Μάντη

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.332
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.494 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλησπέρα!!!! 25 Οκτωβρίου πρώτα ο Θεός έχω εγώ β επιπέδου!!!! Ελπίζω να είναι ο καλά... Ανυπομονώ να αρχίσω ετοιμασίες!!!!
 2. Είχα αίμα απ' την 8η εβδομάδα μέχρι περίπου που γέννησα η διάγνωση ήταν χαμηλός πλακούντας... Δεν πήρα καθόλου ουτρατζεσταν μόνο μαγνήσιο για να χαλαρώσει η μήτρα.. το μόνο φάρμακο είναι ξάπλα όχι σεξ όχι δουλειές... Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
 3. Εμένα απλά μου ανέφερε τη λένε οι συστάσεις... Δεν θα το κανω φοβάμαι πολύ... Θα προσπαθήσω όσο γίνεται να μην έχω επαφές...
 4. Με το καλοοοο!!! Λογικά ναι θα φανεί στο επόμενο ραντεβού! Β όχι ακόμα είναι νωρίς δεν έκλεισα!!!!
 5. Εμείς ακόμα δεν φάνηκε στην αυχενική! Επόμενο ραντεβού 21 του μήνα πιστεύω θα μας πουν!
 6. Είδατε εσείς φύλο;;; Είδατε φύλο;;;;;; είναι το πρώτο;;;
 7. Καλησπέρα!!! Επιτέλους άνοιξε το τοπικ με τις μανουλες του 2022! Εύχομαι όλες να φέρουμε στο κόσμο υγιή παιδάκια!!! Είμαι 16 εβδομάδων!! Πρώτα Θεός θα γεννήσω με καισαρική υπολογίζω περίπου 20/2 θα είναι το 2ο παιδάκι μου!
 8. Τέλεια αφού είσαι πριν τη καθυστέρηση και στο γιο μου ήταν και ποιο αχνό...!!! Όλα καλά να σου πάνε!
 9. Ευτυχώς δεν έχω τόσο έντονες και πραγματικά βλέπω ότι βοηθάει η ξεκούραση... Σε ευχαριστώ και πάλι για την εμπειρία σου!
 10. Σε ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες την εμπειρία σου.. είμαι 15η εβδομάδα και έχω ένα μικρό 3 ετών δύσκολη η ξεκούραση.. νιώθω συχνά πονακια μέσα στη μέρα... Εσύ πως ένιωθες ότι είναι συσπάσεις σε αυτές τις εβδομάδες;;;;
 11. Καλησπέρα.. είμαι στο 4ο μήνα και έχω πονακια εδώ και λίγες ημέρες ο γιατρός μου είπε ξεκούραση και μαγνήσιο.. είχε κάποια άλλη τόσο νωρίς συσπάσεις; Έχω ραντεβού σε μια εβδομάδα για υπέρηχο..
 12. Τα ίδια και εγώ κάπως καλύτερα τώρα που είμαι 14 εβδομάδων...
 13. Με το καλό!!! Όχι όσο το έψαξα δεν μπορείς μάλλον γίνεται απ' το σέρβερ...