Θα γίνουμε γονείς το 2018!
47 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 2 followers
- 9,8k απαντήσεις
- 505,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα μανούλες ! Είναι κάποια στη διαδικτυακή παρέα που ανακάλυψε οτι ειναι εγκυος κ θα γεννήσει το Δεκέμβριο του 2018; Προσωπικά πριν 4 μέρες το ανακαλύψαμε με το τεστ κ μεσα στη βδομάδα θα επισκεφτούμε κ το γιατρό Ειναι ακόμα παρα πολύ νωρις βεβαια..:-)
Last reply by Vagia1985, -
Διαφημίσεις
-
- 30 απαντήσεις
- 42,6k εμφανίσεις
Καλησπερα κορίτσια! Εκλεισα τις 34 εβδομάδες και εγω επιχειλιο σχεδον επιπωματικο πλακούντα... ειχε καμια αλλη κοπελα;;; εχω αγχωθεί πολυ...
Last reply by Μαρακι27, -
- 1 follower
- 136 απαντήσεις
- 101,1k εμφανίσεις
Κορίτσια γειά σας! Είμαι στη 19η εβδομαδα και πριν 2 μέρες έκανα περιδεση τραχηλου. Ο τραχηλος ήταν 2.2 με χοάνη. Στο εξής με φοβίζει η αποθεραπεία. Τυχόν παρενέργειες αλλά και αν θα έχει τελειομηνη έκβαση η εγκυμοσυνη. Κάθε εμπειρία θα ήταν καλοδεχουμενη ειδικά αν κάποια κοπέλα περνάει την ίδια διαδικασία!
Last reply by vasilia90, -
- 0 απαντήσεις
- 38,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας όλες!θα ήθελα την γνώμη σας ,αν κάποια κοπέλα είχε κάποια εμπειρία με πεσσο σιλικόνης για κοντό τράχηλο στην εγκυμοσύνη και αν είχε καλά αποτελέσματα..
Last reply by RENA 851, -
- 1 follower
- 11,4k απαντήσεις
- 632,6k εμφανίσεις
Ζω κι εγώ αυτό το θαύμα ζωής!!! Είμαι στην 5η εβδομάδα κύησης και τελική ημερομηνία τοκετού έχω στις 8 Οκτωμβρίου!!!! Για να μαζευτούμε να τα λέμε εδώ!!!! Ποια κορίτσια θα γεννήσουν Οκτώμβριο;;
Last reply by Marimarv, -
- 1 follower
- 2,9k απαντήσεις
- 220,2k εμφανίσεις
Καλησπερα μανουλες με μωρακια 9 με 12 μηνων.Εχω ενα αγορακι 10 μηνων και δεν ξερω αλλες μανουλες με παιδακια στην ηλικια του.Σκεφτηκα αν υπαρχουν κοριτσια να λεμε απο δω για τα ζουζουνια μας.Τι κανουν,τι τρωνε κτλ.Εμεις εχουμε 2 δοντακια κατω.Ξεκινησαμε φαγητα πατημενα με πιρουνι αν και κατα βαση τρωμε αλεσμενα και ειμαστε ζωηρα και χαρουμενα παιδακια
Last reply by Comet, -
- 7 απαντήσεις
- 62,4k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλες! Καμία από Ρόδο??
Last reply by Mikela, -
Καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολες. Εμαθα 31/12 δυο μερες πριν την αναμενομενη περιοδο οτι ειμαι εγκυος!!! και δεν το πιστευα καθως ηταν ο πρωτος μηνας που ειπαμε να κανουμε ελευθερα. Χθες εκανα και χοριακη που βγηκε 149,9 και ο γιατρος μου ειεπ να παω την επομενη βδομαδα που θα ειμαι στην 5η να με δει. Συμφωνα με τον υπολογισμο κυησης στο ιντερνετ εχω ΠΗΤ 11/9 .Εχω παρα πολυ αγχος ,εκοψα το τσιγαρο αμεσως μολις το εμαθα αλλα ακομα δυσκολευομαι να το πιστεψω. Ειναι καμια αλλη μανουλα που περιμενει το σεπτεμβρη?
Last reply by Sofaki91, -
Για να δούμε υπάρχουν κ άλλες μανουλες από Ηράκλειο Κρήτης?
Last reply by Afroditi85, -
- 1 follower
- 3k απαντήσεις
- 218,2k εμφανίσεις
Τελευταία περίοδος 04/09....έκανα τέστ τη Παρασκευή και ήταν θετικό.... καμιά άλλη υποψήφια εγκυούλα για τον Ιούνιο του 18?
Last reply by Melody90, -
- 75 απαντήσεις
- 100,9k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια!!!! Ποιες έχετε γεννήσει ή σκοπεύετε να γεννήσετε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης? Τη πρώτη φορά γέννησα σε ιδιωτική κλινική και τη δεύτερη στο Παπαγεωργίου. Τώρα είμαι έγκυος στο τρίτο μου παιδάκι και σκοπεύω να γεννήσω σε νοσοκομείο. Εσείς?
Last reply by Amarilis23, -
Αυτάκια μωρου
από Joan09- 2 απαντήσεις
- 67,6k εμφανίσεις
Κοριτσια καλησπερα!! Θελω να σας ρωτησω μηπως γνωρίζετε ή σας εχει τυχει κατι παρομοιο. Γενικα απο τη γέννηση της μικρης μου παρατηρουσα αρκετο κερι στα αυτακια του μωρου. Κ εσω κ εξωτερικά. Σημερα πηγαμε για εξεταση (αρρωστησαμε) και 1η φορα το ανεφερε κ ο παιδίατρος μου οτι παρατηρει πολυ κερι στα αυτάκια του μωρου. Δε μου συνεστησε κατι παραπανω γιατι εξεταζε την υγεία του. Εχει καμια καποια εμπειρια μεχρι να ξαναρωτησω το γιατρο; ειναι λογικο;
Last reply by Joan09, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 67,7k εμφανίσεις
Γειά σας παιδιά.. είμαι μανούλα 2 παιδιών κ τα γέννησα και τα 2 με καισαρική...έχω ψάξει πολύ για vbac μετά από 2 καισαρικές κ όπως καταλαβαίνετε έχω βρει πολύ λίγα πράγματα.. έχει καμιά σας εμπειρία?για να μου πει ίσως κάποια πράγματα?
Last reply by Melody90, -
Μάλλον ειμαι η πρώτη που το ανακάλυψα (τυχαία) οτι ειμαι εγκυος γι αυτο και ανοιξα το θέμα. ΠΗΤ 15 Νοεβριου, τελευταια περιοδος 8 φεβρουαρίου. πηγα για ενα απλο τεστ παπ στις 6 μαρτιου, ειπα στη γιατρο οτι καθε μηνας που περναει ειναι μια πιθανοτητα για εγκυμοσυνη. μου εκανε εξεταση αιματος και την επομένη μου ανακοινωσε τα ευχαριστα νέα. προς το παρον δε νοιωθω απολυτως τιποτα. επισης ευελπιστω να γεννησω νωριτερα με προγραμματισμενη καισαρική. Εσεις ?
Last reply by Κελυ 32, -
- 0 απαντήσεις
- 68,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας!!!! Άνοιξα αυτό το θέμα για να παίρνουμε ιδέες για το φαγακι των ζουζουνιων μας!!! Έχω έναν μπεμπακο 5,5 μηνών, τρώμε φρουτοκρεμα, (αχλάδι+μπανάνα-μηλο) σε λίγες μέρες θα προσθέσω και ακτινίδιο. Επίσης από το Σάββατο θα ξεκινήσει κρέμα βανίλια το απόγευμα! Ψάχνω όμως κάποια χωρίς ζάχαρη και έχω βρει κάποιες βιολογικές. Από αρχές του επόμενου μήνα θα βάλουμε στο διαιτολόγιο πορτοκάλι, κρέας, λαχανικά και ζυμαρικά... Εσείς τι δίνετε στα μωράκια σας;;
Last reply by stella92, -
μανουλες Μαιου 2018 1 2 3 4 127
από xaroumenh mama- 1,9k απαντήσεις
- 208,4k εμφανίσεις
ας μαζευτουμε σιγα σιγα οι μανουλες μαιου 2018!!!!!!!!!!!!!!
Last reply by tzinaki7, -
- 0 απαντήσεις
- 69,1k εμφανίσεις
Μεχρι πια εβδομάδα κυησεις δέχονται να ανοίξεις καρτέλα παρακολούθησης εγκύου στο Ιπποκράτειο.
Last reply by zaxou, -
- 1 follower
- 486 απαντήσεις
- 127,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα, Είπα να ανοίξω το θέμα γιατί αρχίζουν οι εγκυμοσύνες που θα έχουν ΠΗΤ τον Φεβρουάριο του 18.. Είμαι στην τρίτη εξωσωματική και αναμένω για εμβρυομεταφορά.... Ελπίζω σε όλες να μας πάνε καλά και σύντομα να λάβουμε τα ωραιότερα νέα της ζωής μας... Σας φιλώ και μία μία ας γίνουμε μανούλες! Υπομονή και πίστη κορίτσια και όλα θα πάνε καλά!
Last reply by Maria_Chris, -
- 1 follower
- 1k απαντήσεις
- 124,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια!!! Μόλις χθες εμαθα πως περιμένω το 2ο μωράκι μου Και λογικά τέλη Μαρτίου, πρώτα ο Θεός, θα γίνουμε για 2η φορά γονείς!!!
Last reply by elenakii22, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 75,3k εμφανίσεις
Καλησπερα, εχω εναν μικρο μπεμπουλη 11 μηνων. Ειμαστε χαμογελαστα μωρα που ειμαστε σε φαση που ολα τα πεταμε κατω και κοιταμε που πηγαν. Χτυπαμε παλαμακια ομως δν χαιρεταμε κ δν δειχνουμε. Γυρναει στ ονομα του εκτος απο καποιες φορες που ειναι πολυ απορροφημενος στ παιχνιδι του. Κατα λαθος ειδα στ ιντερνετ για τα πρωιμα σημαδια του αυτισμου κ εχω λιγο ανησυχησει, γιατι ελεγε πως σ αυτην την ηλικια χαιρετανε κ δειχνουν. Υπαρχουν μανουλες που μπορουν να μου πουν τις εμπειριες τους?
Last reply by Βιβηβιβη, -
- 5 απαντήσεις
- 72,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα! Είμαι στην 24η εβδομαδα εγκυμοσύνης και πριν δυο βδομάδες (στο υπερηχογράφημα β επιπέδου) φάνηκε ότι έχει μικρύνει ο τράχηλος (27χιλ.) και έχει ανοίξει λίγο. Ο γιατρός μου αμέσως μου με έβαλε σε αυστηρή κατάκλιση και μου έδωσε προγεστερόνη κολπικά και χάπι. Γενικά με έχει αγχωσει αρκετά και το γεγονός ότι είμαι όλη μέρα ξάπλα και τα σκέφτομαι δε βοηθάει ιδιαίτερα... Έχει αντιμετωπίσει κάποια κάτι αντίστοιχο;;;;
Last reply by bella32, -
- 1 follower
- 11 απαντήσεις
- 85,5k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια!Θα ήθελα να μου πείτε εμπειρίες ανάμεσα στους αιματολόγους, Γεώργιος Αναγνώστου και Ελμίνα Λευκού. Αφορά κύηση υψηλού κινδύνου.
Last reply by mama16, -
- 1 follower
- 5,5k απαντήσεις
- 397,4k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια!! Ξεκινάω εγώ το θεματάκι λοιπόν!! Καλώς εχόντων των πραγμάτων τον Ιανουάριο 2018 θα έχω αγκαλιά το ζουζουνάκι μου!!!! Εύχομαι να ακολουθήσουν σύντομα κι άλλες από εσάς που το επιθυμείτε!!!!
Last reply by Σοφουλάκι, -
- 11 απαντήσεις
- 75,9k εμφανίσεις
Καλησπερα μανουλες! Τι μαρκα καθισματακι αυτοκινήτου να επιλέξω ομολογώ εχω μπερδευτεί πολυ... που μπορω να δω ποια καθίσματα εχουν περασει τα τεστ;;;
Last reply by Farmakotriftena, -
- 2 απαντήσεις
- 68,4k εμφανίσεις
Καλημερα σας . Θα ηθελα τη βοηθεια σας εαν γνωριζει καποια να μου πει.Εχω 5 μερες καθυστερηση αλλα το θεμα ειναι οτι τα συμπτωματα (πρησμενο στηθος) ξεκινησαν τη μερα της αναμενομενης περιοδου και τωρα εχουν περασει 5 μερες και ακομα τιποτα..Τον προηγουμενο μηνα ηρθαμε σε επαφη με τον αντρα μου ομως υπαρχει περιπτωση ατυχηματος..Η ερωτηση μου ειναι η εξης...Γινεται να ειμαι εγκυος και τα συμπτωματα περιοδου να εμφανιστουν τη μερα που περιμενα να μου ερθει περιοδος?
Last reply by eirinaki34, -
- 1 απάντηση
- 68,1k εμφανίσεις
Γεια σας από Θεσσαλονίκη! Για πείτε ποιες θα γίνουν μανούλες το μήνα Νοέμβρη και πως κύλησε μέχρι τώρα η εγκυμοσύνη σας?? Για να μαζευτούμε εδώ να τα λέμε λίγο!!!
Last reply by anemoni1989, -
Μανούλες Αυγούστου 2018 1 2 3 4 316
από maria_papa- 4,7k απαντήσεις
- 318,2k εμφανίσεις
Ας γνωριστούμε κ εμείς "του Αυγούστου"! Είμαι η Μαρία, 40 ετών κ περιμένουμε το 3ο. Έχουμε άλλα δύο αγόρια, 5μιση κ 19 μηνών. Μέχρι τώρα όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη, αναμένουμε την Αυχενική στος τέλος του μήνα. Εχω ιστορικό καθ' έξιν αποβολών κ το αναφέρω ως αισιόδοξο μήνυμα σε όποιες απασχολεί.. Καλή συνέχεια!!
Last reply by Heidelberg, -
- 1 απάντηση
- 70,2k εμφανίσεις
Καλημέρα σας! Παρακαλώ άν υπάρχει κάποια μανούλα που να έχει εμπειρία απο τοκετό στο Αρεταίειο και θέλει άς με ενημερώσει σχετικά για την κατάσταση. ευχαριστώ πολύ!
Last reply by bella32, -
- 1 απάντηση
- 67,5k εμφανίσεις
γειά σας κορίτσια μέλλουσες μανούλες του φόρουμ! ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ανυπομονησία μου να φτάσει ο καιρός να μπω στον μήνα μου και να έχω το μωρό μου πια σπίτι! Στις 15/12 μπαίνω στον μήνα μου έχω ακόμα δλδ μέλλον και δε περνάει ο καιρός.... μετράω και έχω σκάσει! Νιώθετε κι εσείς το ίδιο ή είμαι απ τις λίγες???
Last reply by ΒαλεντιναΧ, -
Γεια σας μελλοντικές μανούλες εάν περιμένετε και εσείς τα μωράκια σας τον Απριλίο 2018 όπως και εγώ θα χαρω πολύ να το μοιραστείτε εδώ μαζί μου...
Last reply by Guinevere,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 6.596 απαντήσεις
- 850.453 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 119.399 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.138.881 εμφανίσεις