Μάντη

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.343
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.943 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλημέρα!!!!! Εμένα είναι το δεύτερο παιδάκι μου οπότε θα χρειαστώ μόνο μερικά ρουχαλακια γτ το πρώτο είναι αγοράκι! Πόσο ωραία είναι όταν αρχίζουν τα ψώνια... Εμβόλιο γρίπης ναι θα κάνω το Δεκέμβρη πρέπει να τελειώσω πρώτα του κορονοιου... Κοκκυτη δεν ρώτησα το γιατρό μου να πω την αλήθεια...ντομπλερ ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα δεν χρειάζεται να κάνω αρκεί ο υπέρηχος! Αν θυμάμαι καλά το έκανα 32 εβδομάδων στο γιο μου... Αγόρασα τα πρώτα της ρουχαλακια για την έξοδο απ' το μαιευτήριο πρώτα Θεός με καλό να έρθει...
 2. Με το καλό!!! Μια χαρά είναι για πρώτη χοριακη στο γιο μου ήταν 19 και όλα πήγαν μια χαρά! Ο διπλασιασμός σε νοιάζει! Η πρώτη χοριακη είναι απλά η επιβεβαίωση!!!
 3. Καλημέρα μια που λέτε για το εμβόλιο και σε αυτό το θέμα εγώ θα σας πω ότι πήρα την απόφαση να το κάνω... Είμαι στον 6ο μήνα... Φοβάμαι πολύ περισσότερο να κολλήσω απ' το να κάνω το εμβόλιο... Ο γυναικολόγος μου στην αρχή ήταν επιφυλακτικός όταν ρώτησα τώρα μου είπε με σιγουριά ότι έχουν γίνει παγκόσμιες έρευνες και να το κάνω.. το ίδιο και η παιδίατρος του πρώτου μου παιδιού που γενικά είναι πολύ ενημερωμένη σε όλα τα θέματα.. απ' τη στιγμή που εμπιστεύομαι το παιδάκι μου σε αυτή θα την εμπστευτω και για το εμβόλιο... Θα κάνω το σταυρό μου και θα πάω ο Θεός να μας φυλάει για μένα εδώ που φτάσαμε είναι μονόδρομο...
 4. Και εγώ έχω γνωστές που άλλες το έκαναν άλλες όχι.. δίκοπο μαχαίρι!
 5. Καλησπέρα!!! 6 μηνών πλέον και δεν έχω κάνει εμβόλιο.. ο γιατρός μου προτείνει να το κάνω... Πείτε μου όσες το κάνατε είχατε κάποιο θέμα; Τι σας έχουν πει οι δικοί σας γιατροί;;; Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων!
 6. Η χοριακη έχει μεγάλο εύρος... Για να καταλήξεις σε συμπέρασμα θα πρέπει μεθαύριο να κάνεις επανάληψη στο ίδιο εργαστήριο..
 7. Καλησπέρα!!! Ελπίζω όλα να πάνε καλά! Δεν θα βγάλεις άκρη απ' τη χοριακη μην περιμένεις πολλά... Όσο και να δείξει δεν θα βοηθήσει πουθενά! Πήγαινε πρωί πρωί για υπέρηχο! 8 εβδομάδων απ' τη κοιλιά μόνο σάκος φαίνεται... Εγώ πήγα 9+ και επειδή φοβόμουν ζήτησα κοιλιακό υπέρηχο και μου είπε ο γιατρός ότι δεν θα δούμε τίποτα έτσι... Έκανε κολπικό και ίσα ίσα φάνηκε!
 8. Που είστε όλες κορίτσι μου;;; Εύχομαι να είστε όλες καλά!!!
 9. Καλησπέρα!!!! 25 Οκτωβρίου πρώτα ο Θεός έχω εγώ β επιπέδου!!!! Ελπίζω να είναι ο καλά... Ανυπομονώ να αρχίσω ετοιμασίες!!!!
 10. Είχα αίμα απ' την 8η εβδομάδα μέχρι περίπου που γέννησα η διάγνωση ήταν χαμηλός πλακούντας... Δεν πήρα καθόλου ουτρατζεσταν μόνο μαγνήσιο για να χαλαρώσει η μήτρα.. το μόνο φάρμακο είναι ξάπλα όχι σεξ όχι δουλειές... Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
 11. Εμένα απλά μου ανέφερε τη λένε οι συστάσεις... Δεν θα το κανω φοβάμαι πολύ... Θα προσπαθήσω όσο γίνεται να μην έχω επαφές...
 12. Με το καλοοοο!!! Λογικά ναι θα φανεί στο επόμενο ραντεβού! Β όχι ακόμα είναι νωρίς δεν έκλεισα!!!!