Summer love

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  916
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Υπέρ τεράστια χοριακη !!!! Συγχαρητήρια και πάλι !!!!
 2. Summer love

  Τιμές προγεστερόνης

  Η προγεστερονη σου την 21η μέρα δείχνει ξεκάθαρα ότι έκανες ωορρηξία , αν είσαι όντως έγκυος η προγεστερονη θα παραμείνει αυξημένη και μετά τη θετική χοριακη . Σου εύχομαι να είσαι !!!
 3. Νομίζω αφορά ένα μικρό ποσοστό αποβολών . Αντιμετωπίζεται με προγεστερονη ;; Πως καταλήξατε εκεί ;;
 4. Έλα βρε κορίτσι ! Τι κανείς ;;; Σε φάση είσαι ;; δεν ξέρω πολλά γιωαυτο που ρωτάς , πιο πολύ έγραψα για να μάθω νέα σου . Νομίζω κάτι έχει σχέση με την προγεστερονη στη β φάση του κύκλου την ωχρινικη . Ίσως κάποια κοπέλα ξέρει παραπάνω . Σχετίζεται με τη περίπτωση σου ;;
 5. Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι . Ήμουν ξέρεις κάπως χαμένη τότε και δεν θυμάμαι και πολλά από το αμέσως μετά . Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον αρκετές μέρες .
 6. Είναι πολύ άδικο όλο αυτό έχεις δίκιο , το ξέρω και το καταλαβαίνω καλά . Λυπάμαι πολύ για αυτό που σου συμβαίνει , δεν έχω λόγια . Προσπάθησε να μιλάς με κάποιους δικούς σου για όλο αυτό θα σε βοηθήσει .
 7. Σε σκεφτόμουν και μπήκα να δω αν έστειλες . Ξέρω πως νιώθεις και ότι είναι τρομακτικά δύσκολο ολο αυτό . Τελικά η φύση λειτούργησε μόνη της έχεις δίκιο σε αυτό , το ξέρω ότι τώρα δεν βοηθά αλλά πολύ πολύ αργότερα θα νιώσεις καλύτερα . Όλα αυτά τα χρόνια μίλησα με πολλές κοπέλες με αντίστοιχες εμπειρίες , θέλω να θυμάσαι ουι τώρα είναι πολύ δύσκολο και θα είσαι σε πένθος και αυτό είναι το φυσικό . Να κλάψεις , να θρηνήσεις όπως μπορείς . Στο μέλλον τα πράγματα θα είναι καλύτερα αλλά τώρα δεν μπορείς να το δεις . Όχι ούτε εγώ είδα το μωρό νομίζω στην Ελλάδα είναι διαφορετικά τα πράγματα . Κάποιες στιγμές δεν σου κρύβω ότι στενοχωρηθηκα που δεν το είδα αλλά τελικά δεν μπορώ να πω αν με βοήθησε κάπου η όχι , ίσως να ήταν καλύτερα για μένα που δεν το είδα ίσως δεν ξέρω . Κανείς δεν μπορεί να σου πει τι θα κανείς . Πραγνατικ ξέρω και σε καταλαβαίνω . Λυπάμαι παρά πολύ κορίτσι μου !
 8. Να κανείς αυτό που νιώθεις ! Κάνε αυτό που σου βγει κοπέλα μου ... για επισκληρίδειο τι σου λένε ; Αν δεν υπάρχει πρόβλημα πραγματικό με τη μήτρα σου κάνε το .
 9. Είναι δύσκολη αυτή η αναμονή πραγντικα ! Δεν ξέρω τι να σου πω Αυτές τις στιγμές . Προσπάθησε να μιλάς στους άλλους . Ρωτά τους γιατρούς σχετικά με το φόβο που έχεις για το πόνο δεν ξέρω τι γίνεται λόγω του διάφραγμαματος καλύτερα να ρωτήσεις και να ενημερωθείς .θα σε βοηθήσει λίγο . Ειναι πολύ δύσκολο να σκέφτεσαι το μετά όπως το λες , να ξέρεις ότι είμαστε πολλές που το περάσαμε . Το πρώτο καιρό δύσκολα πολύ , μιλούσαμε και στο parents στο θέμα εκεί και όσο μπορούσαμε το βγάζαμε . Κάποιες έκαναν και ψυχοθέρπειεα επίσης βοηθητικό παρά πολύ . Ότι θες να μας γράφεις ....
 10. Κοπέλα μου πραγματικά καταλαβαίνω ποσό δύσκολη είναι αυτή η απόφαση . Όλες όσες κάναμε διακοπή καταλαβαίνουμε το βάρος που φέρει αυτό . Τώρα έχεις μικησει με τους ειδικούς και έχεις πάρει την απόφαση σου , γνωρίζεις τα δεδομένα και προχωράς με αυτά . Δεν είναι εύκολο είναι μια δύσκολη απόφαση που παίρνεις και για σένα και για το μωρό .Κοριτσι μου δεν είναι τόσος ο σωματικός πόνος αυτό που θα πρέπει να διαχειριστείς μετά θα είναι η ψυχική σου διάθεση . Εγώ έβλεπα τότε για καιρό και ψυχολόγο που με βοήθησε πολύ . Προσπάθησε να μιλάς στους δικούς σου ανθρώπους και να το εξωτερικεύεις όσο γίνεται και μπορείς . Λυπάμαι παρά πολύ για όλο αυτό που περνάς !
 11. Ασχολίαστο ...... φυσικά γράψε ότι θες .
 12. @Penny... είναι πολύ απλό αυτό που είπα , δεν είναι βοηθητικό να λέμε σε μια κοπέλα που προσπάθεια να δει τι θα κάνει με βάση τ επιστημονικά δεδομένα που μπορεί να έχει τι συνέβει στο μπατζανάκη ενός τρίτου ξαδέλφου μου . Δεν ξέρω γιατί γράφεις ότι όλες σε παρεξηγούμε ;;;! Τη γνώμη μας λέμε όπως και εσυ . Δεν νομίζω ότι ενοχλεί κανέναν η πίστη σου . Προσωπικά πιστεύω πολύ , αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με τη περίπτωση εδώ . Δεν μπορεί κανείς να σταθεί στη μια εξαίρεση αν υπάρχει για να λάβει μια απόφαση .
 13. Βρε penny κάπου στο έχω ξαναγράψει δεν είναι πολύ βοηθητικό να παραθέτουμε μια εμπειρία καποιασσσς γνωστής μας που κάτι κάποτε .... δεν βοηθά . Δεν στο λέω επικριτικά στο λέω γιατί πραγματικά εμένα θα με ωθούσε σε απόγνωση . Τι έγινε πως και γιατί δεν το ξέρεις εσυ , πως σου μεταφέρθηκε και τι ισχύει πραγματικά . @Hope2019 κοπέλα πραγματικά στο λέω λυπάμαι παρά πολύ . Ξέρεις ποια είναι τα δεδομένα ήδη πήρες τις γνώμες σου που τελικά συγκλίνουν από ότι κατάλαβα . Να βασιστείς στις γιατρούς σου που εμπιστεύεσαι και για τους δυο σας !!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα !
 14. Κοπέλα μου λυπάμαι γι αυτό τουλάχιστον τώρα άκουσες τους γιατρούς και ξέρεις πως να κινηθείς με βάση τα δεδομένα και αυτό είναι σημαντικό όταν παίρνεις μια τέτοια απόφαση . Ήμουνα μετά τη β επιπέδου γύρω στις 26 βδ. Δεν ξέρω πως θα γίνει στην περίπτωση σου λόγω της ιδιαιτερότητας αυτής αλλά πιστεύω ξέρουν τι κάνουν και δεν θα σου συμβεί κάτι . Νομίζω πιο πολύ το ψυχολογικό κομμάτι είναι επώδυνο πριν και κυρίως μετά . Όμως να ξέρεις ότι η απόφαση σου δεν είναι εγωιστική αντιθέτως το κανείς και για σένα και το μωρό !
 15. Ουδέποτε αποδείχθηκε η σχέση εμβολίων με αυτισμό . Σοβαρά άρθρα σε σοβαρά επιστημονικά περιοδικά θα σου λύσουν τις απορίες . Γράφεις ότι παιδιά με αυτισμό έγιναν καλά με ομοιοπαθητική ;;; Αν όντως αυτό εννοείς δεν ευσταθεί καθόλου ... που το βρήκες αυτό ; Δεν αντιμάχονται την ομοιοπαθητική , παλαιότερα βοηθήθηκα σε αλλεργία που είχα αλλά όχι και να μπλέκουμε τον αυτισμό με την ομοιοπαθητική .