εδώ Κ ενα χρόνο οπότε μάλλον είναι αδύνατο Ν βρώ σε ήδη υπάρχουσα αγγελία. Ουδέτερο χρώμα ή αγοριστικο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Last reply by gingerela, -
- 2 απαντήσεις
- 54,5k εμφανίσεις
Ζητάω ρούχα για αγόρι, φόρμες, μπλούζες κλπ κυρίως χειμωνιάτικα και μόνο σε πολύ καλή κατάσταση. Δίνω κοριτσίστικα ρούχα ή παιχνίδια, αν υπάρχει ενδιαφέρον στείλτε μου μήνυμα τί ακριβώς χρειάζεστε να στείλω φωτο.
Last reply by EvaP, -
- 0 απαντήσεις
- 54,5k εμφανίσεις
Εκ μέρους φίλης ψάχνω τρίκυκλο ποδήλατα κι
Last reply by island1,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 12.850 απαντήσεις
- 1.296.714 εμφανίσεις
-
- 11.405 απαντήσεις