Summer love

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  979
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Οι γιατροί που στηρίζουν την αντίθετη γνώμη είναι ελάχιστοι συγκριτικά με την παγκόσμια ιατρική κοινότητα . Και στην Ελλάδα ελάχιστοι είναι και αυτό φαίνεται και από τα ποσοστά των εμβολιασμενων ιατρών . Αν το σκεφτούμε αντίστροφα θα πρέπει να υποθέσουμε πως η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών αυτού του κόσμου που στηρίζουν τον εμβολιασμό είναι άσχετοι και κινούνται ενάντια στην ανθρωπότητα εεε δεν νομίζω .
 2. Φαντάζομαι ότι ο λόγος που μια ομάδα πληθυσμού (παιδιά ) θα κάνει σελφ είναι οικονομικός , δεν είναι κακο αυτό , λογικό ακούγεται .. δεν μπορούν να γίνουν όλα , έπειτα θα λέγαμε μα γιατί τα παιδιά κάνουν Ραπιντ ;; Γενικά μου ακούγεται λίγο η συζήτηση δεν θέλω ούτε εμβόλιο ούτε και τίποτα άλλο . Μα τελικά όμως στην πράξη , στην ουσία του θέματος μπορεί να γίνει κάτι άλλο ;; Το νόημα δεν είναι να πληρώνεις το κράτος για τιμωρία , δεν νομίζω να το σκέφτηκε αυτό κάνεις και δεν εξυπηρετεί προφανώς σε κάτι . Όπως ξέρεις τα σελφ πολλοί δεν τα έκαναν ποτέ και δήλωναν ότι ήθελαν όποτε ναι πρέπει να γίνει Ραπιντ ... Διαδιξασια και χρήματα είναι ναι αλλά πρέπει να βρεθεί μια λύση . Αν ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού δεν εμβολιαζεται για χ λόγους τότε πρέπει να ελέγχεται με σοβαροτερο τρόπο βλ. Ραπιντ .
 3. Μπορώ να καταλάβω πτι κάποιος φοβάται το εμβόλιο. Προσωπικά έχω εμβολιαστεί όταν ήρθαν τα πρώτα εμβόλια περσυ γιατί είμαι επαγγελματίας υγείας σε νοσοκομείο . Αυτο που θέλω πραγαντικα να καταλάβω είναι γιατί όσοι δεν κάνουν εμβόλιο ενοχλούνται με ότι πρέπει να κάνουν τεστ ; Θα μου πεις για τα λεφτά , αλλά ρε συ ανεξάρτητα από κυβερνήσεις και κόμματα για ποσό καιρό θα έπρεπε ένα κράτος να χορηγεί δωρεάν τα τεστ ; Εμένα αυτό δεν μου φαίνεται απόλυτα λογική απαίτηση . Δεν το λέω με ειρωνία .
 4. Διαβάζω τόσο καιρό που γράφατε, αυτό ακριβώς ήθελα να πω κι εγώ . Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουμε πολιτικό το ζήτημα . Αυτές είναι οι οδηγίες της ιατρικής κοινότητας. Μου φαίνεται τόσο απλό .
 5. Βρε @Sanel067 να σου ζήσει !!! Είχαμε μιλήσει στο παρελθόν τόσες φορές . Μπράβο κοπέλα μου συγχαρητήρια !!!!!!! Τα κατάφερες !!!!!!
 6. Ευχαομαο να είναι όλα τέλεια λοιπόν !!!! Δεν ξέρω για αυτό που ρωτάς να σου πω .
 7. Ναι υπήρχε πρόβλημα .... τοσο μεγάλη διαφορά πως γίνεται ;;;; Ήταν πιστοποιημένοι και δυο γιατροί ;;
 8. Δεν είναι ένα καρό αηδίες η πιθανότητα ύπαρξης σοβαρών ανωμαλιών στο έμβρυο . Περα από αυτό όταν έχεις φτάσει στη β επίπεδου , έχεις δυο ενδείξεις και σου συστήνουν αμνιο σημαίνει ότι θες να ξέρεις πραγνατικα άμεσα αν συμβαίνει κάτι , κανείς αμνιο . Είμαι υπέρ του nipt αλλά εκεί που όντως έχει νόημα .
 9. Καλησπέρα κοπέλα μου , εύχομαι να έχεις ένα αίσιο τέλος και να είναι όλα αυτά μια περιπέτεια . Η δίκη μου ιστορία δεν είχε αίσιο τέλος , υπήρχε ένα εύρημα στη β επιπέδου , έκανα αμνιο και είχε σύνδρομο όποτε κανα διακοπή . Φυσικά αυτό δεν σημάνει ο τίποτα για τη δίκη σου περίπτωση . Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις αν υπάρχει σύνδρομο η αμνιο είναι μονόδρομος πρέπει να ζυγίζεις τι θέλεις , τι μπορείς να αντέξεις και να διαχειριστείς . Καμία απόφαση δεν είναι εύκολη . Η αμνιο πλέον έχει μικρή πιθανότητα να συμβεί κάτι απλά όταν έχεις ευρήματα ζυγίζεις τη πιθανότητα αυτή με τη πιθανότητα να υπάρχει κάτι . Ευχαομαι να είναι ένα κακό όνειρο όλα αυτά !!!
 10. Καταλαβαίνω........ήμουνα διαφορετική περίπτωση εμένα φυσικά έγκυος , είχα πολλές εγκυμοσύνες που προχώρησαν αλλά τα έμβρυα είχαν ανωμαλίες . Έκανα προεμφυτευτικο γιατί με φυσική σύλληψη είχαν πάντα κάποιο σύνδρομο . Μετα την αποτυχία του προεμφυτευτικου , άλλαξα γιατρό και εν ολίγοις ρίσκαρα με άλλη μια φυσική σύλληψη . Κανεις υπέροχα που επιλέγεις προεμφυτευτικο με το ιστορικό σου και τα δεδομένα σου κι εγώ το ίδιο θα έκανα !!!
 11. Πιθανολογώ ότι ο λόγος ήταν ότι εκείνος ο γιατρός επέμενε να μπει σε ένα ενδομήτριο που δεν είχε το σωστό πάχος ! Μέχρι και εγώ το κατάλαβα που δεν ειμαι γιατρός , ήταν λεπτό ! Ο λόγος όπως φάνηκε μετά που ήταν λεπτό ήταν οι αποξεσεις που είχα κάνει λόγω των αποτυχημένων κυήσεων . Χαζή και εγώ ακόμη νευριάζω τεσπα !! Άλλαξα γιατρό και βρήκα την υγεία μου χαχαχχα! Έκανα παιδάκι ναι και τελικά ήρθε με φυσική σύλληψη . Δεν έφταιγε το έμβρυο ούτε φυσικά ο προεμφυτευτικος . μια χαρά θα τα πας !! Πίστεψε στο εμβρυακι σου !!
 12. Όταν αποφάσισα να κάνω προεμφυτευτικο (δεν είχαμε πρόβλημα στο καρυτυπο , είχα όμως ήδη κάποιες εγκυμοσύνες με επιβεβαιωμένες χρωμοσωματικες ανωμαλίες ) η ηλικία μου ήταν μόνο 30 -31 κάπου εκεί . Έστειλα δεν θυμάμαι ποσά 6-7 έμβρυα μόνο ένα ήταν φυσιολογικό και ούτε αυτό προχώρησε μετά . Τι θέλω να πω , ήμουνα μικρή αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μου . Γενικώς μιλώντας θεωρώ τον προεμφυτευτικο εξαιρετικό επίτευγμα της επιστήμης άσχετα που εγώ δεν τα κατάφερα έτσι . Ξέρω κοπέλες πολύ μεγαλύτερες που τα πήγαν εξαιρετικά καλά με προεμφυτευτικο και γέννησαν υγιή μωράκια . Στα 40 σου είναι μια εξαιρετική επιλογή κατά τη γνώμη μου . Μην ξεχνάς ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και ότι ένα έμβρυο προεμφυτευτικου έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να καταλήξει σε μια εγκυμοσύνη . Εύχομαι να τα καταφέρεις σύντομα .
 13. Καντι να σου ζήσει αγόρι σουυυ!!! Τυχερό πάντα και υγιές !!!! Ένας μαχητής σαν τη μαμα του !!!! Σημασία έχει ότι δρασατε όπως έπρεπε !!! Να σου ζήσει κορίτσι μου ♥️
 14. Αθήνα πρέπει να κανείς κάτι άμεσα γι αυτό που γράφεις . Βρες γραμμές υποστήριξης είτε στη φαιναρετη είτε στην αγκαλιά είτε σε όποιον άλλο σύλλογο μπορείς να μιλήσεις για σου δώσουν οδηγίες και υποστήριξη . Υπάρχει σίγουρα και γράμμα για ενδοοικογενειακή βία δεν θυμάμαι το σύλλογο αλλά δες το Ίντερνετ . Νομίζω πρέπει να δράσεις , δεν σε ξέρω αλλά πραγνατικα νομίζω πρέπει να κανείς κάτι για να πάρεις τα μέτρα σου .
 15. Στενοχωρηθηκα και εγώ με όλο αυτό που λες , συμφωνώ με @Καντι μηοως του μικησεις να σου συστήσει εκείνος . Έπειτα ναι μπορείς να μικησεις με τη κα Τσεκούρα στο Έλενα που είναι αιματολόγος για το άλλο θέμα