favol

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  711
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.016 εμφανίσεις προφίλ
 1. Τι ειναι το κέντρο για το ωάριο;
 2. Στο ιατρείο ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ λες έτσι; Έχει καποια διαφορα η εξεταση του καρυότυπου που κανουν στο Ινστιτουτο Υγειας παιδειού και στο χωραίμειο; Είδα ότι εσύ την έκανες και στα δύο και ότι είχαν διαφορετική τελική άποψη αλλά η εξέταση ήταν διαφορετική; πώς και σου την επανέλαβαν;
 3. Τελικά έπεσε στο 10.. όντως πάλι βιοχημική βρε @island1 για πες γιατί το μόνο που σκέφτομαι είναι ο προεμφυτικος γιατί εσένα σου λένε όχι; Τι ρισκάρεις κάνοντας; Τι ποσοστό είναι να χάσεις υγιή βλαστοκυστη; Γιατί να πηγαίνει κανείς στα χαμένα στην έμβρυομεταφορά αν έχει πίσω του βιοχημικές;
 4. Καλημέρα! Μη ξεχνάς ότι δεν είναι και πολύ ακριβείας αυτές οι μετρήσεις... Εδώ όταν γεννιούνται έχουμε αποκλίσεις και 1 κιλό σε σχέση με αυτό που έβγαζε ο υπέρηχος ενώ ένα ποσοστό διαφοροποίησης είναι ούτως ή άλλως αποδεκτό. Θα έλεγα να το ελέγξεις το ζάχαρο σου αλλά μη τρελαίνεσαι αν είναι οκ! Δε νομίζω ότι το μωρό θα έχει μεγαλωσωμία με μια φέτα μαρμελάδα πού και πού!
 5. Εφάπαξ ή κάθε χρόνο; Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από την οωληψία οπότε μπορεί να χρέωναν κάτι αρχικά εφαπαξ και να το έχω στο μυαλό μου σαν μέσα στο όλο μπατζετ της οωληψίας. Πάντως δε πληρώνω κάτι καθε χρόνο. Σε άλλα 2 κέντρα που έχω ρωτήσει χρεώνουν με το χρόνο. Αυτό ξαναπές το!! Πόσες φορές τα σκεφτόμαστε όλες αυτά... Αλλά πόσο συχνό είναι, δεν είμαστε εξαίρεση. Και πόσο χειρότερα υπάρχουν.. Ας ελπίσουμε κάπου στο τέλος της διαδρομής να μας περιμένει 1,2,3 ... υγιή μωράκια με μια υγιή και όμορφη ζωή! Καλή σου επιτυχία στην προσπάθεια!
 6. Εμένα με σταμάτησε την προηγούμενη φορά αλλά νομιζω ότι αυτή τη φορά δε θα είναι το ίδιο.. Επίσης λογικά θα εξαρτάται από το σε πόσο προχωρημένη φάση είσαι
 7. Στο κέντρο που ειμαι δε πληρώνω τίποτε για την κατάψυξη αλλά νομίζω είναι από τις εξαιρέσεις. (Εμρβρυοαρτ - Ακεσώ)
 8. Σε ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια! Μακάρι..
 9. Ναι όντως, και μάλιστα με την πρώτη! Είμασταν σούπερ τυχεροί καταλαβαίνω τώρα.. Για το δεύτερο 6 σπερματεγχύσεις με μηδενικό αποτέλεσμα και αυτή είναι η 3η εμβρυομεταφορά και από ότι φαίνεται πάλι κάτι στραβωνει..
 10. 16,4 8η μέρα από την εμβρυομεταφορά 2 βλαστοκύστεων 4ΒΑ και 3ΒΓ Στην πρώτη εμβρυομεταφορά που κατέληξε σε βιοχημική ήταν 18,4 την 6η ημέρα από την εμβρυομεταφορά 1 βλαστοκύστης 5ΑΑ. Στο γιο μου είχα 16,1 την 11η ημέρα από σπερματέγχυση, δλδ αντίστοιχα πες 6η ημέρα. Ναι με λες και ανυπόμονη, τεστάρω πάντα πολύ νωρίτερα όμως έτσι "έπιασα" τη βιοχημική μου Μεσολάβησε φυσικά και μια δευτερη εμβρυομεταφορά με ένα ωραιότατο μηδέν, παρά τις 2 4ΑΑ βλαστοκύστες..
 11. Ήμουν σίγουρη ότι θα είχες θετικό λόγω του αίματος... Κρίμα βρε κορίτσι... Τα σημάδια πάλι μας ξεγέλασαν.. Εμένα είναι μικρή και ελπίζω να μην είναι βιοχημική για άλλη μια φορά..
 12. Τίποτε δεν είναι αναισθησία, τι λες!! Βιώνεις κάτι πολύ δύσκολο, μη θέτεις και άλλα πρέπει στον εαυτό σοθ, ίσως θα ήταν σωστό να βρεις κάποια γραμμή ψυχολογικής στήριξης ή αν προλαβαίνεις ακόμη καλύτερα κάποιο ψυχολόγο.. Λυπάμαι πάρα πάρα πολύ...
 13. Ωραία τα λες.. Για πες τα μυστικά σου! Χαίρομαι που είσαι σε καλή ψυχολογία! Εγώ νομίζω έχω κουραστεί να σχεδιάζω, να προσπαθώ και να μη γίνεται τίποτε χωρίς να είμαι σίγουρη για το τι φταίει.. Και δεν έχω κανένα θετικό σημάδι ότι πάει καλά η προσπάθεια.. Οπότε κάπως έτσι έρχεται η απαισιοδοξία.. Πρωί θα πας; Σου εύχομαι ένα τεράστιο νούμερο να χαρούμε!