Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

mpoukaki

Registered Users
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    162
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο mpoukaki

  1. mpoukaki

    Κυτταρα ΝΚ

    Κι εγω διαβασα για αυτον τον ορο αλλα δε ξερω ουτε που τον χορηγουν ουτε τιποτα... Εκτος απο τα αντιπυρηνικα που ηταν στο οριο δεν βρεθηκε καποιο αυτοανοσο...απλα ισως βγει στην πορεια. Για τον ορο αυτον να ρωτησω εγω την αιματολογο η τον γυναικολογο;
  2. mpoukaki

    Κυτταρα ΝΚ

    Μετα απο 2αποτυχημενες εμβρυομεταφορες ανακαλυψαμε ανεβασμενες τιμες των κυτταρων νκ . στην 3η επισης αποτυχημενη προσπαθεια επερνα εκτος των αλλων και κορτιζονη αλλα δυστυχως και παλι αποτυχια.υπαρχει κατι αλλο που σας βοηθησε στην πτωση τους για θετικο αποτελεσμα;;
  3. mpoukaki

    Υιοθεσία (!?!)

    καλημερα παρα πολυ ωραιο αυτο που σκεφτηκατε!!!!!!!!! δυστυχως δε ξερω κατι συγκεκριμενο αλλα αν πατησεις στο google αναδοχη παιδιου θα βρεις πληροφοριες . ειναι πιο ευκολη διαδικασια απο την κανονικη υιοθεσια ...... απ οτι ξερω δε χρειαζονται πολλα χαρτια αλλα εχει τα υπερ και τα κατα της τοσο για εσας οσο και για το παιδακι....... να σου πω κι εμεις το σκεφτηκαμε αλλα δε το πολυεψαξα.....αν μαθεις κατι γραψτα να ξερω! ευχαριστω και καλη επιτυχια!!!!!!!!
  4. mpoukaki

    ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ

    α ωραια!!!! ευχαριστω παρα πολυ!!!
  5. mpoukaki

    ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ

    καλημερα!!! μαγισσα περιμενω νεα σου .... μεχρι τις 5 περιπου θα ειμαι σπιτι ...μετα παω κι εγω για την δικια μου.........καλα αποτελεσματα να εχουμε!!!!!!! κοριτσια να ρωτησω κατι?????? απο εχτες εχω αυτα τα υγρα της ωορηξιας........ λιγο νωρις αλλα τεσπα...... υπαρχει καποιο προβλημα με την σαλπιγγογραφια?????? τα υγρα σημαινουν οτι εχει γινει η ωορηξια η οτι προκειται να γινει ???????
  6. 3η νομιζω αν και εχω μπερδευτει λιγο με το μετρημα των ημερων. πες μου τη γνωμη σου και σ αυτο αν ξερεις.... την κυριακη το βραδυ ειχα ροζ υγρα τη δευτερα το πρωι καθαρη σχεδον.... δευτερα απογευμα και μετα κανονικη ροη με κοκκινο αιμα εγω τις εξετασεις τις εκανα σημερα......... με τη δικια μου μετρηση θα ελεγα οτι ειμαι στην 4η μερα μη πω και 5η αλλα η γυναικολογος μου ειπε οτι ειμαι στην 3η. εσυ τι λες?
  7. τωρα μολις τα πηρα.... η fsh ειναι οριακα ανευασμενη και η ε2 φαινεται καλη για την φαση που ειμαι αλλα εκει που λεει για την εμμηνοπαυση κατω απο 45...... μηπως επρεπε να εχω παραπανω ?? σημαινει κατι ? ξερετε?
  8. ΩΟΘΥΛΑΚΙΟΤΡΟΠΟΣ ΟΡΜΟΝΗ (FSH) 10,51 ΩΟΘΥΛΑΚΙΚΗ 2,5 - 10,2 mIU/ml ΩΟΡΡΗΞΙΑ 3,4 - 33,4 mIU/ml ΩΧΡΙΝΙΚΗ 1,5 - 9,1 mIU/ml ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ 23,0 - 116,3 mIU/ml ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ (Ε2, 17β-ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ) 38,52 ΩΟΘΥΛΑΚΙΚΗ 19,0 - 247,0 pg/ml ΩΟΡΡΗΞΙΑ 36,0 - 571,0 pg/ml ΩΧΡΙΝΙΚΗ 23,0 - 256,0 pg/ml ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ - <45,0 pg/ml
  9. κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!!!! εχω αποτελεσματα των 2 ορμονολογικων που μου εβαλε........μονο αυτες μου εβαλε και την αμη η οποια θα βγει την αλλη παρασκευη.
  10. mpoukaki

    ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ

    γεια σου μαγισσα .... δε ξερω τιποτα για τον συνδυασμο με τη σαλπιγγογραφια......ρωτα και στο εργαστηριο που θα την κανεις αλλα για να στο λενε οι γιατροι μαλλον δεν θα υπαρχει προβλημα. το μονο που ξερω ειναι οτι σιγουρα θα παρεις αντιβιωση και εσυ και ο συζυγος ..... γιατι προκαλει προβληματα στην εγκυμοσυνη εαν δεν θεραπευτει. ειχε μια φιλη μου εκανε την θεραπεια και ολα καλα!!!! το ιδιο ευχομαι και για εσενα!!!!!!!!!!!καλο βραδυ!!!!
  11. μηπως εννοεις 3,61 και 3,52??? ευχαριστω πολυ εφακι!
  12. εαν δε γνωριζετε κατι ..... μπορειται να μου πειτε μετρησεις ωοθηκων στους δικους σας υπερηχους και την ηλικια σας.ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
  13. mpoukaki

    ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ

    ελπιζω να εχουμε καλα νεα και οι δυο μας!!!!!!! δε θελω αλλη απογοητευση...... χτες ανακαλυψα οτι εχω μικρες ωοθηκες.......αυριο θα παω για εξετασεις αιματος κι αν ειναι και αυτες χαλια μαλον παω για εμμηνοπαυση. ξερεις τιποτα επι του θεματος?? εχωανοιξει κι αλλο θεμα αλλα ακομα καμια απαντηση.
  14. ????????????????????? δε γνωριζετε τιποτα?????????????????
  15. 15/10/14 ΤΩΡΑ ΔΛΔ ΔΕΞΙΑ ΩΟΘ. 2,48*1,17 ΑΡΙΣΤ.ΩΟΘ.2,29*1,61 19/7/13 ΔΕΞΙΑ 3,06*2,80 ΑΡΙΣΤ.2,83*1,74 18/5/12 ΔΕΞΙΑ2,90*1,41 ΑΡΙΣΤ.3,20*1,75
  16. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟ? Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΜΙΑ ΩΟΘΗΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΜΑΚΤΙΡΙΑΚΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ .... ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΩΟΘΥΛΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ.........ΑΛΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΩΟΘΗΚΩΝ.ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ.......!! ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΩΟΘΗΚΩΝ??? ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΩΟΡΗΞΙΑ?? ΕΙΜΑΙ 34 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΥΚΛΟ 25-28 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΠΟΛΥ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ....ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΝΕΤ.
  17. mpoukaki

    ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ

    βρηκες ραντεβου? ποτε θα πας? εγω τελικα εκλεισα για την αλλη τεταρτη το απογευμα....καλα αποτελεσματα να εχουμε...!!!!!!!!!!!!!!!!!
  18. ευχαριστω για τις απαντησεις ! τελικα εκλεισα στο ασκληπειο την αλλη τεταρτη με 120Ε μαζι με το φαρμακο. καλο βραδυ!!
  19. ΓΕΙΑ ΣΑΣ .... ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΡΙΟΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΟΠΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ Τ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ...ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΙΑΓΡΑΦΙΚΟ. ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΓΕΝΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ?
  20. mpoukaki

    ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ

    κοριτσια τι κανετε???σορυ που χαθηκα ... ελειπα για σαβατοκυριακο. μαγισα τελικα θα σε περασω ....... μου ηρθε σημερα το απογευμα......αυριοο παιρνω να κλεισω ραντεβου!!!!!! απο τη μια φοβαμαι .....αλλα απο την αλλη λεω ας ειναι καλα τ αποτελεσματα κι ας πονεσω και λιγο(ελπιζω)
  21. mpoukaki

    επειγον!!!!!

    ευχαριστω αλλα ειμαι θεσσαλονικη.
  22. mpoukaki

    ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ

    προσπαθειται καιρο για μωρακι?
  23. mpoukaki

    ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ

    μπορει και να σε περασω ...... οποτε θα σου πω εγω την εμπειρια μου!!! εχω ηδη 5 μερες καθυστερηση που δεν ειχα ποτε......οποτε λογικα οπου να ναι ερχεται!! μου ειπαν 7η - 10η μερα κι εσενα ετσι?
  24. mpoukaki

    ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ

    ποια ειναι η διαδικασια για σαλπιγγογραφια? ποναει πολυ?? ποσο σας κοστισε?? και που την κανατε?μου συστησαν ενα εργαστηριο το οποιο χρησιμοποιει μια μεθοδο που ελαχιστοποιειται ο πονος.
×
×
  • Δημιουργία νέου...