Summer love

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  974
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ευχαομαο να είναι όλα τέλεια λοιπόν !!!! Δεν ξέρω για αυτό που ρωτάς να σου πω .
 2. Ναι υπήρχε πρόβλημα .... τοσο μεγάλη διαφορά πως γίνεται ;;;; Ήταν πιστοποιημένοι και δυο γιατροί ;;
 3. Δεν είναι ένα καρό αηδίες η πιθανότητα ύπαρξης σοβαρών ανωμαλιών στο έμβρυο . Περα από αυτό όταν έχεις φτάσει στη β επίπεδου , έχεις δυο ενδείξεις και σου συστήνουν αμνιο σημαίνει ότι θες να ξέρεις πραγνατικα άμεσα αν συμβαίνει κάτι , κανείς αμνιο . Είμαι υπέρ του nipt αλλά εκεί που όντως έχει νόημα .
 4. Καλησπέρα κοπέλα μου , εύχομαι να έχεις ένα αίσιο τέλος και να είναι όλα αυτά μια περιπέτεια . Η δίκη μου ιστορία δεν είχε αίσιο τέλος , υπήρχε ένα εύρημα στη β επιπέδου , έκανα αμνιο και είχε σύνδρομο όποτε κανα διακοπή . Φυσικά αυτό δεν σημάνει ο τίποτα για τη δίκη σου περίπτωση . Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις αν υπάρχει σύνδρομο η αμνιο είναι μονόδρομος πρέπει να ζυγίζεις τι θέλεις , τι μπορείς να αντέξεις και να διαχειριστείς . Καμία απόφαση δεν είναι εύκολη . Η αμνιο πλέον έχει μικρή πιθανότητα να συμβεί κάτι απλά όταν έχεις ευρήματα ζυγίζεις τη πιθανότητα αυτή με τη πιθανότητα να υπάρχει κάτι . Ευχαομαι να είναι ένα κακό όνειρο όλα αυτά !!!
 5. Καταλαβαίνω........ήμουνα διαφορετική περίπτωση εμένα φυσικά έγκυος , είχα πολλές εγκυμοσύνες που προχώρησαν αλλά τα έμβρυα είχαν ανωμαλίες . Έκανα προεμφυτευτικο γιατί με φυσική σύλληψη είχαν πάντα κάποιο σύνδρομο . Μετα την αποτυχία του προεμφυτευτικου , άλλαξα γιατρό και εν ολίγοις ρίσκαρα με άλλη μια φυσική σύλληψη . Κανεις υπέροχα που επιλέγεις προεμφυτευτικο με το ιστορικό σου και τα δεδομένα σου κι εγώ το ίδιο θα έκανα !!!
 6. Πιθανολογώ ότι ο λόγος ήταν ότι εκείνος ο γιατρός επέμενε να μπει σε ένα ενδομήτριο που δεν είχε το σωστό πάχος ! Μέχρι και εγώ το κατάλαβα που δεν ειμαι γιατρός , ήταν λεπτό ! Ο λόγος όπως φάνηκε μετά που ήταν λεπτό ήταν οι αποξεσεις που είχα κάνει λόγω των αποτυχημένων κυήσεων . Χαζή και εγώ ακόμη νευριάζω τεσπα !! Άλλαξα γιατρό και βρήκα την υγεία μου χαχαχχα! Έκανα παιδάκι ναι και τελικά ήρθε με φυσική σύλληψη . Δεν έφταιγε το έμβρυο ούτε φυσικά ο προεμφυτευτικος . μια χαρά θα τα πας !! Πίστεψε στο εμβρυακι σου !!
 7. Όταν αποφάσισα να κάνω προεμφυτευτικο (δεν είχαμε πρόβλημα στο καρυτυπο , είχα όμως ήδη κάποιες εγκυμοσύνες με επιβεβαιωμένες χρωμοσωματικες ανωμαλίες ) η ηλικία μου ήταν μόνο 30 -31 κάπου εκεί . Έστειλα δεν θυμάμαι ποσά 6-7 έμβρυα μόνο ένα ήταν φυσιολογικό και ούτε αυτό προχώρησε μετά . Τι θέλω να πω , ήμουνα μικρή αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μου . Γενικώς μιλώντας θεωρώ τον προεμφυτευτικο εξαιρετικό επίτευγμα της επιστήμης άσχετα που εγώ δεν τα κατάφερα έτσι . Ξέρω κοπέλες πολύ μεγαλύτερες που τα πήγαν εξαιρετικά καλά με προεμφυτευτικο και γέννησαν υγιή μωράκια . Στα 40 σου είναι μια εξαιρετική επιλογή κατά τη γνώμη μου . Μην ξεχνάς ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και ότι ένα έμβρυο προεμφυτευτικου έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να καταλήξει σε μια εγκυμοσύνη . Εύχομαι να τα καταφέρεις σύντομα .
 8. Καντι να σου ζήσει αγόρι σουυυ!!! Τυχερό πάντα και υγιές !!!! Ένας μαχητής σαν τη μαμα του !!!! Σημασία έχει ότι δρασατε όπως έπρεπε !!! Να σου ζήσει κορίτσι μου ♥️
 9. Αθήνα πρέπει να κανείς κάτι άμεσα γι αυτό που γράφεις . Βρες γραμμές υποστήριξης είτε στη φαιναρετη είτε στην αγκαλιά είτε σε όποιον άλλο σύλλογο μπορείς να μιλήσεις για σου δώσουν οδηγίες και υποστήριξη . Υπάρχει σίγουρα και γράμμα για ενδοοικογενειακή βία δεν θυμάμαι το σύλλογο αλλά δες το Ίντερνετ . Νομίζω πρέπει να δράσεις , δεν σε ξέρω αλλά πραγνατικα νομίζω πρέπει να κανείς κάτι για να πάρεις τα μέτρα σου .
 10. Στενοχωρηθηκα και εγώ με όλο αυτό που λες , συμφωνώ με @Καντι μηοως του μικησεις να σου συστήσει εκείνος . Έπειτα ναι μπορείς να μικησεις με τη κα Τσεκούρα στο Έλενα που είναι αιματολόγος για το άλλο θέμα
 11. Summer love

  Ιωση μωρο 6 μηνων

  Νομίζω και εγώ για να είστε σίγουροι πηγαίνετε σε ένα νοσοκομείο επειδή είναι μικρούλη να το δουν οι διάφορες ειδικότητες . Θα ηρεμήσετε και εσείς και θα είστε και πιο σίγουροι .
 12. Αυτό ήθελα να γράψω Μοκις τώρα που είχα χρόνο . Πραγνατικα το προστατευτείς τελικά από μια πολύ άσχημη κατάσταση ! Αυτό είναι η αλήθεια πραγματικά . Μια μεγάλη αγκαλιά από μένα .
 13. Συγγνώμη τώρα το είδα μετα από ώρες , θα έχεις μικησει ήδη μαζί του . Ναι εσυ που είσαι σε αυτές τις βδοναδες είναι απόξεση . Εγώ ήμουνα σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη έχει άλλη διαδικασία . Λυπάμαι πραγνατικα κοπέλα μου και πάλι για όλο αυτό !
 14. Λυπάμαι παρά πολύ κοπέλα μου !! Πραγνατικα δεν ξέρω τι να σου πω , ξέρω ποσό δύσκολο είναι το έχω ζήσει ! Σε νιώθω απόλυτα . Πραγματικά λυπάμαι !!! Κουράγιο
 15. Καταλαβαίνω από τα γραφόμενα σου ποσό σημαντικό είναι αυτό για σένα . Ειλικρινά θελω σου πω ότι θα χρειαστείς την πίστη και μέσα στη διαδικασία της εξωσωματικής και το ότι το νιώθεις με αυτό το τρόπο είναι σπουδαίο και σημαντικό . Όμως αν ήσουν η φίλη μου η η αδελφή μου θα σου έλεγα διαχώρισε την εκκλησία, την ηγεσία της η ότι τελοσπαντων από την δίκη σου πίστη . Ο θεός σου , η πίστη σου στο καλό είναι παντού αν εσυ το θελήσεις να είναι εκεί μαζί σου και θα είναι . Δεν πηγαίνω συχνά στην εκκλησία και δεν ακολουθώ τέτοιους κανόνες όμως στην ουσία πιστεύω στην δύναμη της βοήθειας . Πιστεύω βαθιά ότι βοηθήθηκα από την Αγία Άννα σε πολύ κομβικό σημείο της πορείας μας ως «υπόγονιμο ζευγάρι» και έδωσα το όνομα της στην κόρη μου . Βρες ΕΦ όσον το θέλεις και το ακολουθείς ένα πνευματικό , ένα μοναστήρι δεν ξέρω που να σε στηρίξει πραγνατικα στην προσπάθεια σου και να είναι πραγνατικα εκεί γιατί αυτό είναι και η ουσία στην πίστη μας. Τώρα εντάξει για τον αυνανισμό ε οκ δεν έχω να πω κάτι , μια φυσιολογική λειτουργία είναι . Αλήθεια μην κολλας σε πράγματα που αφορούν άλλες εποχές . Εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι με ουσιαστική πίστη για να σε στηρίξουν σε αυτό που περνάς .