Optimist!!!

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  153
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Optimist!!!

 1. Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια να έχεις μία τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!
 2. @Rafaelatarzanλυπάμαι πολύ κοριτσάκι μου!!! Εμείς περιμένουμε τη στιγμή που θα χαρούμε μαζί σου με τα καλά νέα που θα μας πεις!!! Φιλάκια πολλά!!
 3. Καλημέρα κοριτσάκι καλή αρχή.. κι εγώ τα ίδια είχα πάθει στην πρώτη μου διέγερση!!! Είχα ρωτήσει το γιατρό και μου είχε πει να μην ανησυχώ!!! Καλού κακού όμως καντου μια ερώτηση δε χάνεις τίποτα
 4. @Anna-Vangelis δε πονάει η εμβρυομεταφορα εγώ δεν κατάλαβα τίποτα!!! Για μένα κρίμα να κάνεις μέθη δε χρειάζεται!! Καλησπέρα κορίτσια μου!!!
 5. Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Έχω καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω.. Συγχαρητήρια @Oniaκαι @Arja για τις μεγάλες χοριακες σας!!! Να έχετε μία τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Πολύ χάρηκα για τα θετικά νέα επιτέλους!!! Αντε βρε κορίτσια να δώσει ο Θεός και σε μας να κάνουμε παιδάκι!!!
 6. @Hope 2019λυπάμαι κοριτσάκι μου!! Τι να πω εύχομαι να σου χαμογελάσει η τύχη την επόμενη φορά!!!
 7. @Mumbabyπραγματικά λυπάμαι πολύ σε καταλαβαίνω απόλυτα να ξέρεις καθότι ομοιοπαθουσα!!! Κι εμείς από τα 11 ωάρια που μου πήραν γονιμοποιηθηκαν μόνο τα 4 και προχώρησαν μόνο τα δύο τα οποία κι έβαλα αλλά δυστυχώς η χοριακη 0... κι εμένα με έχει πιάσει απελπισία αν θα τα καταφέρουμε ποτέ.. ας ελπίσουμε ότι μετά από όλες αυτές τις στεναχωριες που περνάμε να μας χαμογελάσει η τύχη κάποια στιγμή!!!!
 8. @island1λυπάμαι πολύ κορίτσι μου!!! Ήταν δύσκολο όλο αυτό που πέρασες όλες αυτές τις μέρες της αναμονής!! Να είσαι καλά να χαίρεσαι την οικογένεια σου! Να ξέρεις ότι έχεις μία αγκαλιά από όλες εμάς εδώ μέσα!!!
 9. Βρε Μελίνα που είναι αυτή με το φλιτζάνι να περάσουμε κι εμείς να δούμε αν βλέπει κάνα μωρό στο μέλλον!!!
 10. Καλά στην αναμονή για την επόμενη Ιούνιο με Ιούλιο υπολογίζω κι αγωνιώ τι θα καταφέρουμε τελικά... Ναι να μην ανησυχεις κι εγώ είχα ξεκινήσει Δευτέρα και πήγα για υπέρηχο και οιστραδιολη Σάββατο κι ήταν σαν να μην έκανα τίποτα.. τη δεύτερη εβδομάδα είχα ενοχλήσεις εάν κουραζομουν στη μέση.. αυτά τίποτα άλλο!!!! @island1να έχεις όμορφα νεακια σήμερα!!!
 11. Καλημέρα κοριτσάκι!! Δε χρειάζεται να νοιώθεις κάτι..εγώ δε καταλάβαινα τίποτα.. από τα μισά και πέρα με ενοχλούσε λίγο η μέση μου!!!
 12. Καλημέρα κορίτσια μου εγώ προσπαθώ να ανεβάσω ψυχολογία σιγά σιγά!!! Στην αναμονή τώρα μέχρι να περάσει ο καιρός να ξανακάνω διέγερση!! @Mumbaby καλή αρχή κορίτσι μου όλα να πάνε καλά!!! @island1υπομονή μέχρι την Τρίτη, ελπίζω να ακούσουμε ευχάριστα νέα!!!
 13. Συγχαρητήρια να έχεις μία τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Αντε να αναθαρρησουμε λιγάκι εδώ μέσα!!!!
 14. Έλεος όχι άλλη αρνητική χοριακή!! Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, εύχομαι να γυρίσει αυτός ο τροχός πια!!!
 15. Καλημέρα κορίτσια.. είναι τόσο δύσκολες αυτές οι μέρες μετά την αρνητική χοριακή.. σε πιάνει η απαισιοδοξία.. θα γίνεις ποτέ γονιός ή τζάμπα παλεύεις... @Nini--λυπάμαι πολύ σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! @island1μακάρι να είναι όλα καλά κορίτσι μου!!!
 16. @MELINASPότι και να σου πούμε είναι λίγο.. λυπάμαι πολύ.. κουράγιο κοριτσάκι μου!!!
 17. Πόσο δίκιο έχεις.. ας έρθει αυτή η ώρα κι ας μας πονέσει η διαδρομή!!! Σε φιλώ!!!
 18. Καλημέρα κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη πραγματικά μόνο εσείς μπορείτε να καταλάβετε πως νιώθω... βασικά δε περίμενα ότι θα είμαι τόσο χάλια αλλά δυστυχώς πονάει πολύ!!! Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα κι ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει το όνειρο πραγματικότητα!!!
 19. Καλησπέρα κορίτσια τελικά εμείς 0..μεγάλη απογοήτευση!! Εύχομαι σε όσα κορίτσια περιμένουν καλά αποτελέσματα!!
 20. Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια καλούς διπλασιασμους τώρα!!!
 21. Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!! Εννοείται πως η ζωή προχωράει και ούτε ξέρουμε πότε θα μας χαμογελάσει η τύχη, οφείλουμε στον εαυτό μας όμως να ελπίζουμε!!! @favolσε ευχαριστώ μακάρι να είναι καλή!!!
 22. @Visit a visλυπάμαι πολύ κορίτσι μου!!! Ξέρω είναι πολύ δύσκολο κι εγώ φοβάμαι τι θα δω αύριο!!! Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να γίνουμε κι εμείς μάνες!!!!
 23. Με έκανες και γέλασα με την καφετζού ή την χαρτορίχτρα.. κι εγώ θα ήθελα να μου πει μία τι θα γίνει τελικά θα κάνουμε παιδί ναι ή όχι!!! Καλή επιτυχία κορίτσι μου αύριο.. κι εγώ κρατήθηκα και δε πήρα τεστ.. εγώ έχω χοριακη την Πέμπτη.. ελπίζω να μη με προλάβει η περίοδος!!! Θα περιμένουμε νέα σου!!!
 24. @island1πραγματικά θαυμάζω το κουραγιο σου και την υπομονή σου, εγώ στην πρώτη προσπάθεια είμαι κι η ψυχολογία μου είναι χάλια!! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και τον αντρουλη σου!!! Είναι κι οι δύο τυχεροί που σε έχουν γιατί είσαι από τους ανθρώπους που δε το βάζουν κάτω,!!! Μακάρι να εξελιχθεί καλά η χοριακη και να ξανσζησεις ένα θαύμα!!!!
 25. Νησάκι μου μακάρι να ανέβει όπως πρέπει και να έχεις επιτυχία!!!!