image.png

modena

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  27
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Καλημέρα σε όλες!! @Ungry girlΕγώ έπαιρνα χρόνια αντισυλληπτικά κ κάθε φορά έτσι ξεκινούσε η περίοδος μου. Νομίζω είναι το φυσιολογικό ξεκίνημα μιας περιόδου που γίνεται με το "ζόρι".
 2. Ευτυχώς με τις γιορτές έχουμε πολλά να ασχοληθούμε ώστε να ξεχαστουμε λιγάκι. Σε ευχαριστώ πολύ! Χριστουγεννιάτικα σπορακια να έχουμε όλες μας ευχομαι φέτος!!
 3. Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Και εσύ εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά κ να ξεκινήσουμε παρέα τις προσπάθειες του Δεκεμβρη! (Βλέπεις... Συγκρατημένη κιόλας!) Χαχαχαχα
 4. Γενικά δεν είχα ποτέ συμπτώματα περιόδου. Τους τελευταίους μήνες έχω μόνο πρήξιμο στην κοιλιά κ στο στήθος. Το σκέφτομαι κ εγώ ότι μάλλον ότι θέλω νιώθω. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς, σε μια βδομάδα θα δείξει.. Καλά αποτελέσματα σε όλες μας όπως κ να χει!
 5. Γεια σας και από μένα κορίτσια! Σας διαβάζω τις τελευταίες μέρες κ σκέφτηκα να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας γιατί μια εμπειρία παραπάνω την έχετε από μένα σίγουρα. Τέλη Νοεμβρίου στις γόνιμες μέρες μου είχαμε ένα "ατύχημα". Έπεσε στο τραπέζι η κουβέντα για παιδί κ καταλήξαμε στο ότι το Δεκέμβριο θα θέλαμε να προσπαθήσουμε κανονικά μιας κ δεν πιστεύαμε κ πολύ ότι θα μας κάτσει με εκείνη τη φορά. Το θέμα είναι ότι ενώ περιμένω να αδιαθετησω στις 16 του μηνός,έχω εδώ κ μια εβδομάδα περίπου καουρες κ δυσπεψία με το που θα φάω κάτι. Παράλληλα πρησμένο στήθος κ πόνους δεξιά και αριστερά χαμηλά (όχι συνέχεια). Λέτε να είναι δείγματα αυτά ότι κάτι τρέχει ή απλά παιχνίδια του μυαλού? Συγγνώμη για την πολυλογια μου..
 6. @Anna_magda Ναι μάλλον, δεν έχω καμία εμπειρία με το όλο θέμα. Δεν θέλω ομως να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα γιατί μετά θα είναι απότομη η προσγείωση. Είναι κ χειμώνας..Μπορεί κ να κρυωσα. Απλά διαβάζω καουρες σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη στο ιντερνέτ κ είπα να ρωτήσω.. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχουλες!! Μακάρι να μην αδιαθετησω αυτό το μήνα!
 7. Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι? Θα με πείτε τρελή αλλά έχω σχεδόν κάθε μέρα καουρες από την προηγούμενη εβδομάδα. Έκατσα κ τα μέτρησα κ είχαμε επαφή τις γόνιμες μέρες μου κ χωρίς να προσέχουμε ιδιαίτερα (έτσι ξεκίνησε η κουβέντα του να ξεκινήσουμε επίσημα προσπάθειες). Έχω κ μια ευαισθησία στο στήθος αλλά περιμένω κ να αδιαθετησω σε μια εβδομάδα. Λέτε να βλέπω φαντάσματα? Είναι αυτά συμπτώματα? Ξέρετε?
 8. Μόλις τα παρέλαβα κ εγώ κ οι οδηγίες είναι πολύ αναλυτικές! Ανάλογα τον κύκλο σου σου λέει ποια μέρα να τα ξεκινήσεις! Απλό φαίνεται. Θα σας πω σε καμία 15αρια μέρες.
 9. Έτσι ασταθής που είναι ο κύκλος σου δεν θα μπορέσεις να βγάλεις συμπεράσματα με τίποτα. Εγώ είχα τρομερά ασταθή κύκλο λόγω πολυκυστικων και μου είχε έρθει τέτοια περίοδος που λες δύο τρεις φορές. Πέρασες έντονα στρες ή κάποια στενοχώρια τις προηγούμενες μέρες?
 10. Γεια σου @Milsoula !! Με το καλό!! Για δώσε μας τα φώτα σου με την εμπειρία σου!
 11. Λέω να τα ξεκινήσω τα Χριστούγεννα που θα είμαι γύρω στις 7 μέρες πριν την ωορρηξία που θα έχω θεωρητικά την πρωτοχρονιά. Για να δούμε..
 12. Εγώ θα παραλάβω αυτές τις μέρες τα hometest. Άκουσα θετικά σχόλια. Για να δούμε..
 13. Εντάξει ας συνεχίσω λοιπόν να είμαι στην κοσμαρα μου!! Θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα! Χαχαχα Δεν μου λέτε, τεστ ωορρηξίας έχετε κάνει ποτέ? Ξέρετε πότε πρέπει κανονικά να το ξεκινήσω?