Mariloux

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  42
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

138 εμφανίσεις προφίλ
 1. Εγώ επόμενο ραντεβού έχω στις 20/07 όπου θα είμαι 34&5.. Σκέφτομαι οτι ίσως τότε μου δώσει και ημερομηνία για τον τοκετό!!
 2. Επειδή ταλαιπωρήθηκα πολύ να μείνω έγκυος, δεν ήθελα να αλλάξω γιατρό, τον εμπιστεύτηκα & δεν σκέφτομαι ιδιαίτερα την καισαρική, σίγουρα θα ήθελα να έχω έναν φυσιολογικό τοκετό απο την στιγμή όμως που ο γιατρός δεν θέλει, δεν θα γίνω πειραματόζωο στα χέρια του!! Έπρεπε να είχα ψάξει απο νωρις άλλο γιατρο, είναι κρίμα γτ είναι και τα δυο μωράκια μου κεφαλικα, έχουν πάρει θέση τα ζουζούνια μου!! Ο γιατρούλης μου τον Αύγουστο πάει διακοπουλες και θέλει να γεννήσω πριν φύγει... Αυτό σίγουρα με εκνευρίζει αλλά μάλλον θα περιμένει να μπω στον 9ο, αυτό θέλω να ελπίζω τουλάχιστον!!
 3. Έχω κάνει ήδη 2 σετ & αύριο θα κάνω και το 3ο!!! φανταζομαι θα είναι οκ απο θέμα αναπνοής!!!
 4. Δεν ξέρω πότε θα με βάλει!! 36 εβδομάδες κλείνω στις 29/07 Το σκέφτομαι και εγώ πως αν έχουμε φτάσει τα 3 κιλά δεν θα κάνω νάζια!! Αλλά αν δούμε οτι τα μωρά είναι καλα και δεν ζορίζονται δεν θέλω να με πάει πριν κλείσω τον 9ο, όχι τίποτα αλλο αλλά δεν θέλω να μπουν θερμοκοιτίδα!!
 5. Κορίτσια μου εγώ δεν πρόκειται να φτάσω την ΠΗΤ σε καμία περίπτωση!! Ο γιατρός μου ξεκαθάρισε πως δεν το ρισκάρει να προσπαθήσουμε για φυσιολογικό & πιθανόν να με βάλει τέλος Ιουλίου προγραμματισμένα, βέβαια θα του πω να προσπαθήσουμε έστω να πάρουμε 2-3 μέρες απο τον 9ο, δηλαδή να γεννήσω τουλάχιστον 1η Αυγούστου!! Τα μωράκια φαίνονται να έχουν καλό βάρος, 2200-2300 στις 32 & 5!!!
 6. Επομένως όντως θα γεννήσουμε μαζί, εκτός απροόπτου βέβαια!!!
 7. Πότε έχεις ΠΗΤ; Εγώ 26/08 αλλά λόγω διδύμων θα είναι θαύμα αν πιάσουμε αρχές Αυγούστου!!!
 8. Κάνω και εγώ αντιπηκτικες αλλά ποτέ δεν έχω κάνει anti-xa, ίσως επειδή τις κάνω προοληπτικα; Δεν ξέρω... Αυριο έχω ραντεβού με τον γιατρό μου και θα το συζητήσω αν είναι πρόθυμος & όλα όπως πρέπει να προσπαθήσουμε για φυσιολογικό τοκετό!!!
 9. Κορίτσια μου εμένα μετά την β´ επιπέδου δεν μου έχουν ξαναμετρησει τράχηλο & όταν ρώτησα γιατί μου είπαν λόγω του οτι μπορεί να προκαλέσουν τοκετό με την κολπικη εξέταση, επομένως δεν ξανασχοληθηκα!!! Εγώ είχα το ντοπλερ πριν 2 μέρες, με χίλια ζόρια έκανε ο γιατρός τις μετρήσεις γτ έχουν μεγαλώσει πολύ τα μωράκια & δεν βόλευε η θέση που έχουν πάρει!! Είναι και τα δυο κεφαλικα & απο βάρος 1920 το αγοράκι & 1990 το κοριτσάκι!!! Σήμερα 32 & 4 και έχω αρχίσει να μετράω αντίστροφα σαν του φαντάρους!!!
 10. Εχω πάνω απο ένα μήνα που είμαι σχεδόν όλη μέρα ξαπλωμένη ή καθιστή!! Δεν κάνω τίποτα για να κουραστώ, επομένως απο εδώ και πέρα δεν είναι τίποτα στο χέρι μου!! Σκέφτομαι να ρωτησω μια σύμβουλο θηλασμού!!
 11. Δεν είδε τίποτα κακό!! Όλα είναι υπέροχα μου είπε βάρος, θέση, πλακούντες, αμνιακα!! Τον ανησυχεί μήπως απο το βάρος δεν αντέξει η μήτρα και σπάσει κάποιον απο τους σάκους!! Για ντοπλερ θα πάω σε δυο εβδομάδες & σίγουρα πρώτα ο Θεός θα προσπαθήσω να θηλασω!! Αλλά αυτό που με αγχώνει τώρα πιο πολύ είναι να πιάσουμε τουλάχιστον τον 9ο, για τα αλλά βλέποντας & κάνοντας!!
 12. Κοριτσάκια μου εγώ πήγα στο γιατρό σήμερα 30 & 3 και τα μικρούλια μου είναι περίπου 1800 το καθένα!! Θα ξανακάνω κορτιζόνη και ευχόμαστε να φτάσουμε μέχρι τέλος... Αγχώθηκα λίγο γτ μου είπε πως κάθε μέρα έχω 50% πιθανότητα να γεννήσω γτ μπορεί να σπάσουν τα νερά ανα πάσα στιγμή!! Κλείσαμε και το ντοπλερ και τώρα αρχίζουμε να μετράμε μέρες, κάθε μια που περναει είναι υπέρ μας!!! Η μαία μου είπε πως αν είναι λιγότερο απο 2500 θα τα βάλουν θερμοκοιτίδα και στεναχωρήθηκα, θέλω να τα έχω δίπλα μου!! Επίσης μου είπε πως δεν θα μπορώ να θηλάζω και τα δυο Αχ νιώθω και χαρά που είναι καλα τα μωράκια μου και απογοήτευση απο αυτά που μου είπε η μαία!!! Αλλιώς τα έχω φανταστεί όλα!!
 13. Νομίζω πρέπει να το αφήσουν το λιγότερο πάνω απο 1'... Δεν γνωρίζω για τις ιδιωτικές τράπεζες αλλά δεν ξέρω αν αξίζει κάτι του οποίου η χρησιμότητα είναι ακόμα αβέβαιη!! Όπως, όμως, λέει και η @katia2018 είναι θέμα του κάθε ζευγαριού αν θέλει ή όχι!!!
 14. Λες να κάνουν και Αθηνα παράδοση; Θα το κοιτάξω... Η αδερφή μου το έψαξε για τα βλαστοκύτταρα αλλά τελικά είναι ταλαιπωρία, έχει λίγο τρεξιματακι, επίσης αν θυμάμαι σωστά κόβουν αμέσως τον ομφάλιο λώρο (πράγμα που δεν ενδείκνυται) & είναι ακόμα αμφιλεγόμενες οι απόψεις για το αν θα χρησιμοποιηθούν κάπου ή όχι!! Όλα αυτά αφορούν αν θες να κανεις δωρεά!! Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, αλλά η αδερφή μου που το ήθελε πολύ τελικά άλλαξε γνώμη!! Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μας ενημερώσει...
 15. Λίγο μακρυά για μένα, αλλά σίγουρα θα βρω κάτι παρόμοιο και στην Αθηνα!!!