Κατερίνα Α

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  163
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλημέρα!!!Έχεις φτιάξει κλειστή ομάδα η απλά αίτημα σε κάποιο όνομα??
 2. Καλημέρα!! Έχω κάνει τη μικρή καμπύλη περίπου στις 20 εβδομάδες λόγο ιστορικού στη πρώτη εγκυμοσύνη.βγηκε μια χαρά κ περιμένω τη μεγάλη να κάνω όπου να ναι αλλά δεν είμαι αισιόδοξη.παιρνω ζαχαρο μετά το φαγητό κ είναι στα όρια πολλές φορές κ φοβάμαι νότια θα έχω πάλι...εσύ έκανες??
 3. Είναι να σταματήσω περίπου 20 Σεπτεμβρίου αλλά είχα κρατήσει όλη την άδεια κ ετσι 16 Αυγούστου είναι η τελευταία μετά δουλειά!!! Μετα Θα με δουν του χρόνου τον Αύγουστο!!!
 4. Από τη μια πραγματικά είσαι τυχερή από την άλλη κάθε φορά είσαι σε αναμονή!! Δεν πειράζει..ξεκούρασου οσό μπορείς τώρα κ βλέπεις ..
 5. Καλημέρα μανουλες!!!! Πότε σταματάτε δουλειά όσες δουλεύετε?? πλησιάζει ο καιρός να σταματήσω κ δεν περνάει με τίποτα
 6. Όλα καλά θα είναι! Λογικό να φοβάσαι αλλά αν ήταν κάτι σημαντικό θα επεμεναν οι γιατροί να κάνεις κ κάτι άλλο.γερο θα είναι το μωράκι...
 7. Τέλος κ η δική μου β επιπέδου!! Όλα πολύ καλά κοντά στα 450 γρ.το κορίτσι μου!!δόξα το θεό πάμε παρακάτω!!!
 8. Καλημέρα!! Βγήκε κ η nipt όλα τέλεια!! Κ έχω κοριτσάκι!!! Είχα πει του γιου μου ότι θα παίζει με τον αδερφό του αλλά τώρα πρέπει να το αλλάξω!!!
 9. Τι κάνετε?? Σήμερα έκανα την nipt ! Μου είπε ο γιατρός καθαρά λόγο ηλικίας να κάνω αίματος η αμνιοπαρακέντηση.επελεξα αίματος..έχει κάνει καμία σας??
 10. Χρόνια σου πολλά!! Με το καλό!!!
 11. Μπα δεν είναι κ απόλυτο. .εγώ στο γιο μου είχα 160 ...κ τώρα πάλι το ιδιο
 12. Καθόλου αγωνία αλήθεια..καλά να είναι.απλα στο πρώτο το είχαν δει πολυυυυ νωρις
 13. Είναι όλο πλάτη...έχει μια υπόνοια για κορίτσι είπε..θα δουμε
 14. Καλημέρα!! Βρε κορίτσια ακόμα ο γιατρός δεν μπορεί να δει το φύλλο του μωρού..είμαι στην 16 κ τίποτα ακόμα..εσείς ξέρετε??