Μάντη

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.267
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.120 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλημέρα!!! Δεν έχω τίποτα ούτε πόνο στη κοιλιά ούτε πολλά σπυράκια... Μόνο το στήθος μου είναι λίγο πριζμενο και πονάει... Το αποκλείω να είμαι δεν ξέρω...
 2. Καλησπέρα!!! Συγχαρητήρια στις εγκυουλες!!!! Έχουμε πινακακι;;; Εγώ περιμένω Δευτέρα!
 3. Έχω ακόμα και πονακια... Σαν να περιμένω περίοδο δεν το έχω ξανά πάθει αυτό.. Ρία μου καλημέρα! Πάρε σίγουρα γνώμη από δεύτερο γιατρό και βρες καλό ενδοκρινολόγο να κάνεις μια επίσκεψη... Και εν έτη 2021 αυτό που σου είπε δεν είναι πρόβλημα μεγάλο είμαι σίγουρη ότι με τους κατάλληλους γιατρούς σε λίγους μήνες θα είσαι εγκυουλα!!!!
 4. Ναι ναι παρεάκι! Δεν ξέρω γτ αλλά είχε αρκετό πόνο σε αυτή την ωορρηξία ενώ δεν καταλάβαινα τίποτα... Ακόμα έχω φούσκωμα...
 5. Καλημέρα!!! Εγώ περιμένω 5/4 μόλις τελείωσε η ωορρηξία μου και τώρα στην αναμονή!!! Από επαφές πήγαμε καλά πιστεύω! Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι όλη μέρα γι αυτό χάθηκα κ από εδώ!! Έχουμε εγκυουλες;;;;;;;;;;
 6. Μακάρι να είναι χριστουγεννιάτικο δωράκι!!! Χρησιμοποιώ τις ταινίες one step... είμαι ευχαριστημένη!
 7. Χαχααχχαα τους προηγούμενους μήνες έκανα πολλά!!! Αδιαθετισα!!! Στην ώρα της 15η μέρα απ' το θετικό τέστ ωορρηξίας! Πάμε για τον επόμενο μήνα!
 8. Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ περιμένω αύριο 10 του μήνα θα είμαι 15η μερα απ' το θετικό ωορρηξίας! Έχουν αρχίσει τα πονακια όλα δείχνουν ότι έχει πάρει το δρόμο της!
 9. Καλησπέρα κορίτσια! Χρόνια μας πολλά! Εγώ στην αναμονή περιόδου... Έχουν αρχίσει τα πονακια... Αυτό το διάστημα άρχισα να βγαίνω έξω αρκετά μένω σε χωριό οπότε είναι εύκολες οι μετακινήσεις... Μπορώ να πω ότι μου έκανε καλό δεν έχω συνέχεια το μυαλό μου στην εγκυμοσύνη! Ούτε καν τεστ δεν σκέφτηκα να κάνω αυτό το μήνα! Αν δεν έρθει μέχρι 11 θα κάνω νωρίτερα όχι!!!
 10. Καλημέρα!!!! Είναι πολύ ωραίο το πινακακι αλλά είχα θέμα με το κινητό γι αυτό το σταμάτησα... Αν μπορεί να γι αναλάβει κάποια άλλη κοπέλα θα ήταν τέλειο!!!