Summer love

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  881
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ναι κοπέλα μου καταλβαινβ ότι αύριο θ έχεις μεγάλη μέρα και πολύ άγχος . Και πραγματικά ειανι άσχημο να το περνάς αυτό . Όμως θ δεις αύριο και θα ξέρεις και αυτό είναι σημαντικό . Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι μένεις έγκυος !
 2. Τα ουτροτζεσταν δεν βοηθάνε στην ανάπτυξη του εμβρύου . Αν ένα έμβρυο είναι να αναπτυχθεί θα αναπτυχθεί (εκτός αν η γυναίκα παςχει Από κάτι άλλο ) Βοηθούν στην πραγματικότητα γυναίκες που έχουν χαμηλή προγεστερονη και που αυτός θα ήταν ο λόγος της αποβολής . Γενικώς τα δίνουν ωστοσο . Ακόμα και αν ο κύκλος σου είναι μπερδεμένος θα πρπει η χοριακη ανεξάρτητα από το αρχικό νούμερο να διπλασιάζεται .
 3. Καλησπέρα κοπέλα μου ! Θα δεις και αύριο πως θα είναι η χοριακη σου αλλά γενικά αν δεν έχουμε καλούς διπλασιασμους τότε τα πράγματα μάλλον είναι δύσκολα . Λεω μάλλον γιατί έχουμε διαβάσει και κάποιες περιπτώσεις που προχώρησε αλλά δεν είναι ο κανόνας . Έπεσες και σε αργίες και είναι πολύ αγχωτικό αυτό . Για μένα Παντβς καλύτερα να κανείς τις χοριακες σου να ξέρεις που βαδίζεις . Κοιτά κάτι αντιεπαγγελματικο δεν βλέπω σε αυτά που σου είπε μάλλον την αντικειμενική κατάσταση σου περιέγραψε . Τι εννοείς να νιώσεις ασφάλεια ; εννοώ τι ήθελες να ακούσεις ; όσο για τον προγεννητικό έλεγχο τον γράφουν συνήθως κατά την 6η -7η όταν ακούμε καρδιά . Κοιτα επειδή έχω περάσει πολλά θέλω να σου πω ότι είναι πολύ άσχημο να πηγαίνει ειδικά η πρώτη εγκυμοσύνη άσχημα αλλά αν είναι να μην προχωρήσει καλύτερα τώρα παρά αργότερα .
 4. Μπράβο κοπέλα μου !!! Με το καλό το μωρό σου !! Κοιτά γενικά η αντιμετωπίση του είναι λίγο περίεργη όποτε επειδή εσυ και το μωρό σου προεχεις δες/μιλά με κάποιον άλλο . Πάντως η αντιμετωπίση του ανεπαρκής !
 5. Δεν κουράζεις κανένα κοπέλα μου απλά θα το πω πολύ ειλικρινά δεν ειανι λύση το μήνυμα που έστειλες ! Αν δεν σου απαντήσει σχετικ άμεσα πρέπει να μιλήσεις με κάποιον . Αν η αδελφή σου έχει δικός της γιατρό απλά πάρε τον τηλ . Μην κολλάς έτσι ! Στο λέω πολύ φιλικά
 6. Εγώ δεν λέω μείνε σπίτι είτε πήγαινε , λέω απλά πάρε γιατρό δεύτερη γνώμη να σου πει εκείνος τι να κανείς . Πχ επίσκεψη στο σπίτι με υπέρηχο και χαρτί για αμνιακό κτλ . Είτε απευθείας εισαγωγή . Φυσικά και υπάρχουν γιατροί που υπεύθυνα θα την κατευθύνουν . Ποτε δεν είπα να περιμένει με σταυρωμένα χέρια το εντελώς αντίθετο είπα .
 7. Ναι συμφωνώ πρέπει να δει γιατρό απλά πρώτα καλύτερα εγώ θα επικοινωνούσαν μέσα τηλ ώστε να μου πει τι θα κάνω , αυτό λέω . Ξέρεις καμία φορά λέμε σήκω και πήγαινε αλλά καλύτερα να της το πει γιατρός και όχι εμείς .
 8. Βαλεντίνα νομίζω είναι πιο συνετό να μιλήσει πρώτα με δεύτερο γιατρό που θα την κατευθύνει . Εσυ ήσουν ήδη στην 35η και τα πράγματα κυλούν διαφορετικά . Επίσης η διαφορά είναι ότι ίσως λέω ίσως να έχει τρυπήσει ο σάκος ( δεν το ξέρει Σιγοθρα η κοπέλα από ότι κατάλαβα ... απλά βλέπει πολλά υγρα) . Λογικό ακούγεται η εισαιγωγη αλλά δεν είμαστε γιατροί και η λεπτομέρειες πάντα κάνουν την διαφορά .
 9. Καλησπέρα κοπέλα μου ! Πάρε ένα ιδιώτη γιατρό που να ξέρεις από κάποια φίλη και μα του στο τηλ ! Έστω να σε δει στο σπίτι δεν ξέρω . Μια επιπλέον γνώμη . Δεν μπυ έτυχε ποτέ κάτι παρόμοιο αλλά Πραγνατιξα θα έπαιρνα δεύτερη γνώμη πριν αποφασίσω το οτιδήποτε . Δες τι θα σου πει , μην κινείσαι καθόλου μέχρι να πάρεις δεύτερη γνώμη όμως κάνε το . Επίσης νομίζω συνήθως δίνουν προληπτικά αντιβίωση για τυχόν μόλυνση . Παίρνεις κάτι ;; δεν είμαι γιατρός φυσικά αλλά κάτι τέτοιο νομίζω το κάνουν . Πάρε γιατρό οπωσδήποτε !
 10. Α οκ κατάλαβα . Είχα και εγώ μια μερική μυλη κύηση και όντως στην ιστολογική φαίνεται Αν είναι .
 11. Επίσης ρε συ @Sanel067 αυτές οι μάζες δίπλα στα έμβρυα τι ήταν ; ονομάζεται κάπως μια τέτοια κύηση ; κάπου το έχω ξαναδιαβάσει αυτό αλλά δεν το θυμάμαι καθόλου . Ενδιαφέρον αυτό που λένε τα κορίτσια για τηβ εξέταση δεν την ήξερα καν . @island1 τελικά εσείς βρήκατε τι πρόβλημα υπήρχε ; θα το έχεις γράψει Σορρυ αλλά με τη μικρή δεν προλαβαίνω να κάνω αναζήτησή .
 12. Συμφωνώ απόλυτα με την @[email protected] Είναι ένα ρίσκο πχ σε εμένα δεν είχε επιτυχία ακριβώς με τον τρόπο που το περιέγραψε. Καλύτερα ξεσκόνισε πάλι από την αρχή ολοοο το ιστορικό ίσως κάπου κρύβεται κάτι . Μετά πάρε την απόφαση είτε προεμφυτευτικος είτε δότης / δότρια είτε δανεικά είτε άλλη παρέμβαση κάπου . Εγώ στην περίπτωση μου αν είχα καθαρό μυαλό τότε ( σε καταλαβαίνω ποσό πελαγωμενη είσαι δεν θα το έκανα ) . Στην περίπτωση της nansy29 και της [email protected] βρέθηκε το ζητούμενο και πήγαν στοχευμένα . Σε καταλαβαίνω ποσό πελαγωμενη και απογοητευμένη νιώθεις και Πραγνατιξα είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό . Το 2020 θα είναι η χρόνια σου !! Θα δεις !!!
 13. Η ενδομητριωση επηρεάζει τα ωάρια σημαντικά . Έκανες μετά άλλη θεραπεία γι αυτό ; δεν ξέρω τι χρειάζεται ανα περίπτωση . Θα πάρεις το DVD της λαπαροσκόπησης μαζί με τα αλλά και θα τα φέρεις Αθήνα . Συμφωνώ απόλυτα με τη @Luckystars το κλειδί πολλές φορές βρίσκεται σε μια τόσο δα λεπτομέρεια . Κοπέλα θα βρεθεί η λύση !! Πίστεψε το !